Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Mad Max Fury Road
فقط می تونم بگم شاهکار و چنان اخر شبی ادرنالینم زده بالا که نمی تونم بخوابم الان!لول!:دی
به جز اکشن که بارها بهش اشاره شده:دی،شیمی بین شخصیت ها هم خیلی خوب در اومد و ادم لذت میبره ازشون!:دی
چقدر دلم می خواد باز ببینمش!یا ادامشو به زودی ببینم!:دی
10 از 10

نظرت قابل احترامه ولی من برعکس فکر میکنم. فیلم توی چند تا از قسمت ها واقعا منو خندوند منم از یک فیلم طنز همینو فقط میخوام و به نظرم اصلا حوصه سر بر نبود.
راجب بازیگرای شیملس هم من نمیدونم کجای کار اونا به این جور نقش ها میخوره :|
من که نمیگم اونا بیارن تو اینجور نقشا!
ینی میگم تو فیلمایِ کمدی از بازیگرایی مثل اونا هم استفاده کنن بد نیس مثل بازیگرایِ سریال new girl که نقش اصلی lets be cops بودن که واقعا خیلی خنده دارتر از get hard بود
از این لحاظ میگم حوصله سربر برا اینکه هم هارت هم فرل جفتشون یجور بازی کردن مثل چندتا فیلم آخرشون
the campaign , think like a man , ride along, the weding ringer , about last night , anchorman 2 the legend continues

Mad Max Fury Road
10/10
فریم فیلم فک کنم رو 9999 بود ! اینقدر سریع و جالب و خشن همه چی اتفاق میوفتاد که واقعا وقت سر خاروندن تو فیلم نیست
هیجان....خشونت...جلوه های واقعا قشنگ برای این فیلم خیلی زیاد بود و خوب
اونجا که به یکی از این half life ها تیر زدن و تیر خورد به صورتش....بعد اون ماده رو زد و پرید رو ماشینه خود قضیه بود !!!! کف بر شدم تو اون صحنه عملا :-o
پ.ن: لطفا این فیلم رو با منطق نبینید....این فیلم دنیای خودش رو داره...
من این فیلمو هنوز ندیدم ولی با پ.ن که نوشتی مشکل دارم. این حرفی که زدی،اشتباهترین چیزیه که راجع به داستان- حالا چه فیلم باشه چه کتاب - میشه زد. هر داستانی "باید" منطق داشته باشه. منطقِ دنیایی که داره معرفی میکنه. وگرنه به هیچ وجه از طرف مخاطب پذیرفته نمیشه. شمام با این پ.ن درواقع داری میگی سمت این فیلم نرید که چیزی جز بکش بکش صرف نمیبینی.

من این فیلمو هنوز ندیدم ولی با پ.ن که نوشتی مشکل دارم. این حرفی که زدی،اشتباهترین چیزیه که راجع به داستان- حالا چه فیلم باشه چه کتاب - میشه زد. هر داستانی "باید" منطق داشته باشه. منطقِ دنیایی که داره معرفی میکنه. وگرنه به هیچ وجه از طرف مخاطب پذیرفته نمیشه. شمام با این پ.ن درواقع داری میگی سمت این فیلم نرید که چیزی جز بکش بکش صرف نمیبینی.

منطق دنیای خودش رو دارهl-)8-|

شما بد برداشت کردی حرفم رو
منظور از منطق یعنی اینکه...این فیلم یه ذره حال و حواش با این دنیا فرق داره...درسته رو زمینه...اما تخیل توش دخیل هست...برای مثال میگم و چیز خاصی رو لو نمیدم...میگن اگه مارمولک بخوری به خاطر سم بدنش میمیری...حالا اگه توی فیلم طرف مارمولک خورد شما به منظق جهان خودن نبین...به منطق جهان فیلم ببین که میخواد خشتونت رو نشون بده مثلا !

El_cerdo_bailarin_C-572212089-large.jpg

(Le cochon danseur (The Dancing Pig

یک فیلم کوتاه چهار دقیقه ای فرانسوی محصول سال 1909. درباره یه خوک که مثل یک انسان لباس پوشیده و اول توسط یک دختر رد میشه و بعد دختر قبولش میکنه و باهاش میرقصه.
اما پایانش یکی از عجیب ترین و شاید زننده ترین پایان هایی هست که شخصاً دیدم.:|
آخرش خورد دختره رو؟:|

watch?v=Uk7lmdesgBE

The Secret 2006
8/10

=)) بستگی داره با کدوم دید نسبت بهش نگاه کنی. به عنوان یه اثر کمدی این امتیازو بهش میدم. ولی بعنوان یه مستند علمی اصلا امتیازشو نگم بهتره.

