Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

her
9/10
واقعا فیلم قشنگ و تاثیر گذار و خوش ساختی بود...فیلم حس خوبی رو به من منتقل کرد از اول تا اخرش فیلم برداری و بازی ها واقعا خوب بودن فیلمنامه و ایده فیلم خیلی خوب و زیبا بود.پیام فیلم هم خیلی خوب بود و مربوط به الانه زندگی ما انسان هاست اینکه روابط انسانی در جوامع کنونی و با توجه به پیشرفت تکنولوژی روز به روز کمتر میشه و افراد وابسته به این ابزار ها هستن.این پیام فیلم خیلی با ارزش بود و پایان فیلم و ویویی که گرفته شد عالی بود به نظر من و خوب فیلم تموم شد.
امیدوارم بازم از این دست فیلم هارو شاهد باشیم.

12 سال بردگی
8.5/10
واقعا یکی از زشت ترین رفتار های بشر تو طول تاریخ همین برده داری چطور بعضی ها دلشون میاد این کار ها رو بکنن؟
فیلم عالی بود واقعا صحنه های تاثیر گذاری داشت
فصلم برداری عالی بود
درکل هم لذت بردم از فیلم هم ناراحت شدم

3E98D184955D89ECCF57DA99787BF0.jpg

Dead Silence

نیمه اول فیلم فوق العاده قشنگ و مرموز هست ولی رفته رفته افت می‌کنه.
نمی‌دونم چرا این فیلم های ترسناک عروسکی خفن شروع می‌شن و انقدر بد پیش می‌رن. باز حداقل این یکی پایان خیلی خوبی داره.
هم ترسناک بود هم یه جاهاییش خنده دار بود :دی
7 از 10
Dragmetohell.jpg
Drag Me To Hell
داستان فیلم به نظرم به صورت کلی ضعیف هست اما از لحاظ شوکه کردن و ترسوندن فیلم خوبی هست.
فیلم تا تقریبا اواخرش خیلی خوب پیش می‌ره و علاوه بر ترسناک بودن، حال به هم زن هم هست تو یه جاهایی (مثلا بالا آوردن یکی تو دهن شخصیت اصلی :| :دی) ولی در پایان یه جاهایی اول از همه فوق العاده خنده دار می‌شه، دوم این که پایان فیلم کاملا از وسط هاش قابل پیش بینی هست و اصلا نمی‌تونه کسی رو سوپرایز کنه.
7.5 از 10
Case_39.jpg
Case 39
با این فیلم خیلی حال کردم :دی
انصافا چیزی بود که دنبالش بودم و بالاخره پیداش کردم.
یه ذره فقط به نظرم خون و خون ریزیش کم بود :-"
8.25 از 10
بعد از این هم مطمئنا می‌رم دنبال Orphan که شبیه Case 39 ـه.

Hobbit: The Desolation Of Smaug
7 خوبه براش به نظرم. دلیل این همه Hate هم نفهمیدم، یعنی چون شبیه کتاب نیست بده؟ اتفاقا به نظر من که خوبه، بلاخره اگه آدم بدونه چه اتفاقی میخواد بیفته خیلی مسخره میشه، ولی الان بعضی جاهاش نمیدونستم چیکار میخوان کنن:دی ولی این Legolas چی می خواد این وسط؟ میمردن یه شخصیت دیگه خودشون درست میکردن؟:|

300:1.5
اخه این چی بود ؟ فیلم تاریخی مثلا ؟ خشایار شا با اون عظمت رو شکل یه کچل سیاه نیمه عریان نشون میدن :|یا سربازای ایرانی قیافشون شبیه زامبی ها :-& بخوایم از دید غیر ایرانی هم بهش نگاه کنیم همه چیز افتضاح بود اصلا معلوم نیست جنگ به چه دلیلی شروع میشه فقط همینجوری یهو حمله میکنن :| افتضاح ترین فیلم عمرم 1.5 نمره هم فقط به خاطر جلوه های ویژه ...ولی این فیلم از هر لحاظ افتضاحه :-& اگه تا حالا نگرفتینش که اصلا نگیریدش اگر هم گرفتینش بندازینش تو سطل اشغالی :|

images

About time:8.5/10
این فیلم به آدم انگیزه زندگی کردن میده.در تک تک لحظات فیلم میشد اون حس آرامش و زیباییهای یه زندگی ساده رو حس کرد.
فیلم با روح و خیلی خوبی بود.حتما ببینید.سفر زمان در این فیلم فقط یه بهانه است تا شما رو بتونه راحتر اندرز بده.

