Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Requiem for A Dream

9/10

نمی دونم چی بگم فیلمش از درام و تراژدی هم یه چی اونورتر بود. اگر قرار بود نظر قطعیِ خودم رو به عنوان نمره به این فیلم بدم 4 یا 5 میدادم چون به هیچ وجه خوشم نیومد، خوش ساخت بود، داستان غم انگیزی داشت، بازیگرای خوبی داشت ولی محتوای اصلی فیلم با اینکه یکی از واقعیت های جامعه بود رو نمی تونستم قبول کنم و بگم که دوستش داشتم... خیلی غم انگیزه این فیلم.
بیشتر به خاطر جرد لتو دیدم :دی هر چند تو این فیلم اونقدرها هم خوب بازی نمی کنه :-" ولی کاش نمی دیدم اصلا :(

آخرین ویرایش:
Requiem for A Dream

9/10

نمی دونم چی بگم فیلمش از درام و تراژدی هم یه چی اونورتر بود. اگر قرار بود نظر قطعیِ خودم رو به عنوان نمره به این فیلم بدم 4 یا 5 میدادم چون به هیچ وجه خوشم نیومد، خوش ساخت بود، داستان غم انگیزی داشت، بازیگرای خوبی داشت ولی محتوای اصلی فیلم با اینکه یکی از واقعیت های جامعه بود رو نمی تونستم قبول کنم و بگم که دوستش داشتم... خیلی غم انگیزه این فیلم.
بیشتر به خاطر جرد لتو دیدم :دی هر چند تو این فیلم اونقدرها هم خوب بازی نمی کنه :-" ولی کاش نمی دیدم اصلا :(

به نظر من که بسیار فیلم خوب و تاثیر گذاری بود و من با دیدن این فیلم تصمیم گرفتم تا آخر عمرم حتی سیگار هم نکشم. کمتر فیلمی اینقدر رو من تاثیر گذاشته تا به حال.
ضمنا پیشنهاد میکنم فیلم Mr.Nobody هم ببینید که هم لتو بازی میکنه و هم فلسفی هست یه مقدار.
----------------------------------------
her : 9/10
بی صبرانه منتظر این فیلم بودم تا ببینم . بعضی قسمتها خیلی تخیلی میشد ولی در کل بسیار لذت بخش بود و آدم رو به فکر فرو میبرد. گاهی اوقات pause میکردم و خودم رو جای شخصیت اصلی میذاشتم .

The Raid: Redemption دوستان زیاد ازش تعریف کردن ولی تعریفی نبود اصلا و همچنین یکی این فلمو با ip man مقایسه کرده بود که اصلاً قابل مقایسه نبودن
5.9/10

The Raid: Redemption دوستان زیاد ازش تعریف کردن ولی تعریفی نبود اصلا و همچنین یکی این فلمو با ip man مقایسه کرده بود که اصلاً قابل مقایسه نبودن
5.9/10
اون یکی من بودم :دی از نظر مبارزات گفتم خیلی شباهت داشت به IP MAN وگرنه داستانش نصف IP MAN هم نمیشد :دی فقط چیزی که باید قبول کرد مبارزاتش فوق العاده کار شده بود و چیزی که من گفتم این بود که مبارزاتش مثل IP MAN بسیار عالی طراحی شده بود!

66104279222204833843.png

خب این فیلم هم بالاخره ریلیز شد و وقت کردم نگاه کنم! یکی از بهترین فیلمهای گلادیاتوری(تاحدودی) بود که دیدم! از بازی خوب کیفر ساترلند تا بازی خوب kit harington ! جلوه های بصری هم خیلی خوب بود از طراحی شهر پومپه گرفته تا صحنه های انفجار و فوران آتش فشان! داستان هم بسیار خوب بود و پایانی متفاوت با کلیشه های این سبک داشت! مهم تر از همه هعم کست خوب سریال + موسیقی های فوق العاده بود که نظرتون رو حتما جلب میکنه! البته فیلم یه مقدار تخیلی هست و بعضی جاهاش اغراق زیادی توش شده! همچنین بنظرم پرداخت خوبی به مبارزات تو آرنا نداشتند و خون و خونریزی کمی رو هم شاهد بودیم!:d در کل دیدنش اونم روی 1080 لذت خاصی داره.

