Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

دلیلش خیلی ساده و در عین حال منطقیت تمام(کلمه رو از کجا اوردی؟:d) هست ، پدرخوانده بهترین فیلم تاریخ نیست چون تایتانیک بهترین فیلم تاریخه:bighug:=((
17.jpg
عزیز یعنی خداوکیلی اون داستانه پر بار دیلوگایی که هر دونش یه پند اون همه درس اخلاقی تو پدرخوانده هست رو داری با تایتانیک مقایسه میکنی ؟ نمیگم فیلم بدیه باور کن ولی اونقدر بزرگ نیس به اندازه ی پدرخوانده
من خواهشمندم از شما که یک بار دیگه جانه من وقت کردی این فیلم رو سره هر دیالوگیش یه پاز بزن قشنگ ببین چی گفت

We're The Millers
10/10
وای یه کمدی محشر، معرکه، عالییییییییییییییییی. من فقط میخندیدم. موضوعش خیلی جالب بود، هنرپیشه ها معرکه بودن، کارگردانی عالی.............................. به شدت توصیه میکنم ببینید این فیلم را :d

00039667643856112566.jpg

In Bruges: این لعنتی محشره.شسته و رفته و دیالوگ های کمیک که جاهایی کوئن وارن.ترکیب فارل و مارتین مک دونا انگار همیشه جواب میده. 9/10
Punch-Drunk Love: باورتون نمیشه توماس اندرسون همچین آشغالی میتونه بسازه.آدام سندلر هم کمک میکنه که گندتر بشه. 2.5/10
Enemy: وقتی پلات فیلم رو خوندم خیلی خوشم اومد و فورن گرفتمش اما بعد از دیدن فیلم اصلن اون چیزی که میخواستم نبود.این تئوری هایی هم که خوندم از تفاسیر دوستان خیلی تو کتم نرفت. 6/10
That Obscure Object of Desire: با اینکه نسبت به بقیه فیلمای بونوئل دز سوررئالش کمتره اما باز این آثار سوررئالش همه جای فیلم دیده میشه.شاید همه نتونن ارتباط برقرار کنن باهاش اما نتیجه کار فیلم نسبتن خوبیه. 7/10

movie-batman-begins-by-christopher-nolan-poster-mask9.jpg

Batman Begins: 8.8/10

واقعا عالی بود! :دی یکی از بهترین شروع های سوپر هیرویی که تا الان دیدم :دی از داستان زیباش تا جلوه های ویژه و اکشن عالیش!
کریستین بیل و لیام نیسن هم که عالی :x
فقط تنها ایرادی که بنظر فیلم داشت فیلم برداری صحنه های رزمیش بود که اصلا جالب نبود بنظرم!

ولی در کل عالی بود!

Brick-Mansions.jpg

4/10

اول فکر کردم قسمت سوم فیلم District B13ه. ولی وقتی اول فیلمو دیدم خورد توی ذوقم.
این فیلم یه ریبوت کاملاً مسخره از قسمت اول District B13 هست. کسایی که هر دو قسمت B13 رو دیدن بهشون پیشنهاد می کنم کلاً سمت این فیلم نرید.
اونایی هم که B13 رو ندیدن، به اونا هم پیشنهاد می کنم برن همون B13 اصلی رو ببینن.
توی این فیلم تبدیلات به این شکل بوده:
زبان فیلم از فرانسوی به انگلیسی تغییر کرده
لیتو --> لینو
دامیان --> دیمین
لولا --> لولا (ولی دیگه خواهرش نیست. دوست دخترشه)
شهر پاریس --> شهر دیترویت
سال 2010 --> سال 2018

اون 4 نمره رو هم فقط و فقط برای پارکور بازیای David Belle دادم که واقعاً هیجان خاصی به فیلم میده.
---------------------------

امشب هم فیلم Neighbors رو میبینم بهتون میگم ارزش دیدن داره یا نه.

the others
20100130204659%21Others.jpg

دیگران؛
ترس و هراس ما از مرگ،از اشتباهاتی که شاید مرگ فرصت جبران کردنش رو بهمون نده.

