Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Blade 2 & Blade Trinity

از اونجا که این دوتا فیلم از لحاظ ارزش محتوایی تقریبا یکسان اند:d تصمیم گرفتم جفتشون رو یه جا نقد!! کنم تا شما هم حوصلتون سر نره:d
خب فیلم Mad Max رو هنوز ندیدم ولی فکر نمیکنم عمرا اندازه اینا اکشن داشته باشه:d اول تا آخر اکشن فقط!!! بزن بزن، تیراندازی... خلاصه هر چی که از یه فیلم اکشن انتظار دارید رو اینا دارن!
داستانم که خب کلا خاطره های خوبی که از خون آشام های Twilight و Vampire Diaries و... این چرتو پرتا رو دارید بریزید دور:d به نفعتونه وگرنه خودتون عذاب میکشید!!! کل فیلم خون آشام کُشونه:d:punk: :twisted1::gunner:
شخصیت فیلم هم که کلا خیلی Coolـه:cool1: دقیقا همینجوری:arrowr::d
خلاصه که حوصلتون سر نمیره... اگه مثل من اکشن خونتون پایین اومده ولی منتظر کیفیت خوب فیلما هستید این سه گانه رو بهتون پیشنهاد میکنم.

7.0/10
پ.ن: دو نمره کم میکنم چون فیلم اکشن زیاد خوشم نمیاد:d

11174460_1114922608534496_1766532666304269342_o.jpg

Whiplash
«شلاق» فیلم بسیار خوب و جذابی بود. حتا برا منی که زیاد با موسیقی هایی مثل راک و جاز و... آشنایی ندارم.
داستان فیلم در مورد یه نفر هست که عاشق موسیقی جاز و درام زدن هست و استعداد خیلی بالایی داره. این داستان خیلی خوب شروع می شه و خیلی خوب هم تموم می شه. البته بازی بسیار عالی J.K Simons هم برای تحقق بخشیدن به این امر بی تاثیر نبوده.
پایان فیلم نشون داد که فلچر (J.k Simons) واقعا به دنبال یه پارکره جدیده! وقتی که اندرو استعدادش رو بخوبی نشون می ده و مایوس نمی شه (همونجوری که پارکر نشد. که فلچر توی فیلم بهش اشاره می کنه) فلچر هم به خوبی رویِ جاز دوستِ خودش رو به اندرو نشون می ده و ثابت می کنه که به شدت به جاز اهمیت می ده.
یه نکته دیگه ای که فیلم می خاد نشون بده ایمان داشتن به هدف هست! حتا اگه شده برای رسیدن به پایان این مسیر از چیزایی که دوست داری و کسانی که بهشون اهمیت می‌دی دست بکشی (اندرو و بهم زدن رابطش با اون دختره (اسمش یادم نیس :| ))

9
Forrest_Gump_poster.jpg

Forrest Gump

در مورد این فیلم حرف زیادی برا گفتن ندارم. مطمئناً خیلی از شماها دیدینش. اگر هم ندیدین به سرعت برین ببینین. [:d]
فقط باید این فیلم رو دید و بس.
در آخر هم یه تقدیر از بازی بی نظیر Tom Hanks بکنم...
10

