Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Exorcist-DVD-cover1.jpg
The Exorcist
نسخه اصلی رو ساعت 12:30 شب شروع کردم. حدودای 2:30 تموم شد.
یعنی واقعا ترسناک بود با توجه به سال ساخت و سوژه ـش :|
یه سری چیزا توش بود که الان هم ایران به تکنولوژی ساختش دست پیدا نکرده و تو اون سال تو اون فیلم استفاده شده بود :|
10 از 10

The Hobbit The Desolation of Smaug
نمی دونم پیتر جکسون موقع ساخت این فیلم چه فکری می کرده:دی
به نظرم حداکثر لیاقت 5/10 رو داره:دی

این پست کامل هرچی خواستم بنویسم رو قبلا توضیح داده:دی
The Hobbit The Desolation of Smaug
? / 10

پارسال همین وقت ها بود تقریبا که شماره اولش اومد و من تو همین تاپیک گفتم از نظر من نمره اش کامله چون خیلی خوب به کتاب وفادار مونده بود هر چند داستانش یه کم کند جلو رفت.
اما بعد 24 ساعت که از دیدن قسمت دومش میگذره ( با اون همه منتظر موندن برای کیفیت 1080 و ... ) هنوز به شدت عمیقا حس میکنم به شعورم به عنوان یه تالکین فن توهین شد :| به نظر من پیتر جکسون حتمن باید یه نسخه ویرایش شده جدا برای کتاب هابیت بنویسه و منتشر کنه با این مزخرفاتی که تو این قسمت بود.

اگه از اضافه کردن لگولاس که به قصد اضافه کردن چهره های آشنای بیشتر به فیلم بود بگذریم ، سرعت گرفتن فوق سریع وقایع تا رسیدن دوروف ها به کوه بی نهایت مسخره بود. اگه درست حساب کرده باشم از شب فرار از دست گابیلن های زیر کوه و آشیانه عقاب ها تا شب رسیدن به دروازه مخفی کلا دو روز طول کشید !!!! ( یعنی رسیدن به میرک وود ، گذر از میرک وود تا جنگیدن با عنکبوت ها ، زندانی شدن ، فرار از غار تراندویل ، رسیدن به شهر دریاچه ، رفتن به کوه ، پیدا کردن در مخفی و ... ) یه چیزی در حد سفر از تجریش به شابدوالعظیم بود مثلا :|

رابطه عشقی یه الف سیلوان با یه دوروف که همین یکی میتونه تنهایی روح تالکین رو تو قبر بلزونه :| نشون دادن بارد در حد یه قاچاقچی که از بندر LCD 32 اینج قاچاق میکنه ، یه گروه ارک ( نه گابلین ) که معلوم نیست چرا به تلافی کشته شدن رهبر گابلین ها دنبال گروه تورین اند ، موندن چند تا از دوروف ها توی شهر دریاچه ، تیر خوردن کیلی و پیدا کردن آتلاس و ورد شفابخش تائوریل ، ژانگولر بازی لگولاس روی رودخونه و تیراندازی در حال حرکت روی بشکه ها ، صحبت های دوستانه ی بیلبو بدون حلقه با اسماگ ، صحبت های دوستانه اسماگ با تورین و شرکا ، نشون دادن اسماگ در حد یه مارمولک بیشعور ، پرتاب نارنجک دستی به طرف اسماگ و آخرش هم آب کردن طلا و بخش های گاندولف رو هم که روم نمیشه دیگه بگم اونا رو . . . .

جلوه های ویژه به شدت توی ذوق میزد. تیکه ای که با بشکه ها روی دریاچه بودن و دوربین زیر آب میرفت وسط یه فیلم فانتزی احساس مستند های حیات وحش بهم دست داد. تیکه ای که لگولاس با اسب روی پل میره یا تورین توی اون مجرای طلای ذوب شده با فرغون شناوره به شدت توی ذوق میزنه.

یه وقتی یه سایتی بود به اسم والیمار که بعد از اون یه مدتی هم به اسم تار-مینیاتور فعالیت میکرد. یکی از بچه های اونجا همیشه میگفت اگه هابیت رو از روش فیلم بسازن فاجعه میشه. چون مثل ارباب حلقه ها اونقدر پرتنش و پر از درگیری های وسیع نیست. حلا بعد این همه سال جدا فهمیدم راست میگه

آخرین ویرایش:
300
2/10
:))
به چشم یه فیلم طنز میشه بهش نگاه کرد:دی
اون دو نمره بخاطر جلوه های ویژه و سینماییشه این به کنار
تاریخو که کلا زیر و رو کردن
داستان بی سر و ته
یه روایت مسخره
اخراش باحال بود دیگه خیلی با اسب روی کشتی ها می تاخت و حتی تو یه صحنه با اسب شنا کرد=))
در کل:جمش کنین :دی حیف اون همه پول که صرف ساخت این اشغال شد.

