Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Mad Max :Fury Road
9/10
یکی از بهترین فیلم های اکشن بود که دیدم واقعا صحنه های اکشن هیجان انگیز و جذاب و واقعی داشت , از لحاظ داستانی هم بهتر از چیزی بود که فکر میکردم , تریلراشُ میدیدم اصلا امیدی بهش نداشتم ولی وقتی نمرات و فروش و خود فیلمُ دیدم نظرم عوض شد خیلی لذت بخش بود.
تام هاردی و بازیگرای دیگه هم در حد فیلم خوب بودن.

Whiplashmaxresdefault.jpg

داستان درباره یک نوجوونیه که درامر میزنه و دوست داره در اینده یکی از بهترینها بشه . خونوادش موافق نیستن باهاش و فکر میکنن این کار اینده ای نداره براش . برای رسیدن به هدفش به بهترین هنرستان موسیقی که اسم هنرستان شفر هست میره و اونجا با یک استاد موسیقی خیلی سختگیر شروع به تمرین میکنه . عجب استادیه ولی دهن سرویس میکنه فقط:d

امتیاز من 10/10

اسم فیلم رو بنویس لطفا
عکس واسه من باز نمیشه
تو قوانین هم هست که اسم فیلم رو بنویسید.

The Book of Life

6.5/10

ایده‌ی تکراری و البته جذابی که درست بهش پرداخته نشد. می‌تونست مثل Corpse Bride روی دنیای مردگان کار کنه که متاسفانه به بدترین نحو ممکن تموم می‌شه.

Maggie
فیلم خیلی خوبی بود بازی ارنولد در نقش غیر از یک ادم گردن کلفت واقعا خوب بود :دی اگرچه من فیلم رو به هوای اینکه ترسناک بود دانلود کردم ولی کلا خیلی خوشم اومد.
9/10

Insidious Chapter2
خب با وجود اینکه داستانش خیلی جالب بود ولی به نظرم اصلا به اندازه نسخه یکش ترسناک نبود و یک جورایی فاکتور اصلی ای که هر فیلم ترسناکی باید داشته باشه یعنی چیزی که باعث بشه ادم بترسه رو رعایت نکرده بود البته موسیقی فیلم تاثیر خودش رو میگذاشت ولی شاید اگه به لطف موسیقی فیلم نبود کلا این فیلم ترسناک نمیشد
6/10

Insidious Chapter3
متاسفانه این نسخه از فیلم هم مثل نسخه قبلش و بر خلاف نسخه اولش خیلی ترسناک نبود و این دفعه داستانش هم خیلی جذاب نبود و به نظرم کارگردان دلیلی برای ادامه فیلم نداشت و این نسخه خیلی بیهوده ساخته شده بود و موسیقی فیلم هم در بعضی مواقع بیشتر از اینکه باعث ترس بشه باعث عصبی شدن مخاطب میشد.
5/10

Mad Max:Fury Road
صحنه های اکشن فیلم هیجان انگیز بود و فیلم خیلی پرخرج بود خلاقیت کارگردان فیلم در صحنه های اکشن و سلاح هایی که ازشون استفاده میشد تحسین برانگیز بود ولی با اون همه تعریف انتظار یک چیز خیلی عالی رو داشتم.
8/10

Terminator Genisys:
6.5

اول از همه بگم که این فیلم با قرعه از بین فیلم های jurassic world، Inside Out و Avenger انتخاب شد. البته اول Avenger انتخاب شد ولی من حوصله نداشتم ببینمش برای همین بار دوم Terminator اسمش در اومد و ما هم رفتیم سینما:d.

خب این طور بگم که من واقعا انتظار نداشتم با یک شاهکار یا یک فیلم که قرار اسکار بگیره رو به رو بشم و فقط انتظار داشتم خاطرات قدیم و شماره اول و دوم تکرار کنه که تا حدودی هم فیلم تو این زمینه موفق عمل کرد.
فیلم میشه به سه بخش تقسیم کرد.
بخش اول فیلم که تقریبا کپی دو شماره اول با کمی تغییرات که اتفاقا جالب از کار در اومده.
بخش دوم فیلم که روایت گر داستان Genisys و بخش معمولی فیلم و در نهایت بخش پایانی فیلم که خیلی برای من خسته کننده بود.
بازی ها هم معمولی حدودا و فقط نقش های منفی فیلم خوب از کار در نیومدن. شخصیت جان کانر هم خیلی مسخرست کلا :d. آرنولد هم گل سر سبد و بخش کمدی فیلم به دوش میکشه.:d تو صحنه های اکشن هم معمولی ضاهر میشه.
در نهایت روند داستانی هیچ حرفی برای گفتن نداره و هیچ چیز خاصی تو فیلم اتفاق نمیوفته و احتمالا باید منتظر شماره های بعدی باشیم. هر چند که تا حدودی تونستن داستان فیلم از شماره اول و دوم متمایز کنن ولی کلیت فیلم تغییری نکرده.
اون نمره 6.5 هم فقط به خاطر صحنه های جالب فیلم که یاد آور شماره های قبلی.

