Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

STAR WARS

Star Wars Episode 1: The Phantom Menace=100/10
^:)^
Star Wars Episode 2: Attack Of The Clones=100/10
Star Wars Episode 3: Revenge Of The Sith=100/10
Star Wars Episode 4: A New Hope=100/10
Star Wars Episode 5: The Empire Strikes=100/10
Star Wars Episode 6: Return Of The Jedi=100/10
صد از ده نه ده از صد!
هرکی نبینه کل عمرش در آخرت و این دنیا نابوده! از حرامم گذشته!
اصلا بهترین فیلم دنیائه! از هزار تا کوفتی بهتره!
بهترین کاراکتر اوبی وان و هان و آر تو
بهترین قسمت هم نداره همه عالین!
قسمت اول پادریسینگ
قسمت دوم نبرد کلون ها
قسمت سوم نبرد اوبی وان و دارث ویدر
قسمت چهارم نابود کردن ستاره مرگ
قسمت پنجم نبرد هوث
قسمت ششم نبرد لوک و دارث ویدر و دارث سیدیوس
اینارو حتما تماشا کنید فیلم رو هم ندیدین این تیکه هارو ببینین بخصوص قسمت 2 و 5

از نظر من دو قسمت اول Prequel trilogy واقعا ضعیف بودن. باز قسمت دوم بهتر بود نسبت به افتضاح The Phantm Menace.
هرچند Revenge Of The Sith خیلی خوب بود کلا به خصوص از نظر ربط دادن داستان به Original trilogy.

آخرین ویرایش:

یک ساعت و پنجاه و هفت دقیقه، کارگردان خودشو به در و دیوار کوبید که بگه آمریکا آخرشه! ما بهترینیم ، ما قدرتمند ترینیم ، ما خفن ترینیم ، ما گوگولی ترینیم!
کلی مقدمه سازی شد در فیلم برای یک اتفاق خفن ولی به Cheap ترین شکل ممکن تموم شد بدون هیچ اوج داستانی!
2/10

دوست داشتنی ترین و بی آلایش ترین فیلم سیاسی-اجتماعی ای که تا حالا دیدم.همه چیز رو همون جوری که هست نشون میده بدون پنهان کاری ها و دروغ های هالیوودی.
9.5/10

یک ساعت و پنجاه و هفت دقیقه، کارگردان خودشو به در و دیوار کوبید که بگه آمریکا آخرشه! ما بهترینیم ، ما قدرتمند ترینیم ، ما خفن ترینیم ، ما گوگولی ترینیم!

