Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

پرویز-ماهی و گربه-تابور-استراحت مطلق و ...

توی فیلم هایی که گفتی بماند که همش برای 93 نیست اما با ماهی و گربه اساسی موافقم ، اونم نه صرفا به خاطر بازیگری ، به خاطر فضاسازی و کارگردانی فوق العاده ای که داره و تغییر در مفهوم زمان
تابور facepalm
استراحت مطلق هم ندیدم
پرویز .... پرویز ..... پرویز ......

بماند ، منظور از معرفی توی پیام عمومی یا خصوصی بود چون به این تاپیک چندان ربطی نداره ، به هر حال ممنون از شما بابت توجه

اما حقیقت اینه که بیشتر از این که فیلم درست حسابی بیاد فیلم مضخرف میاد و این ها باهم از نظر تعداد فاصله چند برابر بلکه چند ده برابری دارن، مشکل اصلی ما این روزا بازیگره ،البته برخی از کارگردان ها هم زدن جاده خاکی ، کمال تبریزی مارمولکی رو ساخته که یک عنوان موفق توی سینمای ایران هست و از روی یک فیلم ناموفق غربی ساخته شده، اما این روزا کاراش فرسخ ها با اون فاصله گرفته با وجود این که از کسی هم اصطلاحا کپی برداری نمی کنه

آخرین ویرایش:
[h=2]Interstellar[/h]نمیدونم چرا راچع به فیلم های نولان انقدر حساس شدن
همش هم دعوا سر اینه که یه عده میگن شاهکاره و یه عده میگن اصلا اینطور نیست
کاری به این بحثهای اخیرتون ندارم ولی جدا از اینکه واقعا فیلم خوبی بود, ساخت همچین فیلم واقعا عالیه
تو زمونه ای که دیگه همه یه فیلم کلیشه ای راجع به سوپر هیرو ها میسازن یا با یه جلوه های ویژه قوی کلی پول به جیب میزنن {گراویتی} خیلی خوبه که کارگردان هایی هستن که به همچین موضوعاتی میپردازن
9/10

Birdman
فیلم خیلی خوبی بود
به شخصه از بازی ادوارد نورتون بیشتر از بقیه خوشم اومد
فقط نمیدونم چرا حس میکنم قبلا دقیقا یه همچین فیلمی دیدم و یه جورایی برام حالت تکراری داشت
همین که یه بازیگر قبلا مطرحی بوده که الان رفته زیر سایه بقیه هنرپیشه های امروزی و کمتر دیده میشه
به هر حال 8/10

Inherent Vice.

خیلی وقت بود میخواستم ببینمش ولی چون طولانی بود نسبتا وقت نداشتم گذاشتم برای موقعی که کاملا وقت داشته باشم الان کامل نگاش کردم دیگه از توماس اندرسون چی کمتر از ابر شاهکار انتظار میره ؟ این فیلمش هم مثل چنتا ساخته اخرش فوق ابر شاهکار بودش البته یکجاهی به شدت سنگین میشدش از اون دست فیلم هایی هست باید دو سه بار دید تا کامل متوجه شدش

100 از 10

Still Alice

7/10

موضوع خوبی که خیلی سرسری و تقریباً بد بهش پرداخته شد. واقعاً حیف شد، می‌تونست به یکی از بهترین فیلم‌های این چند سال تبدیل بشه. استوارت هم مثل همیشه بد بود.

آخرین ویرایش:
Gravity

دقیق مطمئن نیستم Alfonso Cuaron بعد از Children of Men فیلم ساخته یا نه، ولی Gravity به همون اندازه CoM واسم عالی بود. فضاسازی دقیقا همون چیزی بود که انتظارش رو داشتم و از این نظر یکی از بهترین فیلمهایی هست که تو چند سال اخیر دیدم. از نظر بصری هم فیلم عالیه، ولی به نظرم لذت دیدن این مدل فیلمها تو سینما یه چیز دیگه هست که خب متاسفانه دسترسی ندارم به این چیزها :دی بازی ها رو هم خوشم اومد و به نظرم همون چیزی بود که باید باشه. در کل فیلم در حد انتظارم بود و خیلی باهاش حال کردم، فقط یه مقدار با پایان فیلم مشکل داشتم که البته خیلی هم جدی نیست. 9.0/10

