Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Captain America : The Winter Soldier

جدا امیدوارم یه طوری، یه اتفاقی بیفته و یه فیلم بورن با حضور استیو راجرز ساخته بشه! صحنه های اکشن این فیلم فوق العاده بودن. البته نه مبارزات سوپر هیرویی که مثلا با موتور یه ابر هواپیما رو زمین گیر کنن، مبارزات خاکی تر رو میگم. همه جور اکشنی هم داشت، مخفی کاری، تن به تن، با سلاح گرم و سرد و ... . واقعا واسم جالب بود که اینهمه استفاده ی هیجان انگیز از سپر راجرز تو اکشن، به ذهن سازنده ها رسیده بود! نکته ی مثبت دیگه اش هم این بود که خیلی superhero vs villain نبود کلا.
بقیه ی فیلم هم ... ok بود. حداقل یه plot استاندارد داشت. کلا به نظر TWS یه قدم رو به جلو واسه فیلمای مارول بود و اولین فیلم از MCU بود که اینهمه ازش لذت بردم.
7 از 10 .

Under The Skin
5/10
توصیه میکنم حتمن حتمن حتمن حتمن نبینید چون به هیچ وجه چیزی از دست نمیدید. البته چرا، فکر کنم 2 ساعت با ارزش را با دیدن این فیلم از دست میدید :d اون 5 امتیازی هم که دادم فقط به خاطر این بود که وقتی فیلم تموم شد و نقدش را خوندم فهمیدم که یه عده از بازیگرا اصلن بازیگر نبودن :d یعنی آدمای معمولی بودن که ازشون فیلم گرفته میشده و روحشون هم خبر نداشته که داره ازشون فیلمبردای میشه :-o
یعنی اینا واقعن اسکارلت جوهانسن را نمیشناختن :-/ :|
یکی از معدود نقاط مثبت فیلم موسیقیش بود. یه جور خاصی بود :d ترس و واهمه و مرموز بودن را به خوبی نشون میداد. ولی خود فیلم ..................................
یه نفر خیلی کامنت جالبی گذاشته بود توی سایت نقدش، نوشته بود:
این فیلم از اون فیلمایی بود که کارگردان فقط برا دل خودش ساخته بود نه برا مخاطب پذیری :d
فیلم 1 ساعت اولش هزار و یکی سوال توی ذهنت به وجود میاره که من فقط به خاطر فهمیدن جواب سوالام نشستم و بقیه ش را دیدم اما نیمه دوم فیلم بدتر بود :| یه تعقیب و گریز خیلی مسخره :|

48419372407268678744.jpg

poster-posse-godzilla-elam.png

Godzilla

عالی اقا عالی :دی تا الان بعد Cap بهترین بلاک باستر امسال بوده :دی . البته 60 درصد ابتدایی فیلم روندش خیلی کند و الکی و کلیشه ای هست ولی بعد از اینکه این قسمت رو رد کردید تازه میفهمید عجب چیزی هست :دی . خود گودزیلا خفن ترین ، Bad A*s ترین ، با کلاس ترین و با پرستیژ ترین گودزیلا تاریخ بشریت هست :دی مبارزه های فیلم واقعا عالی کار شده . در کل بشینید 1080 دانلود کنید و ببینید و از یه فیلم بلاک باستری خفن نهایت لذت رو ببرید ! فیلم بصورت کلی داستان نداره ، کاراکتر نداره ! یعنی داره ولی خب ...:دی کلا بشینید و فقط به صفای زیبا ترین گودزیلا تاریخ بشینید و برای 2 ساعت هم که شده بیخیال برادران کوئن و کوبریک و سینمای شرق اروپا بشید :دی در ضمن اون خاطره بد و مزخرف 1999 رو به کل از ذهنتون پاک میکنه :دی

در نهایت خفن ترین و بهترین صحنه کل تاریخ فیلم های Godzilla :
url

Atomic Breath :دی

یعنی وقتی این صحنه رو دیدن از شدت ذوق نمیدونستم چیکار کنم :دی خیلی صحنه اپیک و خفنی بود :دی

در کل Godzilla Forever :دی اون صحنه اسپویلر برای من توانایی نمره دادن نمیزاره :دی

NA/10

آخرین ویرایش:
poster-posse-godzilla-elam.png

Godzilla

عالی اقا عالی :دی تا الان بعد Cap بهترین بلاک باستر امسال بوده :دی . البته 60 درصد ابتدایی فیلم روندش خیلی کند و الکی و کلیشه ای هست ولی بعد از اینکه این قسمت رو رد کردید تازه میفهمید عجب چیزی هست :دی . خود گودزیلا خفن ترین ، Bad A*s ترین ، با کلاس ترین و با پرستیژ ترین گودزیلا تاریخ بشریت هست :دی مبارزه های فیلم واقعا عالی کار شده و همچنین نقش مثبت بودن گودزیلا بهترین و مهم ترین نکته فیلم هست . در کل بشینید 1080 دانلود کنید و ببینید و از یه فیلم بلاک باستری خفن نهایت لذت رو ببرید ! فیلم بصورت کلی داستان نداره ، کاراکتر نداره ! یعنی داره ولی خب ...:دی کلا بشینید و فقط به صفای زیبا ترین گودزیلا تاریخ بشینید و برای 2 ساعت هم که شده بیخیال برادران کوئن و کوبریک و سینمای شرق اروپا بشید :دی در ضمن اون خاطره بد و مزخرف 1999 رو به کل از ذهنتون پاک میکنه :دی

