Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Butterfly Effect دوستان این فیلم چجوریاست ؟ سرچ کردم 3 قسمت داره فیلمش بعد این فیلم با بازی quantom break رابطه ای داره

اثر پروانه‌ای یک اتفاقه، به این شرح که: باد حاصل از حرکت بالهای یک پروانه، چند هفته بعد باعث بوجود اومدن طوفان در سمت دیگر جهان میشه

این نظریه بخشی از Chaos Theory ـه و بیان میکنه که تغییرات جزئی در زمان حال، باعث تغییرات خیلی وسیع در آینده میشن

فیلم Butterfly Effect هم همین موضوع رو دنبال میکنه که چطور با تغییرات جزیی، زندگی افراد دستخوش تغییرات میشه

Ride Along
sovmestnaya-poezdka-ride-along-2014-bdrip-hdrip_141.jpeg

2014
4/10
با لهجه ی این نیگاها حال میکنم ، کلا انگار دارن همش رپ میکنن موقع حرف زدن دستاشونم اونطوری میکنن :دی
کوین هارت هم همش میخواس ادای ادی مورفی رو دراره!
انتظار یه فیلم چند لایه و عمیق که نداشتم ازش ولی جالب بود ...
اثر پروانه‌ای یک اتفاقه، به این شرح که: باد حاصل از حرکت بالهای یک پروانه، چند هفته بعد باعث بوجود اومدن طوفان در سمت دیگر جهان میشه

این نظریه بخشی از Chaos Theory ـه و بیان میکنه که تغییرات جزئی در زمان حال، باعث تغییرات خیلی وسیع در آینده میشن

فیلم Butterfly Effect هم همین موضوع رو دنبال میکنه که چطور با تغییرات جزیی، زندگی افراد دستخوش تغییرات میشه

کسی اینارو دیده؟ ارزش دیدن داره؟ متاش پایینه ولی یوزر اسکورش عجیب بالائه...

کسی Butterfly Effect رو دیده؟ ارزش دیدن داره؟ متاش پایینه ولی یوزر اسکورش عجیب بالائه...
این فیلم متای عجیبی‌ داره
من و چند تا از دوستام و داداشم این فیلم رو دیدیم
جالبه که هممون از این فیلم به شدت خوشمون اومد
پیشنهاد می‌شه هر کی‌ که فیلم رو ندیده ببینه و نظرش رو دربارهٔ فیلم بگه

The Butterfly Effect سه گانه است درسته؟؟

^
البته به نظر من فقط همون نسخه اولش خوب بود :|
+
در ضمن تا جایی که یادمه چند تا پایان داشت...
من 2 تا پایانش رو میدونم که یکی برا نسخه عاید بود و یکی برا director's cut :
تو یکیشون evan(اسمش evan بود دیگه؟! :| ) میره به زمانی که کوچیک بود و تیو اون جشن تولد،به اون دختره دوستش میگه اگه ازش دور نشه و تنهاش نزاره میکشتش :| و در کل میترسونش،اینطوری دختره میره با ماماشن زندگی میکنه و ....
تو اون یکی اوان یه فیلم از وقت به دنیا اومدنش پیدا میکنه و میره به زمانی که توی رحم بوده و تازه داشته به دنیا میومده و خودشو میکشه :| اینجوری همه نجات پیدا میکنن :| و معلوم میشه 2 تا بچه قبلی مادرش هم همین مشکل رو داشتن و آخر خودشون روکشتن و در کل نمیشه راهی پیدا کرد که همه چیز perfect باشه.....
به جز اینا پایان دیگه ای هم داره؟!

pH4oeiZAh9a40tly4D0l6aAB3ms.jpg

captain America: The Winter Soldier
9/10
انتظار نداشتم اینقدر خوب باشه...جلوه های ویژه،شخصیت ها،داستان،موسیقی...
به مراتب بهتر از نسخه قبلی بود...رفت تو favorite list
:d​

A Long Way Down 2014
url

فیلم خیلی معمولی بود ولی من واسه بازی Aron Paul دانلودش کردم ! اصلا ارتباط برقرار نکردم باهاش کلا همون نقش جسی تو Breaking Bad بهترین بازیش بود که اونم به خاطر بازی فوق العاده والت معروف شد

داستان : فیلم درباره 4 نفر مختلف با شغل های مختلف و مشکلات متفاوته که در شب سال نو تصمیم میگیرن خودکشی کنن و بالا یک اسمون خراش با هم اشنا میشن و .....
فیلم روند نزولی داشت ! شروع نسبتا خوبی داشت و رفته رفته کسل کننده میشه و این روند تا اخر فیلم ادامه داره

5.5/10

با تعریف دوستان شدیدا هایپ شدم Butterfly Effect رو ببینم الان گذاشتم تو لیست دانلود :d

tn_1396002164.jpg

Captain America The First Avenger 2011: 7.8/10

بنظرم شروع خیلی خوبی بود! بسیار لذت بخش بود!
بخاطر اینکه کلا شخصیت کپتن امریکا برام نا امید کننده بنظر میرسید و فکر میکردم نشه ازش چیز خوب ساخت طرف فیلمش نمیرفتم اما با اومدن شماره دوم و موفق شدنش تصمیم گرفتم شماره اولم ببینم که واقعا میفهمم در اشتباه بودم :دی

Captain America The Winter Soldier 2014: 8.3/10

اکشن فوق العاده و خیلی بهتر از نسخه قبلی و همینطور کارگردانی و بقیه موارد!
جلوه های ویژه عالیه همینطور داستان خیلی خوب!

در کل هنر میخواد از این شخصیت یک فیلم ناب و دوست داشتنی در آورد که سازنده ها هم موفق شدن و تبریک میگم بهشون :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or