Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

دوستان چشای من اشتباه می بینه باید با اسید بشورم یا الان آریا به دو نسخه Thor نمره هشت و نیم و نه داد؟ :-/ :دی

فقط به نظرم انتخاب پسوند The Winter Soldier برای این فیلم اشتباه بوده. فیلم خیلی وسیع تر از اون کاراکتر بود و نباید همچین پسوندی براش میذاشتن.

اون موقع که تایتل رو ثبت کردن که قرار نبوده اینطوری بشه فیلم :biggrin1: دو سه بار نوشتنش، برادران روسو هم که اومدن کلا Theme فیلم رو عوض کردن. کوین فیژ هم که به این چیزا اهمیت نمی ده :biggrin1:

the road
والا زیاد نقد و از اینجور چیزا بلد نیستم
ولی فیلمش اتمسفری که داشت خوب بود
فقط به خاطر tlou نگاه کردم کلا زیاد اهل فیلم نیستم
به نظرم پایانش خیلی ساده تموم شد
7 از 10

the road
والا زیاد نقد و از اینجور چیزا بلد نیستم
ولی فیلمش اتمسفری که داشت خوب بود
فقط به خاطر tlou نگاه کردم کلا زیاد اهل فیلم نیستم
به نظرم پایانش خیلی ساده تموم شد
7 از 10

الیته TLOU از رمان The Road (فیلم هم از روی همین رمان ساخته شده) ایده گرفته بود. آخر داستان ساده تموم نمیشه. شما باید رمان رو بخونی تا به اوج داستان که پایانش هست پی ببری

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk

The Fault in Our Stars
Resized_T5F32.jpg

IMDB
داستان:
هزل دختری است که با توجه به داشتن توموری سرطانی ، چند سالی بیشتر زنده نخواهد بود. اما آشنایی وی با پسری به نام آگستیوس باعث می شود که زندگی هزل دستخوش تغییراتی شود و…
نظر شخصی:به شخصه تو سبک فیلمای عاشقانه سخت گیرم و تک و توک تو این سبک فیلم دیدم که برام خاطره انگیز باشه.وقتی The Fault in Our Stars اومد انتظار فیلمای عاشقانه آبکی که همیشه میانو داشتم و از سر بیکاری شروع به دیدن فیلم کردم.زمان فیلم 2 ساعت و 20 دقیقه اومد و از همون شروعش چنان جذبم کرد که دلم نمیخواست تموم بشه.یکی از زیباترین 2 ساعت های زندگیمو با دیدن این فیلم تجربه کردم.فیلمی که عشق و احساس واقعی توش موج میزنه و به جلوه های ویژه و سکانس های پرخرج وابسته نیست.با دیدن این فیلم به خودم لعنت فرستادم که سالمم ولی قدر زندیگمو نمیدونم.به خودم لعنت فرستادم که چجوری لذت های بظاهر ساده زندگیمو دست کم میگیرم در عین اینکه انسان هایی تو دنیا هستن که مطمین نیستن امروزو به شب میروسونن یا نه ولی به چیزی که دارن قانع هستن و ازش لذت میبرن.عشق موجود تو این فیلم چنان عمیقه که دختر و پسر فیلم لب مرز مردن و زنده موندن قرار دارن و بظاهر هیچی ندارن ولی در عین مریضی لاعلاجشون چجوری همه چیو کنار میذارن و از تنها ثانیه مونده براشونم کنار هم لذت میبرن.
9/10

Godzilla 2014

مزخرفترین مدل فیلمی بود که دیدم!!!!:|
اول از همه داستان فیلم یه چیز مسخره! دوم اینکه اصلا اون گودزیلا اصلی همون پا کلفته چی بود از کجا اومد؟ و سوم اینکه نمیدونم شما احساس کردین یا نه اصلا به هیچ عنوان عنصر ترس تو بین آداما نبود! اصلا یه کلمه این که بگن "این گودزیلا چه طور ممکنه! من اینو باور نمیکنم" تو فیلم نگفتن انگار یه چیز عادیه هر 15 سال یه بار میاد و میره!:|
در کل نمیره
4 از 10 رو میدم بهش!
----------------
یادمه یه فیلم گودزیلا بچه ها دیده بودم اون چه قدر قشنگ بود داستان حول یه شخصیت تخیلی میگشت نه 10 20 تا!

