Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

خب پس چند متر بود ؟ :دی کمتر یا بیشتر ؟ :دی ولی احساس میکنم بیشتر باید باشه :دی
شک نکن اگه یه روزی گفتن Top 20 بهترین صحنه های فیلم هایی که دیدی رو بگو همین صحنه شامل اون لیست میشه :دی

از برجه تو شهر ها هم بزرگتر بود بعد 10 متر 8-|:دی

شما انتظاراتت از یه فیلم بلاک باستر تابستونی که یه هیولا 10 متری داره چیه ؟

خوبه که خودمم گفتم که فیلم نه داستان داره و نه کاراکتر ! ولی خب با اینحال یه گودزیلا خفن داره . مبارزات هم خیلی خوب و عالی بود شاید نسخه شما مشکل داشته وگرنه نسخه 1080 ایی که من دانلود کردم کالا خوب بود و هیولا هم مشخص بود .

99678957172469695129.jpg

به مقدسات توهین میکنی؟ :d

17024907291154997696.png

61220890512508735107.jpg

45014696051376341649.jpg
Godzilla 2014 به نظرم اپیک ترین گودزیلای ساخته شدست.

94407169027431070528.jpg

Prisoners : 9.25 / 10

درود.
فیلم خیلی زیبا و تاثیر گذاری بود. احساسات بننده بروز می شد و باید بگم جرء معدود فیلم هایی بود که با KM، فول اسکرین کردم و بدون دقت به زمان و مقدار باقی مونده تا آخرش رو دیدم.
روند فیلم کند ولی کاملا هوشمندانه بود. پایان بسیار زیبا و خوبی داشت.

از اونجا که خودم یه پا کاراگاهم می دونستم آخرش اون زنه دستش تو کاره :d

بازیگران، کارگردانی، صداگذاری و موسیقی، داستان و موضوع همه عالی بودند.

پ.ن: فقط درک نمی کنم چرا اسم فیلم شده زندانیان :| :d
پ.ن2: تا الان چهار پنج شایدم بیشتر :d تا از بهترین فیلمای 2013 رو فقط وقت کردم ببینم متاسفانه، این بهترینشون بوده، احتمالا بعدی her و yas12 باشه.​

Godzilla
8/10

توی سبک خودش فیلم خیلی خوب و جالبی بود، ولی من یه کم انتظارم بیشتر بود. :دی خود Godzilla فوق العاده بود از هر نظر! بهتر از این نمیشد این موجود عظیم و زیبا رو طراحی کرد. :دی بروبچ حریف هم طراحی جالب و متفاوتی داشتن و ازشون خوشم اومد. هرچند:
تریلرها یه جوری بود که انتظار دیدن دشمن های بیشتری رو داشتم. :دی نامردا یه جوری تریلر ساخته بودن که فکر میکردم حداقل 3،4 تا دشمن متنوع توی فیلم هست، نه دو تا دشمن از یک گونه.
این بنده خدا هم که کلهم توی فیلم نبود و انگار فقط برای طراحی های اولیه فیلم بوده و بعداً حذف شده:
شخصیت پردازی کاراکترهای آدمیزادی هم بدک نبود. چیز خیلی خاصی نبود، ولی توی این جور فیلم ها نمیشه زیاد به این قضیه گیر داد و حداقل چند تا لحظه خوب رو از این نظر شاهد بودیم. هرچند لحظات اضافی هم زیاد داشتن.
ولی به نظرم بزرگ ترین مشکل فیلم این بود که نیمه اولش به شدت خسته کننده بود. بی اغراق بعضی جاها نزدیک بود خوابم بگیره و در حال بیهوش شدن بودم! :دی ولی خوشبختانه نیمه دومش خیلی بهتر شد و تازه تبدیل شد به چیزی که منتظرش بودم. شاید اگه فیلم یه کم کوتاه تر بود و چیزهای اضافه کمتری داشت، یا زمان بیشتری رو به جک جونورها اختصاص میدادن لذت بیشتری ازش می بردم.
زیباترین صحنه فیلم هم همانا این بود:
نفس اتمی Godzilla توی حلقوم اون بنده خدا! :دی بسیار زیبا و باشکوه بود و دلم برای اون بیچاره سوخت! :دی

در مجموع فیلمی بود که هر طرفدار فیلم های جک جونوری باید حتماً ببینه! کیفیتش هم بین این جور فیلم ها خیلی خوب هست، ولی کاش از پتانسیلی که داشت استفاده بیشتری میکردن.

Sleeper

416YXJA6TWL.jpg

یک کمدی بسیار عالی و کلاسیک از استاد مسلم کمدی دنیا.

====================================

Shaun Of The Dead

Shaun-of-the-Dead-Poster.jpg

نمی دونم چرا نتونستم با این فیلم ارتباط برقرار کنم :-/

============================================
MINUSCULE : Valley of The Lost Ants

bhe5258-cover.jpg

یک انیمیشن فوق العاده و بینظیر فقط با صدای طبیعت و حشرات بدون حتی یک دیالوگ

======================================================
The Grand Budapest Hotel

grand_budapest_hotel_poster2_large.jpg

یک فیلم استثنایی و بینظیر. بعد از سالها بلاخره یک کمدی سیاه درجه یک دیدم. دلم برای این جور فیلمها خیلی خیلی تنگ شده بود

آخرین ویرایش:
عالی اصن یه وضعی ، یعنی من عاشق تام هنکس ـم:x
البته به اندازه کارای دیگش مثل فارست گامپ نبود ولی خوب بود.
8/10
0162222.jpg

پی نوشت : اون پسته در مجموع بیشتر از 3Mb عکس داره:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or