Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Grave of the Fireflies
من اوایل فکر نمی کردم بتونم با انیمه ارتباط برقرار کنم ولی با دیدن این فیلم نظرم عوض شد
خداییش خیلی غم انگیز بود.داستان هم خیلی خوب پیش رفت. من که تا حالا این جوری با فیلم تحت تاثیر قرار نگرفته بودم
10/10

06532028996121205459.jpg

ENEMY
برای من فیلم enemy خیلی بهتر از Prisoners بود. هم ایده بهتری داشت هم خیلی معما گونه پیش می رفت ولی شاید ضعفی که داشت تو رسوندن پیام بود با این حال همه اون چیزی که مخاطب لازم هست از فیلم بدونه داخل فیلم هست ولی دقت خیلی زیادی می خواد و شاید برای مخاطب عام در نگاه اول مبهم و نامفهوم برسه که اصلا فیلم حرف حسابش چی بود برای خود من هم همینجوری بود و با تحقیق و دیدن نظرات مختلف به دید کلی ازش رسیدم. خیلی نشانه ها از موسیقی، پوستر و خود عنکبوت تو فیلم هست که خیلی ظریف به کار رفتن و برای کسی که بهشون دقت نکنه و روش حساس نباشه در پایان نقطه ابهام ایجاد می کنه. پس این فیلم رو باید با دقت به تمامی زوایاش دید که مبادا چیزی از دست بره.
فیلم در مورد برخورد دو دوقلو نیست بلکه در مورد دو جنبه مختلف یک شخصیت واحد هست. جیک در فیلم فردی هست که همسری داره که باردار هست و از یک طرف شخصیتی از او می خواد متعهد به خانواده باشه که بیشتر در قالب استاد تاریخ خودش رو نشون می ده و از طرفی شخصیت دیگه اون بازیگری هست که ترس از تعهد و به دام افتادن در زندگی زناشویی داره و یا هنوز آماده پذیرش این نوع زندگی نیست یا نمی خواد اسیر زندگی زناشویی بشه و خودش رو محدود کنه. عنکبوت در فیلم که نماد مهمی هست نشانه زن هست و برای جیک زنان به مانند عنکبوتی هستن که اون رو به دام خودشون می ندازن. گونه ای از عنکبوت وجود داره که نوع ماده اش به عنوان غذا نوع نر رو می خوره و شاید به همین دلیل باشه که عنکبوت در فیلم و در ذهن جیک معرف زنان هست و جیک از این ترس داره که مبادا به دست عنکبوت ماده (همسرش و زنان ) خورده بشه(یعنی به واسطه تعهد و وابستگی ازادی خودش رو از دست بده و اسیر دام بشه) . در ابتدا فیلم که می بینیم فردی با کفش عنکبوت رو له می کنه جیک هم در پایان بعد از مغلوب کردن شخصیت بازیگر و غیر متعد و نامتعادل خودش وقتی همه چیز رو به یک باره برای تعهد و باز گشتن به پیش همسرش مهیا می بینه(دوباره اسیر دام عنکبوت ماده میشه) به یک باره با دیدن کلید دوباره اغوا میشه که برگرده و یک بار دیگه اون شخصیت دوم خودش رو امتحان بکنه این جاست که صحنه پایانی شکل می گیره و به هنگام رفتن به اتاق همسرش با یک عنکبوت بزرگ (همسرش) روبرو میشه که از ترس به گوشه اتاق می خزه. دلیل این کار عنکبوت که نماده زن هست اینه که نوع ماده این بار احساس خطر می کنه که مبادا کنترلش رو روی نوع نر از دست بده و جیک با نگاهی معنادار به عنکبوت یاد اون صحنه له شدن عنکبوت تو کلاب می افته و می فهمه که الان اون هست که کنترل عنکبوت ماده بدست داره و اسیر نیست و انتخاب با خودشه که عنکبوت رو له کنه یا نه.
متن بالا رو برای کسایی گذاشتم که شاید مثل خود من در نگاه اول نتونستن تمام و کمال فیلم رو بفهمن. با این حال نظر من اینه که فیلم اثر شاخصی هست و بعد از دونستن اکثر نکات کلیدی فیلم پی میبرین که با چه فیلم خوبی طرفید.
امتیاز 9/10

فیلم متاش ۹۷ هست :-o
۳۰ تا امتیاز 100 هم داره
رفت تو لیست تماشا ;;)
این که به این فیلم نمرات بالا دادن دلایل دیگه ای داشته. دیگه کار به جایی رسید که خود الن هم تو اسکار گرفت اگه به این فیلم جایزه ندیم هممون میشیم نژادپرست.
-------------------------------
captain america winter soldier
خیلی خیلی خوب بود :d
8.5/10

فیلم 12 سال بردگی متاش 97 هست :-o
30 تا امتیاز 100 هم داره
رفت تو لیست تماشا ;;)
شما میدونی سلیقه و طرز تفکر های متفاوت چی هست ؟
سلام دوست من
من از نمرهٔ دوستمون تعجب نکردم
از متای به شدت بالای فیلم تعجب کردم
واسه همین می‌خوام ببینم چطوره :d

Serbian-film-poster-325x460.jpg

A serbian film

نمره 0/10

کثیف ترین .مضخرف ترین و اشغال ترین فیلم روی زمین

صحنه هایی تو فیلم میبینید که دچار تشنج میشید

من ترسناک ترین فیلم رو میبینم .همیشه خندانم .ولی با دیدن این فیلم حالم بعد از 2 روز بده . خواهش میکنم این فیلم رو نبینید . جز درد و رنج هیچ چیز دیگه ای درش نیست

امیدوارم تمام اعضای سازنده فیلم با بدترین عذاب کشته شن

واقعا نمیفهمم چطور اجازه ساخت همچین فیلمی رو دادن

به هیچ عنوان این فیلم رو نبینید !!

این که به این فیلم نمرات بالا دادن دلایل دیگه ای داشته. دیگه کار به جایی رسید که خود الن هم تو اسکار گرفت اگه به این فیلم جایزه ندیم هممون میشیم نژادپرست.
خود شما هم که ایرادی از فیلم نگرفتی، فقط گفتی که ارزش این همه جایزه و اینا رو نداشت. این که باعث بد شدن یه فیلم نمیشه.

Serbian-film-poster-325x460.jpg

A serbian film

نمره 0/10

کثیف ترین .مضخرف ترین و اشغال ترین فیلم روی زمین

صحنه هایی تو فیلم میبینید که دچار تشنج میشید

من ترسناک ترین فیلم رو میبینم .همیشه خندانم .ولی با دیدن این فیلم حالم بعد از 2 روز بده . خواهش میکنم این فیلم رو نبینید . جز درد و رنج هیچ چیز دیگه ای درش نیست

امیدوارم تمام اعضای سازنده فیلم با بدترین عذاب کشته شن

واقعا نمیفهمم چطور اجازه ساخت همچین فیلمی رو دادن

به هیچ عنوان این فیلم رو نبینید !!

اینا رو که گفتی همین الان می خوام برم ببینم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or