Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Lone Survivor : 8.5

فیلم در سبک خودش فیلم خوبیه . بر اساس داستان واقعی ساخته شده و مربوط به عملیاتی به نام red wings توی افغانستانه . صحنه های اکشن اکثر جاها عالی کار شده و اون هیجان ، حس و حال و شرایط جنگ با طالبان رو به خوبی القا میکنه . داستان فیلم پیچیده نیست و روایت آنچنانی هم نداره ولی خب باتوجه به سبک فیلم و اینکه از روی واقعیت ساخته شده تا حدودی طبیعیه . بازی مارک ولبرگ هم توی اکثر صحنه ها خیلی خوب بود . ضمن اینکه به نظرم در بعضی جاها سربازای آمریکایی بیش از حد مقاوم بودن به خصوص در موقع تیر خوردن . کلا اگه از سبک نظامی خوشتون میاد حتما این فیلم رو ببینید .

None Stop : 8.3

شخصیت پردازی داستان نسبتا خوب انجام میشه . داستان خیلی سریع شکل اصلی خودش رو میگیره و موضوع اصلی شروع میشه بدون هیچ مقدمه ی خاصی ولی در طول فیلم کم کم شخصیت های اصلی فیلم به خصوص لیام نیلسون معرفی میشن . تقریبا تمام داستان فیلم داخل هواپیما روایت میشه و اتفاقات جالب و پیش بینی نشده ای که رخ میده باعث میشه تا آخرین لحظه نتونید پایان فیلم و شخصیت منفی رو پیش بینی کنید (حداقل واسه ی من که اینطور بود ) ولی خوب فیلم ضعف هایی نسبتا کمی هم داره از جمله جلوه های ویژه نه چندان خوب با اینکه فیلم جلوه های ویژه ی زیادی هم نداشت .

آخرین ویرایش:
grand%20budapest%20hotel.jpg

The Grand Budapest Hotel

الان یروز میشه که فیلم رو دیدم ولی هنوزم زبانم از توصیف فیلم ناتوان هست . صحنه های و سکانس هایی در این فیلم وجود داره که در وهله اول فقط از شخصی مثل وس اندرسون بوجود میاد و در وهله دوم مطمئنا جز برترین سکانس های تاریخ قرار میگیره .
دیالوگ ها فوق العاده ، موسیقی غیر قابل توصیف ، فضا بندی و جو حتی زیبا تر از فیلم Her ، بازیگر ها فوق العاده و ......
خیلی عالی بود . دقیقا فیلمی بود که از وس اندرسون انتظار داشتم و همچنین فیلمی هست که سبک مورد علاقه خودم هست کمی اغراق بهمراه صحنه هایی عالی و انتخاب بازیگر هایی کاملا مناسب . چیزی ندارم بگم . اشکالاتی هم وجود داشته ولی حداقل این رو میدونم که فعلا نمیتونم بهشون اشاره کنم از بس کوچیک بودند .

10/10

147_BD_box_348x490_original.jpg

In The Mood For Love

شاهکاری دیگه از سینمای شرق و چین . فیلمی عاشقانه و زیبا درباره خیانت زوج ها و تقارن هاش و زشت و زیبایی هاش . فیلمی که برای نشون دادن عشق و رابطه بین دو نفر که چقدر بهم علاقه دارند یا با هم دیگه چقدر حال میکنند نیاز داره که 20 دقیقه رابطه جنسی مستقیم رو نشون بیننده بده ! ربطی نداره این موضوع به این فیلم و کلا فیلم شرقی هست و مطمئنا چنین چیزی هم توقع نخواهید داشت حتی برای 10 ثانیه ولی ادم وقتی میبینه چنین چیزی میتونه هنجار های درونی و رابطه بین دو نفر انقر زیبا نشون بده از خودش میپرسه 20 دقیقه رابطه جنسی تو فلان فیلم نشون از یه نکته ای داره که خیلی ها تواناییش رو ندارند . تنها هم این فیلم نیست که بدون نشون دادن رابطه جنسی به بهترین نحو عشق و علاقه دو نفر رو چه مخالف و چه همجنس نشون میدن . نمونه بارز و غربیش همون Philadelphia ( البته کمتر به دو رابطه میپردازه و کمی کلی تر هست و اصلیت موضوع میپردازه ولی خب ... ) .
کلا فیلم بسیار عالی بهمراه دو کاراکتر و دو بازیگر دوس داشتنی و همچنین بهمراه داستانی غم انگیز و در عین حال دلنشین و زیبا . ضعف هایی هم در فیلم وجود داره که بیشتر از همه کمی گنگ بودنش هست و همچنین نیاز های اشنایی فرهنگی در غیر اینصورت کوچکترین ممشکلی در فیلم نمیبینم . موسیقی و فضاسازی و همه چیز در بهترین حالت هست .

8.5/10

The Grand Budapest Hotel
فوق العاده بود ! فوق العاده
یه فیلم کمدی کاملا کلاسیک و متفاوت با داستانی عالی
مثل اینکه نیمده رفته تو رنک ۱۰۰ IMDb
از دست ندید.
9.5/10

Tekken
0.5/10
اصن نمی دونم چرا دیدمش
The Foundtion
8/10
سه داستان تو در تو که وجه مشترک همه آنها عشق و ارتباط دو زوج اصلی فیلم هست که در موقعیت های مختلف و دوران های متفاوت تاریخی روایت میشه.
حرف های زیادی پشت فیلم هست مثل کابالیسم و این جور مسایل. ولی توصیه من اینه که فیلم را فقط برای دیدن عشق موجود میان زن و شوهر فیلم تماشا کنید. از موسیقی هم نهایت لذت را ببرید.