• Like
Reactions: yonestm
The Secret In Their Eyes

82UegQe4Gw5DCBLtIZ6MbmpNInG.jpg

اولش فکر میکردم یه فیلم جنایی باشه که خوب کارگردانی شده باشه ولی از اون طرف دیدم که برنده اسکار بهترین فیلم خارجی شده و چون تو این چند سال جایزه رو به فیلمی میدن که یه پیام انسانی و جهان شمول رو برسونه پس با یه دیده ی شک مانند رفتم . هیچ نقد و بررسی از فیلم نخوندم . میتونم بگم یکی از بهترین فیلم هایی بود که دیدم . اولش بگم فیلمی نیست که سرعت زیادی داشته باشه و فیلم کندی هست مخصوصا نیمه اولش ولی اگه صبر داشته باشید یک پایان به شدت غافل گیرکننده به شما میده ، کم کم میره زیر پوسستون و اون پیام های عالیش رو به شما میده . فیلم توی یک بستر جنایی روایت میشه اما چنتا تم و زیر ژانر دیگه هم تو فیلم هست ، از عشق تا فرصت های از دسته رفته یک عمر تا سمبُل گرایی و غلبه بر ترس ، روانشناسی و انتقاد به سیستم قضایی فاسد آرژانتین توی سال های دهه 70 میلادی و حتی استعاره ای به انسان تنهای مدرن که با خودش و جامعه اش بلاتکلیفه . ترکیب این چنتا تم و ژانر باهم به بهترین شکل ممکن اتفاق افتاده و همه این ها رو با شخصیت پردازی قوی ، بازی های فوق العاده بازیگران فیلم ، موسیقی شنیدنی و صدالبته فیلمبرداری شاهکار با هم مخلوط کنید واقعا اونجاست که به جادوی این فیلم پی میبرید . از کلوز آپ هایی که حال و هوای شخصیت های داستان رو به بهترین شکل نشون میده تا استفاده عالی از دوربین روی دست. گفتم دوربین روی دست این رو هم باید بگم که توی این فیلم یکی از بهترین تعقیب و گریز های تاریخ سینما رو میتونین ببینین و واقعا شما رو برای چند دقیقه میخکوب میکنه که چطور این کار رو انجام دادن . یا مثلا شما هیچ وقت نماهای باز از خیابان و شهر و حتی اون اتاقی که فیلم داره توش روایت میشه نمیبینین و باعث میشه با شخصیت ها نزدیکی بیشتری بکنین و اون حس تنهایی و پوچی شخصیت ها رو به شما منتقل میکنه.
درباره ی بازیگر ها هم گفتم این رو هم بگم که مطمئنا یکی از دلایل انتخاب هاشون نوع نگاه کردنشون و چشم های اون ها بوده . چون این فیلمی هست که نصف اون قدرت و شاهکار بودنشو مدیون بازی های زیرپوستی 4 بازیگر اصلیش هست .
حتما این فیلم رو چند بار ببینید تا به شاهکار بودنش پی ببرید . یکی از دیالوگ های فیلم که مطمئنا تا چند وقت توی ذهنتون میمونه :
" انسان میتونه دوستان ، خانواده ، دین یا حتی خداش رو عوض کنه ولی هیچ وقت هوا و هوس خودشو رو نمیتونه ترک کنه."
10/10

آخرین ویرایش:
Bourne Identity 2002

اکشن فوق العاده، موسیقی عالی، بازیگرا یکی از یکی بهتر، روایت داستان خوب و در کل یه فیلم جاسوسی اکشن فوق العاده.
امتیاز 10 از 10

Bourne Supermacy 2004

ادامه داستان قسمت اول
امتیاز 10 از 10

Bourne Ultimatiom 2007

دیگه نمیشه تعریف نکرد!
امتیاز 10 از 10
بچه ها احتمالا املا کلمات اشتباه هست ولی اسم فارسی به ترتیب: هویت بورن، برتری بورن، التیماتوم بورن

3gI2W3B5Sl6lIcyTdYUS0yGj8q7.jpg

Locke : 8.0

به نظرم اوج کار تام هاردی تو این فیلم مشخص میشه . فیلمی تک لوکیشنی که از ابتدا تا انتها توی یک خودرو bmw فیلمبرداری میشه ، و تقریبا تمام فیلم شامل کلوز آپ ها و دیالوگ های تام هاردی ان . واسه ی تولید هزینه زیادی نشده ولی با این حال ، داستان فیلم و روایت شدنس فوق العاده جدابه ، طوری که اصلا متوجه گذشت زمان نمیشید .
البته فیلنامه یه سری نقص های کوچیک داره به نظرم ، از اون گذشته میشد بیشتر به پایان فیلم پرداخته بشه . از فیلمبرداری فوق العاده فیلم و تغییرات مدام زاویه ها هم نمیشه گذشت . در کل اگر به ژانر خیلی خاصی علاقه ندارید ، پیشنهاد میکنم این فیلم خوش ساخت رو از دست ندید .

