اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.
لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید
اگه مشکل از مانیتور من هست روی TV LG فول اچ دی 3d هم تسط کردم همینطور بود .پسر خالم هم همین مشکلو داشته.
با pc هم با Daum player و هم با Media player classic همین جور بود مگه بهتر از اینا هم پلیر هست؟؟؟
یک فیلم ترسناک قدیمی که واقعا راحت میشه فهمید فیلمای ترسناک به مراتب جدید تر چقدر ازش الهام گرفتن! اما واقعا من هیچ حس ترسی بهم دست نداد شاید بخاطر اینکه این تکنیکا خیلی برام خز شده و فیلم به این قدیمی رو سال 2014 میبینم
ولی از نظر داستانی واقعا خوب بود! از روی داستان این فیلمای قدیمی هم مشخصه چقدر الهام میگیرن و بعضیا هم که قشنگ کپی میکنن و بعضی از این آشغالای به اصطلاح ترسناک جدید رو میسازن که مثل فحش میمونه
از نظر بازیگری که واقعا فوق العاده بود هیچی نمیتونم بگم بازی جک نیکلسن حرف نداشت
در کل فیلم خیلی خوبی بود!
--------
Pulp Fiction: 8.8/10
واقعا نکته ای تو داستانش ندیدم که بگی داستان فوق العاده ای داره ولی نمیدونم چجوری فیلم اینقدر جذاب بود کشش عجیبی داشت
نحوه روایت داستان فوق العاده بود! بازیگرا همه فوق العاده بازی میکردن! همه ساموئل ال جکسون رو توی هیچ فیلمی به این درخشش ندیده بودم! واقعا حرف نداشت بازیش!
بهترین صحنه فیلم:
Say what again! Say what again! I Dare you! I double dare you mother***er
یعنی چقدر این تیکه عالی بود ده بار دیدم. اینقدر این تیکه عالی بود که ساموئل ال جکسون موقعی که توی Video Game Awards 2012 که مجریش بود هم میگفت و من اون موقع نمیدونستم از کجا اومده و حالا فهمیدم
اگه مشکل از مانیتور من هست روی TV LG فول اچ دی 3d هم تسط کردم همینطور بود .پسر خالم هم همین مشکلو داشته.
با pc هم با Daum player و هم با Media player classic همین جور بود مگه بهتر از اینا هم پلیر هست؟؟؟
من این فیلم رو توی سینما دیدم (دیگه فکر نکنم استاندارد تر از این باشه). همچین مشکلی به چشم نیومد. یه خورده با تصویر و رنگبندی ور برید، شاید درست بشه. یعنی با اینکه نصف صحنه هایی صورت حاج آقا توی شب هستش، بازم معلوم و واضح بودش.
بسیار بسیار عالی
یه جاهایی از فیلم دیگه از شدت هیجان ایستاده میدیدم فیلم رو !!
طراحی خود گودزیلا معرکه بود ، بهترین طراحی گودزیلا تا الان ، نزدیک به ورژن ژاپنی - اصلی ساخته شده بود و از اون حالت ماهیچه ای - داینو عجیب 1998 خیلی خیلی بهتره !!
اولین صحنه ورود گودزیلا و اولین نعره و قیافه و چشمهای فوق خفنش ، واقعا از ته وجود ترسیدم !!
یه سری سکانس های فوق العاده ای داشت ، نبرد آخر و فن های رزمی فوق خفن و Cool ای که میزد گودزیلا ، من کلا ایستاده که هیچی ، بالا پایین میپریدم از هیجان !
اون خستگی گودزیلا آخر فیلم موقع رفتن تو آب تو حلق دشمناش ! عجب ابهتی داشت !
یه 10 کامل فقط اون Atomic Breath Kill آخر داره !
اونقدر این مدت حرف از گودزیلا یا بهتره بگم گادزیلا زدید که هایپم زد بالا و فیلم را دیدم :d و فقط تو یه کلمه میتونم بگم حرف نداشت.
نمیدونم چرا یه عده خوششون نیومد؟ اون دوستانی که میگفتن فیلم کسل کننده ست یا صحنه های مهیج نداره به نظرم کاملن در اشتباهن. نیمه اول فیلم خیلی مستقیم و البته جاهایی هم غیر مستقیم میخواد فقط یه پیام برسونه! شایدم دو تا البته :d
1- انسان در مقابل طبیعت و به توازن رسوندن اون عملن هیچی نیست.
