Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

بنده خدا را اینطور کمک فرما :دی
دوست عزیز بترتیب داستانی بدشانسی :
X-Men First Class
Wolverine Origins
X-Men
X2
X-Men The Last Stand
The Wolverine
بترتیب داستانی میشه آخریش :دی

به ترتیب داستانیش اینه. منتها به ترتیب ریلیز باید دید. اگه بخوای داستانی بری جلو فیلم برات طلف میشه. هی پلات هول شکل میگیره و جامپ کیفیت از فرست کلس به اون کابوس ولورین و اکس من اولی که معمولی بودش باعث میشه وسط راه کارو ول کنی. همون به ترتیب ریلیز دیدن از همه بهتره.

JUNO 2007
با بازیه Ellen Page

10/10

واقعا فیلم قشنگی بود و احتمالا 3 4 بار دیگه هم میبینمش. الن واقعا خیلی به نظرم بازیگر خوبیه ولی به نظرم فیلمای خیلی شاخی بازی نکرده که سر و صدا بکنه غیر از Inception. به هر حال این فیلم به نظرم خیلی خوب بود و یه داستان خیلی روون و خوب داشت. موزیکای داخل فیلم هم که عالی بود. :) خیلی از جاها هم یاد Beyond Two Souls میفتادم. مثل کفشای آل استار سبز رنگش که تو یکی از آخرین سکانسای بیوند هم بود. یا گیتار زدنش تو آخر فیلم. :)

دیگه از روی بی فیلمی نشستم دوتا فیلم قدیمی رو دیدم؛
Angry drive[r!]
فیلم چرتی بود واقعا...الآن کاملا برام مسخص شده چرا نیکلاسکیج ب فنا رفته...خیلی فیلم داغونی بود.ولی خب برای خنده و مسخره کردن خوب بود:دی
3/10
The movie 43
از اون دسته فیلما بود ک ی نویسنده‌ی دلقک و با یه کارگردان دلقک تر نشستن ساختنش!:دیزیاد سرش خندیدم و راضیم ازشون:دی.
ولی خب داستان‌ماستان تعطیل بود رسما دیگه!
9/10

CaptainPhillipsCoverFront.jpg

Captain Phillips: 9/10

سراسر هیجان، از دیدن این فیلم واقعا لذت بردم و حس خوبی بود:d !!!
و جالبتر اینکه تمامی این شخصیت ها واقعی بودند حالا روایت رو نمی دونم واقعا همین اتفاقا افتاده یا کارگردان یخورده اضافه تر و جذاب تر کرده :d در کل خوب بود در صورتی که قبلش میگفتم ای کاش بجای این یه فیلم دیگه رو میدیدم :d
بازی Hanks عالی بود.

فقط اگر مثل من تو فیلم دیدن کند هستید و بروز نیستید، این رو جزء 10 انتخاب اولتون داشته باشید.

68564502477025038529.jpg

درود دوستان دیروز فیلم معراجی ها رو گرفتم تازه اومده توی بازار کار به نسخه های کپی ندارم چون پشت جعبه هم نوشته ((استفاده از کپی غیر مجاز حرام است به خاطر مسولیت شرعی فیلم دانلود نکردم خریدم))حالا کاری ندارم ولی به جرعت میتونم بگم بهترین فیلم جنگی ایرانی بود که تا حالا دیده بودم هم شاد بود هم غم انگیز خوب بود من زیاد فیلم نمی بینم ولی واقعا چسبید بهم فیلم اش جلوه های ویژه خوبی هم داشت به نسبت فیلم های ایرانی یه سر و گردن بالاتر بود توی داستان و محتوا بخش کسل کننده اصلا نداشت فیلم بسیار سریع و هیجان انگیز بود به نظرم من اگه منتقد بودم نمره 9/10 بهش میدادم نقاط قوت فیلم به نسبت ضعف هاش میچربید در کل اگه ندیدید پیشنهاد میکنم ببینید دیدن فیلم خالی از لطف نیست:d
Merajiha.jpg

her
8/10
داستان خیلی قشنگی داشت ولی اونطور که باید و شاید منظور نویسنده به مخاطب نمی رسید. نمی دونم بازیِ فونیکس که عالی بود اسکارلت هم که حرف نداشت ولی یه ایرادی کار داشت اما در کل داستان خیلی زیبایی داشت

5-Inception.jpg

Inception : 10/10

هر فردی این فیلم رو ببینه، محاله به ذهن و ایده ی کارگردان و داستان بی نظیر و هیجان انگیز فیلم متعجب نشده باشه.
40 45 دقیقه ی پایانی فیلم به طور وحشتناکی هیجان انگیز هست، نحوه ی روایت داستان، شخصیت های داستان و بازیگرا باز هم بهترین انتخاب ها بودند.
ظاهرا آقای نولان 10 سال روی داستان نویسی و ایده ی این فیلم زحمت کشیده، آدم واقعا هیرت زده میشه.