همین روحیه شونه که اونا رو به اینجا رسونده...
GOD BLESS AMERICA

چـــ

86461423418439665200.jpeg

راستش من اصلا نمیدونستم داستان فیلم چیه و بدون هیچ پیش زمینه ای رفتم سینما فیلم رو ببینم، منتهی فکر می کردم هر چی که باشه مسیر دهلاویه-سوسنگرد که شهید میشه چمران توش قراره به نمایش کشیده شه... که اینطور نبود!
فیلم اصلا از نوع یه فیلم "زندگی نامه ای" نیست. چمران اصلا معرفی نمیشه و شما باید اون رو بشناسین از قبل... هیچ توضیحی در مورد عقبه این ادم داده نمیشه، فقط جای جای فیلم،توی دیالوگ ها، میگن مصطفی چمران، فلان کار در فلان سال، ... ! اینا رو باید مث پازل بچسبونین به هم تا یه چیزی دستتون بیاد.
داستان فیلم یک اتفاق از تایم لاین عمر شهید چمران هست که با یه تحریف در تاریخ به پایاین می رســه. جایی که اون مامور دولت وقت میشه که به پاوه بره و با گروه کرد ضد انقلابی که تشکیلات مخوفی هم دارن اتفاقا، مذاکره کنه.
چمرانی که حاتمی کیه نشونش میده، پخمه، بیش از حد خونسرد، کم هوش و بی استعداده. در صورتی که اصلا چنین چیزی نبوده. حد اقل هوش و ذکاوت چمران رو نمی شه نادیده گرفت. 90 درصد مشکل شخصیتی چمران حاتمی کیا هم به بازیگرش برمی گرده. جایی که فریبرز عرب نیا یکی از Poker-Face ترین بازیگرای تاریخ سینما و تلویزیونه ایرانه؛ بعد از فیلمای آبکی سالای آخر دهه 70 تا اوایل دهه 80 ما فکر می کردیم تموم شدست این آدم... یه مختارنامه پخش شد و عرب نیا دوباره مطرح شد. اگر این نقش رو کسی که قرار بود از اول بازی کنه (پرویز پرستویی) بازی می کرد، به مراتب نتیجه کار بهتر در میومد.
فیلم سوتی هم داره، سکانسایی رو به حالت فیلم گریند پخش میکنه که فلش بک خورده به گذشته و چمران داره خاطرات خودش رو مرور میکنه، با همسر امریکاییش و بچه هاش که دارن بازی میکنن کنار ساحل! این سکانسها اگر برای بیننده هست که اون فیــــلـــتــر و قاب بندی مسخرش برای چیه؟! و اگر خود چمران داره نگاه می کنه، پس چرا شخص خودش هم توش دیده می شه و نما سوم شخصه؟ این سکانسا بیش تر از همه چی توی ذوق می زنن، جالبه که آخر فیلم با همین مدل سکاسنها تموم می شه!
در مورد تحریف تاریخ گفتم، توضیح بیشتر آخر فیلم رو اسپویل میکنه براتون ولی این عملیات بدونید که این مدلی تموم نمیشه! اینا توی یه پاسگاهی گیر افتادن و هلیکوپتر رژیم میاد و نجاتشون میده نه این چیزی که حاتمی کیا نشون داده...!
Alternative Ending در یک فیلم تاریخی!
ایراد دیگه این که فیلم شدیدا بی روحه. نمیدونم دوئل یا روز سوم رو دیدید یا نه، اما هر دوتاشون (با اینکه اونا هم فیلمای خوبی نیستن بخصوص دوئل) حداقل این مشکل رو ندارن. فیلم آنچنان هم مستند نیست که بگیم دست حاتمی کیا بسته بوده و نمیتونسته هر چی میخواد اضافه کنه. اتفاقا تا دلش خواسته توی تاریخ انگولک کرده، پس بنابراین لااقل انتظار میرفت انقدر فیلم یخ و خالی از احساس نباشه. سر از تن قطع می شه، آدم میمیره، شوهر جلوی زنش پر پر می شه، تمام این اتفاقات میفته، واکنش بیننده اینه: MEH...

10 / 6

250px-Filme_che.jpg

"چ"

1 از 5

فراستی در یکی از پیش نمایش های خودش در مورد فیلم "چ" گفته بود "چ" فیلم نزدیک به خوبی بود اما من برای "چ" از واژه نزدیک به متوسط استفاده میکنم .

برای بررسی اجمالی میشه فیلمُ به دو قسمت تقسیم کرد : 1- کارگردانی 2- فیلمنامه

فیلم در زمینه اول خوب کار کرده . میزانسن و فضاسازی ها عالی کار شده ، جلوه های ویژه در سطح قابل قبولی قرار داره ، فیلم تا پایان ریتم خودش حفط می کنه و در سایر زمینه های فنی هم "چ" در شرایط قابل قبولی قرار داره و در بین اثار حاتمی کیا شاهد کارگردانی خوبی هستیم اما زمینه دوم یعنی فیلمنامه و شخصیت پردازی بخشی هستش که باعث شده "چ" بشدت ازش ضربه بخوره

یکی از مشکلات اصلی فیلم متاسفانه خود شخصیت "چمران" هستش . پیش از اینکه این فیلم ببینم دو پیش زمینه ذهنی از چمران داشتم یکی مهارت و توانایی در زمینه جنگ های چریکی یکی هم بعد عرفانی شخصیتش که متاسفانه هیچکدوم از این دو وجه در فیلم وجود نداشت . حامی کیا با "چ" نتونست شخصیت چمران به من نشون بده و هیچ مطلب خاصیی از این شخصیت دستگیرم نشد . ما در یک فیلم باید براساس اعمال و کنش یک فرد به شناخت شخصیت برسیم نه صرفا دیالوگ ها شعاری ... خود من به بازی فریبرز عرب نیا خیلی علاقه دارم اما فکر میکنم برای شخصیت چمران گزینه های بهتری هم میشد پیدا کرد

در یک فیلمنامه قوی باید تمامی شخصیت های فیلم مثل یک سیستم به هم پیوسته بر روی روند پیشبرد داستان تاثیر بذارن و شاهد اضافه بودن یک شخصیت و حتی شاهد اضافه بودن یک سکانس هم نباشیم . متاسفانه "چ" پر بود از شخصیت های پوچ و بی مورد . شخصیت مریلا زارعی و همسرش اگر از فیلم حذف هم می شدن مطمئن باشید هیچ خللی در روند اصلی داستان وارد نمی شد .

