Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Edge of tomorrow
فیلم که در کل خوبه،اگر حوصلتون سر رفته ببینین.یه بازیه قشنگ از تام کروز دیدیم پس از مدت ها.
فیلمو باید بکنین سه قسمت،قسمت اولش که با شوک های داستان روبرو میشین عالیه،۸/۱۰ قسمت دوم که داستان پیش میره و اکشنش یه کوچولو کمتر میشه ،یکم افت میکنه ۶/۱۰ قسمت سوم فیلم و یعنی همون بخش پایانیش خیلی خوب نبود.تو ذوقتون میخوره.۵/۱۰ .‌یع معدل بگیریم میشه ۶.۳/۱۰ که برای این دست فیلما خیلی هم خوبه:d
نکات مثبتش،داستان خوبشه که قشنگ روایتش میکنن البته تا یک سوم پایانی.بازی تام کروز،جلوه های ویژه شم بدی نیست.نکات منفیش که اسپویل کننده نباشه،بازیه بده زنه و افسره و سایر سربازاس.
۶.۳/۱۰

Edge-Of-Tomorrow-poster1.jpg

Edge Of Tomorrow 2\10
از این فیلمایی که هی تکرار میشه بدم میاد :d 1 ساعت دیدم خوابم گرفت ورش داشتم

------------------------

X-Men-Days-of-Future-Past-720p.jpg

X-Men : DOFP 8/10
با اینکه شماره های قبلی رو ندیدم ولی این عالی بود.

Mulholland Dr

10/10

Gave me nightmares
باز هم یه شاهکار دیگه از دیوید لینچ. اگر پیش از این، فیلم اتوبان گمشده رو نمی دیدم فهم داستان این فیلم هم برام سخت می بود. داستان فیلم اونقدر پیچیدگی داره که ده بار هم ببینیش باز هم واست جدیده و یه چیز تازه توش پیدا می کنی. به نظرم بعد از دیدن این فیلم نقدهاش رو هم بخونین بهتر می فهمین داستان رو. واقعا این ذهن تاریک لینچ... از روی کابوسهای شبانه فیلم می سازه و بعد شروع می کنه خیال رو با واقعیت پیوند دادن و مرز بینشون رو برداشتن فیلمهاش خیلی خاصن. پیشنهاد میشه بعد از این فیلم یا تا یه هفته اصلن فیلم نبینین یا برین سراغ یه فیلم سبک مثه hangover چرا ؟ چون واقعا آدم رو تحت تأثیر قرار میده

Angry Video Game Nerd The Movie
signed-avgn-movie-poster-6.gif
فیلم روی سایت Vimeo اومد واسه همین میتونید تورنتشو راحت پیدا کنید.
داستان : با افزایش فروش بازی های پر باگ و آشغال و بدردنخور (مثل Goat Simulator:d) یک شرکت بازیسازی تصمیم میگیره ادامه بازی ET آتاری که اکثر منتقدا میگن بدترین بازی ساخته شده تا به حال هست رو بسازه.از طرف دیگه طرفداران AVGN ازش میخوان که شماره اول بازی رو نقد کنه و AVGN همیشه از این بازی وحشت داشته.
فیلم نسبت به یک فیلم Indie واقعا فوق العادس.داستان فیلم اصلا ساده و سرراست نیست و یکسری twist های جالب و بامزه داره و واقعا ایده های جالبی توش هست.
طرفداران AVGN میدونند که جیمز علاقه فراوانی به فیلم های کلاسیک هیولایی (گودزیلا و فرانکشتاین و...) داره و این علاقه رو واقعا میشه تو فیلم دید.نمیخوام چیزی اسپویل کنم ولی بعضی از صحنه های این فیلم رو وقتی با فیلم گودزیلا 2014 مقایسه کنید متوجه میشید که گودزیلا 2014 چه پتانسیل بالایی رو توی ژانر هیولا از دست داد:d و واقعا خلا صحنه های اکشن گودزیلا براتون پر میشه.
سبک جلوه های ویژه فیلم به دو قسمت کامپیوتری و عروسکی (مثل فیلم های دهه 70-80 گودزیلا ) تقسیم میشن و این صحنه های عروسکی واقعا روشون کار شده.
چنتا Cameo جالب (هم از بازی و هم از شخصیت های معروف یوتیوب) تو فیلم هست.
خلاصه بگم به شدت خوشم اومد ازش.از تمام 2 ساعت فیلم لذت بردم (تمام Credit هم جزو فیلم بود:d)
8/10

