فیلمایی که تو این یکی دو ماه اخیر دیدمشون: ( Part II :biggrin1: )
The Shawshank Redemption
یکی از بهترین فیلمایی که دیدم. فیلم نه داستان چندان پیچیده ای داره و نه پر شده از صحنه های پر زرق و برق. داستان چند زندانی که سالهای محکومیتشونو در کنار هم میگذرونن. میشه گفت قدرت فیلم هم در همین سادگیشه. سادگی که آروم آروم بیننده رو با خودش همراه میکنه و با همین سادگیش حرفاشو میزنه. سناریو فیلم بسیار حساب شده نوشته شده و با اینکه فیلم بیشتر بر روی دیالوگ ها محوریت داره ولی هیچوقت حس خسته کننده ای به بیننده القا نمیکنه. فیلم برداری و کست فیلم ها واقعا خوب و در کل پیشنهاد میشه که هر که ندیده زودتر بره سراغش!

9.5
The Ghost Writer
فیلمی به شدت خوش ساخت و با کیفیت. فیلم در مورد یه نویسنده ایه که استخدام میشه تا خاطرات نخست وزیر سابق انگلستان رو بنویسه و در این مسیر رازهایی رو کشف میکنه. فیلم جریان رازآلودی داره و تا آخرین لحظه در جواب دادن به رازها و سوالهای مطرح شده به شدت هوشمندانه عمل میکنه. کیفیت بالای فیلم نامه به همراه اتمسفر تاریک و سرد فیلم جزو نکات مثال زدنیش هستن. بازیها هم بسیار خوب هستن و کلا میتونم بگم یکی از بهترین mystery هایی بود که دیده بودم.
9.0
One Flew Over The Cuckoo's Nest
بعضی وقتا بعضی فیلما خوبن ولی آدم در توصیفشون میمونه چی بگه. اینم یکی از اون فیلماست. فیلم از هر نظر در سطح بالایی قرار داره. از فیلم نامه و کارگردانی خوبش گرفته تا بازیهای فوق العاده کست. بخصوص نیکولسن که واقعا در این فیلم میدرخشه و به راحتی یکی از بهترین performence هایی که دیدم رو به اجرا درمیاره.
9.5

A.I. Artificial Intelligence
هوش مصنوعی رو چند سال پیش دیده بودم ولی چیزی ازش یادم نمیومد برای همین دوباره دیدمش. فیلم در مورد داستان یه پسر بچه (روبات) هستش که آرزو داره یه روزی به یه پسر بچه واقعی تبدیل بشه. داستان فیلم واقعا تامل برانگیزه و به شخصه خودم چندین بار سوالاتی رو که فیلم میپرسید رو سعی میکردم جواب بدم ولی به جواب مشخصی نمیرسیدم. بازی ها در فیلم خوبن و فیلم از نظر جلو های ویژه هم با توجه به زمانش واقعا خوبه. در کل از جمله فیلمای خوبه اسپیلبرگ میشه دونستش.
8.5

Alien
یکی از فیلمایی که خیلی وقت بود میخواستم ببینمش. فیلم واقعا با کیفیته و از یه طرف هم شگفت انگیزه. اینکه چطور میشه در سال 79 همچین چیزی ساخت؟!

فیلم روند بسیار هوشمندانه ای رو در پیش میگیره و به نوعی ترس رو در بیننده پایه ریزی میکنه. کاری که بعد ها فیلمی مثل Signs هم انجامش داد و به موفق هم بود. در کل فیلم جذاب و خوش ساختی بود.
8.5

Men In Black
اینم مثل Alien خیلی وقت بود که میخواستم ببینمش. البته اینو چندین بار نصفه و نیمه دیده بودمش ولی خیلی وقت پیش بود و لازم بود یبار عین آدم بشینم ببینمش.

در کل فیلم سرگرم کننده ای بود و لحظات جالبی داشت که البته از نقش ویل اسمیت در این صحنه ها نمیشه گذشت.

7.5

The Bucket List
فیلم در مورد دوتا پیرمرده که به دلیل بیماریشون با هم آشنا میشن و تصمیم میگیرن مدت زمان باقی مونده از عمرشونو با تفریح و کارهایی که همیشه آرزوی انجامشونو داشتن سپری کنن. فیلم سرگرم کننده و خوبی بود و با روحیات من سازگار بود.

فقط از دیدن نیکولسن پیر ناراحت میشدم که خب به فیلم ربطی نداشت.

7.0
American History X
فیلمی قدرتمند و خوب در مورد مشکلاتی که جامعه آمریکا به خاطر نژادپرستی ازش رنج میبره. چرخه ای که ادامه داره و به نظر نمیاد که حالا حالا ها متوقف بشه. بازی جفت ادوارد های فیلم عالی بودن و در روایت داستان ساده ولی با حرف فیلم نقش اساسی داشتن. فیلم نامه و روایت فیلم هم با سبک منحصربفرد خود جزو نکات مثبت بود.
8.5