با بازی گیرای کیدمن و اتمسفر مرموز،فیلم ترسناکه چون داستان یه قسمت از زندگی مون ـه ! مرگ ..
فیلم خیلی خوبی بود و بار ها بعدا ازش تقلید شد در ژانر وحشت،خیلی از فیلمای اصطلاحا "old school " ژانر وحشت که اخیرا اومدن،رفرنس های خیلی واضحی به این فیلم دارن .
7.8/10

آخرین ویرایش:
Need For Speed
7/10

خب من تازه از سر تمرین برگشته بودم و دیدم که دانلود فیلم تموم شده. خیلی خوابم میومد و مثل جنازه ها بودم ولی خوابم نمیبرد پس تصمیم گرفتم فیلم را ببینم. هنوز صدای آهنگ های راک تو گوشم زنگ میزد و برا همون از این فیلم خیلی خوشم اومد.

میدونم که کامنت های بیشتر بچه ها اینجا بر علیه فیلمه و نقدها درموردش رضایت بخش نیست. اما اون حسی را که به من باید القا میکرد را کرد. دوست داشتم nfs بازی کنم وقتی فیلم تموم شد :d

از بازی هنرپیشه ها زیاد خوشم نیومد اما پیت را دوست داشتم. ولی به خاطر کارگردانی ضعیف قشنگ معلوم بود که قراره چه بلایی سرش بیاد. کاملن کلیشه ای بود که خیلی لویال و فرندلی نشونش داد و بعدش.................................... اما جولیا خیلی کیوت بود :d

و به نظرم اگه فیلم تو هرچیزی ضعیف بود، هنرپیشه های اصلی (ماشین ها) نقششون را خیلی خوب ایفا کردن :d

Welcome to De Leon Mr. Tobby Marshal
WE SETTLE THIS BEHIND THE WHEEL

70688635235290030350.jpg

Need For Speed

بد نبود اگه علاقه به ماشین ها داری حتما فیلم رو ببین عاشقش میشی من با اون فورد موستانگ gt پسره خیلی حال میکردم b-)
6/1-
Lego Movie
داستان کلیشه ای و تکراری فقط تنها مشکلش بود همچیش عالی بود مخصوصا صداگذاریش :x
8/10
Atlantis - The Lost Empire

خیلی کارتون قشنگی بود حتما ببینیدش :x
8/10
We’re The Millers
خب اینو میشا پیشنهاد کرد ماهم دان کردیم خب اره فیلم خنده داری بود برای یک بار دیدن بد نبود :d
7/10

آخرین ویرایش:

The Dark Knight: 9.4/10

قبلا فیلمو دیده بودم اما چون اون زمان کلا شناخت درستی از بتمن و کلا دنیای DC و ویلیناش نداشتم خوب درک نمیکردم قضیه رو مخصوصا اینکه اون موقع Begins ـو ندیده بودم :دی

امروز دوباره دیدم واقعا خارق العاده بود این فیلم :دی
با اطمینان کامل میتونم بگم سری بتمن بهترین سری سوپر هیرویی بین فیلما و همینطور جوکر خفن ترین ویلینی که توی یک فیلم دیدم :دی
داستان فوق العاده فیلم به کنار شخصیت پردازی جوکر و Two-face واقعا فوق العاده بود :دی همینطور دیالوگای عالیه جوکر و بازیه عالی همشون!

واقعا ندیدن این فیلم یک چیزی فراتر از اشتباهه :دی نمیدونم چی بزارم اسمشو :دی

Neighbors-720p_75e9f.jpg

Neighbors 5/10

کمدی جالبی بود ولی زیاد راضیتون نمی کنه. مسخره بازی های Rogen و زنش فیلم رو جذاب کرده وگرنه حوصله آدم سرمیره موقع دیدن این فیلم.
--------------

امشب فیلم Borken City والبرگ و کرو رو میبینم

Neighbors 5/10

کمدی جالبی بود ولی زیاد راضیتون نمی کنه. مسخره بازی های Rogen و زنش فیلم رو جذاب کرده وگرنه حوصله آدم سرمیره موقع دیدن این فیلم.
وای نه :| من تریلرش را دیده بودم فکر کردم خیلی باید جالب باشه :| گذاشتمش سر دانلود :| یعنی یه گیگم الکی از بین رفت :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or