original.jpg

How to train your dragon: 8.8/10

خیلی دیر دیدم اینو :دی فکر نمیکردم خوشم بیاد ولی دیدم نسخه دوم داره میاد و اگه نسخه اولو نبیبنم ضایس بخاطر همین اینم الان دیدم :دی
واقعا عالی بود! بشدت انیمیشن سطح بالایی بود :دی شخصیتا عالی. اژدها ها عالی :دی همه اینا به کنار طراحی چهره های اژدها ها خدا :دی
اصلا نفهمیدم چطور گذشت و کلا حال داد :دی
فقط بنظرم کلا اسمش باید یه چی دیگه میبود :دی طرف اسم انیمیشنو میخونه کاورشم میبینه تا آخر فیلم متوجه میشه که طرف از آخر کارش به کجا میکشه و تنها چیزی که نمیدونه جزئیاته :دی

در کل دیدنش ضروریه :دی

- - -ویرایش - - -

من یه مواقعی جدا مدل نمره دهی های اینجا رو نمیفهمم :دی
8.7
9.6
6.7
2.8
0.7342

یعنی الان مثلا فرق 8.5 با 8.7 دقیقا چقدره :دی؟؟
خیلی راحته درکش :دی
وقتی مثلا میخوای به یک فیلم 9.5 بدی اما فک میکنی زیادیشه میای 9 بدی فکر میکنی کمه براش میدی 9.3 :> :دی

2011073185539093_381_o.jpg

Leon The Professional: 9.3/10

واقعا فوق العاده بود این فیلم :دی
از تک تک لحظه هاش لذت بردم! شخصیت پردازی فوق العاده با بازی عالیه Jean Reno و همینطور ناتالی پورتمن که اینجا 10-12 سال بیشتر سن نداره! واقعا خیلی خوب بود!
اولش که میخواستم شروع کنم به دیدن تردید داشتم و بعد از کلنجار رفتن با خودم شروع کردم و همون اول داستان و شخصیتا بشکلی بودن که آدم نمیخواست بیخیال فیلم شه و همون اول منو گرفت و تا دقایق آخر داشتم ازش لذت میبردم و فقط از این میترسیدم که یک پایان ضایع بزنه این تجربه عالی رو برام خراب کنه که بر عکس پایان خیلی عالی هم داشت و بشدت دوس داشتم :x

بشدت پیشنهاد میشه ببینید و 100% از اون فیلماییه که You must see before you die :دی
نگو که لئون رو تازه دیدی ؟؟؟ من قبلا ها که میدیدمش اصلا نمیدونستم که دخترِ هنرپیشه معروفیه. یکی دو سال پیش بود که فهمیدم نقش دخترِ رو ناتالی پورتمن بازی میکنه و بدمنِ هم گری الدمنه!
صرف نظر از خود فیلم که خیلی هم خوب بود، موسیقیش بود که با روح و روان آدم بازی میکرد :x

اون پیشنهادت کمی بی فایده ست چون فکر کنم اکثرا لئون رو دیده باشن :d آخه آدم برای دیدن چنین شاهکاری با خودش کلنجار میره )x>:):d

