Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Avengers : Age of Ultron

9/10

واو! خیلی خیلی خیلی بهتر از قسمت پیش ساخته بودن واقعن پیشرفت بود. روابط بین کاراکترها، شخصیت پردازی و رشد کردن کاراکترها واقعن به نظر من عالی بود. فقط ویدون قول داده بود تام هیدلستون هم هست توی این قسمت که نبود و خیلی ضد حال خوردم :( به طور کلی فوق العاده بود بهش یه نمره کم دادم اونم بخاطر کلیشه ای بودن اولترون اما واقعن سرگرم کننده بود دیالوگها و تعادل طنز و جدیت و دراما توش عالی بود. به شدت آدم رو هایپ می کنه واسه قسمت های آینده :دی

اخرین فیلم‌نولان. (اسمش سخته :دی)Interstellar
خب من خیلی وقته که حوصله نقد درست حسابی ندارم،یه تیکه هاییش خیلی گریه دار بود،یه تیکه هاییش نکته علمیه خفن پیش‌میومد کیف‌میکردیم،یه جاهاییم گول میخوردیم.بقیه‌جاهام از بازیه اقا متیو مک کانای لذت میبردیم :D چرا واقعا نباید تو اسکار باشه؟!(نبود دیگه؟!)
ولی عملا و واقعا یه جاهاییشو دیگه رسونده بود به هما:D نولان فیلماش یادم نیست بدون منطق و دلایل دقیق یه چیزو نشون بده،اما این دیگه حکایته پس شد انچه شد بود:|
و اینکه کاش یه جاهایی هم به خدا اشاره میکردن؟! مثلا اونجا که نا امیدن قطعا باید به خدا رو میاوردن هر ادمی وقتی تو اون شرایط قرار بگیره دیگه ملحد دهری هم باشه بازم میگه خدا کمک :d اما ای نولان فک کنم اتییست باشه ؟:|
واقعا داد و گریه های مک کانایی رو هیشکی نداره :d چه تو دالاس چه اینجا :d اها اها،استیل ماالشعیر خوردنشم عالیه :d

آخرین ویرایش:
Jinxy Jenkins, Lucky Lou

اینو من به پیر و جوون،زن و مرد،خلافکار و منظبط،بی دین و دیندار معرفی کردم،الان که داشتم برای دفعه ای که شمارش از دستم در رفته میدیدم گفتم بیام اینجا هم یه نمره‌ای بدم 4نفر دیگه هم برن ببیننش :دی
یه انیمیشن کوتاه در مورد یه پسر بدشانس که از خونه پلاک 13ـش در میاد و با یه دختر خوش شانس که از خونه پلاک 7ـش میاد بیرون برخورد میکنه،4دقیقه تمام فاز مثبت،4دقیقه تمام لبخند رو لب...

10/10

اینم لینک آپارات ـش.

Cake - 2014

7 از 10.

اگه یه تیم فیلم سازی قوی تر داشت، میتونست فوق العاده بشه..
بازی جنیفر انیستون عالی بود! و میتونست مثل گلدن گلوب نامزد اسکار هم بشه.

under the skin
به عنوان یه فن فیلمهای sci-fi زیاد با فیلم حال نکردم. زیادی فلسفی بودش :d این مدل که کاراکتر لالمونی گرفته و دوربین یک ساعت رو زوم میکنه رو هم من نفهمیدم چه صیغه ای هست 8-|

The imitation game
نمیدونم ولله،فیلمی ک اینقد راجع بهش گفتنو اینقد هایپش کردن جوری که خود من ترجیح دادم اول اینو ببینم بعد بیرد من،چطور اینقدر نا امید کننده بود؟! اخه شما ببینین اولا که اون هیجانی که ما باید در راه کشف کد های جرمنی و خلاصه حنگ علیه جرمنی ببینیم اصلا تو این فیلم نبود. اون به کنار.

