Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

2005 - Brokeback Mountain
10\10

31057191042985624355.jpg

عالی بود.زیاد با فیلم های رمانتیک و عشقُ عاشقی ارتباط برقرار نمیکنم ولی این فیلم عالی بود,فوق العاده احساسی بود
یکی از بهترین بازی های heath ledger بعد از بازی در نقش جوکر این نقش هست,و به نظرم یکی از بهترین بازی هایی که تاحالا از jake gyllenhaal دیدم حتی بهتر از نقش ـش تویِ nightcrawler
بازی عالی کارکترها,صحنه های احساسی,منظره های واقعا زیبا و دلباز,و اینکه به بهترین شکل تونسته بودن فضا و حالُ هوای دهه ی 60 به بعد رو نشون بدن
خیلی فیلم خوبی بود.نمیدونم چرا با دیدنِ این فیلم خیلی بیشتر از قبل از مرگِ ledger ناراحت شدم.روحش شاد

Ex Drummer 2007
همین اولش بهتون بگم نگفتید نگفتم:dاگر از فیلمای ایندی خوشتون نمیاد(مخصوصا غیر انگلیسی) سراغ این فیلم به هیچ وجه! نرید تاکید میکنم به هیچ وجه اگر اعصابتون ضعیفه و از این سبک خوشتون نمیاد سراغش نرید چون جز اعصاب خردی هیچ چیزی نداره!
راستش منم اول بخاطر Panopticon این رو دانلود کردم.چون از دوتا از آهنگ هاش استفاده شده در فیلم.فیلمم کلا راجع به گروه راکه.
افراد زیر 18 سال هم به هیچ وجه سراغ این فیلم نرند جدی میگم!!!
در کل انتظار یه چنین فیلمی رو کلا نداشتم مخصوصا از کشوز بلژیک!
9/10

Kung Fury 2015
یعنی فان به تمام معنا:d برعکس فیلم قبلی اصلا تم غم و این چیزا نداره و شما رو میبره به دوران 80 میلادی.مایکل جکسون و نئون و آتاری و... این چیزای باحال اون موقع:d
یعنی نیم ساعت کلا فکتون به زمین میچسبه از تعجب:d فیلم پر از اغراق های فیلم های اون دوره است.
در کل این فیلم رو برخلاف قبلی بهتون پیشنهاد میکنم از دست ندید:d

9.5/10

The Perfect World Of Kai aka. 'The Piano Forest' 2007
یه انیمه ژاپنی قشنگ راجع به موسیقی و همونطور که از اسمش مشخصه پیانو!
من که کلا همونجور که از آواتار و امضام هم معلومه انیمه خیلی دوست دارم:d از اینم خیلی خوشم اومد.
داستان راجع به دوتا پسر بچه است که یکیشون در خانواده ی مرفه و با نظمی بدنیا اومده و پدرش پیانیست بوده و بالطبع این تک فرزند خانواده هم همونجور که پدر و مادرش میخوان تبدیل به پیانیست بزرگی قراره بشه(حالا در آینده، فعلا دبستانیه:d) و اون یکی پسر بچه داستان ما دقیقا برعکس:d یعنی نه خانوادش پولدار بودن و نه اصلا معلومه باباش کیه:d ولی ذاتا استعداد پیانو داره و... در کل خیلی قشنگه دیدنشو پیشنهاد میکنم.
9/10
امروز چقدر فیلم دیدم! همه هم قشنگ:d

The Babadook 2014 : 10

6k5o_mv5bmtk0nzmzodc2nf5bml5banbnxkftztgwotyzntm1mze_._v1_sx1303_sy591_.jpg

بهترین فیلمی که تا به حال در ژارنر Horror دیدم
این فیلم شباهتهایی هم به فیلم The Shining داره و بعضی‌ از صحنه هاش من رو به یاد اون فیلم انداخت.
دوستان این فیلم رو از دست ندید هر چند سال یکبار شاهد هم چین شاهکارهایی هستیم.

