Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Non stop
7.5/10
برای عصر جمعه فیلم بسیار خوبیه . لیام نیسون که این چند وقت تو اینجور کارا زیاد بازی میکنه . به نظرم تو این فیلم هم موفق بوده .
نیمه اول فیلم واقعا عالیه ولی بعدش افت میکنه نسبتا .

Noah
7/10
اینم بدون در نظر گرفتن اون داستان های که تو ذهنمون هست فیلم بدی نیست .
یکی از مشکلات اساسی فیلم به نظرم تحول های الکی شخصیت ها و رفتارهایی که نباید ازشون سر یزنه . خود نوح هم از همه بدتر . کلا شخصیت پردازی درست و درمون نداشت فیلم .
کلی هم مشکل منطقی داره فیلم که خب با توجه به ژانر تخیلی فیلم میشه گذشت ازشون .

That awakward moment
7.5/10
کم کم افرون هم داره خودشو از اون فیلمای تینیجری جدا میکنه .
فیلم چیز خیلی خاصی نداره . چند شوخی بامزه و چند تا عشق روتین . اما موقع دیدن فیلم خسته نشدم و فیلم جذیم کرد .

0JLYT.png

اين چرا از Godzilla حذف شده بود :d براي اولين تريلر بايد باشه.
--
در كل عالي بود، به خصوص براي من كه از بچگي تقريبا اكثرش رو ديده بودم ، بعد از افتضاح ١٩٩٨ خيلي خوب بود.
9/10

225px-Blade_Runner_poster.jpg

Blade Runner

9.0/10

فوق العاده آینده رو به نمایش گذاشته بود !
یعنی تنها فیلم هست که بنظرم آینده ای که برای زمان خودش تصور میکرده واقعا به واقعیت نزدیک بود !
طراحی ساختمون ها و جو تاریک فیلم و مخصوصا صحنه های تخیلیش برای زمان خودش بنظرم خدا بوده !

پیشنهاد میکنم اگر وقت دارید و کار های آینده نگری سیاه و تاریک رو دوست دارید حتما نگاه کنید !

و همچنین بگم که نقش که هریسون فورد بازی میکرد توی این فیلم فوق العاده زیبا و قشنگ و باورپذیر بود !

پایانش هم که در موردش حرف نمیزنم که اسپویل نشه واقعا غیر قابل پیش بینی بود !
پیشنهاد میکنم این فیلم رو اصلا از دست ندید .

این فیلم یکی از آثار ماندگار سینمای جهان و یکی از شاخص ترین فیلم نوآر های تاریخ سینما هست.

- - -ویرایش - - -

فکر کنم من تنها کسی باشم که به اون فیلم علاقه خاصی دارم :دی فکر کنم 4 یا 5 بار هم دیدمش :دی

فکر کنم اون موقع خیلی بچه بودی یا کلا اولین فیمت بود که دیدی :)) واسه همین چند بار دیدی
ولی جدا از شوخی 100% با فیلم خاطره داری که بهش علاقه داری ;)

احتمالن توو این اوضاع روحی ای که الان دارم یکم نمره دادن به دور از واقعیت باشه اما دیگه بعضی اوقات دیدن گلگسی m31 تو آسمون هم جواب نمیده
شخصیت های فیلم آدم های خوبی هستن که درگیر چنین مشکلی شدن یعنی بیشتربرای عموم مردم امریکا ساخته شده اما روابط بین کرکتر ها به هیچ وج بهت دروغ نمیگن و واقعا تحسین کننده بود
اگه آدم از نزدیک توو این شرایطی باشه تازه میفهمه چقدر سخته از تو میپرسه چه شکلیم ؟

امتیاز من 5/5
میشه هم گفت ژانرش عاشقانه هست اما بهتر اینه بگم توو تاریکی درامش گیر افتاده

پ.ن : اسم فیلم رو هم که اصلن یادم رفت ببنویسم The Fault in Our Stars

آخرین ویرایش:
بچه ها شما ها به چه دلیل به فیلم گودزیلا نمیره بالا دادین؟
نمیدونم شما احساس کردین یا نه اصلا به هیچ عنوان عنصر ترس تو بین آداما نبود! اصلا یه کلمه این که بگن "این گودزیلا چه طور ممکنه! من اینو باور نمیکنم" تو فیلم نگفتن انگار یه چیز عادیه هر 15 سال یه بار میاد و میره!:|
موسیقی فیلم هم آنچنان جذاب نبود! شخصیت اون فورد هم واقعا یه چیز مسخره! من یه سوسک بال دار میبینم تا ی ساعت میگم اصلا همچین چیزی نیست نمیشه ولی اینا انگار نه انگار گودزیلا دیدن!!!!
همانگونه که به Hobbit 1,2 , Fight Club و,..... نمرات خیلی‌ بلایی دادند:
10/10
10/10
10/10
10/10
,...................................
سلیقهٔ بیشتره بچه‌های سایت, جهت عکس متا هستش.