فرستاده شده از LG-P768ِ من با Tapatalk

inception_movie_poster_small.png

Inception: 9.5/10

موقع های ریلیزش هر دفعه اومدم نگاه کنم تا یک جاییش میدیدم یک بار آدم میریخت تو خونه یک بار یک اتفاقایی میوفتاد کلا همه چی ازش رو یادم میرفت بخاطر همین دیگه حال نداشتم بشینم ببینم تا اینکه چند روز پیش که دوستم ( :| ) مارو مجبور کرد ببینیم نشستم دیدم :دی

شاهکار بود :دی
یعنی ایده تو حلقم :دی پایان عالی! روایت عالی! داستان فوق العاده! آخرشم که هرجور دلت میخواست میتونستی پیشبینی کنی :| یعنی با روح روانم بازی شد :دی
+ یکی از فلسفی ترین فیلمای عمرم :دی اون پارادوکسی که با پله ها ایجاد میکرد هم خیلی عالی بود! واسه تک تک صحنه ها هم فکر شده بود!

بشدت لذت بردیم :x واقعا یکی از اشتباهای زندگیم بود که همون موقعی که اومد عین آدم ننشستم ببینم :دی
نولان :x

The Foundtion
8/10
سه داستان تو در تو که وجه مشترک همه آنها عشق و ارتباط دو زوج اصلی فیلم هست که در موقعیت های مختلف و دوران های متفاوت تاریخی روایت میشه.
حرف های زیادی پشت فیلم هست مثل کابالیسم و این جور مسایل. ولی توصیه من اینه که فیلم را فقط برای دیدن عشق موجود میان زن و شوهر فیلم تماشا کنید. از موسیقی هم نهایت لذت را ببرید.

سه تا داستان نیست یک داستان در دل یک داستان دیگه روایت میشه. ولی چیزی که موضوع اصلیه عشق نیست نمی گم عشق کلن نیست هست ولی بیشتر می خواد در مورد تناسخ بقا صحبت کنه.

اونایی که نمی دونن فیلم The Foundation از دارن آفرونوسکی هست مثل فیلم Requiem for A Dream موسیقیِ متنش فوق العاده و صحنه های تأثیر گذار فراوان داره

سه تا داستان نیست یک داستان در دل یک داستان دیگه روایت میشه. ولی چیزی که موضوع اصلیه عشق نیست نمی گم عشق کلن نیست هست ولی بیشتر می خواد در مورد تناسخ بقا صحبت کنه.

اونایی که نمی دونن فیلم The Foundation از دارن آفرونوسکی هست مثل فیلم Requiem for A Dream موسیقیِ متنش فوق العاده و صحنه های تأثیر گذار فراوان داره

سه داستان پازل گونه که یک داستان را می سازند
تناسخ و این گونه مسایل بله هست.
Requiem for Dream
10/10
عالیه
ادم کلا از اعتیاد به هر چیزی پشیمون میشه.
حتما باید این فیلم رو دید. این تجاری ترین فیلم ارنوفسکی هست. اما به هیچ وجه به معنی بد بودن نیست.

اسم اون فیلم The Fountain نبود؟ :دی

55870244335920375792.jpg

The Raid : Redemption : 8.5/10

درود.
سراسر اکشن:
از اول فیلم تا آخرین لحظات مخاطب با اکشن و حرکات رزمی ای ک فوق العاده و حرفه ای کار شده همراه می شود. در اکثر صحنه های فیلم خشونت و میزان زیاده خون ریزی :d رخ می دهد
کل فیلم توی همین ساختمونی که توی عکس دیده میشه هستش، غیر از چند دقیقه ی آغازین و توی این 104 دقیقه کارگردانی خوب باعث شده بیننده خسته نشه.

شاید داستان کلیشه ای و تکراری باشه، ولی همین داستان کلیشه ای با روند پیشروی فیلم میتونه اون هیجان و القای لازم رو داشته باشه، البته این فیلم نتونست از نظر شخصیت پردازی خوب ظاهر بشه، در واقع میشه گفت اکثر
شصیخت ها درون داستان پیشینه ای گنگ دارند و در رابطه با هدف هم جزئیات زیادی گفته نشد.

اگر علاقمند به فیلم های رزمی و اکشن هستید به هیج وجه این فیلم زیبا رو از دست ندید.

پ.ن: نسخه ی دوم هم امسال اکران شد، و توانست ریتینگ 8.8 رو از Imdb بگیره !!! :) :d
( نسخه های Bluray ماه آینده ریلیز میشند)
پ.ن2: این نسخه هم 7.6 آورد.

65031804495337047584.jpg

The Lego Movie:10/10
همه گفتنی ها رو دوستان گفتن.واقعا فوق العاده بود.بعلاوه اینکه از اول فیلم تا آخر فیلم داشت به یه نکته مهم اشاره میکرد،همه ی ما استثنایی هستیم اگر به خودمون و هدفمون باور داشته باشیم.
درسته یه فیلم لوگویی بود ولی واقعا تاثیر گذار و عالی بود.

آخرین ویرایش:
07957918217629481370.jpg

Django Unchained : 9/10

یک فیلم زیبا باز هم با بازی فوق العاده ی تک تک کارکتر ها که بیشتر تحت تاثیر بازی و نقش زیبای Christoph Waltz شدم.
پایان فیلم هم عالی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or