sARK4uNacjUY4ACu0QjQPG0OUmW.jpg

Mad Max Fury Road : 9.0

این فیلم هم یه جورایی ریبوت و هم یه جورایی دنباله قسمت های قبلی محسوب میشه . به نظرم جورج میلر تونسته در کنار صحنه های اکشن جداب فیلم ، داستان و نحوه روایت شدنس رو هم در سطح خوبی نگه داره . (البته با توجه به ژانر فیلم . ) البته میشد فلش بک های بیشتری به گدشته مکس زد زد یا به کاراکتر های منفی فیلم بیشتر پرداخته بشه .
صحنه های درگیری و جلوه هابی بصری فیلم واقعا در بالاترین سطح ممکن قرار دارن و به جز یه وقفه کوتاه 15 دقیقه ای همه ی فیلم رو شامل میشن . تدوین صدا و موسیقی های به کار برده شده هم بدون شک از اصلی ترین نقاط قوت فیلم محسوب میشن . در کل پیشنهاد میشه این شاهکار جورج میلر با بازی عالی تام هاردی و چارلیز ترون رو که شاید آخرین فیلم پر سر و صدای این کارگردان باشه ، رو به هیچ وجه از دست ندید .

Mad Max: Fury Road
9/10

دوستان توضیحات زیادی در مورد فیلم دادن و دیگه صحبت های من تکراری میشه. :دی چیزی که بدجوری توی این فیلم به من حال داد، طراحی فوق العاده ماشین ها بود! وسایل نقلیه ریز و درشتی که هرکدوم شکل و شمایل مخصوص خودشون رو داشتن و واقعاً عالی طراحی شده بودن. از مدل هایی که اومده بودن 2،3 تا ماشین مختلف رو قیچی (!) کرده بودن و چسبونده بودن به همدیگه تا مدل های عظیم تر که حس و حال محشری به آدم میدادن. مبارزات فیلم واقعاً نفس گیر و معرکه بود و موسیقی های عالی (مخصوصاً تم اصلی و به شدت زیبای فیلم) هم به خوبی باهاشون ترکیب شده بود. حالت فیلمبرداری و رنگ بندی فیلم هم خیلی خوب بود و کلهم همه چی دست به دست هم داده بود تا یکی از بهترین تجربیات این مدلی رو رقم بزنه و فیلم کاملاً به هدفی که داره برسه.
در کنار وسایل نقلیه، کاراکترهای خبیث هم کم نظیر بودن! انواع و اقسام شخصیت های دیوانه و روانی در کنار بروبچی که معلولیت و افلیج بودن جلوشون رو نگرفته بود و زده بودن به دشت و صحرا! :دی ادامه در اسپویلر:

اون گیتاریسته محشر بود!!! یعنی واقعاً ایده از این بهتر که یه گیتاریست دیوانه رو بچسبونی به ماشین و وسط میدون جنگ به ملت انرژی بده؟!!
یه سری کاراکتر جالب دیگه هم بودن، از اون کوچولوئه که روی صندلی بود تا اون عظیمه با پای قشنگش و البته بدمن اصلی که قیافه جالبی داشت، ولی من بیشتر از همه با این رفیق ـمون حال کردم:

