Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Hobbit The Desolation of Smaug

من نمیدونم چطور میشه بعد از این همه سال و با این پیشرفت ها و با همون تم و تقریبا همون بازیگرا و کارگردان و تیم و استودیو و.... همه چی پسرفت بکنه نسبت به LOTR!!! اگه بتونم اینارو هم هضم بکنم نمیتونم درک بکنم چطور جلوه های ویژش هم ضعیف تره!!!بعضی محیط ها واقعا در حد 300 بود!طراحی اورک ها هم اصلا در حد مقایسه نیست!برای من 3گانه LOTR جزو بهترین فیلم های عمرا بود اما این 2 قسمت هابیت در حد یه فیلم معمولی :)
5/10

her
peice of sh##/10
این دیگه چی بود...یک فیلم کاملا مضخرف که مکالمه خسته کننده بین یک ماشین و انسان بود که تو کف رابطه غوطه ور بودند=))
:dبیشتر واسه آدمای با مشکل روانی ساخته شده بود8-|
خوبه منم بیام با یکی 10 ساعت حرف بزنم قربون هم بریم بعد بیام فیلمش کنم
ایده خوبی بود که حتی توسط استاد راج کوتراپالی :dبه نحو احسنت اجرا شده بود قبلا ولی این یکی یک اشغال به تمام معنا بود

یه خورده عمیق تر فیلم نگاه کنید جای دوری نمیره;)

شوما هم که به همه همبنو میگی! چون برداشتش از فیلم با شما فرق دلیلی بر عمیق نگاه نکردن نیست! همون HER بعضی جاهاش واقعا مسخره بود! با اینکه بنظرم بهترین فیلمنامه 2013 رو داشت.

• Like
Reactions: mahdi-xbox
87919935994754708784.jpg

Brave
تازه فرصت کردم ببینمش. در کل درسته داستان جذاب در حد انیمیشن های قبلیه پیکسار نداشت ولی در کل لذت بخش بود و چند صحنه واقعا خنده دار داشت.
8.0

77661444343586998290.jpg

Walk The Line
فیلمی در مورد زندگی جانی کش که تا چند ماه قبل (قبل از عرضه GTA V) شناختی ازش نداشتم و به نوعی GTA باعث شد که با آهنگاش و در نهایت با این فیلم آشنا بشم. قبل از اینکه فیلم رو ببینم برام واقعا سوال بود که فینیکس صحنه های مربوط به خوندنو قراره چیکار بکنه و به عبارتی بهتر صدای کش رو چیکارش میکنن. ولی خوب به این سوال به قدری خوب پاسخ داده شد که اصلا نفهمیدم که پاسخ سوالم رو گرفتم! :دی فینیکس واقعا شاهکار بود تو فیلم به قدری که اوایل نمیتونستم تشخیص بدم که صدای خودشه یا صدای کش. این موضوع به قدری برام جالب بود که عملا فیلم رو ول کرده بودم و فقط به بازی خواکین دقت میکردم. کلا بازی هر دو بازیگر اصلی عالی بود و قدری خوب در نقش شخصیت ها فرو رفته بودن که تعاملات سادشونم دیدن داشت و داستان در رده دوم قرار گرفته بود. در کل برای کسانیکه فیلم رو ندیدن و یا فکر میکنن که جذابیت نداشته باشه پیشنهاد میکنم که حتما ببینین. :دی
8.5

44701945854552082113.jpg

The Artist
از وقتی که فیلم رو دانلود کرده بودم انگار یه نیرویی بود که مانع دیدنش میشد. یعنی هر وقت میرفتم سراغش بیخیالش میشدم و میرفتم یه فیلم دیگه رو میدیدم. :دی شاید به دلیل ذهنیتی بود که نسبت بهش داشتم و فکر میکردم ممکنه بیش از حد تحویل گرفته شده باشه که البته اصلا اینجور نبود. فیلم واقعا خوش ساخت و عالی بود و صدالبته لذت بخش و از لحظه لحظه دیدنش لذت بردم.
9.0

10197898989806900359.jpg

Inside Llewyn Davis
یه فیلم سرگرم کننده و جذاب از بعضی جهات. کلا فیلم یجور حس و حال جالبی داشت که باعث شد ازش لذت ببرم ولی در کل چیز چندان خاصی نداشت و نمیشه با آثار قبلیه کوئن ها مقایسش کرد.
7.5

شوما هم که به همه همبنو میگی! چون برداشتش از فیلم با شما فرق دلیلی بر عمیق نگاه نکردن نیست! همون HER بعضی جاهاش واقعا مسخره بود! با اینکه بنظرم بهترین فیلمنامه 2013 رو داشت.
بنظر من که خیلی فیلم قوی بود حالا نمیدونم کجاش برات مسخره بوده ... بنظر پایان فیلم یه حس فوق العاده داشت (چیزی که قبلا تو A.I هم حسش کرده بودم :) ) بنظرم هر کسی با هر دیدگاه و انتظاری بشینه فیلم رو ببینه باز هم نمیتونه چنین نظری که دوستمون داد رو بده .