اگه این فیلم رو ببینید Babadook میاد میخوردتون :d

امتیاز برادرم : 7

آخرین ویرایش:
MV5BNTMyNjI1NTM4N15BMl5BanBnXkFtZTgwNjcwMzc1MDE@._V1_SX214_AL_.jpg

عالی بود اصلا فکر نمیکردم اینقدر زیبا باشه این فیلم
نوصیه میکنم ببینین حتما
در عجبم چطور این همه وقت نگاش نکرده بودم
Winter's Tale
8/10

آخرین ویرایش:
41212349122621770256.jpg

It Follows

انگار فیلمبرداری بدون کات مد شده : D اثر جدید ژآنر وحشت هم یعنی it follows از این قائده مستثنا نیست ، خب من چند ماه منتظر فیلم بودم ، و تریلری هم ازش ندیدم که همه چیش واسم نو باشه ، اولین چیزی که نظرمو به خودش جلب کرد موسیقی متن عجیب و رادیویی(؟) و شجاع فیلم بود که خیلی خوب بود . واقعا مچ شده بود با فیلم .
بعد همون طور که بالا گفتم بیشتر سکانس های فیلم طولانین و اصلا ما فیلمبرداری لرزان و پر از کات مثل خیلی از فیلم های ژآنر وحشت امروزی و تو این اثر شاهد نیستیم .
که این خودش خوبی و بدی خودشو داره . خوبیش اینه که فیلم رو خیلی خاص و جالب کرده و من مثلش تو این ژانر کم دیدم ، شایدم اصلا ندیدم ، و بدیش اینه که من به عنوان فردی که این فیلم رو به عنوان ژانر وحشت و معمایی و مرموز دانلود کردم و میخوام نگاه کنم ، قائدتا باید بترسم دیگه؟ خب بعضی فرصت های ترس رو فیلم با استفاده از نوع فیلم برداریش از دست داد که خب به نظرم ارزشش و داشت و کلیت فیلم خیلی چیز خوبی شده . ولی خب اون چیزی نبود که انتظار داشتم ، من انتظار یه اثر عالی و داشتم که خب نشد ، ولی تجربه ی خیلی لذت بخشی واسم شد و این که تو این ژانر فعلا چیز های بهتری نیومده پس به همین بچسبین : )

7.5/10

98880764191865094211.jpg

Mad Max: Fury Road

ماه ها انتظار واسه فیلم جرج میلر ، کار آسونی نیست ! : D این بزرگوار آخرین فیلمش (2011) Happy Feet Two بود که بعد از 4 سال با سری محبوب Mad Max برگشته و این بار شارلیز ترون عزیز دل و تام هاردی دوست داشتنی هم هستن ، نمیدونم از کجا شروع کنم ، بزارین اول بگم که کارگردان 70 سالشه و این فیلم رو که یکی از بهترین و دیوانه وار ترین و خفن ترین اکشن های سال و شاید دهه است رو تولید کرده و اونم R-rated ، چی بهتر از این؟
2 گیگ ترافیک مصرف کردم تا سعی کنم بهترین کیفیت فیلم رو بگیرم ، راستشو بخواین خیلی هم بد نبود و لذت بردم ، 110 دقیقه فیلم بود و انگار نه انگار تقریبا 2 ساعته ، مث برق و باد گذشت و من همینطوری تو کف انفجار ها و خونریزی و شارلیز ترون (: D) و تام هاردی بودم .
فقط تنها انتقادی که میتونم بکنم اینه که بازم انتظار داشتم خشونت فیلم بیشتر باشه : D چون اتمسفر فیلم خیلی خوبه ، آدم با خشونت فیلم حال میاد.
الان تنها کاری که باید کرد صبر واسه نسخه بعدی فیلم ـه به نام the wasteland

9/10​

220px-Max_Mad_Fury_Road_Newest_Poster.jpg

Mad Max : Fury Road
2015

10/10

خلاصه میگم:

عالی!!!!!!

یک فیلم اکشن و ناب که موقع دیدنش، زمان از دست میره و هی محو این فیلم میشی... بازی عالی و جدی و کم حرف تام هاردی در مکس و حضور گیرا شالیز ترون که نقش بیشتر و به نظرم بیشتر بازی بر دوش شارلیز ترون نیز بود. خیلی جالب و جذاب بود.. صحنه تعقیب و گریز پایانی فیلم هم دیگه اوج اکشن فیلم هست و تا آخرش با اون جلوه های ویژه طبیعی و انفجار، شما را خیره مانیتور میکنه....