خیلی راحته درکش :دی
وقتی مثلا میخوای به یک فیلم 9.5 بدی اما فک میکنی زیادیشه میای 9 بدی فکر میکنی کمه براش میدی 9.3 :> :دی
یعنی حرفه ای نمره 9.5 براش زیاده :( چرا با احساسات ملت بازی میکنی :((:d

8.7
9.6
6.7
2.8
0.7342

سلام دوست عزیز
تو این تاپیک چون از 10 باید نمره بدیم ممکنه همچین چیزی پیش بیاد...
مثلا به یه فیلم که واست از 90 کمی‌ کمتر بوده ونمرهٔ 87 رو برازندش میدونی‌ بهش 8.7 میدی :d
آخرای فیلم که کپسول یا یک عضو سفینه در حال سقوط به سمت زمین هستش
1- 71 % سطح کرهٔ زمین از آب تشکیل شده
2- اگه قرار باشه کپسول از بالا به پایین بیفته احتمالش بیشتره که به آب یا اقیانوس بیفته
3- اگه کپسول به آب بیفته احتمالش خیلی‌ خیلی‌ کمه که نزدیک خشکی بیفته
- حالا سوال اینجاست که کپسول سرگردان و در حال سقوط چطور درست در چند متریه نزدیک خشکی که احتمالش شاید 0.0001% باشه سقوط میکنه؟

آخرین ویرایش:
8.7
9.6
6.7
2.8
0.7342

منم منظور تو رو نمی فهمم؟ :-/ فرق 8.5 با 8.7 دقیقا همونیه که دیده می شه. می خوای ملت بیان مثل منتقدای حرفه ای (!!!) از 4 ستاره نمره بدن؟ :-/

سلام دوست عزیز
تو این تاپیک چون از 10 باید نمره بدیم ممکنه همچین چیزی پیش بیاد...
مثلا به یه فیلم که واست از 90 کمی‌ کمتر بوده ونمرهٔ 87 رو برازندش میدونی‌ بهش 8.7 میدی :d
2- اگه قرار باشه کپسول از بالا به پایین بیفته احتمالش بیشتره که به آب یا اقیانوس بیفته
- حالا سوال اینجاست که کپسول سرگردان و در حال سقوط چطور درست در چند متریه نزدیک خشکی که احتمالش شاید 0.0001% باشه سقوط میکنه؟
امدادهای غیبی بود :d
v for vendetta
8/10
این واچوفسکی ها کارشون درسته

اونوقت چیزی از فیلم فهمیدی؟
چون منم نسخه های قبلی رو ندیدم نمی دونم اینو ببینم یا نه؟

آره تو ببین توی ذهنت نگهش دار، بعد برو شماره های قبلی رو نگاه کن بچسبون بهش.
من خودم سریال 24 رو اول فصل 9همش رو دیدم بعد از فصل 1 شروع کردم دیدم بهش وصل کردم. دووشواری هم نداشت. :d

من آخرای فیلم Gravity یه چیزی رو متوجه نشدم
سؤال
لطفا کسانی‌ که فیلم رو دیدند متن پنهان رو بخونند

خب عزیزم آخه سوالت را جای درستی مطرح نکردی :d اینجا سایت گیمینگ هستش، نه سایت متخصصین هوا و فضای وابسته به ناسا :d

Monster University
9/10
میخواستم 10 بدم ولی با Frozen مقایسه کردم دیدم 9 بسشه :d ولی وااااااای معرکه بود. این مایکه خیلی با مزه ست :d

38055233976502361916.jpg

The Nut Job
4/10
چی بود این؟ خیلی بیخود بود. هر چقدر تریلرش قشنگ و گول زننده بود، انیمیشنش خیلی بیخود بود :| اگر نبینید هیچی را از دست ندادید :| من بیشتر به خاطر صداپیشه هاش فکر میکردم خیلی خفن باشه.
Liam Nesson و Catherine Heigel و Brendan Fraser و .................... حیف این همه صداهای قشنگ :d

15827232777352077400.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or