این T-800 هم تو سینما بود:d

آخرین ویرایش:
ما هم یه امتیاز بدیم بریم :دی

Mad Max Fury road :8.5

صحنه های اکشنش بی نظیر بود و همچنین با شخصیت مکس خیلی حال کردم :bighug: داستانش خوب بود ولی روایتش زیاد جالب نبود به نظر من :دی

اون یارو گیتاریه عالی بود :))

آخرین ویرایش:
220px-PEPOSTERsm.jpg

public enemies : 8.5

یکی از فیلم های خوبی که این اواخر تو حال و هوای فیلم های مافیایی دهه 40 دیدم ، همین فیلم بود . شخصیت دلینجر با بازی جانی دپ خیلی خوب ار آب در اومده و میشه گفت بعضی لحظات به تنهایی و با بازی زیر پوستی بی نظیرش فیلم رو جلو میبره ، در نقظه ی مقابل بازی کریستین بیل در نقش مامور FBI هم در سطح خوبی قرار داره . صحنه های اکشن فیلم خیلی خوب و شسته رفته کار شدن ، و موسیقی های مناسبی برای این بخش های فیلم انتخاب شده . در کل صدا گذاری و موسیقی های فیلم واقعا عالی کار شدن و هانس زیمر به خوبی کارش رو انجام داده .
داستان و روایت شدنش به خوبی انجام میشه ، و تا حد زیادی پایبندی خودش به رمان اصلی رو حفظ میکنه .البته به نظرم بعضی از نقاط داستان ، مثل مرگ فلوید ، فرار دوم دلینجر از زندان یا لحظه ی دستگیری بیلی خیلی سرسری ساخته شدن . در کل اگر به فیلم های ژانر گانگستری علاقه دارین ، این فیلم ، یه فیلم خوب و خوش ساخت تو این زمینه به حساب میاد .
220px-State_of_Play_theatrical_poster.jpg

state of play : 7.5

یه فیلم خوب و کم ادعا از کوین مک دونالد . فییلم بدون هیچ مقدمه ای آغاز میشه و در بیشتر مواقع ریتم ثابتی رو حفظ میکنه ، و به مرور جزئیات بیشتری از داستان مشخص میشن و داستان فیلم رو کامل میکنن. هسته اصلی داستان تا حد کمی پیچیده و کلیشه ای ، اما انصافا جذاب و تا حد زیادی غیر قابل پیش بینیه . نقطه عطف فیلم بدون شک بازی خوب راسل کروست . البته سایر کاراکتر ها از جمله بن افلک و مک آدامز هم به خوبی ایفای نقش میکنن .
البته ناگفته نماند که بعضی مواقع ریتم فیلم به شدت کاهش پیدا میکنه و تا حدودی حوصله سر بر میشه .از اون گذشته خیلی کم به کاراکتر منفی فیلم یعنی بینگهام پرداخته میشه . اما در کل میشه گفت یه فیلم خوش ساخت در سبک جنایی به حساب میاد ، که با بازی خوب راسل کرو همراه شده .

220px-RunAllNight_TeaserPoster.jpg

Run all Night

7/10

شاید توی این دو سه ساله فیلم هایی با داستان های اینجوری ( خلافکاران به دنبال انتقام از قهرمان یا بر عکس ) زیاد دیده ایم و تا اینجا John Wick بهترین بوده است. اما این فیلم هم با بازی خوب niam Lesson که بازی روان و ریلکس ، صحنه های اکشن جذاب به خصوص صحنه ی پایانی با فیلمبرداری بولتی تایمی و صداگذاری خوب، کارگردان توانسته است با برگرفته از الگوی قدیمی و بازیگر این جور فیلم ها، موفق از این گود خارج شود!

