اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.
لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید
Need For Speed
شاید چون هیچ تریلری ندیده بودم ازش که برام تازگی داشته باشه یکم فکر میکردم خیابونی تر باشه مثل FF 1 ولی نبود اون طوری . البته این که فیلم تخیلی نیست مثل 2 نسخه اخر FF خیلی خوبه .
از جلوه های ویژه و فیلمبرداری راضیم . همون طور از ارون پاول .
داستان که بسیار کلیشه ای و قابل حدسه چیزی نداره اصلا . یک مشکلیم داره به نظرم اواسط فیلم بار طنز فیلم خیلی بالا میره .
پوتس ( جولیا ) هم اصلا معلوم نیست چی میخواد تو فیلم . راننده هست و نترس یا بالعکس ؟
در کل بد نبود
7 / 10
کلی از خاطرات زنده شد :crying1: ارزش 1 بار دیدن رو قطعا داره ! :d خدا رو شکر در ساخت عروسک هم پیشرفت کردیم و عروسک هایی ساخته میشه که به دل میشینن و خوشگلن :d
کاراکتر Nerd که توی برنامه AVGN هر دفعه به شکل طنز بازی های درپیت رو نقد میکنه، این بار وارد یک فیلم سینمایی شده و سخت ترین مأموریت عمرش رو برعهده داره! یعنی روبرو شدن با ماجراهای بازی .E.T که معروف هست به اینکه جزو داغون ترین بازی های تاریخه. بازی ای که ازش به عنوان یکی از دلایل فاجعه 1983 یاد میشه. دورانی که صنعت بازی در حال منهدم شدن بود و خیلی از کمپانی ها به فنا رفتن. بازی انقدر ناموفق ظاهر شد که گفته میشد Atari کارتریج های اون رو به همراه یه سری بازی دیگه وسط بیابون چال کرده! حالا این فیلم به این اتفاق و دلایل واقعی اون (!) میپردازه.
فیلم جوری نیست که بشه بهش امتیاز داد. یعنی کلاً فیلم سینمایی معمولی نیست و حال و هوای مخصوص خودش رو داره. در درجه اول کسی که با AVGN و کاراکتر Nerd آشنا نیست، شاید اصلاً از فیلم خوشش نیاد و حالش بهم بخوره. ولی اگه با AVGN آشنایی دارین و کارهاش رو دنبال میکنین، به هیچ وجه نباید فیلم رو از دست بدین! حضور این کاراکتر و دنیای مخصوصش توی یه فیلم 2 ساعته (به جای اپیزودهای 15،20 دقیقه ای) تجربه جالبی هست که دیدنش به همه بیننده های AVGN پیشنهاد میشه.
دنبال جلوه های ویژه خفن و این چیزا هم نباید باشین. بودجه فیلم کلهم 325 هزار دلار بوده! (مثلاً هزینه "شهر موش ها 2" حدود 7 میلیارد تومن بوده! ) یعنی به هیچ وجه قابل مقایسه با فیلم های درجه 3 و 4 هالیوودی هم نیست، چه برسه به فیلم های عظیم. برای همین جلوه های ویژه در ابتدایی ترین حالت ممکن هستن که البته به جز بودجه، یه دلیل دیگه هم داره و اون این هست که حالت B-Movie و درپیت توی فیلم وجود داشته باشه و فضای اپیزودهای AVGN حفظ بشه. مثلاً توی فیلم به همچین صحنه ای برخورد میکنین که این دیگه ربطی به بودجه نداره و مخصوصاً انقدر داغون هست:
استفاده کاملاً واضح از عروسک به جای یکی از کاراکترها!
در مجموع فیلم جالبی بود و لحظات بامزه ای داشت، ولی انتظارم یه ذره بیشتر بود. AVGN توی همون قالب اپیزودی چیز جالب تری هست تا یه فیلم سینمایی، ولی این هم به هر حال تجربه خوبی بود.
بدون شک بعد از X2 بهترین فیلم از ایکس-من هست . همه چیز فوق العاده عالی و حساب شده و مهم تر از همه وفادار به کمیک هست ( البته اگه کاستوم ها رو حساب نکنیم مثل همیشه ) . یه داستان بسیار عالی و روون که البته چون مبحث زمان محور اصلیش هست باعث پلات هول های زیادی شده و برای افرادی که مثل خودم فیلم های قبلی رو کچل کردند خیلی سوال ایجاد کنه ولی بصورت کلی داستان بسیار عالی داشت و بهترین ادامه ی ممکن برای First Class هست . یه موسیقی عالی و مهم تر از همه جلوه های ویژه حساب شده و کاملا در راستای داستان و خط مشی فیلم . نه اینکه مثل فیلم های مایکل بی و زک اسنایدر که اگه مجبور نبودن کاراکتر ها رو هم CG می کردند !