Insurgent: 3/10

از بالا تا پایینش اصلا خوب نبود. پلات و روند و تدوین واقعا تو دیوار ! شخصیت پردازی و ... هم اهمینطور. بازیگرهای فیلم هم بدون 1% شک یکی از یکی بدتر ! اصلا ازش به عنوان یه ادامه واسه Divergent خوشم نیومد. سطحش خیلی پایین تر بود.

روز مبادا
8/10

sd8edcnekms0873fp8ii.jpg

فیلمی شیرین، جمع و جور و دوست داشتنی که کارگردان به جای استفاده از بازیگرهای واقعی، از افراد خونواده خودش استفاده کرده و از این نظر مثل کارهای داوودنژاد هست. با اینکه بازیگرها در اصل بازیگر نیستن، ولی اکثرشون خوب بازی میکردن. مخصوصاً پدر و مادر کارگردان که بازی های جالبی داشتن و کاراکترهای خوبی رو ارائه داده بودن. شاید آدم موقع دیدن فیلم، لحظاتی از خودش بپرسه که مگه من بیکارم بشینم زندگی مادر یه کارگردان رو ببینم؟ ولی باز لحظات دیگه ای از راه میرسه که فیلم جذبش میکنه و لذت میبره. از اکثر بخش های فیلم خوشم اومد، ولی پایانش یه کم توی ذوقم زد. بعدش در مورد فیلم یه مطلب خوندم و نظرم در مورد پایانش عوض شد.
در پایان فیلم، پدر خونواده میمیره. به نظرم همچین پایانی اصلاً مناسب این فیلم گرم و دلنشین نبود. ولی بعدش متوجه شدم پدر کارگردان واقعاً اون روزها از دنیا رفته. یعنی وقتی فیلمبرداری به اواخر کار خودش رسیده و تقریباً پرونده فیلم بسته شده، پدرش در دنیای واقعی (نه فیلم) فوت میکنه و کارگردان هم این قضیه رو به نحوی داخل فیلم قرار میده و به نوعی ترکیب فیلم و واقعیت رو به بیشترین حد خودش میرسونه.

آت‌لان
8/10

mx87d6n9b8irygfalkzh.jpg

مستند زیبایی در مورد ترکمن ها و روابط بسیار نزدیکشون با اسب ها که از طریق داستان یک مربی و اسب سوار جوان و اسبی به نام ایلحان روایت میشه. اسبی که قبل از این خیلی خوب توی مسابقات کار میکرده و مقام می آورده، ولی یک دفعه یه حالت وحشی و نا آرومی پیدا میکنه. فیلم تصاویر زیبایی داره و فیلمبرداری سطح بالایی توی اون به چشم میخوره. 99% لحظات فیلم هم به زبون ترکمن ها هست و زیرنویس فارسی داره که البته متأسفانه جایی که ما بودیم، از همون اوایل فیلم سینک صدا و زیرنویس بهم ریخت و باید صحبت های افراد رو در حالی دنبال میکردیم که دهنشون چند ثانیه دیرتر حرکت میکرد و زیرنویس هم چند ثانیه دیرتر نشون داده میشد. :| در کل از مستند لذت بردم و با اینکه تلخی های خاص خودش رو داشت، ولی حال خوبی بهم داد.

