Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Robocop
بدون توجه به نسخه اول سری اصلی فیلم کاملا معمولیه . یک داستان کاملا قابل حدس بدون هیچ غافل گیری . به شخصه با هیچ کدوم از شخصیت ها ارتباطی برقرار نکردم . فقط شاید گری الدمن تا حدودی قابل قبول بود . موسیقی فیلم اون لحظه ای که داره با ed 209 ها میجنگه بیشتر کمدیه تا موسیقی مورد نیاز جنگ الکس با بدترین دشمنش . فیلم به هیچ وجه خشونت کافی رو نداره . کلا خیلی meh هست فیلم .
اما فاجعه از اونجایی شروع میشه که بیاید مقایسه کنید با نسخه اول . فضای داستان و پاد ارمانشهر دیترویت و فضای تاریک و ناامید اون قسمت رو مقایسه کنید با فضای شنگول این قسمت که فقط با سیاه کردن لباس الکس میخواد اون حس رو القا کنه . ابهت ed 209 اون سری رو که مخوف ترین دشمن robocop بود رو با این جندتا ربات به ظاهر شبیه اون مقایسه کنید . هینطور الکس که واقعا اون جذبه قبلی رو نداره و شخصا کل فیلم حس میکردم یه باباییه که لیاس تنشه تا یک روبات . موسیقی فیلم هم که در مقابل اون نسخه اول صرفا یک جکه .
شاید 4/10

azupabu5.jpg

Paranormal activity:the marked one
کلا تا حالا سمت این سری نرفته بودم و این اولین فیلمی بود که از این سری می‌دیدم و چون کلا به ژانر ترسناک علاقه دارم و سری هایی مثل saw و final destination رو دیدم رفتم سراغش...نه این که فیلم بدی باشه ولی به نظرم اگه یه ربع آخر رو حذف کنیم اصلا نمیشه بهش گفت فیلم ترسنـاک !
یعنی اصلا یه ساعت و ۲۵ دقیقه اول فیلم بیشتر شبیه فیلم های ماجراجویی بود تا ژانر ترسناک و وحشت؛شروع فیلم هم خیلی خوب و cool بود ولی اواسط فیلم واقعا آدم رو خسته میکنه و قشنگ میشه گفت هیچ صحنه ترسناکی نداره و تقریـبا حوصله سر بره و آدم می خواد هی بره جلو تا ببینه داستان چجوری تموم میشه...(راستی شباهت زیاد فیلم با فیلم chronicle _اون ماجرا فیلم برداری با دوربین و اینا_ خیلی جالب بود برام،شاید ازش الهام گرفته باشن :دی)
اما کلا ۱۵ دقیقه آخر فیلم انگار اصلا با کل فیلم فرق میکنه اوج هیجان و ترسناکی و خلاصه یه پایانِ فوق العاده س،در کل اگه HDRip دانلود کنید که حجم کمی داره و یه بار فیلم رو ببینید ضرر نکردید

آخرین ویرایش:
Godzilla
یک 10 فقط بخاطر صدای اون گودزیلا که مارو برد تو خاطرات بچگی ... ولی کلا 8/10 ....
Thor
خیلی وقت بود دانلودش کرده بودم ، هیچ وقت حوصله دیدنش نداشتم تا اینکه آریا ( دایناسور) تعریفش کرد ، وسوسه شدم ببینم . خیلی حال داد 9/10

دوباره نشستم دو قسمت The Raid رو دیدم و اینقدر فیلم زیبا و بزرگه که انگار برای اولین باره نشستم پاش.
کارگردان فیلم واقعا ترکونده مخصوصا نسخه دوم که بعضی صحنه ها رو هی چندبار تکرار میکردم.مبارزات فیلم ورای تصوره مخصوصا مبارزه اخر شماره 2 که فک کنم 10 دقیقه تا 15 ربع چنان بزن بزنی میشه که کف میکنه ادم!:دی
تو سبک مبارزه ای و یاکوزایی اینا خیلی وقت بود فیلم بارزشی ندیده بودم و این دوگانه(که نسخه سومش هم قراره بیاد) میتونه کنار بزرگای این سبک قرار بگیره!
10/10

• Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN
MV5BMTMxMTIyNzMxMV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTc4OTI3Mg@@._V1_SX214_AL_.jpg

یه لیست دیدم از فیلمایی که حقشون اسکار بود و نگرفتن فقط فیلم(2010) Shutter islandرو ندیده بودم تو این لیست گیرش اوردم دیدم
اول از همه Shutter Island 10/10
الان که دارم امتیاز میدم برای بار دوم دیدمش و اصلا از روی جوگیری نیست!:d کلا از 10 تا بیشتر نیستن فیلمایی که چندبار دیدمشون اما این فیلم انقدر ظرافت داره که بار اول هنگ میکنی بار دوم تازه میگیری داستان چیه از اینکه تا آخر فیلم هم اسکورسیزی گولم زده بود احساس بدی دارم :d
اول فکر میکنی که آره بازم از اون فیلماست که میخواد بگه نازی ها فلان بودن بهمان بودن اما در واقع داره داستان یه روانی رو از دید خودش بیان میکنه به نظر من بهترین بازی دی کپریو تو همین فیلم بود.
دیالوگ آخر فیلم و کلا اندینگشم معرکه بود

post_tt1631867.jpg

Edge Of Tomorrow

خب با توجه به اینکه اکثر بلاک ساتر ها رو دیدم و فقط هنوز Dawn Of The Planet Of The Apes نسخه بلوری ازش بیرون نیومده با اطمینان کامل میگم که فعلا بهترین فیلم تابستونی بوده که دیدم . کارگردانی فوق العاده ، کمترین میزان پلات هول برای فیلمی که روی محوریت زمان و عقب گرد میچرخه ، بازی های خیلی خوب ، جلوه های ویژه بسیار خوب و مرتب و در نتیجهی ه منبع فوق العاده داستانی . اخرین فیلمی که فعلا یادم میاد و محوریت زمان داشت و پلات هول بسیار کم داشت فقط Looper بود .
فیلم هم همون طور که مطمئنا اکثرتون مطلع هستید از یه کتاب و مانگا ژاپنی بنام All You Need Is Kill هست که خودش منبع هم بسیار بسیار تحسین شده و تا خرخره تشویق شده هست . تقریبا کاراکتر ها همون کاراکتر های کتاب هستند جز شخصیت اول که بجای اینکه یه کاراکتر ژاپنی باشه یه کاراکتر و افسر امریکایی هست . ریتا که خودش هست و تو کتاب و تو فیلم روسی هست و بازیگر هم که امیلی بلانت که جز جلوه های بصری عالیش (:دی) بازیگر واقعا خوبی هست و عالی نقش رو اجرا میکنه .
در کل یه فیلم تابستونی و پرخرج بسیار عالی هست که با جلوه های ویژه نمیخواد خفتون کنه و مشتی جنگ مبارزه و ... به نمایش بزاره ! یکمی هم از مغزتون کار میگیره و مجبور میشین خودتون رو جای کاراکتر اصلی بزارین که همون موقع هست که میفهمین فیلم هدفش رو خوب انجام داده .
واقعا راضیم و با وجود اینکه قبلا هم گفتم از تام کروز خوشم نمیاد ولی خب بازم مثل Oblivion نظرم رو عوض کرد .

در ضمن کارگردان این فیلم ، کارگردان نسخه سینمایی سری بازی Splinter Cell هم هست .

8.5/10

آخرین ویرایش:
54014022106757195316.jpg

Frozen : 8.25 / 10

درود.
انیمیشن خیلی قشنگی بود، محیط های زیبا از برف خیلی زیبا طراحی شده بود. شخصیت های دوست داشتنی، نمونش آدم برفی ـه و گوزنه عالی بودند :d.
البته من دوبله نگاه کردم، ولی میدونم موسیقی هاش هم جزء کارای مهشر حساب میشه.