از طرفی،با چنتا جمله ای که اخر فیلم نوشت،کاملا مشخص کرد که این فیلم اصلا و ابدا راجع به جنگ و کد شکستن و اینا نبوده،صرفا راجع به حقوق homo s... ها بوده و بس.شما کیرا نایتلی و این کامبربچ رو از فیلم بگیرین،دیگه احدی این فیلمو نگاه میکنه؟!
حالا دفاع از حقوق homo ها خب فیلمای زیادی تو این زمینه بوده،که بعضیاشون موفق بودن تا حدودی و مارو به فکر بردن.اما این جز یکی دو‌صحنه که مثلا دل مارو بسوزونه(هورمون و اینا) واقعا چیزی نداشت در دفاع !
و کامبربچ اصلاااا نتونست ادای یک‌مخ که هیچ‌حسی و‌ روابط اجتماعی و جوکیو اینایی بلد نیستو در بیاره! شما یه مقایسه بکنین بین داستین هافمن تو‌رینمن،یه مقایسه بکنین با راسل کرو‌تو‌ذهن زیبا !

و البته ضعف علمی شدید که خودشونم نفهمیده بودن چطوری میخوان با این ماشین کد هارو بشکونن،فقط بدو بدو از این اتاق میرفتن اون اتاق و چهارتا توصیه و عبارت فنی به کار بردن اونوقت توقع دارن مخاطب بفهمه؟ اصلا نمیخواستن مخاطب بفهمه واسه همین سریع و‌تند بدون توضیح کافی میگفتن،شاید واقعا هیچکی جز خود تورینگ نفهمیده بود:))...این فیلم حضورش تو لیست اسکار عجیب بود.
۵/۱۰

Get Hard
4/10
06266538612616914695.png

واقعا نمیدونم تا کی میخوان از اینجور فیلمایِ مسخره با بازی های تکراری و داستان تکراری بسازن؟!!!:|
دقیقا هم ferrel هم hart مثل فیلمایِ قبلیشون یجور تکراری و حوصله سربر بازی کردن البته کمدین های بزرگی هستن و ازشون خوشم میاد ولی یه مقدار خلاقیت هم بد نیست
به نظرم اگه بجای اینا یا بازیگرای دیگه مثل جیمز فرانکو یا ست روگن و خیلیای دیگه از بازیگرایِ سریال های تلویزیونی مثل brooklyn nine nine یا مثلا shameless استفاده کنن خیلی خیلی بهتره
اینجوری فیلما هم از یکنواختی درمیان هم ماها حجم هدر نمیدیم!!!:d
اون 4 رو فقط بخاطره ferrel و hart (حالا چون بازیگرای خوبی هستن) و مخصوصا soundtrack فیلم دادم وگرنه فیلم بقیه ـش تو دیوار بود!

We're The Millers

7 از 10

65791339186820719289.jpg

اصلا انتظار نداشتم خوب باشه انقدر :دی
یکی از بهترین کمدی های چند سال اخیر بود.. (البته کلا کمدی خوبی نداشتیم زیاد :| ) .. بازیگرا تک تکشون خوب بودن و مثل اکثر این کمدی های جدید بازیگر "رو مخ" نداشت اصن.
نکته جالبش هم پشت صحنه ای بود که نشون داد تهش.. واسه جنیفر انیستون آهنگ I'll be there for you رو خوندن :))

sARK4uNacjUY4ACu0QjQPG0OUmW.jpg

Mad Max Fury Road
عالی، معرکه و دیوانه وار! فوق العاده بود. آدم بد خفن، اکشن خفن تر!
بهترین اکشنی که میشد بسازی رو جرج میلر ساخته. از همین الان منتظر قسمت بعدیشم. امیدوارم زیاد طول نکشه.
امتیاز 10/10

