زدیم تو کار آثار میازاکی و شروع کردیم بهشون نمره دادن
(نکته:اگه با معیاری که دارم به اینا نمره میدم به=خوام به Frozen نمره بدم میشه نمرش 5.5!!!در حالی که دفعه آخر که این جا نقدش کردم بهش هشت دادم پس سفت و سخت نقد کردم در نظر بگیرید)
Princess Momonoke
9.8/10
از اون کارایی که استایلش با سلیقه من جور در میومد!!رابطه نفرت و عشقی که آشیتاکا رو درگیر خودش کرده بود به نهایت زیبایی به چهره در میاد
Spirited Away
9.3/10
این کار فوق العادس به نظر من به پرنسس مومونوکه نمیرسه ولی زیبایی فوق العاده خودشو داره!یکی از چیزایی که تو این کارتون به زیبایی تمام نشون داده شده طمع ـه که چه بلایی سر جامعه میاره!!این قدر این موضوع با تخیّل غیر قابل باور ولی قابل قبول اثر قشنگ عجیبن شده بو که حد نداشت
Hawl's Moving Castle
9.0/10
یکی از آثار مثبت و فوق العاده صنعت انیمیشن با جلوه های باور نکردنی البته بزرگترین مشکلش اینه که ممکنه یه سری چیزها رو نفهمید که کافیه یه زمان مرجعه کنید!پایان هم یه جورایی همین طوری سر هم اومد که بیشتر به نظرم تقصیر رمانه
ولی ترکیب این شخصیّت پردازی و افسانه های مختلف و این قضایا به بهترین نحو ممکن در داستان جادویی قلعه هاول اتّفاق افتاده و شما اگر عاشق هیچ شخصیّتی در داستان هم نشوید خود این قلعه جادویی رو دوست خواهید داشت
My Neighbour Totoro
9.4/10
شادترین اثر استاد میازاکی
که تم اش فوق العاده است
تخیّل و شخصیّت های بی نظیری داره!!خود توتورو بسّه که تا آخر 100 دقیقه فیلم ازش لذّت ببری!!اون اتوبوس گربه ای ـه هم خودایی خیلی توپ بود
موسیقی هم فوق العاده بود!مخصوصاً اونی که آخر انیمه خونده میشه با اونی که موقع اومدن گربه هه هر دفعه پخش میکرد!!
The Secret World of Arietty
9.1/10
این کارتون رو با این که کارگردانش میازاکی نبود امّا همین که جیبلی ساختتش کافیه تا دوستش داشته باشمش!!
دیالوگ هایی که بین آریتی و شو برقرار میشه فوق العاده است مخصوصاً اون جایی که تو باغچه با هم حرف میزنن،طنز اثر هم واقعاً جالبه
محیط پردازی و موسیقی کار به نظرم حتّی از کارهای خود میازاکی هم بهتر بودند
البته پایانش یجوری بود!!
The Wind Rises
9.7/10
اشتباهی که کردم این بود که فکر کردم انیمه بدتری نسبت به دیگر آثار میازاکیه و انتظاراتم رو پایین آوردم و بعد نیگاش کردم
شرم بر من باد
بعد پرنسس مومونوکه بهترین اثر ایشون هست این برخاستن بادها!!
داشتیم اثر رو با خانواده میدیدم(با این که مذهبی اند ولی با جنبه اند الحمدالله مخصوصاً در زمینه انیمیشن) اون تیکّه ای که خواهر جیزو بعد ازدواجشون میاد دیدنشون،مادرم گفت که"خواهر شوهر هم که بلافاصله رسید" ترکیدیم از خنده اون لحظه.
اثر واقعاً فوق العاده است و رابطه عشقی و کاری جیزو به بهترین بهترین بهترین شکل ممکن نشون داده شده یه بیوگرافی کامل که بهترین جا تموم میشه
اصلاً از دستش ندید
----------------
خب حالا با همین معیار Frozen ـی رو نقد می کنم که به نا حق اسکار رو از MU و TWR دزدید
5.5/10
به عنوان یه اثر موزیکال اثر خوبی بود(عالی نبود،تنگلد و دیو و دلبر به مراتب بهتر بودند) از لحاظ داستان با کمبود فیلمنامه طرفیم که با شعر خوندن بیخودی پر میشه که واقعاً اهانت به شعور مخاطبه.
طنز اثر به نظرم خوبه و در جای خودش به خوبی استفاده شده
به عوض داستان به شدّت با این که ایده ای نسبتاً نو داشته قابل پیش بینی بوده و پایانش چنگی به دل آدم نمی زند!(امّا خدایی فکر میکردم پایان داغون تری داشته باشه) تخیّل داستان هم از این افسانه ای هاست بد نیست ولی بعضی جاهاش بی سر و ته بود مثل همون کوتوله های سنگی که عملاً دلیلی برای بودنشون نمیدیدم
بهترین قسمت هم شعر Let it Go بود دیگه به مانند همه دوستان
نمره هم به حقّه دوستان
----------------
البت فکر نکیند که من دیزنی هیتر ـم اگه با همین معیار بخوام به Wreck it Ralph رای بدم
نمرش میشه 9.0
دیو و دلبر هم میشه
8.7
فروزن اثر متسّطی بود قبول کنید دیگه