فکر کنم من تنها کسی باشم که به اون فیلم علاقه خاصی دارم :دی فکر کنم 4 یا 5 بار هم دیدمش :دی
تنها نیستی:D
Jean Reno عزیز هم تو اون فیلم بود
این گودزیلا جدید اصلا من رو به خودش جذب نکرد ، تنها نقطه قوتش همین والتر خودمون بود:D به قول این دوستمون تو پست های بالایی ، فیلم اصلا ترس مردم رو نشون نمیداد :|

- - -ویرایش - - -

10/10
10/10
10/10
10/10
باورم نمیشه:| همین الان رفتم متای فایت کلاب رو دیدم ، فک کردم چشم اشتباه میبینه:| عجــب ، این فیلم 11 از 10 هم کمشه:|

10/10
10/10
10/10
10/10
الان اونا که مثال زدی کدومشون متاشون خیلی پایینه یا فیلم های سلیقه ای هستن که یکی حال کنه یکی حال نکنه؟:-/

باورم نمیشه همین الان رفتممتای فایت کلاب رو دیدم ، فک کردم چشم اشتباه میبینه عجــب ، این فیلم 11 از 10 هم کمشه
متای Gravity رو هم یک بار ببین :d
30 امتیاز بالاتر از Fight Clubه ;)
الان اونا که مثال زدی کدومشون متاشون خیلی پایینه یا فیلم های سلیقه ای هستن که یکی حال کنه یکی حال نکنه؟
مثلا:
Fight Club. Meta: 66
The Hobbit: An Unexpected Journey. Meta: 58
Zero Dark Thirty. Meta: 95
Butterfly Effect. Meta: 30
و ،....

آخرین ویرایش:
Fight Club. Meta 66
The Hobbit: An Unexpected Journey. Meta: 58
Zero Dark Thirty. Meta: 95
Butterfly Effect. Meta: 30
خب Butterfly Effect که در همون حده. یه فیلمیه که سوژۀ جالبی داره و دیگه هیچ چیز مثبتی نداره.
ZDT که خارق العاده‌س. یه فیلم واقعاً بی نقص.
هابیت رو فن بویها خیلی دوس دارن اما نظر عامه در موردش یه فیلم خوب (یا متوسط) هست. فیلمی که در حد انتظارات نبوده.
Fight Club هم از اون فیلمایی بود که در زمان خودش تحویل گرفته نشد اما الان بارها و بارها مقاله های بازخوانی در موردش نوشتن و تو بیشتر لیستهای معتبر فیلمهای مهم هستش و فیلمهایی که در زمان اکران تحویل گرفته نشدن اما بعداً کشف شدن خیلی زیادن و FC یه مورد ایزوله نیست در تاریخ سینما. نقدهای متا همون نقدهای اولیه رو شامل میشن.
در مورد گادزیلا واسه یکی 10 دقیقه دیدن چنتا غول خارق العاده‌س و فیلم براش میشه 10 از 10 اما یکی هم از شمارۀ اول کینگ کونگ به اینور یه همچین چیزی به تنهایی نمیتونه هیجان زده‌ش کنه و نظرش میشه 0 از 10.
پسندیدن یا نپسندیدن یه فیلم بستگی به خیلی فاکتورها داره. کسی که بهترین بازیگر تاریخ سینما رو آرنولد بدونه مطمئناً نمیتونه Seventh Seal رو تا آخرش ببینه. جنس سلیقه تو نمره دادن به یه فیلم مهمه.
از طرفی ارزش گذاری یه فیلم (هر فیلمی) وقتی در حد گفتن یه جمله و دادن یه نمره باشه اصلاً بحث کردن نداره.

آخرین ویرایش:
من فکر میکردم رکورددارش خودمم با 3-4 بار! :|
ZDT که خارق العاده‌س. یه فیلم واقعاً بی نقص.
کل دو و نیم ساعت رو بدون تایم اوت محوش بودم! فوق العاده بود :d

نمیدونم چطور شد حس فیلمای طنز کلاسیک اومد همینطور زدم رو دی ال :| :دی دارم به ترتیب میگیرم میبینم :دی

Pack_Up_Your_Troubles_LC.jpg

Lourel and hardy pack up your troubles: 8.5/10

واقعا زیبا بود :دی خیلی حال کردم :دی جنگو با دید طنز خیلی خوب نشون دادن!

card.gif

Lourel and Hardy Way out west: 9/10

این دیگه فوق العاده بود :دی واقعا بعضی از تیکه هاش پخش زمین شده بودم از خنده :دی حرف نداشت!

-----

حیف دیگه توی این فاز فیلم درست نمیشه مجبوریم این قدیمیا رو هی ببینیم :دی
واقعا دیدن این سری فیلمای کلاسیک به همه پیشنهاد میشه! هنوز بعد از گذشت 80-90 سال بشدت خنده دارو لذت بخشه :x

10/10
10/10
10/10
10/10
من فایت کلاب رو ندیدم که نمره بدم بهش.
اما عاشق فیلم هایی مثل ارباب حلقه ها، هابیت و هری پاترم حتی شده 2 سری کتاباشو هم خوندم.
من که خودم به شخصه به هابیت از 10 همون 10 رو میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or