Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Serbian-film-poster-325x460.jpg

A serbian film

نمره 0/10

کثیف ترین .مضخرف ترین و اشغال ترین فیلم روی زمین

صحنه هایی تو فیلم میبینید که دچار تشنج میشید

من ترسناک ترین فیلم رو میبینم .همیشه خندانم .ولی با دیدن این فیلم حالم بعد از 2 روز بده . خواهش میکنم این فیلم رو نبینید . جز درد و رنج هیچ چیز دیگه ای درش نیست

امیدوارم تمام اعضای سازنده فیلم با بدترین عذاب کشته شن

واقعا نمیفهمم چطور اجازه ساخت همچین فیلمی رو دادن

به هیچ عنوان این فیلم رو نبینید !!

Salò هم با روحیات شما سازگاره :d

37810459955047130406.jpg

Godzilla : 8/10

من از شروع فیلم خوشم اومد، اما اواسط فیلم حول و حوش نیمه های فیلم یخورده کسل کننده شد و دیروز که داشتم میدیدم خوابم برد، بقیشو امروز دیدم :d ( البته دیروز خسته بودم نه بخاطر خستگی فیلم :d )
ولی از دقیقه ی 70 75 به بعد، آدمو میخکوب میکنه به صندلی، نبرد های پادشاه هیولاها، جناب گودزیلا فوق خفن است.

ویرایش:
آهان اینا یادم رفت :d :

جلوه ویژه خفن، اتمسفر و محیط فوق العاده :d طراحی خود گودزیلا هم به عنوان نکات مثبت فیلم یاد می کنیم :d.
نکات منفی هم داشت و دوستان اشاره کردند :d ولی کلا نیمه پر بینم :d

پیشنهاد می کنم حتما توی سینما خانگی :d و یه نسخه ی درست و حسابی ببینید تا مثل من از اینکه توی PC با مانیتور 16:9 دیدم پشیمون نشید :( :d

آخرین ویرایش:
Defiance
2jhlhdxyw3s19zogj1z1.jpg

2008
داستان در مورد جنگ جهانی دوم هستش و مهاجرت یهودی هایی که جون سالم به در بردن البته با زاویه ای متفاوت از فهرست شیندلر...
با بازی خوب دنیل کرگ (:x) و Liev Schreiber ... کارگردان بنامی هم پشت فیلم بوده ...
8/10

پیشنهاد می کنم حتما توی سینما خانگی :d و یه نسخه ی درست و حسابی ببینید تا مثل من از اینکه توی PC با سایز 16:9 دیدم پشیمون نشید :( :d

البته 16:9 سایز نیست نسبت تصویرهl-)
A serbian film

نمره 0/10

به هیچ عنوان این فیلم رو نبینید !!

یعنی اگه یه نمره میدادی و میرفتی مطمئنم یه نفرم نمیدیدش
yahoo_4.gif
ولی الان همه مشتاق شدن
yahoo_21.gif

آخرین ویرایش:
^^
:d

====

این
A serbian film رو به هیچ وجه نبینید، من ندیدم، ولی تو همین فروم بچه هایی رو میشناسم، که از دیدنش بسیار پشیمونند.
اصلا سمتش نرید.

تو این هفته ۲ تا فیلم بینظیر دیدم که به جرات میتونم بگم بهترین فیلم هایی بودن که تو عمرم بودن.صفحات خیلی قدیمی تاپیکو داشتم میخوندم یکی از دوستان فیلم Forrest Gump معرفی کرد و خیلی از دوستان دیگه ام از این فیلم تعریف کردن کنجکاو شدم فیلم رو دانلود کنم با اینکه زیاد با تام هنکس آشنایی نداشتم ولی با دیدن فیلم capitan philips خیلی ازش خوشم اومد و بازیه قشنگی داشت.

