Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Eternal-Sunshine-jim-carrey-wallpaper.jpg

Eternal Sunshine of the Spotless mind
10/10
بهترین فیلم کمدی عاشقانه ای که تا حالا دیدم
واقعا یکی از واجباته که هر سینما دوستی این فیلمو حداقل 2بار ببینه
بازی جیم کری و وینسلت هم فوقالعادس

saving-mr-banks-570.jpg

8.4/10 Saving Mr Banks

واقعا فیلم زیبایی بود!
داستان اونطوری که از قبل بنظر میرسه چیز زیاد شاخی نیست اما روایت داستان و بازیگری اینقدر خوبه که آدمو بشدت جذب میکنه!
از نظر انتخاب بازیگر هم واقعا خوب بود Tom Hanks بهترین گزینه ممکن واسه شخص والت دیزنی هست و Emma Tompson هم برای P.V. Travers! هر دو بازیگرای عالیی هستن و هر دو هم بشدت شبیه شخصیت های اصلی واقعیشون هستن! :x

داستان فیلم بر اساس واقعیته که قضیه ساخته شدن فیلم mary poppins رو شرح میده که والت دیزنی چطور با نویسندش کنار میاد و چطوری این فیلمو میسازه! منم اول با خوندن این متن از داستان اصلا هیچ علاقه ای به دیدنش نداشتم ولی جو داستان و فلش بک هایی که به گذشته نویسنده کتاب Mary poppins زده میشد و همینطور بازیگری بشدت منو گرفت و خیلی لذت بخش بود برام و کلا گذر زمانو حس نمیکردم :دی

در کل حتما باید ببینید! :x

under the skin

6/10

Oculus

4/10

چرا دست از ساختن فیلمهای با موضوعِ تکراری بر نمی دارن ؟ وسط فیلم خوابم برد وقتی بیدار شدم مجبور شدم نیم ساعت بزنم عقب ببینم چی شد :دی

Iron Man 3

7/10

به عنوان یک فیلم ابر قهرمانی خوب. خوشم اومد ازش. بازی رابرت داونی جونیور (امیدوارم فامیلش رو درست نوشته باشم!) هم خوب بود
فقط بعضی قسمت های فیلم خیلی دیگه تخیلی بود!
مثل اون قسمت که از دهن اون شخصیت منفیه آتیش بیرون میومد!

Man of Steel

6.5/10

من کلا از سوپر من خوشم نمیاد! کلا با کارکترش نمیتونم ارتباط برقرار کنم! خیلی دیگه قوی و همه فن حریف هست!
فیلمش هم نسبت به بقیه فیلمای ابرقهرمانی, یه نظرم ضعیف تر بود. به طور مثال نسبت به همین Iron Man 3.

Noah
7/10
پیش زمینه متفاوتی که ما از داستان داریم لذت فیلمو کم میکنه
بعضی جاها هم متناقضه نوحی که دلش نمیاد یه گل بکنه بعدش راحت آدم میکشه.
راسل کرو خیلی خوب بود برای این نقش و منظره ها فوق العاده اند توصیه میکنم با بالاترین کیفیت ممکن ببینید .