بازیگر ها که دیگه لازم به تعریف کردن نیست و جز معدود نقش هایی که به چند دقیقه ختم میشند تمامی بازیگر های اصلی از بهترین های ممکن هستند و صد البته قدیمی های سری . در کل برایان سینگر بهترین انتخاب ممکن برای هدایت پکیج X Men و تمامی کاراکتر هاش هست و بنظرم باید مارول کل پروژه ساخت فیلم های این سری کمیک رو بسپاره به خود برایان سینگر و ناظر اصلیشون خود سینگر باشه اینجوری یه مجموعه منسجم تر و بهتر داریم و هم اینکه حداقل میدونیم دیگه شاهد افتضاحاتی مثل Origins و Last Stand و ... نخواهیم بود .
مهم تر از همه جلوه های ویژه حساب شده و کاملا در راستای داستان و خط مشی فیلم . نه اینکه مثل فیلم های مایکل بی و زک اسنایدر که اگه مجبور نبودن کاراکتر ها رو هم CG می کردند !
فیلم حرف نداره به کنار، اما فاکس و سری اکس من در حال حاضر ضعیف ترین و آماتور ترین جلوه های ویژه رو دارن. یعنی توی هر دوره که یه قسمت از این سری میاد، 10 قدم عقب تر از هم دوره های خودش هستش. خواستید با اسکرین شات نشون میدم.
بدترین و واضح ترین نکته اش هم زمانیه که شخصیت ها پرت میشن روی هوا یا میخوان پرواز کنن. یعنی اگه این بندهایی که با بازیگرها وصله رو نپوشنن هم هیچ فرقی نمیکنه چون عین سیرک میمونه.
فیلم حرف نداره به کنار، اما فاکس و سری اکس من در حال حاضر ضعیف ترین و آماتور ترین جلوه های ویژه رو دارن. یعنی توی هر دوره که یه قسمت از این سری میاد، 10 قدم عقب تر از هم دوره های خودش هستش. خواستید با اسکرین شات نشون میدم.
بدترین و واضح ترین نکته اش هم زمانیه که شخصیت ها پرت میشن روی هوا یا میخوان پرواز کنن. یعنی اگه این بندهایی که با بازیگرها وصله رو نپوشنن هم هیچ فرقی نمیکنه چون عین سیرک میمونه.
میشه چند مدل اسکرینشات لطفا نشون بدی و بگی از چه فیلمی 10 پله عقب تره ؟ Firstclass جلوه هاش افتضاح بود ولی days of future past اگر عالی نباشه خیلی خوب هست .
صحنه از جا کندن استادیوم رو شما میگی ضعیف مثلا ؟یا بیرون کشیدن Bunker ؟ ..
میشه چند مدل اسکرینشات لطفا نشون بدی و بگی از چه فیلمی 10 پله عقب تره ؟ Firstclass جلوه هاش افتضاح بود ولی days of future past اگر عالی نباشه خیلی خوب هست .
صحنه از جا کندن استادیوم رو شما میگی ضعیف مثلا ؟یا بیرون کشیدن Bunker ؟ ..
این صحنه هم که شاید ابتدایی ترین صحنه فیلم بودش از نظر جلوه های ویژه. نه تنها فرم ولورین مصنوعی هستش، بلکه وقتی پرتش میکنه هیچ Movement ـی وجود نداره و فقط عکس کوچیک تر میشه. چیزی که شاید مثلا توی کارتون پوکمون 15 سال پیش استفاده میشد!
به علاوه اینا (که بیشترم هست حوصله دیدن و پیدا کردن نداشتم) تک تک پرش های شخصیت ها چه وقتی میخوان بپرن چه وقتی میخوان پرواز کنن (به خصوص Storm) به بدترین شکل ممکن هست. یا صحنه هایی که بکگراند غیرطبیعی مثل همون صحنه ای که گفتی دارن. تقریبا همشون فیک و مصنوعی هستند.
