Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

فیلم بدی نبود خداییش نوح بعضی از دوستان چنان فیلم رو ترول کردن فکر می کردم با چیزی مثل سریالای ماه رمضون مواجهیم :| :دی احیانا هدف از 1 و 0 دادن پیوستن به جمع روشنفکرا نیست که؟ :-/

The Station Agent

8/10

این فیلمی بود که به خاطر بازیگری که توش بازی میکنه, یعنی پیتر دینکلیج عزیز دانلودش کردم.
فیلم خوبی بود به نظر من.
البته شاید به مزاق خیلی ها خوش نیاد این فیلم و از دیدن این فیلم خوششون نیاد. چون توش صحنه اکشنی نیست؛ از روابط عاشقانه و رمانتیک آنچنانی هم خبری نیست. فیلم به نظر من درباره تنهایی افراد هست.
فیلم بیشتر میخواست به مخاطب بگه که تنهایی هم خیلی بد نیست و گاهی ادم باید تنها باشه و اینکه تنهایی هم میتونه لذت بخش باشه.
باز پیتر دینکلیج هم خیلی خوب بود. اون نگاه سرد و اون بی توجهی هاش به آدمایی که زیر چشمی نگاهش و میکنند و ...
در کل فیلم خوبی بود.

ردکارپت

واقعی‌ترین تصویر یه ایرانیِ معمولیِ عشقِ سینما.همون ایرانی‌ای که شب تا صب کازینو میبینه و برای اسپیلبرگ و جارموشی که حتی شاید خیلی خوب نشناسدشون میمیره.ساده‌ست و تو رویاهاش.تا اونجایی که فکر میکنه میتونه فیلمنامه‌شو به وودی آلن بده یا یه کیلو پسته رو به اسپیلبرگ.این نمود واقعیاتِ درتضاد با رویاها شاید اصل و بن مایه داستان باشه که وقتی شخصیت اصلی با این مواجه میشه که گاهی جاها تقریبن آدم هم حساب میشه تازه به حقارت و اون چه که هست پی میبره.
فیلم با اینکه دنبال حرف درستیه اما ضعفش تو قصه کاملن مشهوده.اصلن انسجام نداره و خیلی جاها اصلن قصه ای درکار نیست و فقط هوش رضا عطارانه که فیلمو میبره جلو.
تو این گندیه فیلمای ایرانی پیشنهاد میشه.

پ.ن1: تیتراژ ابتدایی فیلم عالیه،یکی از بهترین نمونه ها تو سینمای ایران.
پ.ن2: ورداشتن پاها و سینه های زنا رو شطرنجی کردن!نمونه‌ی کاملی از توهین به مخاطب.

8.5/10

1000 سال عمر کرده، یعنی 40 سال تاثر چندانی تو قیافشون نداشته:دی

خودشو نمیگم! بچه هاشو میگم! مثلا سام حدودا اولای فیلم مثل یه پسر 12 الی 13 ساله هست! که با احتساب چهل سال میشه 52 الی 53 :d ولی تو فیلم مثل یه جوون زیر 30 سال هست:d

ردکارپت

واقعی‌ترین تصویر یه ایرانیِ معمولیِ عشقِ سینما.همون ایرانی‌ای که شب تا صب کازینو میبینه و برای اسپیلبرگ و جارموشی که حتی شاید خیلی خوب نشناسدشون میمیره.ساده‌ست و تو رویاهاش.تا اونجایی که فکر میکنه میتونه فیلمنامه‌شو به وودی آلن بده یا یه کیلو پسته رو به اسپیلبرگ.این نمود واقعیاتِ درتضاد با رویاها شاید اصل و بن مایه داستان باشه که وقتی شخصیت اصلی با این مواجه میشه که گاهی جاها تقریبن آدم هم حساب میشه تازه به حقارت و اون چه که هست پی میبره.
فیلم با اینکه دنبال حرف درستیه اما ضعفش تو قصه کاملن مشهوده.اصلن انسجام نداره و خیلی جاها اصلن قصه ای درکار نیست و فقط هوش رضا عطارانه که فیلمو میبره جلو.
تو این گندیه فیلمای ایرانی پیشنهاد میشه.

پ.ن1: تیتراژ ابتدایی فیلم عالیه،یکی از بهترین نمونه ها تو سینمای ایران.
پ.ن2: ورداشتن پاها و سینه های زنا رو شطرنجی کردن!نمونه‌ی کاملی از توهین به مخاطب.