Mad Max : Fury Road

sARK4uNacjUY4ACu0QjQPG0OUmW.jpg

کلا چیز خاصی نمیگم چون میدونم هممون کلی نقد و مصاحبه خوندیم و ارزش کار دستمون اومده و هرچی بگم هیچ تفاوتی تو شاهکار بودن این فیلم نمیکنه
یعنی استاد میلر رو سفیدمون کردی
10/10

Mad Max Fury Road

در یک کلام شاهکار! فیلمی که بتونه 1 ساعت و 50 دقیقه آدمو خیره کنه و هیجان رو از اول تا آخر به دور از کلیشه ها رایج این سبک حفظ کنه :d یکی از بهترین فیلمهایی بود که تو عمرم دیدم.

10/10

تام هاردی و چارلیز ترون شاید بهترین بازی دوران بازیگریشون رو انجام دادن.کارگردانی هم عالی بود!و بهتر از همه بنظرم موسیقی های فوق العاده هنگام مبارزه ماشین ها بود.

mad max

این فیلم بود ؟؟ نه جان من فیلم بود ؟؟ خیلی بیشتر از این حرفا بود . 2 ساعت تمام آدرنالین بود . کاراکتر پردازی عالی به خصوص کاراکتر نیکلاس هولت و خود مکس -کمترین وابستگی به کلیشه ها . گنده تر از حد خودش حرف نزدن . جلوه های ویژه و تدوین و فیلم برداری عالی (نه این که به بهونه دیوانه وار بودن یک تدوین رو مخ و تکون های سرسام آور دوربین رو بچپونه تو فیلم ) . خشونت به جا و موسیقی عالی . دمت گرم میلر گل کاشتی امتیازی که گرفت فیلمت نوش جونت . ایشااله قسمت شه تا یکی دو هفته دیگه رو پرده بمونه یک بارم برم سه بعدی اش رو ببینم .

به قول شعار تبلیغاتی : what a lovely day

امتیاز 10/10

El_cerdo_bailarin_C-572212089-large.jpg

(Le cochon danseur (The Dancing Pig

یک فیلم کوتاه چهار دقیقه ای فرانسوی محصول سال 1909. درباره یه خوک که مثل یک انسان لباس پوشیده و اول توسط یک دختر رد میشه و بعد دختر قبولش میکنه و باهاش میرقصه.
اما پایانش یکی از عجیب ترین و شاید زننده ترین پایان هایی هست که شخصاً دیدم.:|
آخرش خورد دختره رو؟:|

watch?v=Uk7lmdesgBE
What did I just watch :-o

Mad Max Fury Road

دوستان کلمه ی «شاهکار» رو برای توضیف این فیلم خیلی استفاده کردن. ولی این فیلم فراتر از این کلمه بود. نمی دونم چجوری بگم... قلم ناتوانه از توصیفش! چیزی که تو این فیلم دیدم هر جور که نگاه می کنم توی هیچ فیلم دیگه ای تجربش نکرده بودم. بعد از تموم شدنش مات و مبهوت به صفحه ی مانیتور خیره شدم. وقتی به خودم اومدم دیدم دو ساعت گذشته ولی هنوز ذهن من توی این فیلم مونده!
از تام هاردی فیلمای زیادی ندیدم... شاید فقط سریال Peaky Blinders! امّا توی مدمکس بازیـش عالی بود و به شخصه لذت بردم.
همه ی عوامل دست به دست هم دادن تا یه احساس وصف نشدنی موقع تماشای این فیلم تجربه کنم. به تمامی دوستانی که این پست بنده رو می خونن و تا الان این فیلم رو ندیدن، توصیه میکنم همین الان برید ببینین اینو، یکی از بهترین های چن سال اخیره.

10/10 [این یکی از راحت ترین 10 هایی بود که دادم :d ]

امتیازات کاربران به فیلم های جدید - قسمت سوم

Kingsman : Secret Service

Killer/4/Ev3r 9/10

Ehsan 95_76 9/10
Prince 78 9/10
Black Roze 9/10
Joker 2008 8/10
Bayern_Vahid 7.5/10
Phantom Pain V 2/10

SCORE :
7.6

Mad Max Fury Road

fifa 13 10/10
r10ronaldiniho 10/10
S.O.F 9.5/10

Timeless One 8/10

SCORE :9.3

کجایی‌ که امتیاز های جدید Mad Max رو ثبت کنی‌ :((
فکر کنم که متاش به 98 رسیده باشه :x

Mad Max:fury Road 9
سکوت اختیار میکنم.:d

The Social Network 7
فیلم جالبی در مورد نحوه به وجود اومدن فیـ_سبوک و جریانات مربوط به اونه.توصیه میکنم ببینید.

Spirited Away 9
بازم این انیمه رو دیدم و تا ساعاتی چند تو جو بودم.

[داشتم به انجمن مباحث گوناگون نگاه میکردم،یه چیزی نظرمو جلب کرد.:dتاپیک 'Rate ur last Seen Movie' حدودا به 1000 صفحه رسیده و تاپیک 'Book Center' داره به 100 صفحه میرسه.واقعا جای تامل داره.:d بعد از اینکه مدارس تعطیل شده این تاپیک با سرعت بیشتری هم جلو میره.ای کاش یه وقتی هم بذاریم برای کتاب خوندن.:d]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or