Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The-Dark-Knight-Rises-2012-Cover-DVD.jpg

9.5/10

بالاخره فرضتی پیش اومد و نشستم یه شاهکار دیگه از کریستوفر نولان رو نگاه کردم:x(هر چند که بابت تاخیر تو نگاه کردن این سری شرمساری خودمو اعلام کردم:d)
واقعا سخته که بخوای چیزی رو که واقعا بتونه کاگردانی نولان رو توصبف کنه پیدا کنی!دیالوگ های منطقی و اثر گذار،ارتباط دادن فیلم های قبلی به بهترین نحو،تو تک تک سکانس های فیلم میشد حس کرد که نولان چقدر فوق العاده حواسش به همه چیز بوده:bighug:هیچ رو از قلم ننداخت،هیچ چیز!
بازی کریستین بیل هم مثل دوتا فیلم قبلی فوق العاده بود و کاملا تونست اون چیزی که بتمن باید باشه رو پیاده کنه،واقعا نمیدونم چرا یکی مثل بن افلک بهش ترجیج داده شده واسه فیلم های بعدی:|
واقعا این فیلم های نولان داره از بتمن میسازه یه لول یا شایدم بیشتر سرتره نسبت به رقبای خودش(Thor،Captain America،Iron Man)
تا الان با این سری و بازی کریستین بیل خیلی لذت بردم،امیدوارم بن افلک خرابش نکنه....

08922392363046074264.png

The Grand Budapest Hotel: 8/10

جالب بود :دی
فیلم کلاسیک با مخلوط طنز دلنشین قدیمی و باحال :x
محیط فیلم خیلی شبیه به فیلمای همون زمان هست و Aspec ratio هم توی زمان قدیمش میشه 4:3 و خیلی تلاش کردن فیلمو به حال و هوای فیلمای اون زمان شبیه کنن که موفق هم شدن!
خیلی طنز جالبی داشت! هیچ قائده خاصی هم پشت طنزش نبود مثل فیلمای قدیمی! مثلا پلیسه هی تغییر لوکیشن میده بدون اینکه هیچ قانون زمانی وجود داشته باشه هی جلو طرف سبز میشه :دی
بعضی تیکه هاش واقعا باحال بود!
داستان قشنگی هم داشت و کلا دلنشین بود :x سبک و حال و هواش رو هم بشدت دوست داشتم :x

پیشنهاد میشه ببینید :x

Omar%20(2013)%20%20%5BTEH-SONG%5D.jpg

Omar: 8.7/10

WoW :دی
با انتظار خیلی خیلی خیلی خیلی پایینی رفتم دانلودش کردم اما بشدت حال کردم با فیلمش :دی
لابد الان فکر میکنید یک فیلم بیخوده ضد اسـرائیلی مسخره فلستینیه اما بدجور در اشتباهید :دی
بسیار داستان قشنگی داشت! پایان فوق العاده ای داشت! در کل اصلا از یک کارگردان فلستینی انتظار یک همچین فیلم سطح بالا از نظر فنی به هیچ وجه انتظار نداشتم! :دی
چون خیلی جایزه برده بود و اسکارم نامزد بود گفتم نباید چیز بدی باشه و دیشبم از بی فیلمی نشستم دیدم ولی کاملا راضیم کرد :x

در کل فیلم خیلی خوبی بود و بشدت لذت بردم :x
حتما پیشنهاد میکنم ببینید و به فلسطینی بودنش هم توجه نکنید چون یکی از بهترین فیلمای 2013 هست بدون شک :x

South Park : Bigger, Longer, and Uncut

no8zie87l8737mhpmaip.jpg

بار دومه دارم می بینمش فکر کنم.

Trey Parker و Matt Stone عوضی ترین، ریسیست ترین، سکسیت ترین، فرصت طلب ترین، حال به هم زن ترین، مزخرف ترین، و در عین حال بهترین و خنده دارترین کمدین هایی هستن که می شناسم.

