Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Mad Max: Fury Road 2015
9/10
انتظار داشتم به شخصیت های منفی فیلم بیشتر میپرداخت یا حداقل جون سخت تر بودن !
بعضی صحنه ها هم اکشن فیلم خراب میکرد
نسخه webDL با کیفیت FHD اومده میتونید بگیرید و ببینید

Cinderella
g1c_cinderellaposter.png
خوبیش این بود که روایت کلاسیک خودشو کاملا حفظ کرده بود و فقط قوی ترش کرد از جهاتی (مانند شخصیت پردازی مادر سیندرلا) ... فیلم از نظر وجهه های فنی خیلی عالیه. مخصوصا طراحی لباس و طراحی صحنه و جلوه های ویژه... بازی بازیگرا خیلی خوب و قابل قبوله... بازی کیت بلانشیت مثل همیشه عالیه... در کل اونایی که داستان کلاسیکشو دوست داشتن حتما ببینن. کاملا ارزش داره
7.5 از 10
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The DUFF

nr7h_theduffmovie.jpg

فیلم داستان یک دختره که میفهمه بین دو دوست خوشگلش خیلی زشته و بین بقیه حکم کسیو داره که دوستاش رو زیبا تر نشون میده. (با لقب DUFF = designated ugly fat friend) و ...
خیلی فان بود... نیمه ی اول خیلی خنده داره... یعنی واقعا عالیه. نیمه ی دوم بیشتر به داستان میپردازه و یکم کمدیش کمتر میشه (خیلی البته) ولی بازم خوبه... در کل اگه کمدی رومنس دوست دارین از دست ندینش

7 از 10

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Testament of Youth
kh6y_testament-of-youth-film-2015.jpg

یک فیلم بریتیش در مورد زندگی دختری که در جوانی عاشق کسی میشه ولی به سرعت جنگ جهانی رخ میده و ...
نخواستم بیشتر داستان رو شرح بدم. فیلم داستانش تا حدی قابل حدسه ولی روایت داستان و بازی های فوق العاده بقدری فیلم رو جذاب و درام کرد که به شخصه در صحنه های زیادی از فیلم اشک ریختم... گروه بازیگران فیلم خیلی عالیه... الیشیا ویکاندر (که به تازگی در Ex machina دیدیمش...) بازی واقعا فوق العاده ای رو از خودش به نمایش گذاشت... کیت هرینگتون (جان اسنوی خودمون 3> ) کلا استایلش همون استایل سابقشه. بازیش کاملا قابل قبوله. این دو نفر شیمی خیلی خوبی هم با هم میسازن. بقیه بازیگر ها هم خیلی خوبن... از جمله برادر و خانواده ویرا(با بازی الیشیا ویکاندر) تم بریتانیایی فیلم در نیمه ی اول خیلی خاص و عالیه (کلا این تمو خیلی میپسندم). در نیمه ی دوم فیلم که جنگ رخ میده صجنه های بسیار زیبا و دردناکی از جنگ میبینیم... البته نه از دید همیشگی یک سرباز... در کل فیلم یکی از بهترین فیلمایی بود که تو این مدت دیدم... فیلم شاید جزو تاپ 5 من توی بهترین فیلمای 2014 من جای بگیره... از دستش ندین اصلا. مخصوصا اگه عاشق تم درام و رومنس و بریتیش هستین

9.5 از 10

Gone Girl
9/10

WOW! just WOW!
خیلی وقت بود فیلم رو داشتم از همون اول که اومده بود فقط فکر می کردم یه فیلم جنایی خسته کننده س اما... واو... Gillian Flynn خودش اینکارس ها :دی
این مرتیکه بن افلک فکر کنم یکی از بهترین بازی هاش بود تو این فیلم یعنی واقعن باعث شد ازش خوشم بیاد :دی
Rosamound pike یا همون هنرپیشه ی نقشه ی امی رو دوست نداشتم می تونستن شخص بهتری رو بزارن ولی در حال خیلی خوب بود بازیش.
به طور کلی ندیدین، ببینین... این فیلم از اون دسته جنایی های ملالت آور نیست، یه جنایی تاریکه :دی

sARK4uNacjUY4ACu0QjQPG0OUmW.jpg

MADMAX:FURY ROAD
10/10
خیلی منتظر بلوری بودم ولی دیروز کسی فیلمو اورد برام نتونستم تحمل کنم و نگاش کردم.
بعد از بتمن بهترین فیلمی بود که تا الان دیدم همه چی عالی.
این فیلم فکر کنم به گیمر ها بیشتر میچسبه نمیدونم دقت کردید یا نه نحوه فیلم برداری خیلی شبیه گیم های اکشن بود حرکات بازیگرا هم همینطور.
جلوه های ویژه هم چیزی برای گفتن نمیذاره.
باحال ترین شخصیت فیلم:

خیلی قشنگ گیتار میزد روح ادم باز میشد:d

mad max fury road

فیلم خیلی قشنگی بود واقعا اکشن نابی داشتش الکی وقت فیلم رو هدر ندادش داستان خیلی سریع شروع شدش بعضی صحنه ها واقعا دیوانه وار بودش و لحظات احساسی هم خیلی خوب در امده بودن ولی اون طوری که دوستان میگفتن خیلی خشن هست اصلا اینطوری نیست. در کل خیلی زیبا بودش ولی خیلی خیلی دوستان هایپ کرده بودن سرش اگر بدون هیچ هایپ قبلی این فیلمو میدیدم خیلی بیشتر برام لذت داشتش تا الان البته بازم هیچی از لذت های فیلم کم نمیکنه برام.

