Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

71796840391117985691.png

Grave Of The Firefiles:10/10
تم فیلم بسیار بسیار غمگینه.به شخصه اندازه تمام فیلم ها و کلیپ ها و آهنگ های ضد جنگ روی من تاثیر گذاشت.=((
کمتر کسی وجود داره این فیلمو ببینه ولی آخرای فیلم یه دل سیر اشک نریزه.(من که خودمو جز آدمای سنگ دل میدونم از گریه زیاد سرم درد گرفت.)=((
در آخر باید بگم شرم بر من که این فیلمو الان باید ببینم.
=((

اتفاقا من با نظر شما دوست عزیز مخالفم. میدونین!... ادم مثلا یه فیلم پر هزینه ی هالیوودی میبینه و هیجانش اوج میگیره و... ولی خدا وکیلی بیشتر فیلمای پر هزینه به دلیل تبلیغ های زیاد نتونستن انتظار مردم رو خوب بر اورده کنند. این فیلمو بعد از این فیلمای پر هزینه دیدم. دلم راضی شد. بعضی قسمت هایش هم کمی اشکمو در آورد. بهترین فیلم نیست این فیلم... ولی فیلمی است که ادمو راضی میکنه.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Filth 2013 0/10

من فقط به خاطر مک اوی این فیلمو دان کردم ولی فیلم فوق العاده بدی بود!!!
نمیدونم چرا کارگردانا فکر میکنن به نشان دادن شوخی های ج*سی اونم بیجا میتونن فیلماشونو به دل مردم بشونن
یکی از هزاران دلیلی که از این فیلم خوشم نیومد لهجه ی اسکاتلندی رو مخش بود!!!!! اصلا رو اعصابم راه میرفت!!!!

10/10 2013the wolf of wall street

فیلمی فوق العاده خنده دار با بازی دی کاپریو! اصلا خیلی خندیدم خیلی عالی بود و از شوخی ها در مواقع مناسبی استفاده میشد. اینو به همه پیشنهاد میکنم.

تلقین 2013

من به این فیلم نمره ندادم.
اشنایی من به این بر میگرده که به دنباله فیلمای دی کاپریو بودم. من این فیلمو دان کردم و نشتم که ببینم. حسه نقدش نیست. ولی واقعا به فکر فرو رفتم. مخصوصا اخر فیلم. این فیلمو ببینین. تو این چند سال که فیلم هارو میشستم تا ببینم... به شما واقعا پیشنهاد میکنم ببینید. کسایی که دیدن به جای من نمره بدن .
چون دکمه ی بینهایت رو روی کیبوردم پیدا نکردم.

Filth 2013 0/10

من فقط به خاطر مک اوی این فیلمو دان کردم ولی فیلم فوق العاده بدی بود!!!
نمیدونم چرا کارگردانا فکر میکنن به نشان دادن شوخی های ج*سی اونم بیجا میتونن فیلماشونو به دل مردم بشونن
اتفاقا شوخی های جنسی فیلم بیجا نیست. Filth پرتره ی یه آدم abusive که مشکلات جنسی داره. به الکل و مواد مخدر اعتیاد داره. و بدتر از همه از لحاظ روحی روانی کاملا مریضه. این ادم این شوخی های جنسی رو میکنه و به اذیت کردن مردم ادامه میده چون به نظر خودش بامزس. ولی قرار نیست برا بیننده هم بامزه باشه. فیلم کمدی سیاهه و فروپاشی یه ادم رو نشون میده. بروس رابرتسون تقریبا ورژن بریتیش پاتریک بیتمن تو آمریکن سایکوئه.
درکل قبل دیدن فیلم اگه یکم درمودش تحقیق بشه که موضوعش چیه و فقط بخاطر اسم یه بازیگر فیلمو نگیرین، شاید انقدر براتون ناامید کننده نباشه

Zombie A$$ : Toilet of the Dead

فیلم فوق العاده ای بود با اینکه ترکیدم تا تونستم تورنتش رو گیر بیارم :-"
چون اصلا ازش لینک درست حسابی نبود چون هم فیلم ژاپنی بود و هم فیلم بنطر همه بسیار چیپی بوده ولی بنظرم عالی بود .
دقیقا چیزی بود که از اینجور فیلمی انتظار داشتم قشنگ کمدی و زامبی و مسخره بازی رو باهم یعنی بعضی جاهاش ترکیدم ولی خوب نتونستم درست شام بخورم :-"
به همه پیشنهاد میکنم این فیلم رو ببینن از خنده و Gore میترکن !
ولی بگم که کارگردانیش هم فوق العاده بود :d