Inception: 10/10

Inception_ver3.jpg

واقعاً فهمیدم چه شاهکاری رو از دست دادم. داستان فیلم واقعاً عالی بود با بازی فوق‌العاده‌ی دی‌کاپریو و الن پیج. البته یک خرده نیمه‌ی دوم فیلم افت می‌کنه ولی در کل جزء 5 فیلم برتری هستش که من دیدم...

Spider Man 1 : 7.5/10
Spider Man 2 : 8.25/10
Spider Man 3 : 7.25/10
The Amazing Spider Man : 7/10

مرد عنکبوتی همیشه محبوب بوده و منم همیشه از دیدنش لذت بردم و خواهم برد. بین نسخه ها هم دومی رو بیشتر از همه دوست دارم و بقیه به تناسب.
خیلی منتظر 2 The Amazing Spider Man تا کیفیت درست و حسابیاش بیاد و ببینم.

Nymphomaniac vol l & Vol ll
این فیلم از همه لحااظ بحث داره شماره یک اش عالیه دوش نه زیاد
این فیلم دارای دوشواری اخلاقی مثل Blue is the warmest color
در حده بد تر هست و به طوره کلی نمیدومنم کی معرفی کردو گرفتمش اما تجربه ی بدی نبود :دی
vol 1 7.5/10
vol 2
6/10

دیدن 2 تا فیلم رمانتیک-کمدی توی یک شب عالی :x

About Time

mv5bmta1od.jpg

فوق العاده بود . از تک تک لحظات فیلم لذت بردم . یه فیلمی که نه توش خشونته نه استرسی نه ... عالی . یکی از بهترین فیلم های امسال :bighug:
9.5/10

That Awkward Moment

thatawkwar.jpg

اینم فیلم قشنگی بودش و بیشتر کمدی بود تا رمانتیک .
7/10

Cosmos
10/10

70565358138554337442.jpg

با اینکه فعلاً فقط 2 اپیزود از این مستند فوق العاده رو دیدم، ولی دلم نیومد این پست رو ندم! :دی
واقعاً محشر ساخته شده این مستند! بهترین هدیه ای هست که یه آدم علاقمند به موضوعات علمی میتونه بدست بیاره. توی همین 2 اپیزود اول با اینکه 90% اطلاعات رو از قبل میدونستم، ولی به قدری دلنشین و زیبا توضیح داده میشه و با تصاویر واقعی، کامپیوتری و انیمیشنی ترکیب میشه که روح آدم رو جلا میده.
از مقیاس های کهکشانی توی اپیزود اول گرفته تا توضیح فوق العاده خوب و ساده تکامل و انتخاب طبیعی و انتخاب مصنوعی توی اپیزود دوم، از مجری درجه یکی که از همون لحظه اول آدم باهاش احساس راحتی میکنه تا موسیقی های شنیدنی و تصاویر دیدنی.
در مجموع به هر کسی که ذره ای علاقه به مسائل علمی داره و میخواد اطلاعاتش رو هم بالاتر ببره و در عین حال حوصله خوندن مقاله های سنگین 500 صفحه ای رو نداره، دیدن این مستند پیشنهاد میشه. از دستش ندین!

Cosmos
10/10

70565358138554337442.jpg

با اینکه فعلاً فقط 2 اپیزود از این مستند فوق العاده رو دیدم، ولی دلم نیومد این پست رو ندم! :دی
واقعاً محشر ساخته شده این مستند! بهترین هدیه ای هست که یه آدم علاقمند به موضوعات علمی میتونه بدست بیاره. توی همین 2 اپیزود اول با اینکه 90% اطلاعات رو از قبل میدونستم، ولی به قدری دلنشین و زیبا توضیح داده میشه و با تصاویر واقعی، کامپیوتری و انیمیشنی ترکیب میشه که روح آدم رو جلا میده.
از مقیاس های کهکشانی توی اپیزود اول گرفته تا توضیح فوق العاده خوب و ساده تکامل و انتخاب طبیعی و انتخاب مصنوعی توی اپیزود دوم، از مجری درجه یکی که از همون لحظه اول آدم باهاش احساس راحتی میکنه تا موسیقی های شنیدنی و تصاویر دیدنی.
در مجموع به هر کسی که ذره ای علاقه به مسائل علمی داره و میخواد اطلاعاتش رو هم بالاتر ببره و در عین حال حوصله خوندن مقاله های سنگین 500 صفحه ای رو نداره، دیدن این مستند پیشنهاد میشه. از دستش ندین!
به کسانی که به این چیزا علاقه دارن توصیه میکنم Through The Wormhole هم ببینن. Morgan Freeman>:d
@پایینی
جدا؟:دی حال نمیده ولی، صدای Morgan Freeman وقتی نباشه دیگه حال نمیده:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or