Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

large_dVP8tE9bV2oIv1l0aWtTUJndZvc.jpg
Orphan

فیلم پیرامون خانواده ای هست که این دختر زشت و کریهی (:دی) که عکسش رو بالا گذاشتم رو به فرزند خوندگی قبول می‌کنن و این هم کار هایی می‌کنه که باعث شک کردن مادر خانواده به غیر عادی بودنش می‌کنه.
فیلم فوق العاده جالبی هست و جزو معدود Horror هایی هست که مسائل غیر واقعی رو وارد داستان نمی‌کنه.
8.5 از 10

Norbit.jpg
Norbit

فیلم از لحاظ داستانی که کلا تو دیوار به سر می‌بره :دی
از نظر دیالوگ و صحنه های خنده دار اون اوایلش چیز های جالبی داره ولی آخرای فیلم دیگه یه حس تکراری بودن به خودش می‌گیره.
وقتی فهمیدم شخصیت "رسپیوشا" (همون زن ِ غولی که تو عکس مشاهده می‌کنید :دی) رو هم خود Eddie Morphy بازی کرده واقعا جا خوردم!
6.5 از 10
TheGrudge.jpg
The Grudge (نسخه آمریکایی)

اول که دانلود کردم فکر کردم نسخه ژاپنی ـه و بعد ضد حال خوردم :|
ولی این نسخه آمریکایی هم واقعا خوب بود و داشتن بازیگران ژاپنی و اتفاق افتادن و فیلمبرداری تو شرق هم واقعا باعث می‌شد زیاد فرقی بین این نسخه و نسخه اصلی احساس نکنم.
فیلم از لحاظ داستانی ساده ولی گیرا بود و چیزی که اینجا اهمیت داشت؛ داستان نبود، بلکه صحنه های ترسناک و شوکه کننده زیبای فیلم بود که بعضی هاش واقعا تو موقعیت ها و مکان هایی اتفاق می‌افتاد که انتظارش رو نداشتم.
9 از 10
***اگه کسی هر دو نسخه ژاپنی و آمریکایی این فیلم رو دیده بی زحمت بگه این دو تا نسخه اونقدری تفاوت داره که برم ژاپنی رو هم بگیرم یا نه؟!
str2_gx_2610_6col_RIGOR_ONLINE.ashx
Rigor Mortis

یعنی فیلم نه داستان درست و حسابی و مشخصی داره نه شخصیت پردازی و نه هدف!
اصلا معلوم نیست این اتفاقاتی که داره میوفته دلیلش چیه و کلا فاز کارگردان و داستان نویس چی بوده :| :دی
همین طوری یه سری اتفاقات عجیب و غریب پشت سر هم میوفته دلیلش و.. هم معلوم نیست توضیحی هم داده نمی‌شه.
از لحاظ ترسناک بودن هم که اصلا ترسناک نیست :|
3 از 10

٣- Zombieland : بازهم يك نگاه متفاوت به پايان دنيا كه اينبار كمدى به اين اتفاق نگاه ميكنه . بازى ها فوق العاده ، كارگردانى و كلا فيلم هم خيلى خوب هستش . ٩/١٠
وای ببین زامبی لند معرکه بودش =)) از دست اون پسره مو فرفری من مرده بودم از خنده. شدیدن پیشنهاد میشه!

In Time
10/10
موضوعش خارق العاده بود و به شدت کنایه آمیز. جایی که برا خرید یه ماشین پورشه باید 50 سال از زندگیت را بدی............... اینجا مستقیم به آدم میفهمونه یعنی برای خرید یه پورشه توی دنیای واقعی، باید 50 سال کار کنی و تمام درآمد این سال ها را بدی تا بتونی چنین ماشین لوکسی را بخری. کسانی که فیلم را دیدن خوب متوجه میشن من چی میگم. و این تنها یکی از کوچکترین حرفای این فیلم بود.
یکی از بهترین فیلم های عمرم بود.
به نظرم از اون must seen هاست!
49870671146032185966.jpg

من سر TDKR خوابم برد. هنوزم تموم نکردم، آخرای TDK هم نزدیک بود خوابم ببره. :d

Summer with Monika

9/10

داستان دختر و پسری هست که عاشق هم میشن و فرار میکنن و ... . حالا فکر میکنید که بازم با یه داستان کلیشه‌ای عاشقونه طرفید ولی اینجاست که برگمان ثابت میکنه که چرا "برگمان" شده.

za9LmWZgLbaTcOnnThSIYVleuhz.jpg

Lego Movie 8.5/10

واقعاً حال آدم رو خوب میکنه ، اگر هم اهل سینما و گیم باشید که خیلی بیشتر ...
از اون گذشته زیرنویس اش توسط سه تا اسطوره ام ، حسین غریبی ، امیر طهماسبی و میلاد vmilad انجام شده بود که ارزش هنری زیرنویس رو چند پله بالاتر برده بود.
کلاً تیکه های خوب داخلش هست و ارزش داره بیینیدش.