60753edc39335db2cbeef8faf2a254b3.jpg

Noah

در وهله اول لازمه بگم که من هیچوقت با فیلم های دینی و مذهبی کوچکترین ارتباطی برقرار نکردم چون بیشتر سلیقه و تفکر و ذهنیت اون کارگردان از دین مخصوص به خودش هست و عملا تبدیل میشه به چیز فوق شخصی که اصلا به شخصه لذت نمیبرم البته این غیر اون مورد هست که کلا از مسائل دینی خوشم نمیاد .
به شخصه خیلی خیلی منتظر این فیلم بودم نه بخاطر اینکه داستان نوح و کشتی و... رو میخواست روایت کنه بلکه بیشتر بخاطر کارگردان و عوامی که پشت این فیلم بودن انتظارش رو زیاد میکشیدم . به خودم میگفتم که داستان و روایت بازهم یه چیز جدید و مخصوص خواهد بود ولی خب دیدن اثری از ارنوفسکی خودش نعمتی هست که متاسفانه بدجور نا امید شدم ! از داستان فیلم و روایتش از شخصیت و کلیت داستان هم که بگذریم فیلم از نظر کیفیت و ساختاری هم فیلم بسیار ضعیفی هست ! تو تاریک ترین جاهای مغزم هم تصور نمیکردم که یروز به ساختار فیلم های ارنوفسکی ایراد بگیرم ! روایت بسیار شلخته و دسپاچه ای داره ! فیلم اول از همه هدفش مشخص نیست که چیه ! یادمم هست که در زمان ساخت خیلی به مشکل خورده بود و خیلی صحنه ها و موارد رو دوباره فیلمبرداری و از نو نوشته بودند . مشخص نیست که فیلم میخواد یه اثر اقتباسی / اکشن باشه یا به درام که حرف هایی برای گفتن داشته باشه ! مسلما کسی انتظار نداره که قسمت چهارم Transformers رو بدن دارن ارنوفسکی بسازه ! همین وضوع باعث شده که فیلم خیلی بی هدف و بی نتیجه باشه ! کاراکتر های فیلم هم خیلی کم بهشون پرداخته میشه از خود نوح بگیر که شروع داستانش شبیه این فیلم های B Movie و ابدوغ خیاری هست تا بقیه کاراکتر ها که کوچکترین شناختی ادم ازشون نداره ! اینجا باز بحث هدف فیلم میاد وسط ! فیلم مشخص نیست که میخواد یه بیوگرافی باشه یه روایت گر یه واقعه باشه !
اون نپرداختن به کاراکتر ها نتیجه اش اینه که هر صحنه احساسی و مهم فیلم ادم چنین " :| " ری اکشنی رو نسبت به کاراکتر ها نشون میده ! اصلا مهم نیست که چه اتفاقی میخواد براشون بیوفته یا چه اینده ای در انتظارشونه ! کیفیت جلوه های ویژه فیلم هم زیاد تعریفی نداره و خیلی مصنوعی هست ! کلا فیلم بسیار سر سری و شلم شوربایی هست ! موسیقی رو با اینکه زیاد هم تاثیر گذار نیست شاید بشه از تنها نقطه قوت فیلم دونست !
اینا فقط ذره ای از ایرادات ساختاری فیلم بودن و اصلا حوصله و توانایی رفتن به بحث داستان و فیلنامه رو ندارم ! فقط یه مورد رو میگم که خود داستان و کارگردان معمول سعی میکنه برای بیننده داستانی رو تعریف کنه که بیینده اون رو به فرض واقعیت تصور کنه اما تک تک صحنه های این فیلم انگار داره خودش رو مسخره میکنه و میخواد بهمون بگه که چقدر این اتفاقات مسخره و الکی هست ! از خود داستان نوح هم حوصله بدر هست که ایراد بخوام بگیرم فق همین رو بگم که بسیار اعصاب خورد کنه ! اونم برای کسی که کوچکترین اهمیتی به مسائل مذهبی نمیده و با یه متر مشخص چیزا رو میسنجه !

و یکی از مزخرف ترین فیلمهایی که دیدم Zodiac
2:45 دقیقه فیلمه خواب آور نمره من به فیلم 10/-2

images

یه سری نکته ریز داشت فیلم که تو کل فیلم بود؛ نمیدونم دقت کردی یا نه. جدا از این‌ها فیلم ریتم کندی داره که تو اکثر فیلمهای جنایی اینطور هست. سرنخ‌ها کم‌کم پیدا میشن و ... . زودیاک اما قضیه‌اش فرق میکنه (دیگه‌ آخرش رو که خودت دیدی میدونی). حالا نمیدونم چون من یه مدت درگیر زودیاک و کتابش بودم از این ریتم کند خوشم اومد یا تو خیلی از ریتم کند کلافه بودی که بهش 2 دادی. من باشم 7.5 میدم در مقایسه با فیلم‌های هم‌سبک.

Noah 5/10
اصلا انتظار نداشتم چنین آشغالی بشه! یه فیلم هول هولکی که فقط می خواست زودتر جریان تموم شه. داستانش هم که ماشالا با اون چیزی که ما میشناسیم فرق داره تا حدودی.
در کل نه اپیک بود نه جذاب! یه فیلم خیلی معمولی و بی ارزش. اون 5 هم واسه راسل کرو هست فقط.

THE LONE RANGER
8/10
فیلم خوبی بود دزدان دریایی کارائیب به سبک غرب وحشی. محیط های فیلم خیلی قشنگ بودن.
Percy Jackson Sea of Monsters
2/10
حیفه وقت
After earth
6/10
بد نبود ولی ایده تکراری و فیلم قابل پیش بینی کم کم فیلما هم دارن خسته کننده میشن

b82ffd0a1da6e5d54ce4053dba7e4e37.jpg

ZombieLand 2009: 8/10

:)) واقعا توی این دور زمونه فیلم طنز باحال اونقدر گیر نمیاد! خیلی وقت بود دنبال یک همچین فیلمی میگشتم! :دی
بازی Woody harrelson که فوق العاده بود و اون تریپ و استایلش نابود میکنه آدمو :دی بعضی از تیکه های طنز فیلمم پخش زمین شده بودم :))
از نظر داستانی که چیزی نداشت فقط اینقدر طنزش خوب بود که اصلا داستان دیگه به چشم نمیومد! خلاصه کلا نفهمیدم چجوری زمان گذشت! خیلی باحال بود :دی

حتما ببینید :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or