Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

وای نه :| من تریلرش را دیده بودم فکر کردم خیلی باید جالب باشه :| گذاشتمش سر دانلود :| یعنی یه گیگم الکی از بین رفت :|
منم فیلمو دیدم . نمیشه گفت 1 گیگت از بین رفت چون یه فیلم درپیت و اشغال هندی نیست که
فیلم قشنگیه هی افت میکنه دوباره قشنگ میشه :d
7/10

آخرین ویرایش:
url

Broken City 5/10

داستان بدی نداشت اما جذاب نبود. اتفاقی که اول فیلم میفته کلا در فیلم فراموش شد تا آخر فیلم ازش استفاده بشه. انتظار همچین فیلم کسل کننده ای رو نداشتم.

Captain America: The Winter Soldier

7.5/10
به عوان یک فیلم ابرقهرمانی قشنگ بود. صحنه های مبارزه اش هم خوب از آب دراومده بود.
بدمن باحالی هم داشت.

The Amazing Spider-Man 2

5/10
اصلا باهاش حال نکردم. هیچی نداشت به نظر من!
به شکل بدی خاطره خوبی که از دو قسمت اول سه گانه سم ریمی داشتم رو خراب کرد.

Zero Dark Thirty: 6.2

Gravity: 6

به نظرتون متای 95 و 96 واسه این ۲ تا فیلم کمی‌ بیش از حد نیست؟
نظرتون دربارهٔ این ۲ تا فیلم چیه؟
با نظرت در مورد Gravity کاملن مخالفم ;) من به شدت خوشم اومد از فیلم. کارگردانیش معرکه بود. تصاویر فیلم خیره کننده بود. با 2 تا هنرپیشه اصلی که بیشتر موقع ها فقط یکیش تو فیلم ایفای نقش میکرد، برخلاف تصور خیلی ها که فکر میکردند فیلم ممکنه کسل کننده باشه اما به نظرم خیلی سرگرم کننده بود. از نظر من فیلم حرف نداشت و عالی بود :d

امروز 2 تا انیمیشن از Batman دیدم.................

Batman: Assult On Arkham
8.5/10
به نظرم خیلی خوب بود. استفاده خیلی خوب و به جا از بیشتر villain های داستان های B-Man. البته به نظرم بعضی چیزاش یه کم لُس بودن مثله fall in love شدن frosty با shark :| ولی در کل خیلی سرگرم کننده بود.
73909304517751141199.jpg

Son of Batman
5/10
بر خلاف انیمیشن بالایی به نظرم خیلی مسخره بود. بتمن پسر داره :-o اصلن به نظرم جالب نبودو یعنی آخرش این تالیا make love میکنه با b-man . من تا جاییکه یادمه B-man همش در میرفت از دستش :| پسر بتمن هم که هم خیلی تخص بود هم پررو :| اصلن دوست نداشتم. بهترین جمله B-man توی انیمیشن:
پسر بتمن: آلفرد خدمتکارته
بی - من : آلفرد خدمتکار نیست، اون یه دوسته
19473898674112005713.jpg

فقط منم که فکر میکنم کاپیتان آمریکا نسخه اولش قشنگ تر بود؟؟
این نسخه رو تا انتها ندیدم اصن...
----------------
Bad Neighbors : 6/10
ایم فیلم رو بخاطر روگن هم شده باید نگاه کرد:D هر فیلم کمدی بدی دستش ، فیلنامه آشغال هم باشه باز یه جورایی جمعش میکنه:D

فیلمایی که تو این یکی دو ماه اخیر دیدمشون: ( Part III :biggrin1: )

The Machinist
فیلمی به بازی کریستین بیل که زندگی شخصی ترور رزنیک رو نشون میداد. شخصی که یکسال میشه که نتونسته بخوابه و علتش رو هم نمیدونه و سعی میکنه جواب سوالهاش رو پیدا کنه. فیلم جو تاریکی داره و جواب ها رو بسیار با حوصله سعی میکنه جواب بده و برای همین صحنه های جالب توجه ـش اثرگذاری زیادی پیدا میکنن. در کنار فیلمنامه خوب فیلم بازی بیل هم عالی بود و در کنار فیزیک عجیبش بسیار جالب توجه بود.
8.0

Juno
اگه تعریفایی که از فیلم شده بودن رو نمیدیدم مطمئنا فیلمو جزو فیلمایی که باید ببینمشون قرارش نمیدادم. فیلمی به شدت دلنشین و جذاب که بازی الن پیج توش خودنمایی میکرد. فیلمنامه فیلم بسیار با کیفیت نوشته شده و در سرتاسر فیلم هیچ افتی پیدا نمیکنه و تک تک لحظاتش حس و حال جالب خودشونو دارن. در کل از جمله فیلمایی بود که خیلی بیشتر از اونی که انتظار داشتم ازش خوشم اومد.
8.5

