Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Under The Skin
7.5/10
non-stop
9/10 :ninja:
The Wind Rises
9/10
ولی الی خیلی شباهت داره به الن پیج!!!!

قیافه اولیش رو از رو الن پیج اسکی رفته بودن که بعدا الن پیج داد و هوار راه انداخت ناتی داگ هم قیافش رو یخورده عوض کرد :دی

The Lego Movie:9/10
every thing is awesome:d
یه انیمیشن ساده و در عین حال تاثیر گذار ، از جمع شدن همه ی کاراکتر ها کنار هم نیز بسی لذت بردیم!
صدا پیشگی لیام نیسون هم فوق العاده بود:x
65031804495337047584.jpg
sfa01q91dhs18ar9rkol.jpg

Juno
6/10
دیشب دیدم این فیلمو، اصلن بهم نچسبید زیاد جالب نبود فقط الن پیج رو خیلی دوست داشتم باعث شد به اینکه ps3 ندارم و the last of us رو بازی نکردم افسوس بخورم :((

میتونی همچنان افسوس بخوری:d

Rio 2
یکی از مورد انتظارترین انیمیشن های امسال بود برام ولی متاسفانه اون چیزی که باید باشه نیست! نسبت به شماره اول پیشرفت خاصی نداشت و از لحظ داستانی افت هم کرده بود و روایت داستان و پردازش شخصیت ها اصلا خوب نبود.انتظار بیشتری از کارهای Blue sky داشتم.ولی از طرفی موزیک ها و جوک ها و طنزی که تو این شماره بود بهتر از شماره قبلی و یکی از بهترین های امسال هست! طراحی و جلوه های بصری انیمیشن هم کمی بهتر از قبل بود و زیبایی خاصی رو به آمازون داده بود. درکل دیدنش رو پیشنهاد میکنم.

7/10

Notorious

8.5 از 10.

یکم جانب دارانه (!) بود فیلمش. واقعا میتونست بهتر باشه. انتخاب کارکترها خیلی خوب بود. یه سری مسائل هم خیلی سطحی بش پرداخته شد، ولی در کل خوب بود.

url

The Wind Rises

اولین چیزی که بعد دیدن این انیمه واقعا ناراحتم کرد ، خبر بازنشستگی میازاکی بود که واقعا نمیدونم چرا داره چنین کاری رو میکنه . دیگه از کجا میشه چنین اثاری رو پیدا کرد ؟ چنین شاهکار هایی رو ؟ چنین فانتزی هایی رو ؟ چنین کاراکتر هایی رو ؟
اخرای انیمه واقعا نابود شدم و نتونستم خودم رو نگه دارم . فوق العاده بود فوق العاده . جالب ترین چیز هم برام این بود که تو این اثر میازاکی یه دیگه خبری از اون فانتزی های مخصوص خودش نبود و سعی کرده بود پا به دنیای رئالیسم بزاره اما با اینحال خود کل اثر یه فانتزی زیبا بر مبنای یه واقعیت تلخ بود . قسمت های رویا فوق العاده کار شده بود . لازمم نیست از تم اهنگ و موسیقی انیمه چیزی بگم . خدا رو شکر این نسخه ای که من دانلود کردم دوبله ژاپنی و اصلی خود اثر بود و دوبله امریکایی نبود . بهش ما هم توصیه میکنم برای نهایت تاثیر گذاری انیمه حتما حتما با خود دوبله ژاپنی مشاهده کنید .
دلم دوباره کشید برم برای بار چندم Spirited Away و Howl Moving Castle و Princess Mononoke رو ببینم . خدا کنه فقط اون خبر بازنشستگی الکی باشه .

9.5/10

Transcendence 8.5/10

روایت تازه - بازی عالی جانی دپ - پایان خوب - تغییر تفکرات و پیش بینی های شخصی درباره ی دقایق آینده ی فیلم و .......

فیلم جالبی بود. پیشنهاد میشه

Rise of an Empire 300
6.5 از 10
فیلم بیخودیه! دیالوگها و داستان ضعیف، بازیگران معمولی، تصویر فیلم از خشایار شاه! اما نبردهای فیلم انقدر خفنه که ارزش یکبار دیدن رو داره!
Lego Movie
9.5 از 10
در یک کلام عالی! بسیار ساده اما تاثیرگذار! حاوی درسی مهم که میگه همه ما پتانسیلی درونمون هست فقط باید اونو کشفش بکنیم! این انیمیشن از اونهایی هست که حتما باید دید!

آخرین ویرایش:
oculus-oculus-movie-review.jpeg

Oculus 2014: 7.7/10

فیلم قشنگی بود!
ایده خیلی جالبی داشت و من تا حالا توی فیلم ترسناک دیگه ای ندیده بودم! تدوین های جالبی هم داشت! ازنظر بازیگری هم خیلی خوب بود اما بنظرم این ایده بهتر از اینا میتونست پیاده بشه!
بخش ترسناکش واقعا مالی نبود و کوچک ترین ترسی بوجود نمیاورد! اما بعنوان یک فیلم درام میشه گفت فیلم خیلی خوبیه!
پایانش بنظرم جالب نبود و میتونست بهتر باشه!

داستان فیلم هم سر یک آینه خیلی قدیمی هست که در تسخیر شیاطینه و این آیینه توی خونه هر کسی قرار میگیره باعث قتل افراد خونه به روش های وحشتناکی میشه! حالا دوتا بچه میتونن از دست این آینه فرار کنن و با هم عهد میبندن وقتی بزرگ شدن یک روزی این آینه رو نابود کنن تا دیگه باعث قتل کسی نشه و داستان از همین قسمت شروع میشه!

در کل فیلم قشنگ و سرگرم کننده ای بود و پیشنهاد میشه حداقل یک بار ببینید!
اگه انتظار یک فیلم ترسناک خفن دارین اصلا طرفش هم نرید :دی فقط داستان خوبی داره!

oculus-oculus-movie-review.jpeg

Oculus 2014: 7.7/10

فیلم قشنگی بود!
ایده خیلی جالبی داشت و من تا حالا توی فیلم ترسناک دیگه ای ندیده بودم! تدوین های جالبی هم داشت! ازنظر بازیگری هم خیلی خوب بود اما بنظرم این ایده بهتر از اینا میتونست پیاده بشه!
بخش ترسناکش واقعا مالی نبود و کوچک ترین ترسی بوجود نمیاورد! اما بعنوان یک فیلم درام میشه گفت فیلم خیلی خوبیه!
پایانش بنظرم جالب نبود و میتونست بهتر باشه!

داستان فیلم هم سر یک آینه خیلی قدیمی هست که در تسخیر شیاطینه و این آیینه توی خونه هر کسی قرار میگیره باعث قتل افراد خونه به روش های وحشتناکی میشه! حالا دوتا بچه میتونن از دست این آینه فرار کنن و با هم عهد میبندن وقتی بزرگ شدن یک روزی این آینه رو نابود کنن تا دیگه باعث قتل کسی نشه و داستان از همین قسمت شروع میشه!

در کل فیلم قشنگ و سرگرم کننده ای بود و پیشنهاد میشه حداقل یک بار ببینید!
اگه انتظار یک فیلم ترسناک خفن دارین اصلا طرفش هم نرید :دی فقط داستان خوبی داره!

نه صحنه های ترسناک خوبی داشت نه داستانی جدید و تازه ای . تهیه کننده فیلم دقیقا خواست این فیلم رو مثل paranormal activity بعد چند سال به عنوان یه فیلم تازه و نو بیارن رو پرده که خب جواب نداد epic fail شدن .
امتیاز من
4.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or