اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.
لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید
به عنوان فیلمی که قصد داشت یک داستان عاشقانه روایت کنه جالب بود خیلی احساس میکنم فازه کازابلانکا میخواست به بیننده القا کنه ولی در کل فیلم جالبی بود برای دو ساعت سرگرم شدن خوبه
6 از ده
باب اسفنجی خارج از دریا
خنده دار بود ولی با دوبله نگاه کنید بهتره هست. در کل بعد از سال ها چیزه خیلی خوبی در اوردن از باب اسفنجی
پ ن خیلی اسپویل کردن بودن تو تریلر های فیلم
Jupiter Ascending
بردار و خواهر واچکسی به یک چیزی به اسم تناسخ اعتقاد داشتن و دارن چندین ایده خوب داشتن در موردش چنتا فیلم خیلی خوب و خوب ساختن حالا ایده هاشون به ته رسیده ولی اعتقادشون سره جاشه به همین خاطر یک فیلم اشغال ساختن نه جلوه های ویژه خوبی داره نه داستان دل چسبی
3 از ده
Ex machina
فیلم به شدت خوبیه خوش ساخت درگیر کننده یک فیلم دارای ارزش هست که آدم وقتش رو صرفش کنه
focus:
کلا با این سبک حال می کنم... خیلی باحالن.. برخی ایده های فیلم عالیه. مارگوت رابی هم خیلی . در کل اگه از سبکش خوشتون میاد ببینین. من خیلی خوشم اومد
7.5/10
--------------------------------------------------------------------
kingsman:
این خیلی خیلی باحال بود. بشدت سرش کیف کردم. فضای بریتانیایی فیلم هم در کنار مدرن بودنش بسیار دل نشین بود. یک فیلم نیمه کمدی و بشدت باحال و خشن...
9/10
-------------------------------------
ex-machina:
نمیدونم چی بگم... ولی ایوا بشدت منو تحت تاثیر قرار داد. فیلم هم خیلی خیلی خوشساخته. فیلمبرداری عالییه. بازیگرا هم عالین.
9/10
اول بگم که با فیلم خیلی حال کردم و واقعا متیو وان عالی کارگردانی کرده ولی بعضی چیزاش توی ذوق می زد . اول اینکه کاراکترا یهو متحول میشن و کارای خلاف اون چیزی که انجام میدادن انجام میدن
یکی دیگه اینکه کلا زیاد داستان فیلمو گسترش نداده و اتفاقات بدون مقدمه و پشت سر هم رخ میده و اگه میشد بیشتر به کاراکترا و داستان هاشون پرداخته بشه مطمئنا خیلی بهتر میشد . نبودن یک شخصیت منفی درست حسابی هم که بزنه شخصیت اولو نابود کنه هم خالی بود
اما اکشن فیلم واقعا منو متعجب کرد . واقعا عالی کارگردانی شده بود با موسیقی های عالی سمفونیک . بازی بازیگرا خیلی خوب بود مخصوصا فرث و ساموئل جکسون .
فیلم برداریش هم در سطح قابل قبولی بود .خشونت فیلم در کنار شوخی های ختده دارش هم باهاش حال کردم
در کل منتظر قسمت دوم هستم
9/10
در کل انتظارم خیلی بیشتر از این حرفا بود و اگه بخوام کلا نمره بدم 6 بزور میدم اما خوب بخاطر صداپیشه های خوبی که داشت 7 دادم
Jim Parsons (شلدن کوپر Big Bang Theory ) واقعا عالی بود صداش اینجا بشدت حال کردم همینطور ریحانا.
ساندترکاشم همش مال ریحانا بود اکثرا و دوتاشم مال جنیفر لوپز بود در کل از این نظر حداقل قوی بود.
