Interstellar
2014
خیلی خوب بود! به نظرم به شدت معمولی تر از اون چیزی بود که مردم ازش تعریف می کردن ، نیازی نبود 8 بار فیلمو ببینم تا بفهمم داستان چیه ، هیچ نکته گنگی هم برام نداشت که نیاز پیدا کنم برای درکش تحقیق و مطالعه ی خاصی انجام بدم!
موزیک فوق العاده بود ، بازم از اون دیالوگ های رو مخ سطحی مثل چند تا دیگه از فیلمای نولان داشت ، یه جای کار کلا می لنگید! نمی دونم چرا ولی نمیتونستم توی فیلم غرق شم ، فیلم داشت خودشو پاره می کرد تا مخاطب محو Epic بودنش بشه ، ولی یه مقدار احساس می کردم تابلو داره این کارو انجام میده!
موزیک خیلی خوب بود ، باعث گوزبامپ شد

خیلی سخت می شد با شخصیت ها ارتباط برقرار کرد ، مککانهی خیلی قابل لمس تر بود از بقیه ولی یه سری از کاراکتر ها واقعا هیچ حسی بهشون نداشتم.
از تک تک بازیگر ها بازی های بهتر ، شاید خیلی بهتر دیده بودم! این مشکل رو هم با فیلمای نولان دارم ، بهترین استفاده ی ممکن رو از بازیگر ها نمی کنه.
یه سری مسائل فیزیکی به شدت پیچیده رو به شدت زیبا و ساده توضیح میده که جای تحسین داشت ، خیلی خوشم اومد.
ولی در کل چیز جدید خاصی نداشت ، به نظرم به هیچ عنوان "اوه گاد ، شاهکار Such masterpiece , much scientific , very revolutionary" نبود!
جلوه های ویژه خوب بود ، فقط خوب بود! و تنظیم صدا فوق العاده بود! من با باند مانیتور نگاه کردم فیلمو از ناحیه گوش ارضا شدم!
8/10
ماهی و گربه
2014
ما هم بلدیم پلان سکانس بسازیم. نمیتونیم صداش رو زنده بگیریم ، دوبله می کنیم.
مهم نیست بازیگری ها افتضاح باشن ، فیلم تو خالی و پوچ و مضخرف باشه و بیشتر شبیه پروژه دانشجویی باشه تا فیلم ، مهم اینه که ما بلدیم پلان سکانس بسازیم.
مهم نیست فیلمنامه در حد اخراجی ها باشه ، مهم اینه که ما بلدیم پلان سکانس بسازیم!
مهم نیست از چه راهی مخاطب رو جذب می کنیم که به زور بشینه پای فیلم ، بهشون میگیم قراره "تپه ها چشم دارند" نشونتون میدیم که به زور بهشون بفهمونیم ما بلدیم پلان سکانس بسازیم!
افتضاح به تمام معنا! باورم نمیشه چجوری یه سری ها همین امسال Birdman رو دیدن باز هم میگن ای وای درد و بلای ماهی و گربه بخوره تو سرم!
قدرت نمایی به بدترین شکل ممکن ، به بهونه ی اینکه سینمای ایران اینو لازم داشت!!
موزیک متن فیلم نه تنها یک بار ، بیشتر از 5 بار به بدترین شکل ممکن فالش میشه! صدابرداری افتضاحه و افکت های استفاده شده همه چندین ساله که منسوخ شدن!
فیلمبرداری خوب بود
2/10
اگه نشسته بودم تو خونه ، هوم مید پ*رن میدیدم وقتم خیلی کمتر تلف شده بود!