2- هر بلایی که سر انسان ها میاد ، خودشون مقصر اصلی هستن! شاید این جمله زیاد ربطی به فیلم نداشته باشه :d اما من یه ذره در مورد فیلم dig up :d کردم و در مورد هیولای دوست داشتنی (گادزیلا) تحقیق کردم. کاشف به عمل اومد که :d ژاپنی ها بعد از بمباران اتمی هیروشیما، این موجود را به عنوان اعتراضی به این کار خلق کردند و اصلن جریان بیدار شدن گادزیلا همین تشعشعات اتمی و رادیو اکتیو هستش.
نمونه بارزش هم تو همین فیلم، جاییه که یکی از هنرپیشه های محبوبم :d کِن واتانابی، ساعتش را به فرماندهه نشون میده (اتفاقن دیوید استراتارین را هم خیلی دوست دارم :d ) و بهش میگه که:
این ساعت پدرمه که در ساعت هشت و ربع روز ششم آگوست سال 1945 از کار افتاد. (این روز و این ساعت، لحظه بمباران اتمی هیروشیما و فجایعش بوده)
از همه اینا گذشته لحظه ورود گادزیلا به فیلم به شدت با شکوه بود. منکه واقعن لذت بردم. لازم به گفتن نیست که atomic breath آخرش شاهکار بود :d
کلام آخر: واقعن لقب KING of MONSTERS لایق گادزیلاست
واقعا عالی بود حرف نداشت! یک ایده ناب فوق العاده که به بهترین نحو ممکن پیاده شده بود با یک کست عالی و جلوه های ویژه فوق العاده و روایت فوق العاده تر از همه!
تک تک دیالوگا رو میشه معنی های مختلفی ازش برداشت کرد و خیلی خوب بود!
پایان خیلی خوبی هم داشت و در کل بنظرم inception هم که جز شاهکارای تاریخه یک جورایی از این ایده ناب یک الهامایی گرفته!
در کل ندیدن این فیلم اشتباهه بزرگیه
Godzilla 2014 7/10
ای بد نبود، خوش گذشت، مشخصا انتظارم بیشتر بود اما فیلم چندتا ضعف نسبتا بزرگ داشت، یکی بازیها بود که چندان چنگی به دل نمیزد، به جز برایان کرنستون که اونم حضورش کوتاه بود، بقیه بازی خوبی ارائه ندادن، یه بازیگری مثل کن واتانابه فقط هر چند دقیقه یه بار میومد یه Scientific Factـه Lame راجع به گودزیلا میگفت و میرفت که البته این موضوع مربوط به ضعف داستانی هم میشه که از دیگر نکات منفی فیلمه. پایان فیلم هم به شدت Cheesy بود. اما خب ریتم جذاب و درگیرکننده فیلم به همراه جلوههای ویژه، فیلم برداری و موسیقی خوب و صد البته گودزیلا و دوستان عالی باعث شد کیف نسبتا حلالی ببریم
چه قیافش باحال شده این سیگال با سیبیل داگلاسی :d
Godzilla
8/10
نکات منفی : نیمه اول فیلم + بازی بد نقش اول + کم بودن حضور گودزیلا
بازیگر نقش اول من جاهایی انتظار داشتم از ترس بمیره ولی انگار از منی که دارم فیلم میبینم ریلکس تر بود کلا خیلی بی تفاوت بود .
البته چیزی که از این فیلما انتظار میشه داشت هیجان + چند تا صحنه است که بعدش بگی wtf که خب داشت .
بنده به دلایل نامشخصی، کلی از فیلم های کمیکی رو ندیده بودم و بعد از دیدن ویدئوی فاز 1 و 2 کمیک های Marvel تازه یادم اومد که چقدر فیلم اومده و یادم رفته که ببینم! به همین مناسبت دوره فیلم های کمیکی رو پشت سر گذاشتیم و رفتیم سراغ بروبچ!
نیازی به گفتن نیست که اسپویلرهای هر فیلم، شامل موارد خطرناک و لو دهنده هست و اگه فیلم رو ندیدین، باز نکنین.
Captain America: The First Avenger
8/10
به مراتب بهتر از چیزی بود که انتظارش رو داشتم. Captain America هیچ وقت جزو کاراکترهای محبوب من نبوده و البته زیاد هم دنبالش نرفتم و اطلاعاتم ازش کم بود. شاید مهم ترین دلیلش همین اسم کلیشه ای ایشون باشه! :biggrin1: ولی فیلمش خیلی به دلم نشست و حال و هوای جالبی داشت. یه جورایی متفاوت بود با بقیه فیلم های کمیکی و فضای قدیمی و جنگ جهانی باعث میشد جو منحصربفردی داشته باشه. خود Captain کاراکتر جالبی داشت و Red Skull هم بد نبود، مخصوصاً با حضور هوگو ویوینگ که خیلی ازش خوشم میاد.