225px-Blade_Runner_poster.jpg

Blade Runner

9.0/10

فوق العاده آینده رو به نمایش گذاشته بود !
یعنی تنها فیلم هست که بنظرم آینده ای که برای زمان خودش تصور میکرده واقعا به واقعیت نزدیک بود !
طراحی ساختمون ها و جو تاریک فیلم و مخصوصا صحنه های تخیلیش برای زمان خودش بنظرم خدا بوده !

پیشنهاد میکنم اگر وقت دارید و کار های آینده نگری سیاه و تاریک رو دوست دارید حتما نگاه کنید !

و همچنین بگم که نقش که هریسون فورد بازی میکرد توی این فیلم فوق العاده زیبا و قشنگ و باورپذیر بود !

پایانش هم که در موردش حرف نمیزنم که اسپویل نشه واقعا غیر قابل پیش بینی بود !
پیشنهاد میکنم این فیلم رو اصلا از دست ندید .

Godzilla 5/10
واقعا برام خسته کننده بود ! طوری که نیمه ی اولشو یه شب دیدم نیمه ی دومشو یه شب دیگه !!
نیمه ی اولش که اشغال محض بود !! بازیگر نقش اولش که حالم ازش بهم خورد !! نسبت به هیچی wtf نمیشد :دی
اون یارو دانشمند ژاپنیه انقد مصنوعی حرف میزد که دوباره ببینمش کهیر میزنم =((
کلا با فیلمش حال نکردم :) (شخصی) !! این 5 نمرشم فقط به اون گودزیلا تپله دادم ! خیلی بامرام بود :دی اون دوتای دیگه انگار ملخ بودند که گنده شده بودن :دی
علت اینکه بعضی از دوستان هم نمره بالایی دادن هم فک کنم اینه که واسه ی فیلم زیادی هایپ شده بودن !! ب مرور زمان نمرات میاد پایین تر

آخرین ویرایش:
World's End

87684832301838315823.jpg

ضعیف ترین فیلم Cornetto Trilogy :دی البته به خاطر این که Hot Fuzz و Shaun of the Dead سطح انتظار رو خیلی بردن بالا . اما بازم تا الان بهترین فیلم ادگار ورایت بوده. آینده خیلی خوبی داره این انسان :دی، خیلی بد شد از پروژه Ant-Man جدا شد. نویسندگی خیلی جالبی داشت مثل همیشه، جک های تازه، و بهترین کمدی 2013. نمی دونم چرا اینقدر دیر نگاهش کردم با این که پارسال منتظرش بودم. در کل فیلم خیلی لذت بخشی بود.

بهترین تئوری Alien Invasion تا الان رو داشت :دی

8.0/10

Godzilla
9/10
من معرفی این فیلمو دیدم هیچ امیدی بهش نداشتم و حتی مسخرم میکردم تریلراشو ولی دیدم کیفیت hd ش اومده گفتم دانلود کنم چجوریاست.
تا حالا یه فیلم انقدر نظرمو عوض نکرده بود بینظیرترین جلوه های ویژه ممکن رو داشت و نقش برایان کرنستون فوق العاده عالی,بخش اول فیلم بشدت زیبا,اولین صحنه رویارویی با گودزیلا خیلی ترسناک و با ابهت بود.
داستان هم با توجه با تم کلی خیلی خوب کار شده و طراحی گودزیلا بسیار زیبا و نزدیک به طراحی اصلی.در کل فیلم بسیار موفقی بود.

Vicky Cristina Barcelona
9/10
از اون فیلم هایی که بیشتر بخاطر بازیگرای فوق العاده دوست داشتنیش دیدم مخصوصا اسکارلت جوهانسن که بنظرم زیباترین بازیگر زن حال حاضره.بعد دیدم وودی آلن کارگردان و نویسنده فیلمه گفتم دیگه با یه فیلم درجه یک طرفیم که بودم و خیلی لذت بردم پیچش های داستانی عجیب و غریب و شوکه آوری داشت,انتخاب کردن شهر بارسلونا با اون طراحی و معماری خیره کننده و هنری و علاقه شخصی که کلا به بارسلونا چه شهر و فرهنگ و تیم باشگاهیش دارم باعث شد خیلی بتونم ارتباط برقرار کنم با این فیلم.هیچ مشکلیم با بعضی سکانس هاش نداشتم که زیاد تو فرهنگ ما دیده نمیشه بنظرم طرز فکرو تو این زمینه ها در جهت مثبت تغییر میده.از بازی جالب پنلوپه کروز و ربکا هال(دو تا از جذابترین بازیگر های زن)و خاویر باردم نباید غافل شیم یه تیم بازیگر حرفه ای ۴ نفره عالی داشت این فیلم.