در نهایت خفن ترین و بهترین صحنه کل تاریخ فیلم های Godzilla :
url

Atomic Breath :دی

یعنی وقتی این صحنه رو دیدن از شدت ذوق نمیدونستم چیکار کنم :دی خیلی صحنه اپیک و خفنی بود :دی

در کل Godzilla Forever :دی اون صحنه اسپویلر برای من توانایی نمره دادن نمیزاره :دی

NA/10
really؟!!
کلا هیچ نکته مثبتی غیر از music و اهنگسازی نداشت.حیف اینهمه حجم که حروم کردم.اصن انقدر داغون بود که وقتی داشتم میدیدمش میخواستم تک تک بازیگرا رو از مونیتور بکشم بیرون کتک بزنم!!
انصافا برو مبارزاتو چک کن دوباره ببین.هر وقت که دو تا هیولا با هم میخواستن بجنگن و هیجان بره بالا سریع یه جای دیگه رو نشون میداد.من که غیر از اخر فیلم مبارزه ای ندیدم.شخصیت پردازیم که زیر خط فقره.
بیشتر مبارزه هم که تو هوای تاریک بود که هیچ جزئیاتی از گودزیلا معلوم نبود

really؟!!
کلا هیچ نکته مثبتی غیر از music و اهنگسازی نداشت.حیف اینهمه حجم که حروم کردم.اصن انقدر داغون بود که وقتی داشتم میدیدمش میخواستم تک تک بازیگرا رو از مونیتور بکشم بیرون کتک بزنم!!
انصافا برو مبارزاتو چک کن دوباره ببین.هر وقت که دو تا هیولا با هم میخواستن بجنگن و هیجان بره بالا سریع یه جای دیگه رو نشون میداد.من که غیر از اخر فیلم مبارزه ای ندیدم.شخصیت پردازیم که زیر خط فقره.
بیشتر مبارزه هم که تو هوای تاریک بود که هیچ جزئیاتی از گودزیلا معلوم نبود

شما انتظاراتت از یه فیلم بلاک باستر تابستونی که یه هیولا 10 متری داره چیه ؟

خوبه که خودمم گفتم که فیلم نه داستان داره و نه کاراکتر ! ولی خب با اینحال یه گودزیلا خفن داره . مبارزات هم خیلی خوب و عالی بود شاید نسخه شما مشکل داشته وگرنه نسخه 1080 ایی که من دانلود کردم کالا خوب بود و هیولا هم مشخص بود .

خوبه که خودمم گفتم که فیلم نه داستان داره و نه کاراکتر ! ولی خب با اینحال یه گودزیلا خفن داره . مبارزات هم خیلی خوب و عالی بود شاید نسخه شما مشکل داشته وگرنه نسخه 1080 ایی که من دانلود کردم کالا خوب بود و هیولا هم مشخص بود .

والا با اون تریلری که داده بودن انتظار داشتم حداقل یکم هیجان داشته باشه.
نسخه منم 1080p YIFI بود.در کل انتظارمو براورده نکرد

The Amazing spider man 2 : 7.5
+ : جلوه های ویژه ی عالی- مبارزات خیلی خوب - طنز خوب مرد عنکبوتی

_ : شخصیت پردازی بد و مسخره - پایان ابکی :| - بجز الکترو بقیه دشمنا اصلا خوب نیستن :|

O_o ده متر :|:دی؟

اون صحنه ای که هیولا دومی رو Atomic Breath توی دهنش کشت فکر کنم صحنه قرن بودش واسه من :دی

Godzilla
10/10
انصافا هم جلوه های ویژش قشنگ بود هم هیجانی که داشت..

دوستانی هم که کلا ساز مخالف میزنن از یه فیلمه اکشن . هیجانی. تخیلی چی میخوان دیگه؟؟!

کاش این والتر وایت بیشتر زنده میموند :دی

O_o ده متر :|:دی؟

اون صحنه ای که هیولا دومی رو Atomic Breath توی دهنش کشت فکر کنم صحنه قرن بودش واسه من :دی

خب پس چند متر بود ؟ :دی کمتر یا بیشتر ؟ :دی ولی احساس میکنم بیشتر باید باشه :دی
شک نکن اگه یه روزی گفتن Top 20 بهترین صحنه های فیلم هایی که دیدی رو بگو همین صحنه شامل اون لیست میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or