Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Interstellar

مثل تمام کارهای نولان زیبا و دوست داشتنی. من نسخه FHD فیلم رو گرفتم که حدود 20 گیگ بود و واقعا صحنه‌ها بسیار زیبا و دلنشین بودن و از هیجان اشک آدم در میاد. فیلم بینظر بود. بازی مک‌کاناهی که آدم رو نابود میکرد و من چند جای فیلم اشکم در اومد. مخصوصا در این سکانس
2301e56b732f41685ce0cf111e4e8b21.jpg

این مک‌کاناهی یه اسطوره بازیگری هست و مهمترین و جدی ترین رقیب برای دی‌کاپریو IMO

Interstellar
8/10

من همیشه نولان را به عنوان یک فرد خلاق با ایده های ناب و تخیل بی پایان میشناسم و برای همین تحسینش میکنم این فیلم هم مثل Inception مرز بین تخیل و واقعیت را شکست نکات فنی فیلم در سطح بالایی قرار داشت فیلمبرداری خوب انتخاب بازیگر های عالی که نولان همیشه بهش توجه میکنه (متاسفانه بیشتر رو شخضیت کوپر کار شده بود و بقیه کارکترها با وجود پتانسیل بالا زیاد بهشون پرداخته نشد) و بالاتر از اون موسیقی فیلم که بیشتر از بقیه موارد من را تحت تاثیر قرار داد ! شخصا اواسط فیلم را بیشتر ترجیح دادم و از اواخر فیلم خوشم نیومد پایان بندی شلخته و همراه با خلا زیادی بود بود و سعی کرد با نظریه هایی در حد تئوری اثبات شده بیش از اندازه اونا منطقی جلوه بده ! به هر حال این فیلم در اون سطحی که هایپ شد نبود شاید برای نولان فن ها این یک شاهکار باشه اما اگه بخوایم منطقی نگاه کنیم یکی از فیلم های خوب سال 2014 هست .
هنوز هم فیلم Memento بعد Inception و در اخر Dark knight را بهترین کارهای نولان میدونم .

Hobbit: TheBattle of five Armies
7.5/10

90 درصد کسایی که سری hobbit را دیدن حتما سری LOR هم دیدن همین باعث میشه ناخوداگاه این فیلم را با ارباب حلقه ها مقایسه کرد :d
اخرین شماره از این سری بهترینش بود به نظرم داستان خوب جلوه های ویژه و صحنه سازی جنگ های قرون وسطایی چیزی هست که فقط از عهده پیتر جکسون بر بیاد ولی همونطور که گفتم اگه بخای با LOR مقایسش کنی خبری از اون نبرد های حماسی، روابط واحساسات و که بین کارکترهای LOR بود تو این سری وجود نداشت .
.....
با این که وقت نکردم تمام فیلم های مطرح سال 2014 را ببینم ولی اگه بخوام رتبه بندی کنم از چیز هایی که دیدم اول فیلم Birdman بعد از اون Wiplash و در اخر هم Imitation game که از شاهکار های سال 2014 بودند

آخرین ویرایش:
Wild 2014
wild.jpg

پلاتش رو تو همین صفحه بچه ها گفتن. منم خیلی جدی با پیش زمینه ی In to the Wild رفتم سراغش اما خیلی فرق داشت.

البته از بازی خوب ریس ویترسپون نگذریم. هم توی خوشی و هم توی اوج بدبختی اش خیلی باور پذیر بود.

موزیک فیلم اما بسیار ناب و خوب بود. هر لحظه هر چیزی پخش میشد به شدت با حال و هوای اون بخش هماهنگ بود. عالی اصلاً

7/10

Interstellar

nBNZadXqJSdt05SHLqgT0HuC5Gm.jpg

چیز خاصی درباره فیلم نمی تونم بگم!!
عالی بود:bighug:
بازی مک کاناهی فوق العاده بود فوق العاده.
هر جا این متیو مک کاناهی گریه می کرد بغض گلومو می گرفت چه قدر زیبا حس رو منتقل می کرد=((

10/10

interstellar_(2).jpg

Interstellar
10/10​

نمیخوام از بعد فنی فیلم رو بررسی کنم چون نمیتونم. نمره ام هم به بعد فنیش نیست، به لذتی هست که از فیلم بردم. نولان با فیلماش نشون داده واقعا بلده چجوری فیلم بسازه که مردم از دیدنش واقعا لذت ببرن، همین برای من مخاطب از همه چیز مهم تره.
فیلم مسلما بدون ایراد نیست، با دقت نگاه کنی بدون پلات هول هم نیست. طبیعی هم هست چون موضوع فیلم چیزیه که 1) درک درستش برای خیلی ها بسیار سخته و 2) بعضی از مباحثش در حد تئوری هستن. خیلی از این مسائل رو بخوای برای یه آدم تحصیل کرده فقط با کلمات توضیح بدی، کار خیلی سختیه چه برسه اون رو به این زیبایی به تصویر بکشی. یا جاهایی که زاده تخیل خود نولان هست و هیچ اطلاعات یا تصوری از اینکه واقعا اون موارد چجوری میتونن باشن نیست! تمام این عوامل باعث میشن نقاط ضعفش برام اصلا اهمیت نداشته باشن چون به تجربه تماشای فیلم ضربه ای نمیزنن.

من کاری ندارم یه عده زیاد نولان رو بزرگش میکنن یا یه عده در مقابل بیش از حد میکوبنش (طبیعتا یه عده هم هستن که در حد میانه قرار میگیرن که خب موضوع بحث من نیستن) ولی به نظر میاد نولان در حال حاضر تنها کارگردانیه که چنین مفاهیم عمیق و علمی رو به صورت ساده و بی آلایش ولی جذاب توی بستر یه فیلم بلاک باستر خلق میکنه! حداقل من کارگردان دیگه ای رو نمیشناسم که اینطور باشه. همین کارهای نولان رو برای من خیلی ارزشمند میکنه.