Forrest Gump 10 /10
بدون هیچ شکی باید نمره کامل بگیره این فیلم چه شاهکاری بودن چه بالانسی بین بدبختی و خوش بختی, موفقیت و شکست و ... نشون داد با بازی بینظیر تام هنکس که من فکر میکردم بهترین بازیش تو نجات سرباز رایان باشه ولی این نقشش بهترینه و خیلی عالیه به زیبایی هر چه تمام نقششو بازی میکنه , واقعا خیلی از جاهای فیلم بغضم میگرفت و گریه میکردم با موفقیت ها و افتخارات که بدست میاورد خیلی نکات آموزنده زیبایی داشت و تنوع لوکیشن هاش هم خیلی برام جالب بود,در کل این فیلم به همه پیشنهاد میکنم یکی از فیلم های شاهکار سینماست.

The Faultin our Stars
10/10
یکی از بهترین فیلم های درام و عاشقانه ای بود که دیدم خیلی با داستان کلی فیلم ارتباط برقرار کردم شیلین وودلی و انسل الگورت بینطیر بودن بنظرم باید نامزد جایزه اسکار بشن و نمیتونم فرقی بینشون بذارن جفتشون تو سطح خیلی بالایی بازی میکردن و همینطور فیلم و سناریو باید جوایز زیادی کسب کنه,سکانس فوق العاده زیاد داشت سکانس آخر فیلم با آهنگ فوق العاده M83 یا سکانس سخنرانی کلیسا و سکانس های غم انگیز که بدجوری هم اشک منو درمیورد, اون قسمتی که آگستین در مورد سیگار توضیح داد فوق العاده بود تا یه مدت تو کف اینجور تشبیه سازی بودم خیلی بنظرم بدرد ترک سیگار میخوره و مخصوصا پز دادن جلوی دوستا و دیگران لول :دی نقش ویلیام دفو هم خیلی جالب بود مخصوصا آهنگ رپ گوش دادنش :)
در کل از اون فیلمای دوست داشتنی و عالی بود که به همه پیشنهاد میکنم ببینن و لذت ببرن.

The Exorcist
:|
0.75/10
خُـــنُــک ترین فیلم به ظاهر ترسناکی که دیدم ! این همه گفتن سکته مکته داده دانلود کردم دیدم اصلاً ترول محض
نگاه نکنید به شدت مسخره ..

The Exorcist
:|
0.75/10
خنک ترین فیلم به ظاهر ترسناکی که دیدم ! این همه گفتن سکته مکته داده دانلود کردم دیدم اصلاً ترول محض
نگاه نکنید به شدت مسخره ..
خوب برادر فیلم مال 1973 ـس :دی مال 41 سال پیشه! اینقدر اون تکنیکای ترسناک جلوه دادن فیلم مسخره دیده میشه تو سال 2014 که اگه بهترین فیلم ترسناک رو هم ببینی بازم بنظرت ترسناک نمیاد چون برای سال 2014 مسخره بنظر میرسه و همینطور بسیار خز :دی
و بعلاوه اون سال 2 تا اسکار برده بود و Rottentomato 88% رو داره :دی

چقدر چیزای ترسناکی می گن راجب این a serbian film چیه جریان ؟ دارم می ترسم ...:دی نبینیم ؟
یه فیلم سادومازیخیستی دربارۀ یه پ و ر ن استار بازنشسته هست که مشکلات مالی داره و یه پیشنهاد هنگفتی بهش میشه برای بازی تو یه سری فیلم جدید. وقتی میره سر فیلمبرداری می‌بینه که قراره یه فیلم Snuff بازی کنه (فیلمهایی که توشون با جسد تماس جنسی برقرار میشه و شکنجه ها و تجاوزهای واقعی اتفاق میفته و ... )
فیلم مطمئناً از نظر ساختار سینمایی و مفهومی فیلم خوبی نیست اما اگه کنجکاویتون رو برانگیخته و مشکلی با سکانسهای تهوع آور و غیرانسانی ندارید دیدنش رو همراه با ضرر نمیدونم اما وقت تلف کردنه.

