Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

این چند ماه اخیر فیلم زیاد دیدم، حال و حوصله نقد و این حرفا هم ندارم :d
Gravity: 9.5/10 به جز فوق العاده کلمه ای به ذهنم نمیاد...
The Shawshank Redemption: 9/10 (میدونم خیلی قدیمیه اما تازه دیدمش:d)
Get Smart: 4.5/10 مزخرف...
12Years a Slave: 8/10 همچنان معتقدم لیاقت Best Picture رو نداشت...
Wolf of Wall Street: 8/10 ضعیف ترین فیلم Martin؟
Last Vegas: 6.5/10 این امتیاز هم فقط به خاطر گل روی Morgan Freeman:x وگرنه 5 از سرشم زیاده...
The World's End: 8/10 عجیب خوشم اومد از این فیلم نمیدونم چرا... فقط حیف که آخرای فیلم یه کوچولو بچه بازی شد...

و در نهایت تنها فیلمی که از بنده 10/10 میگیره، همیشه هم گرفته، Sherlock:bighug: ارزش 2 سال انتظار واسه Season 3 رو داشت...
Sherlock-the-Network-app.-014.jpg

بازم سلام :d من بازم تازه از بن در اومدم :d
Ronin 47
7/10
فکر کنم کیانو ریوز هم میخواست مثل تام کروز و فیلم آخرین ساموراییش بترکونه که نشد متاسفانه :d اما من فیلمش را دوست داشتم :d

27118232071315789718.jpg
Last Vegas: 6.5/10 این امتیاز هم فقط به خاطر گل روی Morgan Freeman:x وگرنه 5 از سرشم زیاده...
من به باقی فیلم هایی که دیدین کاری ندارم چون به نظرم منصفانه نمره دادین ولی واقعن به Last Vegas اینقدر کم نمره میدی؟ کمدی خیلی ظریف و در عین حال خنده دار! موضوع با نمک. به غیر از Morgan Freeman (که فکر نکنم کسی دوسش نداشته باشه :d ) یعنی از رابرت دنیرو و مایکل داگلاس خوشت نمیاد :-o اون آرچیبال هم که ته خنده بود =))
البته نظر و سلیقه ست!

Thor: The Dark World
10/10
دلایل 10 دادنم:
1- از هر لحاظ نسبت به شماره 1ش زیباتر شده بود.
2- هر چقدر spiderman 2 مایوس کننده بود نسبت به شماره قبلیش اما thor همه جوره پیشرفت داشت.
3- این روزا دیگه فیلما از از جلوه های ویژه اشباع شدن اما جلوه های ویژه thor خیلی دلنشین و چشم گیر بود، دوست داشتم.
4-مهم ترین دلیل: دارسی :d خیلی باحال بود :))
5- داستانش به همراه رمنس لطیف و طنز های با نمکش...................... وای جاییکه thor دنبال چکشش میگشت و چکشش توی دنیاها جابجا میشد خیلی با نمک بود :))
6- کلن دوست داشتم :d تشیع جنازه ملکه آزگارد خیلی زیبا بود!
7- ناتالی پورتمن مثل همیشه حرف نداشت، آنتونی هاپکینز هم خارق العاده بود با اینکه نقشش کمرنگ بود ولی ابهت خاصی داشت!
40308221486969065009.jpg

The Legend of Hercules
5/10
من زیاد از داستان های یونانی سر در نمیارم ولی دست کم دو تا چیز را خوب میدونم. یک اینکه هرکیلوس (هرکول :d ) اینقدرا پخمه و سربراه و سربه زیر نبودش و نسبت به خدایان یونانی خیلی گستاخ بودش.
دوم اینکه یعنی واقعن هرا، همسر خدای خدایان اینقدر زشت و عاجز؟
فقط جلوه های ویژه اونم به سبک سریال اسپارتاکوس و یا فیلم 300. هیچ چیز جدیدی برا ارائه نداشت!
43787395521054343579.jpg

درود.
من خیلی اهل فیلم نبودم و کم کم دارم سعی می کنم فیلم ها رو دنبال کنم. من حتی TDK رو هم به خوبی ندیده بودم. از اول عید شروع کردم، از چند تا از دوستان در رابطه چند تا از بهترین فیلم ها پرسیدم و در جواب هم
ابتدا نام بتمن رو می آوردند و من هم هیچ حسی نسبت به بتمن و سری و کامیک و بازی و... اش نداشتم. تا اینکه برای دومین بار TDK (که خودم همون سال که منتشر شد گرفتمش) دیدم و تازه متوجه شدم بتمن کیست و چیست و اصلا چرا انقدر پرطرفدار ؟
پس از اون با بازی Origins شروع کردم و همین 10 دقیقه پیش TDK Rises رو دیدم برای اولین بار.

تمام صفت ها و وصفیاتی که میشه در این دو نسخه از فیلم آقای نولان و بازی فوق العاده اول آقای کریستن بیل و سپس بازیگر شخصیت جوکر که بی نظیر بود و تام هاردی :x.

خلاصه که برای من این دو تا فیلم هیچ وقت از یادم نخواهد رفت.