9/10

آخرین ویرایش:
از فشار شدید امتحانات دو سه تا فیلم فان دیدم :دی

17Again

9/10

فیلم فوق العاه جالب و خانوادگی و کمدی قشنگی بود

Drag me To hell

0/10

مزخرفترین و بی مزه ترین و حال بهم زن ترین فیلمِ به اصطلاح در ژانر horror اصن خوشم نیومد ازش

Urban Legend 1998

5/10

پر از پلات هول ولی به نظرم جالب بود یه جورایی شبیه به I know what u did last summer و تو همون ژانره

Devour

3/10

بیشتر فکر کنم کمدی بود تا ترسناک!

الان چند وقتیه دنبال یه فیلم ترسناک حسابیم که واقعن بترسونه ولی متأسفانه هیچی پیدا نمی کنم فکر کنم اول و آخرش باید برم سراغ فیلمهای ژاپنی :دی

1385305575-Fargo-o.jpg

FARGO (MOVIE 1996): 8

امسال سریالی شروع شد به اسم فارگو که 10 قسمت داشت! خیلیا توی این فروم دیدن و همه هم میدونن چه سریال فوق العاده ای بود! :دی
همین باعث شد برم فیلمش که سال 1996 پخش شده رو ببینم تا اصل مطلب دستم بیاد که اومد و خیلی از پیشینه هایی که توی سریالش معلوم نبود از کجا اومده حالا مشخص میشد! از جمله اون کیف پول زیر برفا!
داستان زیبایی داشت! شخصیت پردازی خیلی خوبی داشت!

اگه سریالشو دیدید و خوشتون اومده حتما فیلمشم ببینید تا کاملا مفهوم بشه براتون!
یا هم اگه فیلمشو دیدید و خوشتون اومده از دست دادن سریاش یکی از بزرگترین اشتباهای تاریخه :دی
هر دو عالی بودن :x
داستان سریالش هم ادامه ای بر داستان این هست!

post_tt1441395.jpg

Under The Skin

اولین و زیباترین چیزی که از این فیلم بهش جذب میشین پوستر فوق العاده زیبا و دلنشین و خلاقانه اش هست که عجیب یه حس خوبی به بیننده میده که بی ارتباط هم با خود فیلم نیست ، میتونم به قدرت بگم که بعد پوستر فیلم های The Master و Her تا بحال تو این چند ساله پوستری به این زیبایی ندیده بودم .
داستان و پلات فیلم یکی از جالبت ترین قسمت های این فیلم هست که یه Alien میاد به زمین و وظیفه اش هم انتخاب ادم های تنها و بی نام نشون و بعد هم نابود کردنشون هست برای تغذیه یه منبع فضایی و .....
از همون چند ماه پیش که تو تاپیک بچه ها این فیلم رو معرفی کردن عجیب منتظرش بودم چون بحث این بود که همه از بازی اسکارلت جوهانسون خیلی تعریف کردن و خود فیلم هم واقعا زیبا بوده . میتونم که حقا تمامی انتظاراتم رو براورده کرد . از بازی عالی اسکارلت که بگذریم و اون حس خشک و نیازمندی و غریب بودنش نسبت به اتفاقات اطرافش و همه چیز روعالی تونسته در بیاره . بعد از بازی ها و داستان بزرگترین نقطه قوت فیلم کارگردانی و فیلمبرداری هست که همه چیز به نحو احسنت انجام شده . کارگردان رو شناخت کافیازش ندارم ولی کارش رو واقعا بی نقص انجام داده .
موسیقی و صدا برداری هم بعد تمامی موارد بزرگترین نقطه قوت فیلم هست ، موسیقی های زیبا و کاملا مناسب فضا و جو ایجاد شده داخل فیلم .
اما شاید بزرگترین نکته مثبت فیلم برای من اون حسی هست که ادم وقتی میبینه درش ایجاد میشه . یه حس کنجکاوی بی اندازه و در عین حال دلنشین در حالی ادم ها دارن پشت سرهم میمیرن اما باز هم یه حس جالب از طرف فیلم ساطع میشه .
در کل فوق العاده بود و حتما از دستش ندید . بخصوص اگه مکان فیلمبرداری که اسکاتلند و اون محیط مرموز و مه الودش رو دوست دارید .