8/10

Ju-on
والا من هرچی سعی کردم حداقل خودمو الکی بترسونم نشد که نشد :( بازی مضخرف بازیگرا هم فکر کنم یکی از دلایل نترسیدنه بود :| داستانش هم که نفهمیدم چی به چی بود :|
4/10

80802678926590182575.jpg

The Matrix Trilogy : 8.25 / 10

درود.
تقریبا همه، این فیلم رو دیدند و کم و بیش با بازتاب این فیلم آشنایی دارند. داستان و محتوای درونی فیلم که واقعا جای بحث داره و توی این چند وقته سعی کردم یه ذره از مطالب پیرامونش رو بخونم مخم هنگ کرد.:|
خلاصه کاری به حواشی و چیزایی که راجب فیلم و محتواش میگند ندارم، اما خب :

قسمت اول: برای خیلی ها بهترین قسمت سری هست. نوآوری هایی که در زمان خودش توی تک تک بخش ها انجام داده مثال زدنیه.
قسمت دوم: برای من قسمت دوم بین 3 قسمت، یخورده پایینتر بود، در صورتی که خیلی ها سومی رو پایینتر میدونند، اما نسخه ی دوم صحنه های اکشن فیلم دیدنی بود.
قسمت سوم: قسمت نهایی، بازهم سوالات ذهن همه رو تازه کرد، سوالاتی که هممون از بچگی تو ذهنمون داشتیم. خلاصه که بیخیالش :d بشین فیلمتو ببین یا اینکه دوست داری برو مختو داغ کن :| :d من که خودم خیلی دنبال جریاناتش نمیرم هر چند دوست دارم بدونم :d.

در کل سه گانه ی جالبی بود.
The Matrix Reborn قضیش دیگه چیه :-/

خوشحالم که دو سه نفری به توصیه من عمل کردن و مدفن کرم های شب تاب رو دیدن!!!(شایدم خودجوش دیدن:دی)واقعاً شاهکار ضدّ جنگی فوق العاده ایه
shawshankredemption1.jpg

Shawshank's Redemption

الآن داشت شبکه HD تلویزیون ملّی پخشش میکرد :دی
و منم دیشب دوبله رو دیدم
یعنی دوبله شاهکاره،سانسور هم محدود به همون پوستره میشد
و بهترین دوبله هم واسه رد(فریمن) اونم در نقش راوی اش بود
موسیقی هم عالی
همه چی عالی
و شاید بریزید رو سرم امّا من واقعاً این فیلم رو بهتر از Batman Dark Knight و Godfather میدونم :دی

10/10

----------------------------------------------

godzilla-2014-poster.jpg

Godzilla

دانلودش رو خیلی وقت بود تمومش کرده بودم ولی امشب تونستم درست و حسابی با داداشم ببینمش
کلّاً داستان آن چنان قوی ای نداشت امّا ربع چهارم و آخر فیلم به سه چهارم بقیه فیلم به طور اساسی میچربید و شدید هم با گودزیلا حال نمودیم در این نسخه از گودزیلا
افکت های تصویری افت و خیز داشت!!!بعضی جاها واقعاً تو ذوق میزد
مشکل بزرگ فیلم هم شخصیّت های اضافه و قهرمان اصلی فیلم بود که عملاً به نظرم کار خاصّی نکرد تو داستان بیشتر میتونیم بهش به عنوان یه بیننده از دید نزدیک به وقایع مربوط به گودزیلا و موتو نگاه کنیم!!

7.5/10

The Fault in Our Stars
9/10
خب بعد از مدتها یک فیلم رمنس که ابدوخیاری نبود دیدیم . داستان فیلم خوبه مخصوصا از همون اول میگه که قرار نیست فیلم happy باشه و همه چی بر وفق مراد .
شخصیت های فیلم واقعا عالین . هم این که بسیار باورپذیرن و هم این که دقدقه هاشون چیزی ورای لب و لوچه همدیگس .
کلا بهترین رومنس امسال بود که دیدم .