بسیار فیلم جالب و زیبایی بود و مفاهیم بسیار عمیقی در خودش داشت. بخصوص به چالش کشیدن دین و مذهب در این فیلم بسیار زیبا به تصویر کشیده شده بود. به هیچ وجه در طی مدت 2.5 ساعت فیلم خسته نمیشید و از دیدن فیلم لذت میبرید. موسیقی فیلم دلنشین هست.
از فیلم هایی که تا اخرشون غافلکیرت میکنه و نمیشه درست داستان حدس زد خوشم میاد
فیلم صحنه های کمدی داره که باعث میشه بیشتر جذب فیلم بشید .. شخصیت فرهاد هم واقعا خوشم اومد
فیلم آبگوشتی تموم بود همین واقعا فیلم خسته کننده ای بود دو ساعت در حال خمیازه کشیدن بودم داستان فیلم که به شدت دیر شروع میشه وقتی هم شروع میشه هیچ چیز جدیدی نداره بحث اکشن هم یکسری جلوه ها ویژه که بارها میلیون ها بار دیدیم بود فقط درگیری تو کلیسا جالب بود بقیه فیلم چرت محض بود. به درد شبکه نسیم میخوره کل فیلمو تو بیست دقیقه خلاصه کنن حیف وقت که پای این فیلم حروم بشه
دمه هالیوود گرم حداقل تو این ژانر خزعبلات قشنگ تری میسازن
9/10
فیلم بسیار خوب و احساسی بود, که پایانی ناراحت کننده ارزش فیلم را چند برابر کرد.
Maggie دارای بازیگرانی بود که در نقش خود کامل قرار گرفته بودند.
این فیلم علاوه بر نشان دادن محیط جامعه در شرایط چنینی, نشان دهنده پدر خوب, دختری فهیم, برادری مهربان و مادری احساسی در شرایط سخت بود.
The Imitation Game 2014
9/10
بسیار فیلم قشنگ و زیبایی بود .
با مخترع PC آشنا شدیم, دیدیم اگر طرف از لحاظ میل جن--سی هم با ما فرق داشته باشه, باز هم آدم هست و روح و قلب داره, دیدیم دوستی چقدر برای ما می تونه مفید باشه.
Hara Kiri: The Death of Samurai 2011
8.5/10
.Honor, Honor, & Honor
زندگی سخت و فداکاری جوانی نپخته که به دلیل عدم تجربه کافی در هنگام مقابله با سختی, هم شرف یک سامورایی و هم شرف خانواده خود را زیر پا می گذاره.
فیلمی آرام, زندگی سخت ولی دل نشین, پدری خوب, فقر نشانه کافی از یک فیلم درس دهنده است.
خیلی وقت بود، بخاطر مشغله زیاد، ففط تونسته بودم سریال های هفتگی رو که در حد 40 دقیقه بود ببینم. تازه خیلی از اونها هم موکول میشد به هفته بعدش و یهو دو قسمت باهم مجبور بودم ببینم.
و خیلی کم تونسته بودم فیلم بببینم. آخرین فیلمی که دیده بودم ( بجز یدونه D&D To که تو عید دیدم اونم نع کامل ) به آخرای دی ماه.
تا اینکه دیروز و امروز فرصت کردم سه تا فیلم ببینم.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gone Girl (2014): 7.5/10
فیلم شروع فوق العاده ای داره. شخصیت ایمی که در ابتدا به عنوان راوی، مشکلاتی که یپش اومده رو میگه، باعث همزادپنداری توسط بیننده میشه و در ادامه، و دیگر شخصیت ها هم به همین ترتیب.
بااینکه اکثر بازیگر ها مشهور و درخشان هستند، اما هنر دیوید فینچر توی به کار گرفتن بازی ها، باز هم ستودنی و غیرقابل انکار هست.
نیمه ی اول فیلم فوق العاده بود، طوری که متوجه نشدم چطور 1 ساعت میخ کوب داشتم داستان رو دنبال میکردم، انگار واقعا تو داستان غرق شده بودم و حال بیرون رو حس نمی کردم.