Dallas Buyers Club
9/10

فیلم خیلی قشنگی بود ولی یه چی تو فیلم منو یکم گیج کرد....
میشه بهش گفت سوتی یا ....

اونجایی که رودروف داره به 2تا پیره مرد توضیح میده که باید 400 دلار اینا بدن و ..
رو دیوار پشت سرش عکس یه ماشینه...
56217287372361422838.jpg

این فیلم هم زمانش ماله قبله سال 2000 میلادی ــه(ماشین 2011 اومده بیرون)

05800359395168796119.jpg

:|

American Psycho
6/10

6 میدم که 3 نمره ش مال جرد لتوئه که دو تا صحنه از فیلم بازی می کنه و همینجوری الکی الکی چون دوستش دارم این 3 رو بهش میدم :دی
2 نمره ش مال کرستین بل که همیشه قشنگ بازی می کنه ولی خب تو این فیلم ازش متنفر بودم اما در کل بازیگر فوق العاده ایه
می مونه 1 نمره دیگه
1 برای اینکه اول فیلم فکر کردم یه چیه تو مایه های سکوت بره ها و برای همین خوشم اومد ازش و همچنین بخاطر پایان غیرقابل پیش بینی

4 تا نمره هم ندادم چون فیلمش اونقدرا که فکر می کردم جالب نبود و یه جورایی تو ذوقم خورد :دی من بیشتر واسه جرد لتوش دیدم :)) :دی

Ride Along
7.5/10
ایدش بطور کلی تکراری بود ولی طنز جالبی بود
چیزی که جالبش کرده بود کرده بود بازیICE CUBEبود و گیمر بودن بن بود:دی
بلک همر:))
این دیالوگش خدا بود=))
-یچیزی میگم جیمز،تو دنیای من میدونی تو چی حساب میشی؟
-a noobie
-a noobie?
-yeah a noobie

Captain America: The Winter Soldier
8.5/10
فراتر از انتظار!
180 درجه با فیلم قبلی فرق داره.
همه ی بازیگر ها عالی هستن بجز Smulders که هنوز مثل اونجرز نچسب هستش، البته انقدر نقشش انقدر کمه که میشه ازش چشم پوشی کرد.
به نظر من اگه Winter Soldier یه ادم غریبه بود خیلی بهتر بود. دقیقا از جایی که هویتش مشخص شد، *Bad as بودنش رو از دست داد.
باور اینکه باکی از اون سقوط جون سالم به درد برد خیلی سخته، تو همین فیلم کَپ از یه ارتفاع خیلی کمتر میپره و تازه با استفاده از سپرش به سختی از جاش بلند میشه،...
اشکال دیگه داستان این بود که Dr.Zola ، SHIELD رو که هم دست Red Skull بود رو استخدام میکنه بعد ولش میکنه که روی Winter Soldier و الگوریتمش کار کنه.:|
بشدت من رو برای Avengers 2: Age of Ultron هایپ کرده.
دیدنش بر هر انسانی واجبه!:d

Captain America: The Winter Soldier
8.5/10
فراتر از انتظار!
180 درجه با فیلم قبلی فرق داره.
همه ی بازیگر ها عالی هستن بجز Smulders که هنوز مثل اونجرز نچسب هستش، البته انقدر نقشش انقدر کمه که میشه ازش چشم پوشی کرد.
به نظر من اگه Winter Soldier یه ادم غریبه بود خیلی بهتر بود. دقیقا از جایی که هویتش مشخص شد، *Bad as بودنش رو از دست داد.
باور اینکه باکی از اون سقوط جون سالم به درد برد خیلی سخته، تو همین فیلم کَپ از یه ارتفاع خیلی کمتر میپره و تازه با استفاده از سپرش به سختی از جاش بلند میشه،...
اشکال دیگه داستان این بود که Dr.Zola ، SHIELD رو که هم دست Red Skull بود رو استخدام میکنه بعد ولش میکنه که روی Winter Soldier و الگوریتمش کار کنه.:|
بشدت من رو برای Avengers 2: Age of Ultron هایپ کرده.
دیدنش بر هر انسانی واجبه!:d
دلیل زنده بودن باکی این بود که زولا روش یه سری آزمایشاتی قبل از اینکه کپتین نجاتش بده (توی فیلم اولی) بود که خودشم گفت توی فیلم.