البته این فیلم تا اینجا فیلم مورد علاقه من در سال 2013 و به طور کلی بهترین اکس منی هست که من دیدم. جلوه های ویژه اش به اندازه فرست کلس بد نیست اما با وجود Guardians of the Galaxy, Winter Soldier, Iron Man 3 و حتی Amazing Spider-Man این فیلم و سری خیلی عقب و مصنوعی هستش از نظر جلوه های ویژه. درست بشو هم نیستند چون متدی که برای تک تک فیلم های اجرا کردن، توی DOFP هم میشد دید!
یه فیلم کاملا خوب و نرمال بهمراه یه کارگردانی خیلی خوب و مهم تر از همه یه موضوع جا افتاده و کلیشه ای که هیچوقت هم جذابیت خودش برای بیننده از دست نمیده . یه فیلم هست که چرخ اصلی رونده داستانش در رابطه با یه سر اشپز در حال موفقیت هست ولی چرخ های کمکی داستان چیز دیگه ای رو هدف گرفتن و همون پیام افتاب خوره " خودت باش و برای دل خودت کار کن" هست . بهرحال وجودیت فیلم و ذاتش کلیشه ای و نخ نما هست ولی خب همه اینا در کنار هم جمع شدن یه مجموعه خوب درست کردن بخصوص بازیگر اصلی و نقش دوم . هر دو عالی و در عین حال یه زوج عجیب هستند ( منظورم کارل و مارتینی هست )
در کل فیلم وظیفه اش رو خوب انجام میده و خیلی راحت شما رو سر حال میاره و لذت رو ازش میبرین . تنها چیزی که یکمی مسخره بود وجود بازیگر های اسم بزرگ بود که هرکدوم برای 5 دقیقه حاضر میشدند و میرفتن که بنظرم اگه نبودند جو و فضای فیلم هم خیلی بهتر بود ! از رابرت داونی جونیر بگیر تا داستین هافمن و مادر نمونه این روزها اسکارلت جوهانسون .
توصیه من رو قبول کنین و بهش عمل کنین ! اگه میخوان در عین دیدن فیلم دچار نابود شدن ساختار روحی و روانی/شکمی نشید قبل فیلم و با شکم سیر بشینید فیلم رو نگاه کنید
the possession of michael king
از تک تک لحظه های این فیلم لذت بردم .
فیلم تو یک سری قسمت ها یک شباهت خیلی کمی به The Exorcist داشت که البته این شباهت باعث زیبا تر شدن فیلم شده بود و من اینو نکته ی منفی نمیدونم .
والا اصلا نمیدونم چی بگم ! اول اینکه اصلا نپرسید ازم که چرا دیدمش ! کل فیلم هم رو این موضوع میچرخه که اگه 10 سال بعد بچه جولی خانوم بزرگ شد و فیلم رو دید یدفعه نگه " اوه ما گاد ، مامی چقدر مانستر هست ! " . کلا احساس میکنم بنده خدا فیلنامه نویس و کارگردان در حد نکته انحرافی بودن در ساختن این فیلم . خب داستان رو که به سلامتی همه مطلع هستید که کلا با اون چیزی که ما میدونیم و تو کتاب خوندیم و تو انیمیشن دیدیم کلهم المجمعین متفاوت هست . از یه جایی شروع میشه که مغز ادمم بهشون نمیرسه .
غیر این موارد جلوه های ویژه ابتدای فیلم بشدت مبتدی و افتضاح هستند ! بخصوص انیمیشن ها ! محیط کل فیلم هم که اگه کسی دقت کنه کپی Alice تیم برتون هست ! یعنی کلا مو نمیزنه ! الان این سومین فیلم دیزنی هست که محیط ها و جوشون با هم دیگه کپی برابر اصل هستند ! Alice In Wonderland و Oz : The Great And Powerful و بالاخره این فیلم ! یه فکری بشدت باید بشه برای این موضوع !
اما کلا بازم این مبحث ها رو که کنار بزاریم بشدت موضوع وفاداری به منبع خیلی برای من مهم هست ! روایت جدید و این حرفها هم همش بهونه هست ! البته میدونم کلا فایده ای نداره و بالاخره دیدن بهتر از ندیدن هست ولی من جای شما بودم میرفتم و نسخه بلوری Sleeping Beauty دیزنی رو میگرفتم و با کمال ارمش فکری ذهنی نگاه میکردم ! راستی حدود 15 الی 20 دقیقه اخر فیلم رو هم بصورت کلی اسکیپ کردم ! جز انجلینا جولی و دختر های فیلم کلا انتخاب بازیگری بخصوص شاه استفان هم افتضاح بود !