9/10

- - -ویرایش - - -

Trey Stone و Matt Parker

کلا کردیشون لاله و لادن ! : d

Trey Parker و Matt Stone :d

the_raid_2_berandal.jpg

The Raid 2 Brandal 2014: 8.4/10

Holy Mother of Action :دی
یعنی این اواخر فیلم رسما داشتم روانی میشدم! :دی اینقدر صحنه ها هیجانی و نفس گیر بود که قشنگ رفته بودم تو فاز فیلم هیچی دیگه حالیم نمیشد :دی
داستانش خیلی بهتر از نسخه قبل بود اما بنظرم از بقیه نظرا ضعیف تر بود اما هنوزم یکی از بهترین فیلمای اکشن رزمیی که دیدم! اکشنش خیلی نفس گیر هست اما بعضی جاها روند فیلم خیلی آروم میشه و مثل نسخه اول نیست که یک دقیقه آرامش توش وجود نداشت و سر تا پاش اکشن بود :دی
یک سری چیزاش منطقی واقعا پشتش نبود مثل بعضی جاها که راحت میتونستن از اسلحه گرم استفاده کنن اما بخاطر اینکه بخش رزمی فیلم تامین بشه از چاقو و چکشو اینا استفاده میکردن :| :دی

در کل اگه به فیلم اکشن رزمی علاقه دارید ندیدن این + شماره اولش یکی از بزرگترین اشتباهای تاریخه :دی

در کل بشدت پیشنهاد میشه

آخرین ویرایش:
سلام علیکم ...

Cutie-and-the-boxer-poster.jpg

ROARRR
صدای غرش ِ یک دایناسور

- هنر شیطانه ... شیطانی که تو رو دنبال ِ خودش میکشه ...
اگه خودتم بخوای، نمیتونی نگهش داری ... شایدم دیوانـَت بکنه ...
زنت ترکت میکنه، بچت ازت فراریه ...
یه چیزه آشغال و بی مصرفی میشی تا به یه هنرمند تبدیل بشی ...

" یوشیو شینوهارا "

یه مستند درباره زندگی نقاش آوانگارد و مشهور ژاپنی " یوشیو شینوهارا " و همسرش " نوریکو شینوهارا " ...
یوشیو شینوهارا تو دهه 60 و 70 میلادی تحت تاثیر پاپ آرت ِ آمریکا و به خصوص جکسون پولاک دَس به خلق ِ یه سری تابلو نقاشی و مجسمه عجیب و غریب زد و به سرعت تو ژاپن مشهور شد ...
یه سَبکِ منحصر به فرد تو نقاشی داره : دستکش بوکس دستش میکنه و تو سطل ِ رنگ میزنه و با مشت زدن به بوم، اثر خلق میکنه ...

به خاطر عشقی که به پاپ آرت آمریکا داشت ، اومدو تو نیویورک ساکن شد ...
به نقاشی و مجسمه سازی یاش ادامه داد و تو آمریکام به شهرت رسید ولی به قدری کاراش عجیب غریب بود که هیچکی کاراشو نمیخرید و همینم شد که لقب ِ مشهورترین نقاش ِ فقیر رو بــِش دادن ...
همون موقعها بود که یه دختر ژاپنی که اَ یه خونواده پولداریم بوده به قصد ِ تحصیل تو رشته هنر عازم نیویورک شد و اونجا خیلی اتفاقی با شینوهارا آشنا شد و به خاطر ِ عشقش به هنر با توچه به اختلاف سن بیس ساله، با شینوهارا ازدواج کرد و بدبختیاش اَ همونجا شروع شد ...
خانواده نوریکو باهاش قطع رابطه میکنن ... یوشیو الکلی و دائم الخمر بوده ... هیچ پولی نداشتن ... تو این هیرو ویر بچشونم به دنیا میاد ...