از انیمیشن های پارسال The Wind Rises مونده، ولی تا الان MU و Frozen بهترین های سال قبل بودند.

=======================================

51280850510835345670.jpg

Dumb and Dumber 1994 : 8/10

:)) جزء بهترین فیلم های طنز بوده که توی این چند وقته دیدم، بعضی سکانس هاش تا عمر دارم فراموش نمیکنم :))
هر دو شخصیت هم فوق العاده بازی کردند. :d

Jim Carrey توی ماسک هم که همون سال عرضه شد عالی بود. واقعا هنرمنده :d.

=========================================

10490368998194690920.jpg

Due Date : 7/10

طنز متوسطی بود، صحنه های زیبا و خنده دار داشت اما نه مثل خنگولای بالایی :d کل قسمت خنده دار فیلم هم حول Zach Galifianakis میچرخه دیگه :d البته rdj هم شخصیت شوخی داره :d

The Hunt

9/10

یک از بهترین فیلمایی بود که تو تابستون دیدم. و همچین یکی از قشنگترین فیلمای سال 2013.
فیلم تلخی بود. داستان جدید و تلخی داشت.
بازی Mads Mikkelsen شاهکار بود.
خیلی با فیلم حال کردم. من رو برد تو یک حال و هوای دیگه.
واقعا خیلی بده که به آدم انگ و تهمت کاری رو بزنند و تو بیگناه باشی و نتونی ثابت کنی.
خیلی سخته. واقعا سخته.
خودم رو جای لوکاس اگه بزارم, اشکم در میاد تو چنین موقعیتی. همه به آدم به یه چشم دیگه نگاه میکنند.
واقعا فیلم من رو تحت تاثیر گذاشت.
زود درباره بقیه تصمیم نگیریم...

post_tt1631867.jpg

Edge of Tomorrow 8/10
فیلم خوب و سرگرم کننده ای بود :) داستان برا من یکم تکراری بود ( groundhog day و steins gate رو دیدم قبلا :d ) ولی در کل پرداختن به داستان و .... خیلی خوب بودن.
در کل امسال فیلم بلاک باستر خوب زیاد داشتیم،Cap America,Xmen,guardians of the galaxy,godzilla............. :)

Holy-Crap-.jpg

یعنی فروزن بهتر از دام و دامره ؟
1- یک چیزی هست به اسم سلیقه ممکنه مال شخصی با مال شما فرق کنه :| :دی
2- هرفیلم معمولا توی سبک خودش، در مقایسه با همنوعاش، تاثیری که برروی بیننده داره (با توجه به سبکش :دی ) طبیعتا باید نمره گذاری شه.
مقایسه Frozen با Dumb And dumber خودش یک نوع کمدی هست:دی
پ.ن: نظر شخصی:دی

Holy-Crap-.jpg

یعنی فروزن بهتر از دام و دامره ؟
حالا سلیقه شخصی که به کنار که هر چی بگیم بازم تو حرف خودت میزنی بعدشم دلیل نمیشه این دوتا رو نمره هاش با هم مقایسه کنی :دی
فروزن انیمیشنه و نمره ای که میگیره طبق مقایسه با انیمیشنای دیگه هست ولی دام اند دامر طبق مقایسه با بقیه کمدی ها! این که فروزن 9 بگیره اون یکی 8 دلیل نمیشه بگی این یکی بهتر از اون یکیه چون هیچ ربطی به هم ندارن :|

X-men Days of future past :)
8.5/10
خیلی خوب بود :) قبلا ازش تعریف و ... شنیده بودم ولی از حد انتظاراتم بالاتر بود :) به همه کاراکتر ها هم به اندازه کافی پرداخته بودن به نظرم،الن پیجش بیشتر بود بهتر هم میشد :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or