Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

IE0S.jpg

خب امروز که نه دیشب فیلم فوق العاده ی 127Hours رو روی تبلت یکی دوستانم وقتی رفته بودیم به دامان طبیعت دیدیم ، داستان در مورد Aron Lee Ralston هستش که یک کوهنورد هستش
که این فیلم داستان حادثه ای رو که سال 2003 واسش اتفاق می افته رو شرح میده...
لوکیشن های فوق العاده که همه در طبیعت زیبای ایالت یوتا Utah واقعا حس نابی رو به بیننده القا میکنه:bighug:
در مورد داستان اصلا توضیح نمیدم چون واسه کسی که ندیدش شاید بی مزه بشه ...
فیلم برداری حرفه ای و تدوین عالی و بازیگری عالی جیمز فرانکو (نظرم در موردش عوض شد!) همه و همه کنار هم یه محصول عالی رو تولید کرده بود...
البته پایان فیلم کمی واسم ناراحت کننده بود ولی خب داستان واقعی بود و نمیشد تغییرش داد...
ارزش دیدن فیلم :
4.5-star-rating.png

My rate
8/10
127-Hours-Movie.jpg

آخرین ویرایش:
نه صحنه های ترسناک خوبی داشت نه داستانی جدید و تازه ای . تهیه کننده فیلم دقیقا خواست این فیلم رو مثل paranormal activity بعد چند سال به عنوان یه فیلم تازه و نو بیارن رو پرده که خب جواب نداد epic fail شدن .
امتیاز من
4.5/10
والا من چون اهل فیلم ترسناک نیستم اونقدر فیلم ترسناک ندیدم! Paranormal activity رو هم ندیدم!
ولی این ایده چون برام تازگی داشت جالب بود و لذت بردم! اگه تکراری بوده پس همون 4-5 ـم براش زیادیه :دی

The-Wind-Rises-poster.jpg

یک درام عاشقانه بسیار زیبا که بر اساس داستان زندگی Jiro Horikoshi طراح معروف هواپیمای ژاپنی می باشد. داستان فیلم در دوران جنگ جهانی دوم روایت می شود و سکانس های بسیار زیبا و احساسی دارد.

امتیاز از 10 : 9

Robocop 2014
با وجود بودجه 135 میلیون دلاری فیلم خیلی بدی هست. نه داستان درست و حسابی داره نه جلوه های ویژه خاصی. اون ربات های بزرگ رو هم فکر کنم از متال گیر 4 تقلید کرده بود.
5/10

Sent from my C5502 using Tapatalk

و یکی از مزخرف ترین فیلمهایی که دیدم Zodiac
2:45 دقیقه فیلمه خواب آور نمره من به فیلم 10/-2

images

نکن با من این کارو خواهشا :| یعنی یه هفته بعد از دیدن این فیلم افسردگی گرفته بودم ! یکی از بهترین فیلم های عمرم ! کلا این جیک فیلم های معمایی قشنگ بازی میکنه

Zodiac 10/10

Prisoners 9/10

Enemy 9/10

میدونم یکم دیره ولی:
ShawshankRedemptionMoviePoster.jpg

The Shawshank Redemption:9.6
شاهکار/Amazing!!!
نمیدونم چرا اینقدر دیر این فیلمو دیدم.ولی خیلی باهاش حال کردم.
فکر نکنم کسی باشه که ندیده باشه ـتش.ولی هرکی ندیده سریع همین امشب نگاه کنه!

آخرین ویرایش:
میدونم یکم دیره ولی:
ShawshankRedemptionMoviePoster.jpg

The Shawshank Redemption:9.6
نمیدونم چرا اینقدر دیر این فیلمو دیدم.ولی خیلی باهاش حال کردم.
فکر نکنم کسی باشه که ندیده باشه ـتش.ولی هرکی ندیده سریع همین امشب نگاه کنه!

یه شاهکار به تمام معنا مخصوصا اون پوستر روی دیوار :d

نکن با من این کارو خواهشا :| یعنی یه هفته بعد از دیدن این فیلم افسردگی گرفته بودم ! یکی از بهترین فیلم های عمرم ! کلا این جیک فیلم های معمایی قشنگ بازی میکنه

Zodiac 10/10

Prisoners 9/10

Enemy 9/10
Prisoners قبول
ولی Zodiac چی داشته که اینقدر تحت فشار قراردادت که بش دادی 10 ؟

Prisoners قبول
ولی Zodiac چی داشته که اینقدر تحت فشار قراردادت که بش دادی 10 ؟

درسته شاید به نظر بعضیا Prisoners قشنگ تر از Zodiac باشه ولی Zodiac به علت این که رابطه بین مردم رو از یه زاویه و دید دیگه به نمایش میذاره من رو به وجد میاره و این نظر من هست فقط ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or