8/10

اون یکی من بودم :دی از نظر مبارزات گفتم خیلی شباهت داشت به IP MAN وگرنه داستانش نصف IP MAN هم نمیشد :دی فقط چیزی که باید قبول کرد مبارزاتش فوق العاده کار شده بود و چیزی که من گفتم این بود که مبارزاتش مثل IP MAN بسیار عالی طراحی شده بود!
نه واقعاً IP MAN یه سرو ته بالاتر بود دقیق مثل اصالت فیلم شرقی و غرب جفت فیلما شرقی بودن The Raid: Redemption ولی غرب زده :boxing:

Gravity

9/10
واو اصلن فکرشم نمی کردم این فیلم انقدر جالب باشه. اولش فکر می کردم خیلی حوصله سر بر باشه با اینکه تعریف هم زیاد ازش شنیده بودم اما مطمئن نبودم خوشم بیاد و حالا که دیدم واقعا دوسش داشتم عالی بود ساندرا بولاک عالی بود :x

the amazing spider man 2
اول از همه بگم چون فیلمو سه بعدی دیدم برای من تجربه جالبی بود و بیشتر از فیلم و جلوه های ویژه لذت بردم (خوشم اومد):d
در کل فیلم خوبیه ولی من شماره اولشو بیشتر دوست داشتم و این سریو هم از اون سه گانه اولی بیشتر دوست دارم
پایان فیلم به نظرم ناامید کننده بود و شماره اول بهتر بود، کل فیلم هم چیزه خاصی نداشت و همه صحنه های اصلی قبلا تو تریلر های فیلم پخش شده بودند. اون آخرشم از همون روزی که فیلم در حال ساخت بود همه گفته بودن Gwen Stacy میمیره و مرد :| . نبرد پایانی (:d ) هم خوب نبود به نظر من. rhino که کلا نقشی نداشت، الکترو هم که خیلی ساده از بین رفت. گابلین هم که به احتمال 99% رفت برای شماره بعدی، چون کلا یک ضربه بهش می خوره و پرت میشه اون طرف
اگه نمره شماره اول 7.5 باشه، نمره این شماره 6.5 یا 7 به نظر من:d

آخرین ویرایش:
the amazing spider man 2
اول از همه بگم چون فیلمو سه بعدی دیدم برای من تجربه جالبی بود و بیشتر از فیلم و جلوه های ویژه لذت بردم (خوشم اومد):d
در کل فیلم خوبیه ولی من شماره اولشو بیشتر دوست داشتم و این سریو هم از اون سه گانه اولی بیشتر دوست دارم
پایان فیلم به نظرم ناامید کننده بود و شماره اول بهتر بود، کل فیلم هم چیزه خاصی نداشت و همه صحنه های اصلی قبلا تو تریلر های فیلم پخش شده بودند. اون آخرشم از همون روزی که فیلم در حال ساخت بود همه گفته بودن Gwen Stacy میمیره و مرد :| . نبرد پایانی (:d ) هم خوب نبود به نظر من. rhino که کلا نقشی نداشت، الکترو هم که خیلی ساده از بین رفت. گابلین هم که به احتمال 99% رفت برای شماره بعدی، چون کلا یک ضربه بهش می خوره و پرت میشه اون طرف
اگه نمره شماره اول 7.5 باشه، نمره این شماره 6.5 یا 7 به نظر من:d
پایان همه فیلم های هالیوودی که معلومه دیگه آدم خوب((قهرمان مثلا)) در طول فیلم به چالش های مختلف کشیده میشه و آخر هم پیروز میشن مرد spider man 2 هم از این ج قاعده مثتثنانیست غیر از اینه بهرام :d
ما که سینما سه بعدی درست و حسابی توی شهرمون ندارم اگه بود منم میرفتم حتما البته اینجا هم چیزی به اسم سانسور داریم اگر هم باشه :d
ولی با توجه به پرده ای که دیشب دیدم 5.5 از 10 از سرشم زیاده با ارفاق ((نه به خاطر پرده ای بودن))

آخرین ویرایش:
پایان همه فیلم های هالیوودی که معلومه دیگه آدم خوب((قهرمان مثلا)) در طول فیلم به چالش های مختلف کشیده میشه و آخر هم پیروز میشن مرد spider man 2 هم از این ج قاعده مثتثنانیست غیر از اینه بهرام :d
ما که سینما سه بعدی درست و حسابی توی شهرمون ندارم اگه بود منم میرفتم حتما البته اینجا هم چیزی به اسم سانسور داریم اگر هم باشه :d
نه منظورم اون نبود. فیلم های Marvel که همشون آخرش معلومه چی میشه (شخصیت خوب برنده میشه، شخصیت منفی بازنده) منظورم اون نبرد پایانی بود. تو شماره قبلی خیلی بهتر بود اون آخرش ولی اینجا سَری سرو ته فیلمو هم آوردن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or