8.5/10
اتفاقا اگر دقت کنی میبینی رو حساب مسخره بازی اینکارو کردن چون از موقعی که میره کن تا 20 دقیقه بعدش کامل پاهای زنا با سینشون رو نشون میده .
فیلمم کلا ایده اش از BORAT گرفته شده بود

noah
خب من هم فرصت کردم این فیلم پر سر و صدا رو ببینم . به نظرم فیلم خوبی بود و انتظار من رو از نشون دادن یک داستان نیمه حماسی به خوبی جواب داد . از داستان شروع کنم که به نظرم کمی در نشون دادن حوادث ضعف داشت یعنی هیچ دلیل منطقی ای برای بعضی اتفاق ها نیست ولی در کل از داستان نوح که در اصل اش خیلی بهش تو کتب آسمانی نپرداخته تونسته بودن یک داستان خوب در بیارن . داستان بیشتر از این که درباره یک پیامبر باشه درباره یک سفر نیمه حماسی و شخصیه . سفری که یک انسان می پیماید تا با امتحان شدن اعتقاداتش به شناختی از هویت خودش برسه . کاراکترنوح هم به نظرم به همین دلیل در هر تیکه ای از فیلم یک جور رفتار می کنه . متاسفانه عادت کردیم کاراکتر ها به خصوص این نوع کاراکتر هارا تک بعدی و کاملا مقدس ببینیم . در حالیکه این جا نوح مثل انسانی معمولی تصویر شده که مثل بقیه انشان ها دارای تناقض های درونی است . آرونوفسکی دیدگاه جالبی درباره نوح داشته و تونسته این کاراکتر رو به عنوان یک chosen یا برگزیده به خوبی نشون بده (یعنی انتخاب شده از میان انسان های معمولی نه یک فراانسان غیر قابل باور برای بیننده و یک فرشته که نازل شده تا انسان رو نجات بده ) . در عوض کاراکتر های فرعی مثل خانواده نوح و کاراکتر ری وینستون خیلی پرداخت مناسبی ندارند که البته به نظر مهم هم نبوده چون فیلم درباره خود نوحه و داستان با تمام ضعف های جزئی اش تونسته بود به اون چیزی که به نظرم می خواست برسه رسید . جلوه های ویژه ی فیلم در حد قابل قبولی قرار دارند. نه خیلی سطح پایین هستند نه خیلی خیره کننده هرچند به نظرم داستان نوح پتانسیل خوبی داشت برای صحنه های حماسی بیشتر و با کیفیت تر که این بزرگترین ضعف فیلمه چون کاملا برمی گرده به خود آرنوفسکی که قبلا نشون داده میتونه درست از جلوه های ویژه استفاده کنه . بازی ها هم در سطح بالایی قرار دارند کرو که انگ نقشه و برای فیلم بدجور مایه می گذاره و نوح رو برای بیننده جذاب می کنه . جنیفر کانلی و لوگان لرمن هم با این که خیلی جای کار نداشتن ولی تمام تلاششون رو برای عمق بخشیدن به کاراکترشون انجام دادن . ری وینستون تیپ اش در فیلم هایی مثل دیپارتد رو تا حدودی تکرار کرده که خب هنوز غیر قابل تحمل نشده . آنتونی هاپکینز هم که یک دوره ای اکثر نقشاش شبیه هانیبال لکتر بود الان زده تو کار بازی نقش پیر های برنا و خردمند و این جا نقشش و بازی اش تفاوت زیادی با حضورش تو فیلم های تور و اسکندر نداره که البته یکم ظنز هم باهاش همراه شده که خب هاپکینز هم به خوبی نقش رو بازی می کنه و بیننده رو جذب کاراکتر می کنه . موسیقی فیلم هم که کار یار همیشگی کارگردان یعنی کلینت منسل است مثل همیشه عالی است و درونمایه نیمه حماسی نیمه انسانی و احساسی فیلم رو القا می کنه .