Need for Speed
8/10
اول از همه بگم موسیقی و بازی ارون پايول فوق العاده و سورپرایز کننده بود.فکرشم نمیکردم جسی انقدر خوب بازی کنه:دی داستان جالبی داشت خوشم اومد.
استفاده از ماشین کوینزخ برای بخش های اصلی خیلی عالی بود من این مدل ماشینو خیلی طرفداراشم.بخش آخر بازی هم خیلی شبیه اون تریلر CG معروف رونمایی NFS:HP بود با اون آهنگ رویاییش.رقیب قوی برای سری F&F بود.پرچم بازی NFS بدجوری تو سینما برد بالا.

The Social Network
10/10
از کدوم نقطه مثبت فیلم بگم از بازی بینظیر آیزنبرگ در نقش زاکربرگ یا بخش اول عالی فیلم یا باز موندن فک آدم از هوش خفن شخصیت اصلی,بازی قوی جاستین و اندرو گارفیلد و ....
من تو این فیلم هیچ نکته منفی و ضعیفی ندیدم همه چی عالی و دقیق سر جای خودشه و هچی سکانس و دیالوگی اضافه یا کم نیست.کاملترین شکل ممکن پشت پرده قویترین شبکه اجتماعی نشون دادن (تا جاییکه میتنوستن) من بشدت از فیلم لذت بردم.

Under the Skin
7/10
یکی از عجیبترین فیلمایی که تا الان دیده بودم.بازی فوق العاده اسکارلت جوهانسن و با اون تیپ و لباس دهه ۹۰یش و استایل هیکل عالیش.کلا تم داستانی فیلم جالب بود ولی اونجوری از قابلیت هاش استفاده نشد.
نکات منفی اصلی تو بخش داستانیه و مخصوصا بعضی شخصیت هاش که معلوم نشد چیکاره ان کلا سوالات بدون جواب زیاد موند ولی من خوشم اومد از این فیلم.پیشنهاد میکنم ببینید اگه از فیلمای خاص خوشتنون میاد.

74169078259273198791.jpg

Godzila 8/10

فیلم خیلی خوب بود! گودزیلای خیلی خوب و قوی و پر ابهت و طبیعی ـی داشت :دی جلوه های ویژه فوق خفن بهمراه صداگذاری خیلی خوب!

فقط تنها بدیش بنظرم محیط تاریک جنگ گودزیلا و بازی خشک شخصیت اصلی بود و دیگر هیچ :دی ازبقیه نظرات خیلی خوب بود! Bryan cranston هم که عشقه :x

در کل خوب بود پسندیدیم :دی
راستی یادم رفت :| atomic breath تو حلقم :| :دی

225px-Blade_Runner_poster.jpg

Blade Runner

9.0/10

فوق العاده آینده رو به نمایش گذاشته بود !
یعنی تنها فیلم هست که بنظرم آینده ای که برای زمان خودش تصور میکرده واقعا به واقعیت نزدیک بود !
طراحی ساختمون ها و جو تاریک فیلم و مخصوصا صحنه های تخیلیش برای زمان خودش بنظرم خدا بوده !

پیشنهاد میکنم اگر وقت دارید و کار های آینده نگری سیاه و تاریک رو دوست دارید حتما نگاه کنید !

و همچنین بگم که نقش که هریسون فورد بازی میکرد توی این فیلم فوق العاده زیبا و قشنگ و باورپذیر بود !

پایانش هم که در موردش حرف نمیزنم که اسپویل نشه واقعا غیر قابل پیش بینی بود !
پیشنهاد میکنم این فیلم رو اصلا از دست ندید .
2019 که سهله من فکر نکنم ما سال 2039 هم بتونیم به سطح تکنولوژی توی blade runner برسیم :d
ولی فیلمش واقعا با ارزشه :x

بچه ها شما ها به چه دلیل به فیلم گودزیلا نمیره بالا دادین؟
نمیدونم شما احساس کردین یا نه اصلا به هیچ عنوان عنصر ترس تو بین آداما نبود! اصلا یه کلمه این که بگن "این گودزیلا چه طور ممکنه! من اینو باور نمیکنم" تو فیلم نگفتن انگار یه چیز عادیه هر 15 سال یه بار میاد و میره!:|
موسیقی فیلم هم آنچنان جذاب نبود! شخصیت اون فورد هم واقعا یه چیز مسخره! من یه سوسک بال دار میبینم تا ی ساعت میگم اصلا همچین چیزی نیست نمیشه ولی اینا انگار نه انگار گودزیلا دیدن!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or