پ.ن: دلم نیومد از موسیقی جادویی هانس زیمر یادی نکنم. واقعا موزیکی که برای این فیلم نواخت رویایی بود.

the fault in our stars
شب عیدی چه فیلمی بود من دیدیم؟:(( دق بکردم :(( چقد این دختره وودلی اون صحنه که تلفنشون زنگ خورد بعد این تو تختش گریه کرد قشنگ بود:((
چرا مهدی میگفت از وسط فیلم دیگه فیلم جذابیتشو از دست میده؟ خیلیم عالی بود!
10 بدم میگن جوگیر شد :دی 9/10

به Interstellar نمره کامل 10 از 10 میدم.

نه به خاطر اینکه خیلی فیلم هست که ندیدم و شاید اگه اونها رو می دیدم معیارم عوض می شد.
نه به خاطر جلوه های ویژه.
نه به خاطر موسیقی های هنس زیمر که تو بعضی صحنه ها موهای آدم رو سیخ سیخ می کرد.
و نه به خاطر یه داستان علمی تخیلی که تا میتونه سعی می کنه همه چیز رو منطقی نشون بده و بار تخیلی بودن فیلم رو کم کنه.
plot hole و coincidence هم اگر داشت به کنار.

فقط به خاطر این سه صحنه که من رو به عنوان یه «مخاطب خیلی عام» تحت تاثیر قرار داد و به فکر فرو برد:

یکی اونجایی که از اون سیاره برمیگردن و Romilly میگه که 23 سال منتظر مونده و بعد از اون Cooper و دیدن ویدیوهایی که تو این مدت براش فرستاده بودن. حس کردن گذر زمان و اینکه اگه غفلت کنی سال ها و سال ها و سال ها میان و میرن و وقتی به خودت میای، میفهمی که هیچ کاری نکردی و خیلی عقب موندی.

صحنه بعدی وقتی که Dr. Mann به Cooper حمله میکنه، ماسکش رو سوراخ می کنه و دیالوگ هایی که میگه. مخصوصاً اونجایی که میگه: "you were never tested like i was. few men have been"

و صحنه بعدی هم صحنه مرگ Dr. Mann و گفتن جمله "-there is a moment" و در همون «لحظه» انفجار و مردنش.

عید شد و قسمتی شد فیلم های سینمایی ایرانی رو روی تلویزیون ببینم

معراجی ها: 1/10
کلیشه کلیشه کلیشه کلیشه ......
1 نمره هم فقط به بازی اکبر عبدی و برزو ارجمند دادم

فرشته ها با هم می آیند: 0/10
این فیلم کلا باید فیلم کوتاه 15-20 دقیقه ای می بود ، کل کارش یک نگاه انتقادی و بیان یک حدیث و نکته دینی بود
فیلم هیچ چیزی برای ارائه نداشت

جدا سینمای ایران از دست رفتست

عید شد و قسمتی شد فیلم های سینمایی ایرانی رو روی تلویزیون ببینم

معراجی ها: 1/10
کلیشه کلیشه کلیشه کلیشه ......
1 نمره هم فقط به بازی اکبر عبدی و برزو ارجمند دادم

فرشته ها با هم می آیند: 0/10
این فیلم کلا باید فیلم کوتاه 15-20 دقیقه ای می بود ، کل کارش یک نگاه انتقادی و بیان یک حدیث و نکته دینی بود
فیلم هیچ چیزی برای ارائه نداشت

جدا سینمای ایران از دست رفتست

رفتی دوتا فیلم سطح پایین دیدی بعد میگی سینمای ایران از دست رفتس
Facepalm.gif

اولی هیچی اصن ولی دومی همچین فیلم بدی نبود.

رفتی دوتا فیلم سطح پایین دیدی بعد میگی سینمای ایران از دست رفتس
Facepalm.gif

اولی هیچی اصن ولی دومی همچین فیلم بدی نبود.

شما یک چند تا فیلم سطح بالا که سال 93 اومد بگو ما بریم ببینیم :)

سینمای ایران نابوده عزیز ، وقتی با سینمای دنیا مقایسش می کنی واقعا حرفی برای گرفتن نداره
بازیگر ها یا شدن یه مشت بچه خوشگل یا یه مشت دلقک
بازی پرویز پرستویی و مرحوم خسرو شکیبایی کجا ، بازی امروزی ها کجا
موضوعات همه تکراری ، اکثرا بی سر و سطح و بدون مفهموم
سینمای ما سمتی رفته که خیلی از بازیگران سرشناس ما برای این که پولی در بیارن مجبورن توی فیلم هایی که وافعا درخور اون ها نیست بازی کنن چرا که فیلم درست حسابی ای در کار نیست

big hero 6
یعنی یه نکته مثبت من تو این کارتون ندیدم
نه داستان و نه شخصیت و نه دنیای جالبی داشت
با این اوصاف نمیدونم چند باید بدم
2/10 اونم واسه دو تا سکانس

monster university
جالب بود
نه در حد کارخانه هیولاها
ولی بازم خوب بود
7/10

شیار143
اینطور فیلم ها واقعا در سینمای ایران کم!کشورهای دیگه هزارجور فیلم از جنگ های کشورشون میسازند
نمره:10
Black Sails season 1
در نبود GOTدیدن این سریال واقعا میچسبه!
نمره:9

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or