Godzilla
9/10
من معرفی این فیلمو دیدم هیچ امیدی بهش نداشتم و حتی مسخرم میکردم تریلراشو ولی دیدم کیفیت hd ش اومده گفتم دانلود کنم چجوریاست.
تا حالا یه فیلم انقدر نظرمو عوض نکرده بود بینظیرترین جلوه های ویژه ممکن رو داشت و نقش برایان کرنستون فوق العاده عالی,بخش اول فیلم بشدت زیبا,اولین صحنه رویارویی با گودزیلا خیلی ترسناک و با ابهت بود.
داستان هم با توجه با تم کلی خیلی خوب کار شده و طراحی گودزیلا بسیار زیبا و نزدیک به طراحی اصلی.در کل فیلم بسیار موفقی بود.
Vicky Cristina Barcelona
9/10
از اون فیلم هایی که بیشتر بخاطر بازیگرای فوق العاده دوست داشتنیش دیدم مخصوصا اسکارلت جوهانسن که بنظرم زیباترین بازیگر زن حال حاضره.بعد دیدم وودی آلن کارگردان و نویسنده فیلمه گفتم دیگه با یه فیلم درجه یک طرفیم که بودم و خیلی لذت بردم پیچش های داستانی عجیب و غریب و شوکه آوری داشت,انتخاب کردن شهر بارسلونا با اون طراحی و معماری خیره کننده و هنری و علاقه شخصی که کلا به بارسلونا چه شهر و فرهنگ و تیم باشگاهیش دارم باعث شد خیلی بتونم ارتباط برقرار کنم با این فیلم.هیچ مشکلیم با بعضی سکانس هاش نداشتم که زیاد تو فرهنگ ما دیده نمیشه بنظرم طرز فکرو تو این زمینه ها در جهت مثبت تغییر میده.از بازی جالب پنلوپه کروز و ربکا هال(دو تا از جذابترین بازیگر های زن)و خاویر باردم نباید غافل شیم یه تیم بازیگر حرفه ای ۴ نفره عالی داشت این فیلم.
Need for Speed
8/10
اول از همه بگم موسیقی و بازی ارون پايول فوق العاده و سورپرایز کننده بود.فکرشم نمیکردم جسی انقدر خوب بازی کنه
داستان جالبی داشت خوشم اومد.
استفاده از ماشین کوینزخ برای بخش های اصلی خیلی عالی بود من این مدل ماشینو خیلی طرفداراشم.بخش آخر بازی هم خیلی شبیه اون تریلر CG معروف رونمایی NFS:HP بود با اون آهنگ رویاییش.رقیب قوی برای سری F&F بود.پرچم بازی NFS بدجوری تو سینما برد بالا.
The Social Network
10/10
از کدوم نقطه مثبت فیلم بگم از بازی بینظیر آیزنبرگ در نقش زاکربرگ یا بخش اول عالی فیلم یا باز موندن فک آدم از هوش خفن شخصیت اصلی,بازی قوی جاستین و اندرو گارفیلد و ....
من تو این فیلم هیچ نکته منفی و ضعیفی ندیدم همه چی عالی و دقیق سر جای خودشه و هچی سکانس و دیالوگی اضافه یا کم نیست.کاملترین شکل ممکن پشت پرده قویترین شبکه اجتماعی نشون دادن (تا جاییکه میتنوستن) من بشدت از فیلم لذت بردم.
Under the Skin
7/10
یکی از عجیبترین فیلمایی که تا الان دیده بودم.بازی فوق العاده اسکارلت جوهانسن و با اون تیپ و لباس دهه ۹۰یش و استایل هیکل عالیش.کلا تم داستانی فیلم جالب بود ولی اونجوری از قابلیت هاش استفاده نشد.
نکات منفی اصلی تو بخش داستانیه و مخصوصا بعضی شخصیت هاش که معلوم نشد چیکاره ان کلا سوالات بدون جواب زیاد موند ولی من خوشم اومد از این فیلم.پیشنهاد میکنم ببینید اگه از فیلمای خاص خوشتنون میاد.