Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

احتمالن منظورش منم :d اتفاقن اصلن هم ناراحت نمیشم. راستش من نمیدونم چجوری میشه یه عکس را با سایز کوچیک اینجا گذاشت. منظورم اینه که بعضی وقتا یه عکس را که خیلی خوشم میاد ولی سایز کوچیکش گیر نمیاد. راهی نداره اینجا با سایز کوچیک گذاشت :-/

نتونستم کامنتی ندم در مورد این فیلم :d یکی از تاپ 10 های منه این فیلم. عاشقشم. هر کی گریه نکنه سر این فیلم احساس نداره. تام هنکس خارق العادست. این فیلم محشره، بی نظیره، معرکسسسسسسسسست

راجب قسمت اول :
میتونی از برنامه ی anypic image resizer که حجمش 5 مگه استفاده کنی.

راجب قسمت دوم:
بعضی جاهاش واقعا شخصیت دوست داشتنی و یه کمی کمدی میشد و بعضی اوقات از اینکه انقدر این شخصیت زیبا خلق شده و واقعا هم هستند کسایی اینچنین عاشقشون میشه.

19-Forrest-Gump.jpg

Forrest Gump: 10/10

تاثیرگذار ترین فیلمی که تا الان دیدم. بازی فوق العاده از تام هنکس دوست داشتنی و فوق العاده. یعنی تو کل فیلم ارتباطی که میشد با بازیگر نقش فارست برقرار کرد فقط و فقط دیالوگ ها و بازی عالی آقای تام هنکس بود.
فوق العاده. قطعا اگر بخوام به کسی فیلم معرفی کنم، قطعا بین 3 تا فیلم اول، معرفی می کنمش.

حیف میدونم کسی این فیلم رو تو زندگیش حتی برای یبار هم که شده نبینه. خیلی حیفه.
ای کاش، اصلا خود من، قطره ای مثل این شخصیت دل پاک داشتم.

اواخر فیلم واقعا گریم گرفت.​
اونجایی که میره سر قبر زنش و باهاش حرف میزنه خیلی خیلی تکان دهنده است.

خیلی ها رو میبینم که میگفتن ( میگن ) فارست گامپ اورریتد هست و نمیدونم لیاقت این تشویق و این حرفها رو نداره ! خیلی ها !

فیلمی که بتونه اخرش بُغز بیننده رو به فنا بده و حس ناراحتی بهش دست بده و انقدر با کاراکتر تعامل پیدا کنه یه شاهکار ابدی هست . فارست گامپ واقعا عالیه .

آخرین ویرایش:
^
خیلی ها رو میبینم که میگفتن ( میگن ) فارست گامپ اورریتد هست و نمیدونم لیاقت این تشویق و این حرفها رو نداره ! خیلی ها !

خیلی ها رو میبینم که میگفتن ( میگن ) Shawshank Redemption اورریتد هست و نمیدونم لیاقت این تشویق و این حرفها رو نداره ! خیلی ها ! :-??

من بعد از دیدن Forrest Gump نه گریه کردم و نه حتی ناراحت شدم :|

^

خیلی ها رو میبینم که میگفتن ( میگن ) Shawshank Redemption اورریتد هست و نمیدونم لیاقت این تشویق و این حرفها رو نداره ! خیلی ها ! :-??

SR فیلم خیلی خوبی هست ولی همون طور که گفتم اورریتد ترین فیلم تاریخ بشریت هست :دی حلا میتونی با این سلیقه ات بری تو دیوار :دی

SR فیلم خیلی خوبی هست ولی همون طور که گفتم اورریتد ترین فیلم تاریخ بشریت هست :دی حلا میتونی با این سلیقه ات بری تو دیوار :دی

فقط بخاطر اینکه رتبه‌ی یک IMDB Top 250 ـه؟ :-/

شاید بخاطر این باشه که فیلم رو چندین بار دیدم و اون تجربه‌ی بار اول رو از بین برد، ولی هر چقدر بیشتر FG رو نگاه میکنم بیشتر حس میکنم morality فیلم مشکل داره ( با تشکر از Gojira ) :d

من هنوز SR رو ندیدم :( :|
ولی مطمئنا اگر اون هم مثل تمامی فیلم هایی که تا الان وقت کردم حداقل 1/10 کل فیلم های خوب دنیا رو ببینم، باشه، هیچ مقایسه ای نمی کنم و برای من همون ارزش 10 رو هم خواهد داشت.