220px-Slow_west_poster.jpg

Slow West

6/10

یک فیلم جمع و جور مستقل و کم خرج و نسبتا کوتاه که داستان ساده ای به نظرم به ما نشون میده و کارگردانی فیلم هم با گرفتن صحنه های گاه خنده دار و نزدیک به شخصیت ها، خوب عمل کرده و از طرف دیگر هم که مایکل فسبندر، فیلم رو به دوش میکشه!!!!

Home 2015
7/10
24244.jpg

انیمیشن متوسطی بود چون نتونست بهترین استفاده را از داستان و اتفاقات فیلم ببره و یک جورایی اون خلاقیت ناب را نداشت اما هنوزم ارزش دیدن را داره
پس تا اومدن کیفیت خوب Inside Out این انیمیشن ببینید

Dantes%20Inferno.jpg

Dante's Inferno: An Animated Epic
2010
من کتاب کمدی الهی رو نخونده بودم ولی تو دبیرستان یه رفیق داشتم بدجور فن کتابشو و بازیش بود ، من هم به واسطه ی اون
به کلیتی از داستان کتاب تو ذهنم بود و با اون پیش زمینه انیمیشن رو دیدم.
مدل انیمیشن که مثل کارای پیکسار نیست و فکر کنم به این مدل از انیمیشن ها دو بعدی میگن!
داستان در مورد یه جنجگوی مسیحی هستش که وقتی از جنگ های صلیبی بر میگرده اتفاق بدی واسه نامزدش می افته و
روح نامزدش به واسطه ی گناهی که کرده به تسخیر لوسیفر یا همون ابلیس در میاد و دانته هم واسه آزادی اون راهی جهنم میشه
که در مسیر رسیدن به شیطان طبقات نه گانه ی جهنم و جایگاه گناهکاران برحسب نوع گناهشون رو میبینه و باقی ماجرا ...
نمره : 7
پی نوشت: واسه تمرین لیسنینگ گزینه ی خوبیه چون صداپیشه ها سعی در بیان واضح دیالوگ های خودشون داشتند.

Kill Bill 1
فیلمی از کوءنتین تارنتی نو
صحنه های اکشنی بسیار عالی
آهنگ هایی بسیارخوب
فیلمبرداری از زاویه های متفاوت (که البته بسیار هم جالبه )
دارای داستانی خوب
شیوه ی روایت داستان جالب است
من بهش 9از 10 می دم

- - -ویرایش - - -

Pulp fiction
داستانی عالی
دیالوگ های عالی
بازی های بسیار عالی
شیوه ی روایت داستان عالی (منظورم بهم ریختگی زمانی در صحنه هایی که میبینیم بودکه فیلم را بسیار جذاب می کرد )
شروع و پایان فیلم عالی
آهنگ های فوقالعاده
همه ی این ها درکنار هم شاهکاری با نمره ی 10 از 10را بوجود می اورد

• Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN
Mad Max Fury Road

10/10

شاهکار " همین و بس "

Zodiac 2007

10/10

فیلمی بسیار بسیار زیبا در سبک معمایی جنایی با بازی زیبای Jake Gyllenhaal و Robert Downey Jr.

Disconnect 2012

10/10

فیلمی زیبا با کارگردانی Henry Alex Rubin / طرح چهار داستانی که هر کدوم به تنهایی میتونستن یه فیلم جداگانه براشون ساخت و به زیبایی هر چه تمام تر ربط دادن این داستان ها به هم

The Pursuit of Happyness 2006

10/10

نیازی به تعریف ازش نیست . بازی بسیار بسیار بسیار زیبای Will Smith و پسرش Jaden در این فیلم و داستانی " واقعی" /// دیگه چی از فیلم میخوای

Speed 1994

51ZJ255WKBL.jpg

بعد از اینکه مد مکس رو دیدم گفتم برم چنتا اکشن خوب رو ببینم .
اولش شک داشتم فیلمی که برای 20 سال پیش هست اصلا سرگرم کننده هست یا نه . خب معلوم دیگه سورپرایز شدم :d
کارگردانی خوب ،کمترین لرزش الکی دوربین و صحنه های اکشن بسیار خوب و سرحال آور .
بازی ها هم خیلی خوب بود و گل سرسدشون هم کینو ریوز و ساندرا بولاک بودن .
از لحاظ فنی هنوز هم میتونه با فیلمای الان رقابت کنه مخصوصا فیلمبرداری و صدا گذاری و موسیقی . داستان هم برای فیلم های اکشن مناسب هست
9/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or