پریدن از ارتفاع کم
5/10

jkobg4lp9cdy3u4rabhp.jpg

ایده ای که میتونست جالب باشه (مرگ جنین داخل بدن مادر) به قدری افتضاح توی این فیلم کار میشه که بعضی جاها نمیشد فهمید حالت کمدی داره یا جدی هست! کاراکتری که بچه ـش مُرده، مثلاً با افسردگی دست و پنجه نرم میکنه و مشکلات روحی روانی زیادی داره، ولی اعمالی که ازش سر میزنه بیش از حد اغراق شده و به معنای واقعی کلمه احمقانه هست. حالا شاید هم نکته خاصی توی فیلم بوده که من متوجه نشدم، ولی بیشتر لحظات فیلم فقط اعصابم داشت داغون میشد از حرکات این کاراکتر. یکی از خنده دارترین صحنه های تاریخ سینمای ایران هم توی این فیلم وجود داشت که البته قرار نبود صحنه خنده داری باشه، ولی من از شدت خنده اشکم سرازیر شده بود! :دی

این خانوم افسرده که نگار جواهریان نقشش رو بازی میکنه، بعد از رفتن به خونه جدیدشون از قوم و خویش دعوت میکنه که بیان مهمونی. توی این خونه هنوز خبری از اسباب و وسایل نیست و حتی مبل و صندلی هم وجود نداره و همه فک و فامیل می ایستن و خانوم براشون آب پرتقال میاره. بعدش کم کم شکایت ها شروع میشه که چرا ما رو دعوت کردی و این طوری که نمیشه و ... بعد یکی ازش میپرسه نکنه میخوای بلایی سر ما بیاری و چیزی توی آب پرتقال ها ریختی؟ اون هم میگه نه، ولی حرفش رو باور نمیکنن و یه نفر این وسط الکی حالش بهم میخوره و بقیه هم یکی یکی شروع میکنن به بالا آوردن و اوغ (؟!) زدن و انواع صداهای استفراغ و ... به گوش میرسه! =)) اصلاً صحنه عجیبی بود! :دی

در مجموع به عنوان فیلمی که کارگردانش حامد رجبی (فیلمنامه نویس "پرویز") و تهیه کننده ـش مجید برزگر (کارگردان "پرویز") بودن، اصلاً انتظارم رو برآورده نکرد و خیلی پایین تر ازسطح انتظارم بود.

GIRL_POSTER_V6_flat-550x904-270x400.jpg

A Girl Walks Home Alone at Night

اولین فیلم ایرانی تو ژانر خون آشام. فیلم با تم سیاه و سفیدی که داره به خوبی داره فضای خفگان «شهر بد» رو نشون میده که بیننده هم سریعا شباهتش به «شهر گناه» رو احساس میکنه. اتفاقاتی که میفته جالبه و حرفای زیادی داره که در مورد جامعه ایران و مسائل دیگه بزنه. بازیگرا تا جای ممکن بازیشون رو خوب انجام دادن و نقش اصلی ما با بازی خوبش یه حس ترس و ترحم و عشق رو یه جا به بیننده منتقل میکنه :دی فعلا باید کمی بیشتر روش فکر کنم و دوباره ببینم تا پیام های کلی فیلم دستگیرم بشه :دی اما در کل ارزش داره که ببینید یه بار.

7.5/10

ویرایش: الان که دارم فکر میکنم میبینم این فیلم یه نمه شباهت به آخرین کار جیم جارموش یعنی Only Lovers Left Alive هم داره. :دی

آخرین ویرایش:
Kingsman_The_Secret_Service_poster.jpg

Kingsman: The Secret Service
9/10
بدون شک یکی از بهترین اکشن هایی بود که دیدم تا به حال :دی موسیقی فیلم عالی.. کاملا به فیلم میخوره. پیشنهاد میکنم اگه بلوری اش اومد حتما 1080 رو دانلود کنین چون واقعا اکشن فیلم بالاس :دی ترکیب بازی هایی مثل mortal kombat/ splinter cell و ..