A Fistful of Dollars
قسمت اول سه گانه ای که مدت ها بود در انتظار دیدنش بودم قابل قبول بود. البته کلا با فیلمای وسترن کلاسیک میونه ای ندارم ولی این فیلم برام لذت بخش بود.
8.0

The Usual Suspects
یکی از فیلمایی که خیلی وقت بود داشتمش ولی اصلا نمیرفتم سراغش. واقعا چرا؟ :دی اول فیلم یکمی احساس سردرگمی داشتم ولی بعد از حدود 20 دقیقه کاملا در جریان فیلم غرق شدم. روایت داستان فیلم سوال هایی رو مطرح میکنه که جوابشون جلوی چشمامون هستن ولی اونقدر با این جوابا بازی میکنه که عملا راهی به غیر از منتظر موندن برای پایانش بهتون نمیده. در کل دیدنش جزو باید هاست. :دی
9.0

How To Train Your Dragon
اگه بجای Dragonـش Cat میذاشتن بهتر بود. :دی انیمیشن خوبی بود و مرتبط بودنش با viking ـها لذتش رو برام بیشتر کرد. اژدها هم با اینکه به قولی cute بود ولی اصلا طراحی جالبی نداشت. شاید تنها ایرادش برام همین موضوع بود.
8.0

The Godfather
چیزی برای گفتن هست اصلا؟ :دی از دیالوگ های خفنش بگم یا از اپنینگ عالیش؟ از موسیقی بیادموندنیش بگم یا از بازی های فوق العادش؟ به نظرم سکوت کنم بهتره. :دی
10

Synecdoche, New York
اگه بگم از دیدن فیلم به غیر از پلات کلیش که تو سایتها نوشتن و به علاوه چند مورد چیزی نفهمیدم بیراه نگفتم. کلا باید یبار دیگه هم ببینم تا بفهمم چی به چیه! :دی
N/A

The Shining
بالاخره فرصت شد تا این شاهکار کوبریک رو هم ببینیم. تمامی عناصری که از یه فیلم ترسناک انتظار میره رو فیلم با بالاترین کیفیت در خودش داره. لوکیشنی که عجز و ناتوانی رو در شخصیتاش نمایان میکنه و تصویربرداری که این لوکیشن رو بارها یادآوری میکنه. موسیقی که جو غیر قابل تحملی رو فراهم میکنه و بازیگرهایی که شخصیت هایی باورپذیر رو به تصویر میکشن.
کلا به نظرم هرچقدر نیکولسن برای بخش دیوونگی خوب بود برای اول داستان مناسب نبود چون داستان روند دیوونه شدن رو نشون میده ولی نیکولسن از اولش حس یه فرد متضاد با دیوونه رو نمیداد. :دی البته بازیش در کل بسیار عالی بود. (البته بعضی صحنه ها احساس میکردم انگار داره برای یکی نمایش بازی میکنه حالا نمیدونم عمدی بود یا نه. سوای این بازیش بیادموندنی بود. )

9.0

My Dog Tulip
کلا زیاد خوشم نیومد. انمیشن در مورد سگی به اسم تولیپ هستش که 15 سال از زندگی صاحبش رو دگرگون میکنه. البته انیمیشن حالت بزرگسالانه داره و فکر کنم از روی یه کتاب ساخته شده. تصویر آبرنگیش هم جزو نکات جالبشه.
7.5

Inside%20Llewyn%20Davis.jpg

Inside Llewyn Davis
نگاه بی رحم جامعه به یک هنرمند با استعداد که هیچوقت نتونست باب دیلن دوران خودش باشه برای من جدید و جذابه. داستان فیلم، درباره ی زندگی لوئین دیویس، موسیقیدان (خیالی) با استعدادی هست که به دلایل مختلف هیچوقت نتونست جایگاه خودشو نه تو جامعه، و نه بین دوستاش پیدا کنه. نقش آفرینی فوق العاده اُسکار آیزاک در نقش لوئین دیویس خوش صدا و خوش قیافه همراه با Soundtrack ـه اوریجینال و کم نقص، لذت فیلم رو دو چندان میکنه. ترکیب خیلی خوب درام و کمدی سیاه با دیالوگ های هوشمندانه و بی بدیل به نظرم چیزیه که کوئن ها خیلی خوب ازش بر میان و اینجا هم میشه اینو دید. فیلم از نظر بصری عالیه و به نظرم دل بونل به راحتی تونسته جای خالی دیکینز رو تو فیلمبرداری پُر کنه.
Inside Llewyn Davis فیلم دلنشین، غمگین و طنزی هست که چه طرفدار موسیقی فولک باشید چه نباشید حتماً باید ببینیدش.
10/10