آخرین ویرایش:
gunman

انتظارم از فیلم پایین بود . فیلم امتیاز پایینی داشت و گفته میشد این تلاش برای اکشن کار کردن یکی دیگه از بازیگرای پا به سن گذاشته و سطح بالا مثل لیام نیسون موفق نبوده . (کوین کاستنر هم خواست بشه ولی از بس فیلم اش هندی بازی بود جالب از آب در نیومد ) . ولی وقتی دیدمش آن قدر هم که می گفتن بد نبود. داستان درباره یک قاتل حرفه ای (با بازی شان پن ) که در سال 2006 یکی از مقامات کنگو رو به قتل می رسونه . این اتفاق باعث میشود که شرایط زندگی مردم آفریقا بسیار وخیم بشه . در سال 2014 این قاتل که عذاب وجدان گرفته و زندگی تازه ای رو به عنوان یک مددکار اجتماعی شروع کرده توسط چند نفر مورد حمله قرار می گیره که مشخص می شود سازمان قراره اون رو از بین ببره . شان پن درسته که مشخصه در این نقش راحت نیست ولی باز بازی خوبی ارائه داده بود . بقیه بازیگرا هم در حد خودشون خوب بودن . به نظرم تفاوت عمده ی این فیلم با آثار اکشن دیگه هم دوره خودش مثل فیلم آخر پیرس برازنان در اینه که حرفی برای گفتن داره . فیلم نامه رو که شان پن تو نوشتنش همکاری داشت درباره مسائل جالبی مثل حد و اندازه دخالت دولت آمریکا در سیاست های خارجی کشور های خاورمیانه در کنار اکشن نسبتا خوشساخت و قابل قبولش می زنه . (شان پن خودش تو این کارهای بشردوستانه دست داره برای همین فیلم نامه آکنده از این مسائله )

امتیاز 7 از 10

Get Hard
4/10
06266538612616914695.png

واقعا نمیدونم تا کی میخوان از اینجور فیلمایِ مسخره با بازی های تکراری و داستان تکراری بسازن؟!!!:|
دقیقا هم ferrel هم hart مثل فیلمایِ قبلیشون یجور تکراری و حوصله سربر بازی کردن البته کمدین های بزرگی هستن و ازشون خوشم میاد ولی یه مقدار خلاقیت هم بد نیست
به نظرم اگه بجای اینا یا بازیگرای دیگه مثل جیمز فرانکو یا ست روگن و خیلیای دیگه از بازیگرایِ سریال های تلویزیونی مثل brooklyn nine nine یا مثلا shameless استفاده کنن خیلی خیلی بهتره
اینجوری فیلما هم از یکنواختی درمیان هم ماها حجم هدر نمیدیم!!!:d
اون 4 رو فقط بخاطره ferrel و hart (حالا چون بازیگرای خوبی هستن) و مخصوصا soundtrack فیلم دادم وگرنه فیلم بقیه ـش تو دیوار بود!
نظرت قابل احترامه ولی من برعکس فکر میکنم. فیلم توی چند تا از قسمت ها واقعا منو خندوند منم از یک فیلم طنز همینو فقط میخوام و به نظرم اصلا حوصه سر بر نبود.
راجب بازیگرای شیملس هم من نمیدونم کجای کار اونا به این جور نقش ها میخوره :|

Mad Max Fury Road
10/10
فریم فیلم فک کنم رو 9999 بود ! اینقدر سریع و جالب و خشن همه چی اتفاق میوفتاد که واقعا وقت سر خاروندن تو فیلم نیست
هیجان....خشونت...جلوه های واقعا قشنگ برای این فیلم خیلی زیاد بود و خوب
اونجا که به یکی از این half life ها تیر زدن و تیر خورد به صورتش....بعد اون ماده رو زد و پرید رو ماشینه خود قضیه بود !!!! کف بر شدم تو اون صحنه عملا :-o
پ.ن: لطفا این فیلم رو با منطق نبینید....این فیلم دنیای خودش رو داره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or