It Follows
انگار فیلمبرداری بدون کات مد شده : D اثر جدید ژآنر وحشت هم یعنی it follows از این قائده مستثنا نیست ، خب من چند ماه منتظر فیلم بودم ، و تریلری هم ازش ندیدم که همه چیش واسم نو باشه ، اولین چیزی که نظرمو به خودش جلب کرد موسیقی متن عجیب و رادیویی(؟) و شجاع فیلم بود که خیلی خوب بود . واقعا مچ شده بود با فیلم .
بعد همون طور که بالا گفتم بیشتر سکانس های فیلم طولانین و اصلا ما فیلمبرداری لرزان و پر از کات مثل خیلی از فیلم های ژآنر وحشت امروزی و تو این اثر شاهد نیستیم .
که این خودش خوبی و بدی خودشو داره . خوبیش اینه که فیلم رو خیلی خاص و جالب کرده و من مثلش تو این ژانر کم دیدم ، شایدم اصلا ندیدم ، و بدیش اینه که من به عنوان فردی که این فیلم رو به عنوان ژانر وحشت و معمایی و مرموز دانلود کردم و میخوام نگاه کنم ، قائدتا باید بترسم دیگه؟ خب بعضی فرصت های ترس رو فیلم با استفاده از نوع فیلم برداریش از دست داد که خب به نظرم ارزشش و داشت و کلیت فیلم خیلی چیز خوبی شده . ولی خب اون چیزی نبود که انتظار داشتم ، من انتظار یه اثر عالی و داشتم که خب نشد ، ولی تجربه ی خیلی لذت بخشی واسم شد و این که تو این ژانر فعلا چیز های بهتری نیومده پس به همین بچسبین : )
7.5/10
Mad Max: Fury Road
ماه ها انتظار واسه فیلم جرج میلر ، کار آسونی نیست ! : D این بزرگوار آخرین فیلمش (2011) Happy Feet Two بود که بعد از 4 سال با سری محبوب Mad Max برگشته و این بار شارلیز ترون عزیز دل و تام هاردی دوست داشتنی هم هستن ، نمیدونم از کجا شروع کنم ، بزارین اول بگم که کارگردان 70 سالشه و این فیلم رو که یکی از بهترین و دیوانه وار ترین و خفن ترین اکشن های سال و شاید دهه است رو تولید کرده و اونم R-rated ، چی بهتر از این؟
2 گیگ ترافیک مصرف کردم تا سعی کنم بهترین کیفیت فیلم رو بگیرم ، راستشو بخواین خیلی هم بد نبود و لذت بردم ، 110 دقیقه فیلم بود و انگار نه انگار تقریبا 2 ساعته ، مث برق و باد گذشت و من همینطوری تو کف انفجار ها و خونریزی و شارلیز ترون (: D) و تام هاردی بودم .
فقط تنها انتقادی که میتونم بکنم اینه که بازم انتظار داشتم خشونت فیلم بیشتر باشه : D چون اتمسفر فیلم خیلی خوبه ، آدم با خشونت فیلم حال میاد.
الان تنها کاری که باید کرد صبر واسه نسخه بعدی فیلم ـه به نام the wasteland
9/10