X-MEN : DOFP
9/10
داستان عالی بود و به همه شخصیت ها به اندازه کافی پرداخت شده بود . بازیگرا هم در سطح خوبی بودند مخصوصا فاسبندر که به شخصه بازیشو خیلی میپسندم .
البته بازم از لحاظ فنی یکم عقبه ولی تو ذوق نمیزنه .
شاید بشه گفت بهترین قسمت سری بود .

The Unknown
:| فیلم که تا نیمه در حد فیمل نون و گلدونه :| :| داستان گیج کننده یا بهتر بگم از بی داستانی گیج میشین .اکشن ها و بزن بزن ها در حد فیلمای 10-15 سال پیش ابولفضل پور عرب بود که صدای "دیش " رو مشت ها و لگد ها میذاشتن :|تا اینکه یکم که رفت جلوتر کارگردان یه معمای چرت و بی پایه و اساس و غیر قابل باور پرت کرد وسط ، باز حداقل دمش گرم ،یه داستانی بود به هر حال :|
از آقا لیام نیسون توقع بیشتری در انتخاب فیلماش داشتم :| لیامم لایمه همیشگی نبود حتی ، دریغ از پرت دادن یه دونه مشت :d البته اخرش بهتر شد.
به خاطر لیام نیسون ، 1.5/10
===
دوتا فیلم کمدیم از Marlon Wayans کمدین قهوه ای پوست دیدم . عجیب با استعداده :d

Movies_Films_X_X-Men_The_Last_Stand_010765_-1-.jpg

X-MEN The Last Stand: 7/10

به شکل خیلی مسخره ای دارم برعکس از آخر به اول میبنیم :دی
در کل خوب بود اما واقعا نسبت به نسخه های دیگه ضعیف محسوب میشه! نیمه اول فیلم که کلا محتوای خاصی نداره نیمه دوم هم با اکشن فقط بیننده رو سرگرم میکنن!
جلوه های ویژه هم که تعریفی نداشت در کل و بعضی از قسمتا بشدت تو ذوق میزد و میرفت رو اعصاب. ویلینای خوبی داشت اما بنظرم خیلی بهتر میشد از این ویلینا استفاده کرد!

در کل تا اینجا بهترین نسخه بنظرم First Class هست و با هیچ کدوم تا الان اندازه First Class حال نکردم! البته هنوز The Days of future past ـو ندیدم :دی

فیلم حرف نداره به کنار، اما فاکس و سری اکس من در حال حاضر ضعیف ترین و آماتور ترین جلوه های ویژه رو دارن. یعنی توی هر دوره که یه قسمت از این سری میاد، 10 قدم عقب تر از هم دوره های خودش هستش. خواستید با اسکرین شات نشون میدم.

بدترین و واضح ترین نکته اش هم زمانیه که شخصیت ها پرت میشن روی هوا یا میخوان پرواز کنن. یعنی اگه این بندهایی که با بازیگرها وصله رو نپوشنن هم هیچ فرقی نمیکنه چون عین سیرک میمونه.
صحنه حرکت Quicksilver تو آشپزخانه خیلی خوب بود...شاید جلوه های ویژه فیلم عالی نباشه ولی اونجوری نیست که 10 قدم عقب تر از دوره خودش باشه

Noah

امتیاز ندم سنگین تره ! یعنی رسما کل داستان حضرت نوح (ع) انگار کشک هست ! رفته برای خودش داستان رو تغییر داده و فقط سیل و کشتی رو گذاشته ! شخصیت نوح دوست داشتنی و گیرا نیست .

Oculus

7/10

فیلم ترسش کمه اما هیجانی هست و داستان خیلی خوب در طول فیلم پیش میره . چرخه ی بین زمان قدیم و جدید شخصیت های فیلم در طول فیلم خیلی خوب نشون داده میشه و همچنین ، چندتا صحنه ی فیلم مثل فیلم های قدیمی ژانر Horror هست . بعضی صحنه های فیلم خیلی رو مخم بود که چرا طرف اینقدر احمق هست ؟! فیلم خوبی بود و پتانسیل این رو داشت که به فیلم قوی تری تبدیل بشه اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد . یکم فیلم اعصابم رو خرد کرد از این لحاظ که ، اگه میخواین فرار کنین بدویین برین بیرون تو خیابون و یه تاکسی بگیرین برین دیگه ... ( اگه فیلم رو دیده باشین ، میدونین چی میگم ) درکل فیلم خوبی بود و اگه شب تنها بودین پیشنهاد میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or