Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

آقا من به نوح 0.5 میدم . هرچه کمتر بهتر . خاک تو سرشون با این فیلماشون . بیان منو ببرن یه نوحی میسازم که همه 100 بدن بهش :|

آخرین ویرایش:
The Wind Rises

8.2/10

با کارهای قبلی استاد فرق داشت، ولی فرق خوب. یکی از پخته‌ترین کارهاش هست و همین باعث شد که 2 ساعت فیلم رو بدون استراحت ببینم.

یه سری نکته ریز داشت فیلم که تو کل فیلم بود؛ نمیدونم دقت کردی یا نه. جدا از این‌ها فیلم ریتم کندی داره که تو اکثر فیلمهای جنایی اینطور هست. سرنخ‌ها کم‌کم پیدا میشن و ... . زودیاک اما قضیه‌اش فرق میکنه (دیگه‌ آخرش رو که خودت دیدی میدونی). حالا نمیدونم چون من یه مدت درگیر زودیاک و کتابش بودم از این ریتم کند خوشم اومد یا تو خیلی از ریتم کند کلافه بودی که بهش 2 دادی. من باشم 7.5 میدم در مقایسه با فیلم‌های هم‌سبک.

منفی 2 دادم 2 هم براش زیاد بود

Noah
از نظر کیفیت کلی فیلم بخوام نمره بدم نمره ی قبولی میگیره البته با شخصیت پردازی هاش و اتفاقات بدون زمینه سازی هاش نمیتونستم کنار بیام ولی از نظر نظرات و عقایدی که در فیلم مطرح شده فعلا نظری نمیدم...
6/10
Give back my 5/5gb and my time :d

آخرین ویرایش:
در این وضع که شما دارید Noah رو میبینید :d بنده دارم فیلمای یه قرن پیشو میبینم :d
امروز هم با خاطرات کودکیم شروع کردم Home Alone :d که خاطره انگیز ترین فیلم بچگی هام وقتی تماشاخانه میدادش هست :d.

بعد هم همین چند دقیقه پیش Pirates of the Caribbean 2 رو دیدم:

19104140473228327670_download.jpg

Pirates of the Caribbean : Dead Man's Chest : 8/10

نسبت به نسخه ی اول که کاملا مشخصه افت داشت، ولی بازم بازی جانی دپ، این فیلمو همچنان زیبا نگه می داره.

Requiem for a Dream 2000
فیلمی از دارن ارونوفسکی
8/10

فیلم به شدت عجیبیه
اما اگه اعصاب ندارید اصلا فیلم رو نبینید.چون من هنوز اعصابم خورده به شدت:d
برای ترک اعتیاد هم خوبه این فیلم:d

transcendence
فیلم بدجور کوبیده شده (این جا هم دو سه نفری که دیدن کوبیدن ) . ولی اصلا در این حد ضعیف نیست . بله شاید اون اینسپشن دنیای کامپیوتری که خیلی ها به خاطر همکاری فیستر با نولان و تهیه کننده اجرایی بودن نولان از فیلم انتظار داشتن نشد ولی این مزخرف در حد فیلم های رده ب کریستین اسلیتر که ازش نام می برن هم نیست .

ایده ی کلی جالبه و جون میده برای یک فیلم فلسفی / تخیلی ولی اون رو از یک سوم میانی به بعد به زمینه ای برای خلق اکشن و هیجان تبدیل می کنه که زیاد بد نیست (باز خدا بیامرزه نویسنده ای این یکی رو مثل پرامتتئوس نیاد 1 ساعت و نیم فلسفه ببافه بعد یک هو الکی با اکشن داستان رو بی سروته ول کنه). گاف و سوتی هم داره مثلا چجوری یک کامپیوتر از راه دور ذرات نامعلومی از فلز و نانو تکنولوژی که روی زمین ریخته و معلوم نیست از کجا اومده رو کنترل می کنه و از این دست مشکلات که خیلی نیستن که دیدن فیلم رو عذاب آور کنه . بازی ها هم نسبتا خوب هستند . دپ تو نقشش جا افتاده و خوب ظاهر شده و ربکا هال می تونست بازیگر بهتری جایگزینش شه چون شیمی اش در نیومده . بتانی خوب بود و مورفی و مارا و به خصوص فریمن هدر شدن .

در کل انتظارم از فیلم خیلی اومده بود پایین ولی بعد که دی
دم به نظرم در این حد بی ارزش نیست . امتیاز 7.5 از 10

Noah
b9p6mibbb3bb35briyc4.jpg

خب بالاخره پس از مدتها انتظار کیفیت خوب این فیلم هم اومد و فرصت شد ببینم.من کلا به این سبک از فیلمها علاقه زیادی دارم و با توجه به موضوع که درباره حضرت نوح هست خیلی مشتاق بودم ببینم چی از آب در می اد که یه فیلم ضعیف با انواع و اقسام تحریفات بیش نبود.از تحریفات شخصیت نوح گرفته تا کلیات حادثه ای که در اون زمان اتفاق میفته.اول از همه فیلم از لحاظ بازیگری و تیم کاگردانی بسیار قوی و خوبه و صحنه ها هم بازیگرا خوب بازی می کنند و هم کاگردانی خوبی داره و در کنار جلوه های ویژه مناسب این موضوع ، فیلم از این لحظ مشکلی نداره ولی وقتی در کنار داستان و موضوع نوح قرار میگیره به یه فیلم ضعیف تبدیل میشه! بازی هیچ کدوم از شخصیت ها ، هولناک بودن واقعه رو اونطور که باید نشون نمیده و از اون طرف پرداخت به اصل حادثه بسیار خشک و بی جزئیات هست! مثلا درباره نحوه ساخت کشتی (از لحاظ فنی) و جزئیات واقعه اصلا تو این 2 ساعت در فیلم پرداخته نمیشه! یه دفعه کلی درخت در می آد و توی یه حرکت دوربین ، کشتی تا حدود زیادی کامل میشه! از بعد تاریخی و اون 40 سال هم که کشتی طول میکشه ساخته شه اصلا کاگردانی فیلم موفق عمل نمیکنه! مثلا میتونستند شخصیت ها رو پیرتر و سالخورده تر نشون بدند! ولی ..... در کنار همه اینها هدف نهایی فیلم هم جالب نیست! فقط خواستند یک نمایش از کشتی نوح و سرگذشتش بیان کنند درحالی که درباره نوح و این حادثه اطلاعات خوبی هم اکنون در دسترس بوده و نویسنده میتونسته جزئیات زیبا و جالبی رو اضافه کنه ولی ..... از همه این کم دقتی ها و ضعف ها که بگذریم ، تحریف حرف اول رو تو فیلم میزنه! از شخصیت عجیب و غریب نوح که پر از تناقض های واضح هست تا تحریفات اصل داستان.از حمله اینکه فیلم مدام سعی میکنه حادثه نوح رو جوری جوله بده که انگار خدا هیچ رحمی نداره که برخلاف داستان واقعی نوح هست! صحنه حمله به کشتی نوح هم که ته خنده است! پیشنهاد می کنم ببینید ولی اگه به دید یک فیلم تاریخی و بازسازی یک حادثه بهش نگاه کنید پشیمون می شید! صرفا یه پرداخت فانتزی به داستان نوح هست و بس.البته فیلم نکات مثبتی مثل موسیقی های خوب و فضاسازی مناسب به همراه جلوه های بصری خوب رو داراست ولی نکات منفی سنگینی میکنه.

6/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or