ولی فارست گامپ، همون شخصیت ساده و بی شیله پیله آدم رو میبره تو فکر و اینکه ( حالا این به عقیده ی شخصی خودم هست ) که خدا چقدر آدم های ساده رو دوست داره و اونا رو بزرگ می کنه.
این جمله که برای دویدن به جلو پشت سرتو نباید نگاه کرد هم خیلی عالیه.

کلا از توی این فیلم میشه خیلی پند های بزرگ گرفت. این رو من دوست داشتم. یکی دیگر از مثال هاش پینگ پونک بازی کردنش بود. چقدر ساده، فقط اصول اولیه و بسیار بسیار ساده ورزشش رو یاد گرفت و قهرمان ملی شد.

اگر بخوام راجب احساساتم و زیبایی هایی که شخصا توی فیلم دیدم صحبت کنم خیلی زیاده :d

من هنوز SR رو ندیدم :( :|
ولی مطمئنا اگر اون هم مثل تمامی فیلم هایی که تا الان وقت کردم حداقل 1/10 کل فیلم های خوب دنیا رو ببینم، باشه، هیچ مقایسه ای نمی کنم و برای من همون ارزش 10 رو هم خواهد داشت.

ولی فارست گامپ، همون شخصیت ساده و بی شیله پیله آدم رو میبره تو فکر و اینکه ( حالا این به عقیده ی شخصی خودم هست ) که خدا چقدر آدم های ساده رو دوست داره و اونا رو بزرگ می کنه.
این جمله که برای دویدن به جلو پشت سرتو نباید نگاه کرد هم خیلی عالیه.

کلا از توی این فیلم میشه خیلی پند های بزرگ گرفت. این رو من دوست داشتم. یکی دیگر از مثال هاش پینگ پونک بازی کردنش بود. چقدر ساده، فقط اصول اولیه و بسیار بسیار ساده ورزشش رو یاد گرفت و قهرمان ملی شد.

اگر بخوام راجب احساساتم و زیبایی هایی که شخصا توی فیلم دیدم صحبت کنم خیلی زیاده :d

به نظره من حتی حقه پدرخوانده هم نیست که اول باشه،چه برسه شاوشنک:d

Neighbors
خیلی خوب بود! خوشم اومد. یه تیکه هست همه ادای دنیرو رو در میارن. خیلی خنده دار بود! کلا هر کی با Rogen حال می کنه پاشه بره نگاه کنه :دی

به نظره من حتی حقه پدرخوانده هم نیست که اول باشه،چه برسه شاوشنک:d
با شاوشنک کاری ندارم
ولی اینکه بگی پدرخوانده نباید اول باشه نمیتونم کنار بیام
اگر میتونی با منطقیت تمام منو راضی کنی که چرا این فیلم نباید اول باشه نگاهم رو عوض میکنم
اف نباشه
به خاطره یک مشت دلار
8.75/10
فیلم عالی و خوبی بود ولی بعضی از صحنه هاش خوب کمی بد کار شده بود ولی از لحاظ وسترنیو ایننا در دورانه خودش عالی بود

با شاوشنک کاری ندارم
ولی اینکه بگی پدرخوانده نباید اول باشه نمیتونم کنار بیام
اگر میتونی با منطقیت تمام منو راضی کنی که چرا این فیلم نباید اول باشه نگاهم رو عوض میکنم
اف نباشه
به خاطره یک مشت دلار
8.75/10
فیلم عالی و خوبی بود ولی بعضی از صحنه هاش خوب کمی بد کار شده بود ولی از لحاظ وسترنیو ایننا در دورانه خودش عالی بود
دلیلش خیلی ساده و در عین حال منطقیت تمام(کلمه رو از کجا اوردی؟:d) هست ، پدرخوانده بهترین فیلم تاریخ نیست چون تایتانیک بهترین فیلم تاریخه:bighug:=((
17.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or