پ.ن: خیر سرمون اومدیم یه فیلم ببینیم، روحیاتمون عوض شه، بشینیم این آخرین امتحان رو هم بخونیم، بعد دیدن فیلم، کلا مغزم داغ کرده :d.

non_stop_poster-620x356.jpg

Non-Stop: 8/10

دم کارگردان گرم :دی
یک داستان تقریبا کلیشه ای و تکراری که فقط توی خارج که هیچ توی همین ایران خودمون هزار تا ازش درست شده رو با یک داستان و یک روایت جدید نشون داد که واقعا لذت بخش بود!
هیچان توی تک تک صحنه هاش موج میزد و مخصوصا آخراش خیلی هیجانی و عالی بود!
اول که فهمیدم داستاش سر همین هواپیما و ... ـس گفتم دوباره از این فیلمای کلیشه و ای و الکی ولی دیدم بقیه بچه ها هم باهاش حال کردن منم گرفتم دیدم :ط
بازی Liam Neeson هم مثل همیشه عالی و خیلی من دوسش دارم :x

در کل فقط نقص فیلمو توی این میبینم که شخصیت منفیای داستان رو اول فیلم جوری نشون میده که آدم فکر میکنه یک آدمای پر ابهت و خفنین که میخوان دهن همه رو سرویس کنن اما آخرش بنظرم شخصیت پردازی شخصیتای منفی زیاد جالب نبود!

در کل بشدت پیشنهاد میشه! حتما ببینید! بسیار سرگرم کننده بود :x

The Matrix - 1999
10 از 10

شروع فیلم خیلی بی نظیر و خاص ـه.. شخصیت پردازی هم بسیار عالی..
پایان این قسمت خیلی عالی هست به طوریکه خیلی مشتاق میشی برای دیدن قسمت بعدی..
+++
The Matrix : Reloaded
8 از 10

ضعیف ترین ماتریکس هست به نظرم.. اونطور که باید بیننده رو جذب داستان نمیکنه به جز آخرای فیلم که واقعا عالی میشه.
+++
The Matrix : Revolution
10 از 10

بهترین قسمت هم به نظرم همین Revolution هست... واقعا همه چیز توش عالی کار شده، مخصوصا صحنه های پایانی فیلم که واقعا نمیشه چشم ازش برداشت.

----------------------
The Matrix Trilogy

10 از 10.
در کل داستان ماتریکس و اون پیچیدگی های خاصش واقعا قشنگ هستن.. و هر چی بیشتر فیلم ها رو نگاه میکنی، جزییات بیشتری دستت میاد، من فکر کنم قسمت 1 و 3 رو هر کدوم حداقل 3 باری دیدم!
بهترین تریلوژی ای هست که تا حالا دیدم و از Top 5 بهترین فیلمای عمرمم هست...
(بازیش هم با اینکه متای داغونی داشت چون روایت فیلم بود خیلی دوس داشتم، چند باری تمومش کردم. :دی)
فیلم تفسیرای زیادی داره اونجور که من خوندم، بعضی ها از بعد هالیوودی و بعضی ها هم از نگاه فلسفوی فیلم رو بررسی میکنن که در هر 2 حالت عالی کار شده به نظر من...

5-Inception.jpg

Inception : 10/10

هر فردی این فیلم رو ببینه، محاله به ذهن و ایده ی کارگردان و داستان بی نظیر و هیجان انگیز فیلم متعجب نشده باشه.
40 45 دقیقه ی پایانی فیلم به طور وحشتناکی هیجان انگیز هست، نحوه ی روایت داستان، شخصیت های داستان و بازیگرا باز هم بهترین انتخاب ها بودند.
ظاهرا آقای نولان 10 سال روی داستان نویسی و ایده ی این فیلم زحمت کشیده، آدم واقعا هیرت زده میشه.

پ.ن: خیر سرمون اومدیم یه فیلم ببینیم، روحیاتمون عوض شه، بشینیم این آخرین امتحان رو هم بخونیم، بعد دیدن فیلم، کلا مغزم داغ کرده
yahoo_4.gif
.

دقیقا ایده اصلی Inception به نظر من از روی Matrix برداشته شده... :دی

آخرین ویرایش:
خودم یادم نیست چرا این فیلم رو دانلود کرده بودم و چند بار میخواستم ببینم به دلایلی موفق نمیشدم ، دیشب بالاخره دیدمش...
زمین به علت گرم شدن دیگه قابل سکونت نیست و به خاطر همین دانشمندا یه گازی رو تولید میکنن و تو زمین پخش میکنن تا جلو گرمای زمین بگیره اما این گاز
از دز بالایی برخورداره و زمین را یخ و سرما فرا میگیره (ازون ور بام می افتند!)
...
فیلم موضوعی آخرالزمانی داره اما بسیار متفاوت از سایر عناوینی که در این ژانر تولید شدند...
؛ کل سیستم حکومتی دنیا به یک قطار تشبیه شده و هر چه
به عقب قطار نزدیک میشیم ؛ طبقات ضعیف جامعه و هر چه به جلوی قطار پیش میرویم سرمایه داران و تصمیم گیران دنیا رو میبینیم...
ggowr5m9w3tz7frgv6qf.jpg

9/10
فیلم کاملا سورپرایز کنندس و از دیدنش لذت میبرید...
(فکر کنم واسه کریس ایوانز دانلود کرده بودم :دی که واقعا نقشش رو عالی ایفا کرده بود)

^^
=;:|

:d ماتریکسو ندیدم

مجید@

من بازی
Liam Neeson رو توی Batman Begins خیلی خوشم اومد. این Non Stop رو هم حتما میگیرم.

ماتریکس رو ببین به حرفم میرسی :دی
از بازی Liam Nesson خوشت اومده بشین Taken رو ببین ! یکی از بهترین فیلماش ـه.. شایدم بهترین ! (بعد از لیست شیندلر البته :دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or