اما خب قسمت دوم، درست بعد از مشخص شدن قضایا، بنظر من افت کرد و از اون جذابیت افتاد تا اینکه مجبور شد با ایجاد چندین صحنه ی شک آور، بیننده رو باز هم مجذوب کنه.
قسمت اول فیلم ژانر تا حدی راژ آلود و قسمت دوم اجتماعی با چاشنی خشونت.
البته من قبل از اینکه این فیلم رو ببینم. کاملا انتظار یه داستان دیگه داشتمو انتظارات زیادی هم داشتم.، فکرشم نمی کردم موضوع فیلم اونچنین باشه و اونطوری ادامه پیدا کنه.
درکل، این فیلم رو به هیچ وجه از دست ندید. دیدن اون ارزشمند هست. اما انتظاراتتون اگر زیاده، به احتمال زیاد جا می خورید.
The Equalizer (2014): 6.25/10
شروع اغلب اینگونه فیلم ها جذاب هست اما در ادامه هیچ هدفی رو دنبال نمی کنه. من واقعا مقصود فیلم و پیامی که داشت رو نفهمیدم. اینکه شخصیتی غیرعادی خلق کنه که عدالت پرپا کنه.
کل داستان پر از مجهولات بود، شخصیت های زیادی که راجب هیچ کدومشون صحبتی نشد که احتمالا برای قسمت دوم موند و این ضعفه.
6 نمره هم فقط به خاطر بازی دنزل و کلوئی :d.
The Usual Suspects (1995): 9.5/10
و میرسیم به شاهکار برایان سینگر و کوین اسپیسی. خود من چون علاقه ی زیادی به فیلم های جنایی و رازآلود دارم، با تم فیلم به شدت حال کردم.
تا 15 20 دقیقه ی اول فیلم، فضا گنک بود و در عوض، پیشبرد داستان سریع بود.
اما در ادامه، هم جذابیت فیلم بیشتر میشه و هم نقش شخصت ها تو داستان تاثیر بسزایی میذاره.
مطمئنا پیامی هم که فیلم داشت، تو ذهن بیننده میمونه.
بازی کوین اسپیسی فوق العاده بود.
کسانی که این فیلم رو ندیدند. حتما ببینید.
اول فیلم کایزر شوزه میگه، چطوری کیتون ؟ ( صدای ... )
میگه پاهامو حس نمی کنم. ( با لبخند ژکوند :d )
توی اداره پلیس هم که سیگار میخواد، موقع استفاده از فندک، نشون میده بلد نیست استفاده کنه. در صورتی که اول فیلم ...
یه سوال: اون کسی که داشت از وردال بازجویی می کرد، چطوری گفت کیتون زندست دیده شده ؟
بعد آخرش چطوری وقتی داشت نشون میداد، وردال اون پشت قایم شده بود. اینا رو ساخته بود یعنی دیگه ؟
فیلم قشنگ و متفاوتی بود.
بازی مایکل کیتون و ادوارد نورتون فوق العاده بود.اما استون هم قشنگ بود بازیش.
صدای درام توی پس زمینه هم خیلی باحال و هم خیلی رو اعصاب بود:d
اینکه یجورایی فیلم بصورت لوکیشن بسته بود و یجوری فیلم برداری شده بود که انگار یه دوربینه کلا و همینطور یه پلان! خیلی جالب بود برام.
در کل در بین این همه فیلم های اکشن بی سر و ته این روزا فیلم خیلی قشنگ و متفاوتی بود و واسه حال و هوا عوض کردن عالی بود. 9.5/10
صحنه های طنزش خیلی جالب و قشنگ بودند اما از همه بهتر اونجاش بود که رفتند زیر ملحفه رو سن و میخواست واقعی بنظر برسه بعد یدفه اومد بیرون ر.ست کرده بود:d
بعدیش هم اون صحنه ای که میرن پیش خیاط لخت میشه بعد زنه میاد نمیدونه دختره اون پشت وایساده شروع میکنه پشت سرش حرف زدن:d