فقط یکم مشکل شخصیت سازی داشت ولی در کل ارزش وقت گذاشتن رو داره
( و اینکه یکی از صحنه های فیلم (بهترین بخش فیلم) به علت خشونت زیاد حذف شده در سینما های مثل پرو و اسپانیا.. )

Wild Tales

یکی از بهترین کمدی های سیاه این چند وقت اخیر.
یه سری داستان کوتاه که هرکدوم میتونست پتانسیل پر کردن کل یه فیلم بلند رو داشته باشه. ولی با یه بینش درست هر داستان به اندازه ای که واقعا بازدهی و کشش داره تعریف میشه.
Damián Szifrón علاوه بر فیلماش به قیافه اش هم میخوره که یه نابغه ی یاغی باشه با میل جنون آمیز به شخصیت های طغیان گر. طغیان علیه ریاکاری های جامعه و کنایه های زهردار به نماینده های با بصیرت اقشار مختلف . ولی مثل هر هنرمند مستعد دیگه ای به خودش اجازه میده که تو فیلماش عاشق تباهی و شرارت هم باشه و حتی جذابیت ویژه شخصیت های منفی رو مشتقانه تر و پر جزئیات تر به تصویر میکشه.
هرچند تو بعضی اپیزود ها یکم منطق روایی ماجراها کمرنگ میشه ولی فیلم انقدر پر انرژی و بامزه دراومده که ادمو یاده کارای ابتدایی کوئن ها میندازه. شش اپیزود که تو هر اپیزود جنون ها به شکل رضایت بخشی شکوفا میشن.
8/10

• Like
Reactions: Sam _Fisher
Interstellar
خیلی از مباحث علمیش(شما بگو کلش:d) رو که اصلا نمیدونم چی بود.
ولی وفیلم واقعا شاهکار بود.بهترین فیلم 2014
9/10

Penguins of Madagascar

بهترین انیمیشن که تو این چند ساله دیدم.با دوبله گلوری هم که عالی میشه:d
9.5/10

شاهکاری دیگه از کریستوفر نولان,از معدود فیلمهایی که با وجود داشتن مباحث علمی و فیزیکی پیچیده خسته کننده نیست و بسیار زیبا و لذت بخش و محسور کننده ست که من این نکته فیلنامه رو خیلی دوست داشتم , روابط و احساساست بین شخصیت ها خیلی عالی کار شده بود کریستوفر تو این فیلم خیلی احساسات عاشقانه بکار برده(برخلاف فیلمهای قبلیش) که در کنار علم مکمل بینظیری دراومده.
بازی مک کانهی چه از بُعد اکشن چه احساساسی کاملا بی نقصه و زیباست مثل تمام نقش هاش و بازیگران دیگه ام خیلی عالین.
از دیدفنی جلوه های واقع گرایانه و بصری و فیلبمبرداری و طراحی صحنه و ... همگی بی نقص و فوق العاده ان.
این فیلم با اینکه تو دسته علمی_تخیلی دسته بندی میشه ولی خیلی هوشمندانه و زیبا بحث کرم چاله ها از حالت تخیلی دراومده و واقع گرایانه و قابل لمس شده , با اینکه خیلی از بیننده هایی که مطالعه ای در این زمینه نداشته باشن تو فهم داستان به مشکل برمیخورن ولی با مطالعه اندک هم میشه از کلیت داستان لذت برد.پایان فیلم هم در نگاه اول گنگه ولی جالبه و خیلی متفاوته.

من اون سکانسی که فیلمهای ضبط شده بچه هاش رو میخواست ببینه بعد ۲۳ سال خیلی احساساتی شده بودم با اون آهنگ شاهکار زیمر و بازیگری استادانه مک کانهی , جوری احساساتی شدم تو عمرم سابقه نداشت واقعا , خیلی استادانه بود همه چیز این سکانس.
دلیلی برای دادن نمره پایینتر از کامل من هیچجوره پیدا نمیکنم‌ , بعد از دیدن فیلم حتما آلبوم ساندترک های این فیلم که شاهکار هانس زیمر هستن رو گوش کنید بینظیرن مثل همیشه.
نمره : 10/10

پ.ن:فیلمو تو سینما کوروش دیدم یه بار دیگه WOW بینظیره تو پرده سینما از همه لحاط تصویری و صوتی شاهکاره,حتما برین ببینین لذت ببرین.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or