8.5/10

2015_06_25_13_21_48.jpg

Mad Max: Fury Road

مُنتَظِرِ مُنتَظَر.
داستان مُنتَظِر بودن انسان، داستانِ غمگيني هست، چراکه از طرفی در حال آماده سازیِ خودش برای پایان انتظار و رسیدن به لذت هست و از طرف دیگه، درگیر غم زیرپوستیِ زودتر تمام نشدنِ انتظار.
اگر در حالت عادی، در طول فیلم‌ها منتظر یک چیز بودیم -که اون کلیت بهم پیوسته‌ی فیلم هست-، در این فیلم باید این پروسه رو دقیقه به دقیقه تجربه کنیم.
فیلم یک کلیت نیست، چندین جز مستقل هست که بصورت اتفاقات اکشن دراومدن. در هریک منتظر می‌شیم تا تموم بشه و بره برای بعدی. نکته اینجاست که تموم نمیشه و در نقطه‌ی پایان، بعدی شروع میشه و بعدی و بعدی و این چرخه تا پایان فیلم ادامه پیدا میکنه.
ارگاسمی که به ارگاسم نمیرسه و پروسه‌ی شروع ارگاسم بعدی شروع میشه. و این، یعنی هیجان تمام نشدنی.
با تمام این اوصاف البته، هیجان همیشه در یک حد نمیمونه و فراز نشیب‌های مختلفی در فیلم داره.

بازیگری فیلم مورد خاصی نداشت، سربازهای لشکر واقعی‌تر از فرمانده‌ها بازی کردن، و بهتر.
موسیقی به اندازه‌ی کافی.
داستان خلاصه شده در "آب در خانه و ما گرد جهان می‌گردیم". که البته فقط بهانه بود، همونطور که در اواسط فیلم هم از یکی از کاراکترا می‌شنویم: "همه‌ی اینها بخاطر یک دعوای خانوادگی!" لذا در باب محتوا هم شاهد امری نیستیم.

در نهایت، فیلم با کارگردانی خیلی خوب صحنه‌های اکشن اون هم با افزایش سرعت پخش فیلم در اون لحظات، بطور خلاصه این رو میگه که: "احمق باش، مضخرف نگو و فيلمت رو نگاه کن."

6/10

MADMAX:FURY ROAD
10/8.8

اکشنش واقعا ناب و قشنگ بود
خیلی باهاش حال کردم
تنها نکته منفی فیلم داستان متوسطش بود که اونم با توجه به ژانر فیلم قابل چشم پوشی هست
اگه داستان هم خوب میشد بهش امتیاز کامل میدادم
در ضمن
شخصیت گیتاریست واقعا عالی کار شده بود
لامصب عجب گیتاری میزد
:d

mad max (اسپویلر داستانی)
آقا بالاخره کسی فهمید اون دختر بچه ای که مکس مدام میدیدش کی بود؟ من منتظر بودم ببینم فیلم توضییح بده که اون کی هست که فیلم هیچ اشاره ای بهش نکرد

mad max (اسپویلر داستانی)
آقا بالاخره کسی فهمید اون دختر بچه ای که مکس مدام میدیدش کی بود؟ من منتظر بودم ببینم فیلم توضییح بده که اون کی هست که فیلم هیچ اشاره ای بهش نکرد

آون دختر بچه اش هست که تو فیلمای قدیمی مد مکس داستان هاش رخ میده در واقعه این فیلم ریبوت نیست بلکه ادامه فیلمای قدیمی مد مکس هست.

MADMAX:FURY ROAD:9/10

فیلمش که نشون داد موضوع مکس دیوانه یه پتانسیل عالی داره برای بازی رایانه ای شدن.
امیدوارم بازیشم مثل فیلمش موفق بشه.البته از قبل با دیدن تریلر های بازیش خیلی بهش امیدوار شدم.

Snatch 2000
بعد از ده سال تقریبا،این فیلمو دوباره دیدم.طلا،جواهر،اصل جنس!
کارگردانی نابغه که نمیذاریه حتی یه لحظه حوصلتون سر بره،ایده ی داستانی ساده داره اما پرداخت داستانش شاهکاره!
مجموعی از بهترین یازیگرای انگلیسی، و البته برد پیت! با بازی فوق العاده و از نظر من تکرار نشدنی.
یه فیلم با اصالت،خشن،خنده دار،جدی،سرگرم کننده و البته پر از لهجه ی بریتانیایی.پر از نو اوری هایی که باعث میشه من بگم کارگردانش حداقل سر این فیلم،نابغه ست :dاز ساند ترک های متحیر کننده و‌تدوینی که به طرز وحشیانه ای فوق العاده بود،غافل نشین (از خودم اصطلاح در اوردم!).
10/10.

پ.ن: باید بگردم یه حای مناسب تو تاپ تنم بهش بدم،خب نمیتونه اول باشه،چون تایتانیک اوله :d ولی باید بازم‌فک‌کنم:p.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or