یه فیلم سادومازیخیستی دربارۀ یه پ و ر ن استار بازنشسته هست که مشکلات مالی داره و یه پیشنهاد هنگفتی بهش میشه برای بازی تو یه سری فیلم جدید. وقتی میره سر فیلمبرداری می‌بینه که قراره یه فیلم Snuff بازی کنه (فیلمهایی که توشون با جسد تماس جنسی برقرار میشه و شکنجه ها و تجاوزهای واقعی اتفاق میفته و ... )
فیلم مطمئناً از نظر ساختار سینمایی و مفهومی فیلم خوبی نیست اما اگه کنجکاویتون رو برانگیخته و مشکلی با سکانسهای تهوع آور و غیرانسانی ندارید دیدنش رو همراه با ضرر نمیدونم اما وقت تلف کردنه.

راستی حالا که بحثش پیش اومده من برام یک سوالی پیش اومده بود از زمان دیدن فیلم هشت میلی متری 1 . این که این فیلم های snuff واقعی ساخته می شن ؟؟ یعنی تمام قتل و تجاوز ها توشون واقعیه ؟ چون توی اون فیلم توضیح میداد که این ها کاملا طبیعی ساخته می شن این طوری نباید پلیس برای جمع آوری این فیلم ها و دست اندرکارانشون اقدامی کنه ؟ چون مصداق کامل جنایته . ولی خداییش به نظرم مخاطب های این فیلم هارو باید با سازنده هاش رو هم بسوزونن چون هرکسی از این فیلم ها خوشش میاد در آینده حتما یک جنایتی چیزی میکنه چون واقعا به تمام معنا مشکل روانی داره .

گل گفتید . این فیلم از نظر سینمایی هم بی ارزشه . بازی های غیر قابل تحمل فیلم برداری رو مخ و هزاران مشکل دیگه از فیلم می باره . من تحملم زیاده و سالو رو هم با این که خیلی باهاش ارتباط بر قرار نکردم با مشکل کمی دیدم ولی این واقعا تنها فیلمی بود که تاثیرشو روم گذاشت و همون شب دیدنش کابوس شکنجه ای دیدم .

راستی حالا که بحثش پیش اومده من برام یک سوالی پیش اومده بود از زمان دیدن فیلم هشت میلی متری 1 . این که این فیلم های snuff واقعی ساخته می شن ؟؟ یعنی تمام قتل و تجاوز ها توشون واقعیه ؟ چون توی اون فیلم توضیح میداد که این ها کاملا طبیعی ساخته می شن این طوری نباید پلیس برای جمع آوری این فیلم ها و دست اندرکارانشون اقدامی کنه ؟ چون مصداق کامل جنایته . ولی خداییش به نظرم مخاطب های این فیلم هارو باید با سازنده هاش رو هم بسوزونن چون هرکسی از این فیلم ها خوشش میاد در آینده حتما یک جنایتی چیزی میکنه چون واقعا به تمام معنا مشکل روانی داره .

گل گفتید . این فیلم از نظر سینمایی هم بی ارزشه . بازی های غیر قابل تحمل فیلم برداری رو مخ و هزاران مشکل دیگه از فیلم می باره . من تحملم زیاده و سالو رو هم با این که خیلی باهاش ارتباط بر قرار نکردم با مشکل کمی دیدم ولی این واقعا تنها فیلمی بود که تاثیرشو روم گذاشت و همون شب دیدنش کابوس شکنجه ای دیدم .

نه فیلمهای Snuff واقعی به هیچ وجه وجود نداره ... چند مورد مشکوک بوده مثل Cannibal Holocaust که اونم معلوم شده Snuff نبوده و هیچ آدمی توش صدمه ندیده

الان دیگه به ویدیو های سر بریدن و مرگ های فجیع که رو نت پخش میشه میگن Snuff ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or