The Dark Knight Rises: 9.5/10

0.5 نمره هم برای اینکه TDK هر چی باشه باید سرتر باشه :d.

درود.
من خیلی اهل فیلم نبودم و کم کم دارم سعی می کنم فیلم ها رو دنبال کنم. من حتی TDK رو هم به خوبی ندیده بودم. از اول عید شروع کردم، از چند تا از دوستان در رابطه چند تا از بهترین فیلم ها پرسیدم و در جواب هم
ابتدا نام بتمن رو می آوردند و من هم هیچ حسی نسبت به بتمن و سری و کامیک و بازی و... اش نداشتم. تا اینکه برای دومین بار TDK (که خودم همون سال که منتشر شد گرفتمش) دیدم و تازه متوجه شدم بتمن کیست و چیست و اصلا چرا انقدر پرطرفدار ؟
پس از اون با بازی Origins شروع کردم و همین 10 دقیقه پیش TDK Rises رو دیدم برای اولین بار.

تمام صفت ها و وصفیاتی که میشه در این دو نسخه از فیلم آقای نولان و بازی فوق العاده اول آقای کریستن بیل و سپس بازیگر شخصیت جوکر که بی نظیر بود و تام هاردی :x.

خلاصه که برای من این دو تا فیلم هیچ وقت از یادم نخواهد رفت.

The Dark Knight Rises: 9.5/10

0.5 نمره هم برای اینکه TDK هر چی باشه باید سرتر باشه :d.

welcome to the club
ولی خیلی داری بد میبینی. اگه میخوای قشنگ لذت ببری باید به ترتیب ببینی:
Batman Begins < TDK < TDKR
Arkham Asylum < Arkham City < Arkham Origins

این جند وقته خیلی فیلم دیدم ولی حسش نبود بیام یکی یکی بگم
پس همه رو یه جا میگم

1 : American Beauty

9/10

2 : Black Swan

8.5/10

3 :
Finding Nemo

9/10

4 :
Gladiator

9.5/10

5 :
The Perks Of Begin A Wallflower

8/10

6 :
Fight Club

9.5/10

7 :
Shutter Islands

9/10

8 :
Lone Survivor

8.7/10

Godzilla

Spanish_Godzilla_2014_Poster.jpg

8/10

فیلم واقعا قشنگ بود ، طراحی گادزیلا یک حس نوستالژیک در من ایجاد کرده بود که من رو برد به زمان کودکی

فقط یک سوال برای من ایجاد شده که چرا این گادزیلا این قدر تو فکر کمک به انسان ها بود ؟!!!

آخرین ویرایش:
Godzilla

Spanish_Godzilla_2014_Poster.jpg

8/10

فیلم واقعا قشنگ بود ، طراحی گادزیلا یک حس نوستالژیک در من ایجاد کرده بود که من رو برد به زمان کودکی

فقط یک سوال برای من ایجاد شده که چرا این گادزیلا این قدر تو فکر کمک به انسان ها بود ؟!!!

تو فکر کمک به انسان ها نبود. گادزیلا یه Alpha Predator هستش و وقتی 2 تا موتو های جدید شروع به فعالیت میکنن اون برمیگرده تا بالانس طبیعت رو درست کنه. گادزیلا خوب یا بد نیست. یه نیروی طبیعت هست.

نمره خودم رو پس فردا وقتی Days of the Future Past رو دیدم میدم :دی

سلام . تعدادى فيلم جديد ديدم كه قصد دارم نمره بهشون بدم . و با ذكر دليل نمرم رو ميگم .

1-Ender's game : ٩/١٠ واقعا فكر نميكردم اين فيلم اينقدر قشنگ باشه . با توجه به سن اكثريت بازيگران فكر ميكردم يك فيلم كاملا معمولى با بازى هاى خام و اغراق شده از اين نوجوون ها ببينم . اما واقعا خوب بازى كردند . از طرفى فيلم پر از غافلگيرى هستش . و همينطور جلوه ها، ويژه استثنايى . بشيار سرگرم كننده هستش .

٢- The road : ٩/١٠ بازهم يك فيلم ديگه با موضوع پايان دنيا هستش ، اما توجه اصلى فيلم نه روى جلوه هاى ويژه نه روى نحوه پايان يافتن دنيا بلكه روى زندگى ادم ها بعد از همچين اتفاقى تمركز ميكنه . بازيگر محبوبم هم در اين فيلم بازى ميكنه و از پس نقش به نحو احسن براومده . اين فيلم با ساير اثار اينچنينى حداقل براى من متفاوت بودش .

٣- Zombieland : بازهم يك نگاه متفاوت به پايان دنيا كه اينبار كمدى به اين اتفاق نگاه ميكنه . بازى ها فوق العاده ، كارگردانى و كلا فيلم هم خيلى خوب هستش . ٩/١٠

about time
9/10

بیخود نبود اکثر از فیلم تعریف می کردن منم خیلی خوشم اومد رومانسش رومانس دل نشینی بود ولی بیشتر می خواست روابط خانوادگی رو نشون بده، رابطه با مادر، پدر، خواهر خیلی زیبا بود و واقعا حس خوبی میداد فیلمش :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or