در کل به نظرم نوح شاید اونی نشد که از آرونوفسکی کارگردان انتظار می رفت و چند پارگی توی فیلم (نه توی کاراکتر نوح) به خاطر فشار هایی که به وی وارد شد در فیلم مشهوده و از تاثیرگذاری اش می کاهه ولی به هر حال هنوزم با فیلمی نسبتا خوش ساخت و داستانی درگیر کننده طرفیم که ارزش دیدن داره

امتیاز 8 از 10

noah
نمره خاصی نمیشه داد...
=======
یادمه قبلا یه کارتون میداد شبکه 2 درباره حضرت نوح(کارتونه که نقاشی بود :دی)
من به شخصه اون کارتونه بیشتر به وجدم میآورد تا این فیلم :|

خودشو نمیگم! بچه هاشو میگم! مثلا سام حدودا اولای فیلم مثل یه پسر 12 الی 13 ساله هست! که با احتساب چهل سال میشه 52 الی 53 :d ولی تو فیلم مثل یه جوون زیر 30 سال هست:d
کم داستان فیلمو تحریف کردن؟ :دی
اون 40 سالم لابد کردن 10 سال :دی من که یادم نمیاد تو فیلم بنویسه 40 سال بعد :دی

----
Noah-Russel-Crowe.jpg

NOAH: 6.8/10

خوب امروز منم این فیلمو دیدم! بنظرم فیلم آنچنان بدی نبود و از نظر فنی خیلی خوب عملکرده بود! گرچه شاید اگه مثل بعضیا با یک انتظار فضایی میرفتم فیلمو میدیدم الان 4 ـم بهش نمیدادم و وقتی این نمراتو دیدم انتظارم اینقدر اومد پایین که خوشم اومد از فیلم!
جلوه های ویژه خوب بود! روایت خوب بود! بازیگری عالی بود مخصوصا راسل کرو :x

تنها ایراد کلی که میتونم بگیرم داستان فیلم هست که میشه گفت کاملا نابود شده و از نو یک چیزی سر هم کردن به اسم نوح دادن بیرون!
میشه گفت تنها موردی که با داستان واقعیش یکی بود همون کشتی بود که میسازش و بقیش یا کاملا من در آوردی بود یا هم اینقدر از اصلش دور شده بود که نمیشد بهش گفت اصلی!
چیزی که من از داستان نوح یادمه خیلی با این فرق داشت حالا نمیدونم اینا دیدشون به داستان چجوری بوده:
تا جایی که یادمه انسان های گناهکار وقتی نوح داشت کشتی میساخت مسخرش میکردن و میگفتن تو اسکلی که داری کشتی میسازی توی این خشکی! بعد که طوفان راه افتاد و بارون شدید شد ترسیدن و به بلند ترین قله ها رفتن تا آب اونارو نبره اما آب بیشتر از تصور اونا بود و همه رو با خودش برد شایدم من اشتباه میکنم ولی تا جایی که من توی داستانش خوندم اینطوری بود! اما اینجا گناهکارا به کشتی حمله میکنن و اون موجودات شخمی تخیلی ساخته ذهن نویسنده میان از کشتی محافظت میکنن :p چه حرفا :دی

در مورد پسر نوح هم تا جایی که یادمه اونم به حرف پدرش گوش نداد و وارد کشتی هم نشد و عاقبتش مرگ شد حالا توی این فیلم سوار کشتی شده میخواد خیانت کنه به پدرش که از آخرم نمیتونه خیانت کنه و تا آخر تا جایی که به خشکی هم میرسن با پدرش میمونه :| :دی ( پسر نوح با بدان گشت خاندان نبوتش گم شد :| :-" :دی ) همینه دیگه :دی
اصلا معلوم نیست اینا رو از کجاشون در اورده بودن :دی

ایراد داستانی زیاد داشت کلا! آخرشم که نوح یک جوری قضیه کشتن اون بچه ها رو بیخیال شد که خیلی مسخره بود!

آخرین ویرایش:
The_Diving_Bell_and_the_Butterfly_DVD.jpg

The Diving Bell And The Butterfly

9/10

بعد از مدت ها که می خواستم این فیلم رو ببینم بالاخره دیدم و می تونم بگم واقعا فوق العاده بود.
از همه چیز جالب تر هم اینه که داستان فیلم واقعیه.

آقا این نوح، نوحه مسلمونا نیست، نوحه یهودیاس، فرق می کنه داستانش، تو کتاب اونا اینجوری نوشته حتما:دی
دقیق مطمئن نیستم ولی گویا تو تورات کلا چیزی در مورد اون بنده خدا ننوشته :دی اگه کسی اطلاع داره و اشتباه میگم تصحیح کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or