فیلم با صبح روز تولد هشتاد سالگی یوشیو شروع میشه ...
فیلم روایت چهل سال زندگی مشترک این زوج ِ متفاوته ... البته اَ زاویه دید نوریکو ...

تنها نقطه ضعف ِ فیلم ، بچه این دوتا، الکس ِ ...
یه شخصیت به شدت قابل کنکاش که متاسفانه کارگردان اون جوری که باید بهش نپرداخته ...

در کل یه مستند ِ شاهکاری بود ...

نمره : :thumbup: :thumbup: :thumbup:

The Intouchables

10/10

یکی از بهترین فیلم های سینمای فرانسه است این فیلم.
یه فیلم درام کمدی که خیلی سریع و راحت بیننده رو جذب خودش میکنه.
به نظرم درست نیست که فقط به جنبه های کمدی و طنز این فیام نگاه کرد, ولی مطمئن باشید با دیدن این فیلم خواهید خندید. (اگه دنبال یک فیلم هستید که شما رو بخندونه در اولین فرصت این فیلم رو ببینید.)
البته جنبه های درام فیلم هم خیلی قشنگ و تاثیر گذار هستند.
نمیخوام اینجا فیلم رو نقد کنم ولی در کل فیلم خیلی قشنگی بود و من ازش لذت بردم. به شما هم توصیه میکنم حتما نگاه کنید.

Under The Skin

eqammwhhfpxnvj1c9kkx.jpg

فیلم جنجالی که موضوعی کاملا متفاوت و جدید رو ارائه می داد با این حال کمی از دیدنش نا امید شدم! اول از جو اثر بخصوص با فیلم برداری تو اسکاتلند و اون لهجه بسیار عجیب اسکاتلندی که رسما بدون زیر نویس خیلی سخته فهمیدنش ، رو باید جزو نکات خوب فیلم بشمار آورد که کاملا با داستان هماهنگی خوبی برقرار کرده بود و این نشون از تجربه و مهارت بالای کارگردان و نویسنده فیلم هست.از طرفی بازی اسکارلت جوهانسون یکی از بهترین بازیهاش بود و کاملا مناسب نقشش .فیلم بازیگر خاص دیگه ای نداره و همه چی دور همین اسکارلت میچرخه.کارگردانی همانطور که گفتم بسیار خوبه و در انتقال پیام کلی فیلم(تنها و غریب ، ناشناخته ، مورد اذیت قرار گرفته و...) که ارتباط دقیقی هم با نام فیلم داره بسیار خوب عمل میکنه و ببیننده رو مجاب میکنه تا ببینه سرنوشت فیلم چی میشه.در عین حال سکانس هایی تکراری و مملو از صحنه های جنسی با تمام جزئیات ممکن ، البته به صورت نمایشی به وفور در فیلم دیده میشه که به شخصه حوصلم سر رفت!(یکی دو صحنه هم حالم بهم خورد) البته اگه این ها نباشه فیلم به یک ساعت نباشه تمومه!از همه اینها که بگذریم فیلم در شروع کمی گنگ عمل میکنه و اگه مثل من از قبل داستان رو ندونید تا اواخر فیلم به سختی میفهمید که اسکارلت یک موجود فضایی هست و... .از نکات خیلی خاص فیلم هم سکانس پایانی هست که جمع بندی و پایان خوبی رو رقم زده و حداقل از دیدن این اثر پشیمون نمی شید.با این حال انتظارم از فیلمی که این همه صدا کرد بیشتر بود ولی فکر کنم جایزه ای چیزی در اسکار بتونه بگیره.

8/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or