کاراکتر مجنون تر از این توی فیلم پیدا نمیشه! :دی چشم هاش ترکیده و دستمال میبنده و در حال نعره زدن شروع به تیراندازی میکنه! عجب آهنگی هم داشت اون قسمت!
کاراکترش یه جورایی من رو یاد یکی از هانترهای Bloodborne مینداخت:
جناب Djura که اون هم زیاد اعصاب و روان مناسبی نداشت و چشم هاش رو بسته بود و علاقه زیادی هم به استفاده از ماشین گان داشت! :دی

امروز نشستم دوتا فیلم به صورت رندوم از فیلمایی که ندیده بودم، دیدم. بر حسب اتفاق هر دوشون هم توی نیویورک (:x) اتفاق می‌افتادن.

the-wolf-of-wall-street-400x400-imaduwhgfw7uhvyx.jpeg

The Wolf Of Wall Street
یه فیلم درام فوق العاده جذاب و دیدنی با بازی محشر دی‌کاپریو.
داستان فیلم در مورد مردی ـه که می‌خاد میلیونر بشه. بخاطر همین رو میاره به دفترهای سرمایه‌گذاری و دلالی و کم کم پیشرفت می‌کنه. همچنین صد البته برای رسیدن به هدفش کارهای کثیفی هم انجام می‌ده
چیزی که خیلی متعجبم کرد استفاده ای بود که از رنگ زرد توی فیلم کرده بودن. این کارشون یه جو خیلی جذاب به فیلم داده دقیقاً مثل Dues Ex (البته میزان استفاده از این رنگ تو فیلم خیلی کمتره نسبت به Dues Ex).
بریز و بپاش توی فیلم هم خیلی به جذابیتش کمک می‌کنه.
کلا فیلم جذابی هست که حتما باید دیده بشه.
9.5

birdman.jpg

Birdman
یه فیلم خوب که کارگردانی بی نظیری داره و جو شلوغ نیویورک رو به خوبی منتقل می‌کنه.
اما به نظرم مهم‌ترین بخش فیلم داستانشه... داستان فیلم واقعاً درگیر کنندس و چند سکانس هم فیلم رو پیچیده می‌کنه. داستان کلی فیلم در مورد یه بازیگر تئاتره که قبلا ستاره سینما بوده و الان مردم اونو فراموش کردن.
8

jurassic world

8/10

بدک نبود.خاطرات نسخه های قبلی رو زنده کرده بود. بازی و شخصیت ها هم در حد متوسط بودن . اتفاق های الکی زیاد می افتاد و برای رسیدن به اوج خیلی مقدمه چینی کرده بود. نیم ساعت اول اش همه اش زر می زدن . سه بعدی دیدنش خیلی بهتر از معمولی اشه . در کل برای سرگرم شدن خوبه

upknWa3BHdPLsZuVflphdFVBuwU.jpg

Jurassic World
9.5/10
کلا هر چی به دایناسور ربط داشته باشه به نظر من عالیه. از فیلم هم شدید خوشم اومد. اون 0.5 نمره رو هم به خاطر مقدمه چینی طولانی فیلم کم کردم. ولی بعد از اون مقدمه فیلم واقعا پر هیجان میشه. نکته مثبت اصلی فیلم هم اینه که برخلاف گودزیلا 2014 که تمرکز اصلی رو آدم ها بود، توی Jurassic World تمرکز اصلی رو دایناسور ها بود.
آقامون تیرانوسوروس رکس با این صحنه نشون داد آدما هر دایناسوری میخوان بسازن سلطان من هستم و بس.

آخرین ویرایش:
Max_Mad_Fury_Road_Newest_Poster.jpg

Mad Max: Fury Road - 2015

بسی حال نمودیم:دی مغزتون رو بزارین زمین با 2 ساعت دیوانگی تموم عیار و جنون آدرنالین جان به جان آفرین بسپرید:دی اگه داستانش یکمی بهتر بود واقعاً دیگه هیچ نقصی نداشت ولی خب همینم از سرمون زیاده:دی فیلم هم به شدت منو یاد RAGE مینداخت:دی فرخ کجایی:دی

9/10.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or