بچه ها امروز یه فیلم دیدم که علاوه بر اینکه به شدت ازش لذت بردم ولی در عین حال هم خیلی خیلی ناراحت شدم. چون یکی از هنرپیشه های محبوبم که متاسفانه همین تازگیا فوت شده نقش اول بود توی فیلم. Paul Walker عزیزم :( که با تمام وجود به خاطرش ناراحتم و ............... و ................ :((
The Lazarus Project
10/10
خود فیلم شاید 8 باشه، البته از این سبک فیلم خیلی خوشم میاد ولی برای خوشحال کردن Paul Walker............................
:((
44153882490049098334.jpg

Cloudy With a Chance of MeatBalls 2
خود انیمیشن که دوباره مثل سری قبلی هست و چیز خاصی نداره. یه جاهایی هم سعی در خندوندن مخاطب داره که تقریبا موفق بوده؛ اما دوبله فوق العاده قسمت اول و دوم واقعا ارزش دیدن رو بالا برده!
کلی خندیدم سر نسخه دوم :دی
ولی در کل چیز اونقدر قابل توجه و قشنگی نبود.
خود انیمیشن: 6 از 10
انیمیشن با دوبله: 7.5 از 10

Kick - a s s 2
9/10
کل فیلم یه طرف که معرکه بود :d بمب خنده Jim Carry هم یه طرف. معرکه ست این بشر مخصوصا اون تیکه ش منا منفجر کرد از خنده :d
there is a dog on ur b a l l s
:))
کلوئی گریس هم که هیچی دیگه.
کلن سفارش میشه حتما ببینید. از شماره یکش بهتر بود :))
18724576467175761782.jpg

her-movie-poster.jpg

HER 8/10

فیلم خیلی خوبی بود! داستان خوبی هم داشت! پایانش ولی بنظرم بهتر میتونست باشه! منتظر بودم آخرش یک شوک اساسی بده ولی نداد!
ولی در طول فیلم از بس صحنه سازی ها و فیلم برداری و بازیگری فیلم خوب بود آدمو میخکوب میکرد! :x البته یک ذره تخیلی بود بعضی ت یکه هاش :دی

با اینکه انتظارم یکم بیشتر بود ولی بازم خیلی خوب بود :x لدت بردیم :دی

آخرین ویرایش:
43624776373432753705.jpg

Her:9/10
فوق العاده بود این فیلم.
به این فکر میکردم بعضی از این کارگردان های هالیوودی چقدر خوب میتونن از یه موضوعی که کمتر کسی بهش فکر میکنه و شاید تصورشم سخت باشه یه فیلم تاثیر گذار بسازن.
واقعا وقتی خودمو جای شخصیت اصلی قرار میدادم منم به همون اندازه از سامانتا تاثیر میگرفتم.
در کل باید بگم بسیار بسیار از این فیلم و موضوعش خوشم اومد.بازی بازگیرهام عالی بود.
با دیدن این فیلم متوجه شدم احتمالا در آینده بتونم با یه سیستم عامل ازدواج کنم:d

- - -ویرایش - - -

her
peice of sh##/10

:dبیشتر واسه آدمای با مشکل روانی ساخته شده بود8-|
خیلی ممنون که اینقدر به سلایق دیگران احترام میذاری.)x

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mahdi-xbox
51318890335363858135.jpg

her
میتونم بگم امسال واسه دیدن هیچ فیلم دیگه ای اینقدر لحظه شماری نمیکردم. از ایده فیلم از وقتی که باهاش آشنا شدم خوشم اومده بود و منتظر بودم تا ببینم شاخ و برگی که بهش داده شده چه شکلیه که واقعا عالی بود و در ساعتی که به تماشاش نشسته بودم لحظه ای احساس خستگی نداشتم. فیلم نامه واقعا از بهترین های چند سال اخیر بود و پر از بود از لحظاتی که منو به فکر کردن وامیداشت و یجورایی باعث میشد خودم رو بجای شخصیت اصلی بذارم و به نوعی همذات پنداری کنم باهاش. البته مطابق انتظار بازی بازیگران عالی بودن.بخصوص فینیکس که من نمیدونم چرا نباید نامزد اسکار میشد یعنی حداقل حداقلش باید جزو کاندید ها میبود. صداپیشگی اسکارلت هم عالی بود. این موارد به کنار تصویربرداری و موسیقی فیلم که کم نقص بود و حس و حال جالب و یونیکی رو به تصویر کشیده بودن. در کل میتونم بگم بهترین فیلم امسال برای من، بدون شک her هستش.
9.5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or