به نظرم یکی از مشکلات فیلم حضور نه چندان زیاد Red Skull بود. باید بیشتر از اینا این کاراکتر رو می دیدیم و میشد یه کم از بخش های Johann Schmidt کم کرد و به Red Skull افزود.
یه مورد دیگه هم که نفهمیدم سوتی هست یا چی، تیکه آخر فیلم بود که Captain بیدار میشه. مسئولین اومدن در و دیوار و دکور و ... رو به سبک قدیم ساختن که Captain یه دفعه حیرت زده نشه و این حرفا، ولی نمیدونم چرا نورپردازی اون تابلوی عظیمی که پشت پنجره هست، قهوه ای و زرده! :biggrin1: درسته که توی فیلم ها وقتی میخوان قدیم رو نشون بدن از فیلــترهای گرم و اون رنگی استفاده میکنن، ولی در واقعیت که رنگ آمیزی و نورپردازی قدیم با امروز متفاوت نبوده یا چشم بشر یه جور دیگه محیط رو ببینه! :biggrin1:
Captain America: The Winter Soldier
9/10
یکی از بهترین فیلم های کمیکی این مدت! فیلمی عظیم و سرگرم کننده با لحظات جالب و تنوع بالا. کیفیتش واقعاً خوب بود و بیننده رو اصلاً خسته نمیکرد. کاراکترهای جالب، اتفاقات مختلف، خود Captain که کم کم داره خیلی ازش خوشم میاد و ...
بعضی از قسمت های فیلم یه حس و حال Civil Warمانندی داشت که خیلی حال کردم. بدجوری دوست دارم Civil War رو توی یه فیلم سینمایی ببینم. شاید The Avengers 3! :biggrin1:
فقط به نظرم انتخاب پسوند The Winter Soldier برای این فیلم اشتباه بوده. فیلم خیلی وسیع تر از اون کاراکتر بود و نباید همچین پسوندی براش میذاشتن.
Iron Man 2
7/10
کلاً من با فیلم های Iron Man زیاد جور نیستم. برعکس خود کاراکترش که برام خیلی جالبه و توی فیلم The Avengers هم عالی بود، ولی فیلم هاش برام خسته کننده هستن. نصف زمانش که صرف مشکلات جسمی و روحی Tony Stark میشه، دشمن ها هم زیاد جذابیتی ندارن برای من.
Iron Man 3
7.5/10
یه کمی بیشتر از فیلم قبلی دوستش داشتم، ولی باز هم نه در حد خیلی زیاد. باز هم villainهای فیلم چیز جالبی برام نداشتن و مسخره بودن، ولی خود Tony Stark عالی بود. بخش های آدمیزادی و غیر Iron Manـی فیلم رو هم بیشتر از بخش های اکشن و مهیج دوست داشتم.
Thor
8.5/10
هیچ وقت حال و حوصله دنبال کردن ماجراهای Thor و Asgard و ... رو نداشتم و اون ها رو خیلی جدا از بقیه دنیای Marvel میدونستم. برای همین فیلمش رو هم تا الآن ندیده بودم و بعد از دیدنش تازه فهمیدم که چقدر اشتباه میکردم! بخش های زمینی رو خیلی دوست داشتم و حس و حال جالبی داشت. بخش های غیرزمینی هم خوب بود و طراحی لوکیشن ها جالب انجام شده بود. بازیگرهای این فیلم هم به نظرم عالی انتخاب شده بودن و خود کاراکتر Thor هم با این فیلم محبوبیت زیادی پیش من پیدا کرد. هرچند قبلش توی The Avengers دیده بودمش، ولی اینجا به هر حال کاراکترش فرصت بیشتری برای خودنمایی داشت تا یه فیلم کلی مثل The Avengers.
Thor: The Dark World
9/10
با اینکه اون حس و حال جالب بخش های زمینی نسخه قبل رو نداشت، ولی از هر لحاظ فیلم کامل تری بود و بخش های غیر زمینی هم به مراتب بهتر از فیلم اول بود. villain ماجرا چیز جالبی بود (هرچند به نظرم میشد بیشتر بهش پرداخته بشه) و Loki هم حضور خیلی خوبی توی فیلم داشت. فیلم ترکیب مناسبی از بخش های طنز و کمدی در کنار بخش های غم انگیز و اینا بود و پیچش های داستانی هم کمک زیادی به جالب تر شدن داستان میکرد. در مجموع فیلم دیدنی و سرگرم کننده ای بود و یکی از بهترین فیلم های کمیکی که توی این مدت دیدم. بعضی جاهاش هم خیلی یادآور Star Wars بود! lol
The Amazing Spider-Man 2
5/10
چه بگویم که نگفتنم بهتر است! من از نسخه اول این سری جدید هم در حد تریلوژی قبلی خوشم نیومده بود، چه برسه به این نسخه. یعنی Spider-Man 3 که کلی بهش انتقاد داشتم رو هم به این یکی ترجیح میدم. بازیگرهای نقش villainها به نظرم افتضاح انتخاب شده بودن و هیچ کدوم حس و حال یک villain درجه یک رو به آدم منتقل نمیکردن. فیلم واقعاً به جز نمایش خوب روابط بین Peter Parker و Gwen Stacy چیز زیادی نداشت که بشه به عنوان امتیاز مثبت در نظر گرفت.