آخرین ویرایش:
واسه این که شرقی زده نشیم(همون قضیه کارهای میازاکی)
یه سری از کارهای دیزنی و دیگر کمپانی ای رو دیدم...
یه سری نوستالژی بود حال کردیم
اینا رو هم با همون معیاری که به فروزن 5.5 دادم دارم بهشون نمره میدم

Beauty and the Beast
9.3/10

شاهکار هنری و بصری و شنیداری به تمام معنا.
داستانی با روایت خارق العاده
ترانه های دلنواز
صحنه های به یاد ماندنی
و واقعاً یکی از سه ستاره ی کلاسیک دیزنی در دهه نود!!!

The little Mermaid(1989)1
8.2/10

یک اثری که در یادها میماند
البته بنده نشستم پونیو رو هم که بیس داستانیش با این یکی بوده رو هم دیدم و به شخصه بر برتری پونیو ایمان دارم امّا به زیبایی این کارتون و دلنشین بودن ترانه های تند و آرومش هم ایمان دارم
بهترین نکته این فیلم این بود که حدّاقل یه سباستینی بود که بفهمیم این موزیسین بودن همه کاراکترها یه منطقی پشتش هست

Rio 2
3/10

اشتباه محضه دیدنه این فیلم
هیچ چیز خاصّی نداره و ترکیبی از کلیشه های ایده پردازان فیمل سازان قبلی استدیوی BlueSky ـه با اندکی طنز که کار به جایی نمی بره
جلوه های گرافیکی هم طبق معمول چیز خاصّی از لحاظ هنری برای گفتن ندارند!!!
ولی موسیقی خوب اثر باعث شد دو نمره همین جوری بهو بهش بدم

(و هنوز بدنبال لینک دانلود Batman Dark Knight هستم :( )

The Great Gatsby

بزرگترین نقاط ضعف فیلم برای من، یکی تصویربرداری فیلم بود که به شدت آماتور بود به نظرم. اون از اون اسلوموشن های کانال3 ـی:دی اون از اون کلوزشات های مسخره:دی کلاً تصویربرداری فیلم مضحک بود. دومیش CGI ها بود که روی اعصابم رژه میرفتن و میتونستن خیلی چیزا رو خیلی راحت تر و طبیعی تر بسازن. سومین چیز هم بازی های سطحی بود، اصلاً نتونستم با بازی های فیلم کنار بیام.
به نظرم فیلم فیلم خوبی نبود.

THE RAID 2
9.5/10
فیلم خوبی بود مخصوصا اگه نسخه یکش رو دیده باشی البته نسخه یک هم خیلی خوب بود ولی نسبت به نسخه دو خیلی جذاب نبود
خب صحنه های خیلی خشن و کونگ فویی :دی ویژگی این فیلم هست + فیلم برداری از این صحنه ها که واقعا خیلی خیلی خوبه البته داستان و دیالوگ های جالبی هم توی فیلم هست
اوایل فیلم داستان یکمی پیچیدست بخصوص اگه نسخه 1 رو ندیده باشین ولی در طی فیلم اروم اروم این داستان براتون باز میشه و از سردرگمی درتون میاره :|
در کل فیلم خیلی خوبی بود و واقعا ارزش دیدن داره این نیم نمره هم واسه همون چند دقیقه اول فیلم کم کردم چون دقیقا نفهمیدم نقش اصلی فیلم چرا اینجوری شد ؟ :دی که البته همونطور که گفتم توی 10-20 دقیقه اول فیلم این مشکل حل میشه

- - -ویرایش - - -

THE RAID 2
9.5/10
فیلم خوبی بود مخصوصا اگه نسخه یکش رو دیده باشی البته نسخه یک هم خیلی خوب بود ولی نسبت به نسخه دو خیلی جذاب نبود
خب صحنه های خیلی خشن و کونگ فویی :دی ویژگی این فیلم هست + فیلم برداری از این صحنه ها که واقعا خیلی خیلی خوبه البته داستان و دیالوگ های جالبی هم توی فیلم هست
اوایل فیلم داستان یکمی پیچیدست بخصوص اگه نسخه 1 رو ندیده باشین ولی در طی فیلم اروم اروم این داستان براتون باز میشه و از سردرگمی درتون میاره :|
در کل فیلم خیلی خوبی بود و واقعا ارزش دیدن داره این نیم نمره هم واسه همون چند دقیقه اول فیلم کم کردم چون دقیقا نفهمیدم نقش اصلی فیلم چرا اینجوری شد ؟ :دی که البته همونطور که گفتم توی 10-20 دقیقه اول فیلم این مشکل حل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or