این فیلم به طور قاطع برنده قسمت های فنی اسکار میشه......​

مستند فقر و فحشا - مسعود ده نمکی

کلا این آقای ده نمکی معلوم نیست فازش چیه:d
از یه طرف میای فیلمای اینجوری میسازه از یه طرف ریش میذاره و...
ولی خود مستند اشک رو تو چشمای آدم میاره.چیزی رو میگه که همه ی ما اطرافمون هر روز میبینیم.برای همدیگه تعریف میکنیم(بعضی پسرا،با افتخار متاسفانه) اما بی تفاوت از کنارشون رد میشیم.دیدن این مستند رو اگه واقعا یه ایرانی هستی بهت پیشنهاد میکنم.شاید یه نفر با دیدن این مستند یه تکونی به خودش بده.
امتیاز نمیدم چون ورای این امتیازات بود این مستند.

Angel and demons
8/10
Angels_and_Demons_Movie_with_Tom_hanks.jpg

اگر از "رمز داوینچی " خوشتون اومد، از این هم خوشتون میاد
فیلم در همان سبک هست

Mad Max : Fury Road رو با کیفیت FHD کسی جایی سراغ داره برا دانلود ؟
ببخشید دیگه خیلی منتظر این فیلم بودم الان دیدم بچه ها دیدن بیشتر ترقیب شدم.
فیلم تازه 1 ماه هست اکران شده و برای دیدن کیفیت خوبش باید 2-3 ماه دیگه صبر کنی

Jupiter Ascending

aMEsvTUklw0uZ3gk3Q6lAj6302a.jpg

تنها دو کلمه میشه برای این فیلم گفت : تناقض و پول و استعداد هدر رفته !!
اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم . یه فیلم به شدت خسته کننده که نه هدف مشخصی داره ، نه داستان درستی داره با یه فیلمنامه مضخرف و پر از تناقض . شخصیت هاش در عرض 2 ثانیه تغیر رفتار میدن و واقعا میمونی چطور یه فیلم اینقدر تناقض توی شخصیت پردازی داره . نه پایبند به اهدافشون هستن و سریع همه چیز رو فراموش میکنن و ما به ازای بیرونی ندارن . گفتم فیلم هیچ هدفی نداره . واقعا نداره همش از یه نقطه میرن به یه نقطه دیگه دو تا CGI نشون میدن ، 2 تا دیالوگ احمقانه رد و بدل میکنن و صحنه بعدی . رمنس فیلم هم در حد سریالای ترکی میمونه و هیچ جدابیتی نداره .
واقعا تعجب مبکنم که این فیلمو کارگردانای فیلم شاهکار ماتریکس ساختن . اکشن فیلم خسته ترین بخش فیلمه . کلا 2 تا صحنه اکشن درست حسابی نداره و بسیار هم خسته کننده و الکی کشدار .
بازیگرای فیلم هم نصف استعداد و بازی شون رو نشون ندادن . واقعا میلا کونیس باید شخصیت اصلی باشه ؟ نه احساسی ، نه ادا کردن خوب دیالوگهاش فقط ادا درمیاره . چنینگ تتوم هم که واقعا شخصیتش زاید و بی مصرفه و اگه از داستان حذف هم بشه مشکلی پیش نمیاد و مثل یه توپ از این ور به اون ور شوت میشه !
تنها نکته مثبت فیلم به نظرم جلوه های ویژه عالی و موسیقی متن خوبش هست ولی استفاده بی جا مانع از لذت بردن از اینا میشه و به هدر رفتن
در کل پسرفتی که واچوفسکی ها داشتن میلان نداشت ! از ماتریکس جریان ساز تا این فیلم درجه 3
به نظرم تا اینجا نا امید کننده ترین فیلم سال هست
2/10

آخرین ویرایش:
Mad Max : Fury Road

9/10

من سری های قبلی رو ندیدم اما این یکی ... محشر بود! فکر نمی کنم ربطی هم به قبلش داشته باشه شاید یه کم داستان رو بهتر بفهمید یا شخصیت مکس رو بهتر بشناسید اما من که به تنهایی فیلم رو دیدم یه ذره طول کشید تا جا بیفته به طور کلی چارلیز ترون محشره! محشر!!! یعنی این بانو اسطوره س فقط! تام هاردی هم که جای خود دارد! کیفیتی که دیدم خوب نبود اما کیفیت خوب بیاد حتمن می بینم بازم، دیالوگهای جالبی داشت و جا برای اینکه چند بار ببینی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or