Electro واقعاً چیز درپیتی بود. از جیمی فاکس که به نظرم اصلاً مناسب این نقش نبود، تا نحوه تبدیل شدن به Electro و نوع بازی کردنش که همگی باعث میشد یه شخصیت مسخره و خنده دار از آب دربیاد. من چون کمیک های Spider-Man رو نخوندم نمیدونم دقیقاً توی کمیک ها هم این مدلی هست یا نه، ولی توی فیلم که بیشتر شبیه یه نقش کمدی روحوضی بود تا یه چیز جدی. Rhino که واقعاً هیچی! نمیدونم دردشون چی بوده که از زمان معرفی فیلم اسم این بنده خدا رو می آوردن، در حالی که کلهم چند دقیقه در حالت معمولی حضور داشت و آخرش هم 2 ثانیه در نقش Rhino!! و اما Green Goblin که دقیقاً به سرنوشت Venom توی تریلوژی قبلی دچار شد. یعنی یکی از بزرگ ترین villainهای دنیای Spider-Man فقط 5،6 دقیقه توی فیلم حضور داشته باشه و منهدم بشه. (البته توی فیلم بعدی میاد، ولی واقعاً باید انقدر نقشش کوتاه بود اینجا؟) البته نقشش خیلی مهم بود و یکی از معدود نکات مثبت فیلم رو به همراه داشت، یعنی مرگ Gwen که به نظرم صحنه خیلی زیبایی بود. هرچند همین صحنه هم تقریباً از قبل مشخص بود و خیلی ها حدس میزدن که Gwen میمیره.
The Wolverine
8/10
هرچقدر X-Men Origins: Wolverine چرند بود، این یکی خوب بود! اون هم در حالی که یک صدم کاراکترهای معروف و محبوب X-Men Origins رو در اختیار نداشت، ولی کیفیت فیلم به مراتب بالاتر از اون فیلم مسخره بود. فیلم هیجان بالایی داشت و نبردهای جالبی توش دیده میشد. یکی از بهترین ویژگی هاش هم خشونت نسبتاً بالاش بود. فواره زدن خون و این جور چیزها رو توی کمتر فیلم Marvelـی میشه دید و خیلی خوشحالم که توی The Wolverine شاهد این موارد بودیم که به کاراکترش هم میخوره. البته اگه بیشتر و شدیدتر بود که خیلی هم بهتر میشد، ولی خب بحث فروش هم مطرح هست دیگه. در مجموع به نظرم نیمه اول فیلم بهتر از نیمه دومش بود، ولی نیمه دوم هم بد نبود و کلاً فیلم بالاتر از سطح انتظارم بود.
این بازیگر نقش Yukio چرا این شکلیه؟! قیافه ـش خیلی به موجودات فضایی شباهت داره! البته ما که فضایی ها رو ندیدیم، ولی اگه بهم میگفتن پدر یا مادر این فضایی بوده، خیلی راحت باور میکردم!
با دیدن این فیلم دوباره حال و هوای X-Men افتاد به جونم و بدجوری منتظر دیدن X-Men: Days of Future Past هستم. حیف که بقیه کاراکترهای X-Men رو کلهم آدم حساب نمیکنن و احتمالاً توی این فیلم هم دوباره 80% تمرکز روی Wolverine باشه و بقیه نقش نخود رو داشته باشن.
recep ivedik 4
اون ۳ تای قبلی رو که ندیدم هنوز
یکساله دانلود کردم ولی انقدر تیکه هاش رو تعریف کردن انگیزه ای برای دیدنشون ندارم
این که واقعا جالبه
خوراکش همچنان فحش دادنه
داستان هم تقریبا چرته
یه نکته جالبی که داره اینه که باعث شد چند جا اشکم دربیاد و آب از دهنم راه بیفته از بس که خندیدم
تیکه انتخاب کردن یارها و لحظات حذف شدن تو مسابقه و نطق سخنرانیش برای مردم عالی بود