شخصیت تیمسار فلاحی که البته سعید راد نقشش خیلی خوب بازی کرد هم با اینکه در نگاه اول شخصیت جالبی به نظر می رسید اما اگر کلی نگاه کنیم احساس میشه حاتمی کیا صرفا شخصیت فلاحی برای نقد ارتش گذاشته بود و وقتی هم حرفش زد از فیلم پرتش کرد بیرون ...

اما یکی از نقاط قوت فیلم شخصیت اصغر بود که با بازی خوب بابک حمیدیان همراه شده بود . در واقع اون بحث کنش که من میگم بیشتر برای شخصیت اصغر رعایت شده بود و بهترین شخصیت فیلم هم بدون شک اصغر بود .

در مورد پایان هم شاید اوردن بیانیه امام ایده خوبی بود اما زمان به کارگیریش باعث شده بود که فیلم از منطق و واقعیت دور بشه و شاهد یک پایان بیش از حد دراماتیک باشیم

در کل با اینکه توقع من از فیلم "چ" خیلی بیشتر از اینا بود اما تجربه خوبی بود و بهتون توصیه میکنم ببینید ...

Mr.Nobody

9/10

داستان فیلم و محتواش که خیلی عالی بود بازی جرد لتو هم تو نقش پیرمرده هم بد نبود فقط بعضی جاها حس می کردم تئاتری بازی می کنه :| اما در کل فیلم زیباییه پیشنهاد میشه

The Crucible

6.5/10

یکی از معدود فیلمهایی هست که تا حد زیادی به نوشته وفادار مونده. بدون بازی Day-Lewis نمیشد دید. بقیه بازی متوسطی داشتن، پایان فیلم هم به خاطر ترک بد خیلی مسخره تموم شد. میتونست خیلی بهتر تموم بشه.

The Lone Survivor

Lone_Survivor_poster.jpg

واقعا فیلم قشنگی بود این فیلم بر اساس داستان واقعی ساخته شده اگه علاقه زیادی به این جور فیلم های نظامی اکشن دارید حتما ببینید. یکی از بازیگران معروفش هم مارک والبرگ هست.
من امتیاز 10 / 8.5 رو میدم. البته بعضی از جاهای فیلم هم چون آهنگی نداشت بهش امتیاز ندادم در کل ارش یک بار دیدن رو داره.
--------------------------------------------------------
Saving Private Ryan

Saving_Private_Ryan_by_Narusargent.jpg

فیلم خارق العاده ایی بود صحنه های اکشن این فیلم و جلوه های ویژهش با اینکه مال سال 1998 هست اما خیلی زیبا و عالی ساخته شده. تو این فیلم سعی شده که اتفاقات جنگ جهانی دوم رو کاملا واقعی جلوه بدن.موسیقی فیلم خیلی خوب و عالی بود تمامی صحنه های نبرد خیلی زیبا ساخته شده بود و به نظرم خیلی رو به واقعیت بود. مخصوصا اولین دقیقه فیلم که با ی صحنه نبرد فوق العاده زیبا شروع میشه. از بازیگران معروف این فیلم هم میشه به تام هنکس ، مت دیمون، وین دیزل که خیلی کم بازی میکنه و..... اشاره کرد.
نمره 10 / 10 رو بهش میدم.

Enemy

6.5 از 10..

دیگه پیچیدگی هم حدی داره :| اخرش جی شد اصن؟ :دی :|
6.5 هم ب خاطر Jake Gyllenhaal و فضای قشنگ فیلم، تم زرد و مرموزی داشت که خوشم اومد.. ولی واقعا داستانش یکم زیادی مبهم بود دیگه! میتونست خیلی فیلم بهتری بشه.
یکی که فهمیده بیاد به ما هم بگه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or