دقیقا همون سال اولی که The Dark Knight عرضه شد، من گرفتمش و دیدم و خوشم هم اومد ولی خب همون یبار رو دیدم و به این کل فراموش کرده بودم، تا اینکه بالاخره بعد از این چند سال، پیداش کردم و گفتم بذار دوباره ببینم.
امروز یبار دیگه کامل دیدم، یعنی الان متوجه شدم چه فیلمی، ارزش لقب بهترین فیلم رو داره :x
با اینکه من خیلی با سری بتمن آشنایی ندارم و تکو توک اطلاعاتی میدونم، ولی با این فیلم و شخصیت "جوکر" خیلی زیاد حال کردم.:x

The Dark Knight: 10/10

الان هم بشدت دنبال نسخه ی Rises هستم که همین قردا پس فردا میگیرمش.

Gravity 9.5/10
خیلی وقته فیلمو دیدم اما وقت نمیشد پست بدم. فیلم از هر نظر فوق العاده بود، واقعا عالی بودش. حوصله توضیح بیشتر ندارم، خوابم میاد D:

Sent from my Xperia Z1 using Tapatalk

The Amazing Spider-Man 2

6.5/10

همونطور که قبلا گفته بودم کل فیلم تو تریلر هاش خلاصه شده بود و اصلا نیازی به دیدن فیلم نبود.
:d
جالبه Rihno کلا 3 دقیقه هم تو فیلم نبود اما تو تمام تریلر های فیلم حضور پر رنگ داشت.:d
از طرف دیگه تو فیلم هم کلی صحنه های اضافه داشت که به راحتی می شد حذفش کرد.
پایانش هم که ...

The Physician - 2013

98102013569047646972.png

خب بالاخره این فیلم هم کیفیت خوبش اومد و وقت شد نگاه کنم! اول از همه بگم که فیلم درباره ابن سینا و یه جوانی به اسم راب کول هست که در شهر اصفهان دوره سامانیان(اوایل سلجوقی) اتفاق میفته! داستان از کودکی راب کول هست تا تبدیل شدنش به حکیم رابرت کول!!!! تو این فیلم بازی خوب بازیگرا + شخصیت پردازی عالی به همراه یه داستان جذاب ، فیلم رو به فیلمی خوب تبدیل کرده! علاوه بر اون جلوه های بصری و طراحی شهر اصفهان هم واقعا دیدن فیلم روی 1080p رو واجب میکنه!اما از همه اینها گذشته کم عمق بودن فیلم و از شاخه ای به شاخه دیگه پریدن بشدت تو چشم میزنه! که این ضعف کارگردانی این اثر رو نشون میده! علاوه بر اون تحریف تاریخی هم که دیگه نوبره والا! از طراحی ایرانیا شبیه اعراب تا نوع لباس پوشیدن و قیافه کاملا شبیه اعراب هست! تاریخ و حوادث رو هم بشدت تحریف کردند و اگه تاریخ اون زمان رو خونده باشید سر فیلم خندتون میگیره! نمیدونم از قصد اینطوری فیلم رو ساختن یا واقعا اطلاعات کافی نداشتن! حتی سرانجام ابن سینا هم از زمین تا آسمون با واقعیت فرق داره! البته ناگفته نمونه که فیلم بر اساس یک رمان ساخته شده ولی انتظار میده بدیهیات تاریخی رو رعایت کنند! از طرفی فارسی حرف زدن مردم و استفاده از اسامی ایرانی و عربی در فیلم بسیار زیباست و در کنار انگلیسی با لهجه آلمانی(!) کار جالبی دراومده!از اینها که بگذریم متاسفانه فیلم بسیار طولانی هست و به اندازه طولانی بودنش ارزش نداره! بعضی مواقع هم بسیار حال بهم زن میشه و از هدف این فیلم دور میشه! در رابطه بازیگرا هم همه خوب هستند بجز خود ابن سینا! بنظرم به جای بن کینگزلی میتوسنتد کست بهتری رو جایگزین کنند و توی فیلم ابن سینا رو بهتر نشون بدند.

6.5/10

دیدن این فیلم توصیه میشه.

خب من دوباره بعد از یه ما بن بودن (طبق معمول :d ) برگشتم. تو این یه ماه هم کلی فیلم دیدم ولی ترجیح میدم این 2 تای آخری را بگم ;)

The Amazing Spider-Man 2
8/10
نمیدونم چرا spider man های قبلی به نظرم از این دلنیشن تر بود. این فقط جلوه های ویژه بود با مخلوطی از درام کودکانه و اکشن کلیشه ای (جاهاییش کمی ن.ع آوری داشت)
41903413449203031553.jpg

Last Vegas
9/10
وای یعنی یه طنز با مزه و با نمک با کلکسیونی از بهترین هنرپیشه ها مخصوصا Morgan Freeman که معرکست. موضوعش هم خیلی باحال بود. وای کلی خندیدم :))
38535298740945193910.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or