در جایی اش هست بتمن رو میکنه به دوست دخترش و میگه این آهنگو برای تو ساختم ، بعد صدای یه DJ میاد داخل ماشین : Darkness ... No Parents ... =))
یا جاهایی که سوپرمن و گرین لنترن تنها میشن ! مثلاً جایی سوپرمن میگه دیگه بدتر از این امکان نداره ! و یهویی لنترن کنارش درمیاد ! و سوپرمن میگه کسی اینجا Cryptonate سراغ نداره ؟ =))

Godzilla

طراحی گودزیلا واقعا یه نوستالژی کامل بود. نیمه اول فیلم شاید یکم ناامیدتون کنه اما نیمه دوم فوق العاده است.

8/10

Xmen Days of future past

بازگشت زیبای مردان ایکس. من خودم خیلی حال کردم. جلوه های ویژه، صحنه های واااو و... همه عالی بودن. نمیتونم زیاد توضیح بدم اسپویل میشه :دی

9/10
یک نمره واسه این بود که من با اولی ها خاطره دارم :دی

Schindler's List

9.5 از 10..

عالی بود واقعا.. مخصوصا بازیا که فوق العاده بودن هم Liam Neeson و هم Ralph Fiennes .

Cinderella Man

9.5 از 10

با اینکه داستان کلیشه ای ـه (البته خب واقعی ـه، نمیشه کاریش کرد) ولی چنان بازیگری، فضاسازی و کارگردانی و روایت داستان عالی ـه... که با اینکه شاید حدس بزنی چه اتفاقی میفته ولی از هر لحظش لذت میبردی..
Russell Crowe :x

17 again
فيلم قشنگى بود كه پيام خيلى خوبى هم داشتش . با توجه به تينيجرى بودن فيلم يك سرى مسائل كليشه هم تو فيلم بود اما در كل از فيلم راضى بودم . ٦ يا ٧ بهش ميدم .

١٣going on 30
دقيقا همين فيلم بالايى هستش با يه تفاوت عمده در اين سبك ! يعنى به جاى اينكه از سن بالا بيان پايين اينبار از كودكى به ٣٠ سالگى ميرسه . خوبى اين فيلم اين بود كه ديگه لازم نبود اون عاشقانه هاى مدرسه يى و دبيرستانى رو ببينيم ، عشق ها جا افتاده تر و قشنگ تر بودند . ٨ ميدم چون واقعا جداى از اينكه فيلم مناسبى براى سرگرمى هستش ، يه سرى صحبتاى عميق هم داشتش .

That's My Boy
8/10
آیا به دنبال یک کمدی اندکی تا حدودی مستهجن ولی خنده دار میگردید؟ آیا آدام سندلر را دوست میدارید. پس این فیلم را از دست ندهدی :d
یعنی جاییکه رفت رو مخه معلمشون و باهاش تیریپ ریخت =)) یعنی مرده بودم از خنده =))
72879763083634916072.jpg

za9LmWZgLbaTcOnnThSIYVleuhz.jpg

Lego Movie 9/10

حرفای دوستمون رو تایید میکنم .:دی
واقعا بعد عمری یه انمیشن زیبا دیدم:دی
بعد اون فیلمای لگویی قبلی فکر نمیکردم هچین چیز مخوفی بسازن:دی

That's My Boy
8/10
آیا به دنبال یک کمدی اندکی تا حدودی مستهجن ولی خنده دار میگردید؟ آیا آدام سندلر را دوست میدارید. پس این فیلم را از دست ندهدی :d
یعنی جاییکه رفت رو مخه معلمشون و باهاش تیریپ ریخت =)) یعنی مرده بودم از خنده =))
72879763083634916072.jpg

آدام سندلر == :-&

That's My Boy
8/10
72879763083634916072.jpg

دقیقا کدوم صحنه این فیلم خنده دار بود؟ That's My Boy شاید بدترین، افتضاح ترین و زشت ترین فیلمی بود که من تو تمام زندگیم دیده بودم. آدم سندلر رو باید تیربارون کنن بخاطر این شاهکار.

دقیقا کدوم صحنه این فیلم خنده دار بود؟ That's My Boy شاید بدترین، افتضاح ترین و زشت ترین فیلمی بود که من تو تمام زندگیم دیده بودم. آدم سندلر رو باید تیربارون کنن بخاطر این شاهکار.
بنظرم همینم سلیقه ایه :دی همین خندیدن :دی

الان این Jackass badgrandpa رو من 3 بار فقط تیکه هاشو نگاه کردم پخش زمین شده بودم داشتم فرشو گاز میگرفتم بعد میومدم توی این تاپیک میدیدم بعضی از بچه ها میگن چقدر آشغال بود و اصلا خنده دار نبود در صورتی که من 3 بار دیدم و هر سه باز کلی خندیدم و حتی بردم سر کلاس با بچه ها نگاه کردیم اونا هم پخش زمین شده بودن :))

بنظرم همینم سلیقه ایه :دی همین خندیدن :دی

الان این Jackass badgrandpa رو من 3 بار فقط تیکه هاشو نگاه کردم پخش زمین شده بودم داشتم فرشو گاز میگرفتم بعد میومدم توی این تاپیک میدیدم بعضی از بچه ها میگن چقدر آشغال بود و اصلا خنده دار نبود در صورتی که من 3 بار دیدم و هر سه باز کلی خندیدم و حتی بردم سر کلاس با بچه ها نگاه کردیم اونا هم پخش زمین شده بودن :))
100 درصد باهات موافقم...بقول یکی از دوستان همینجا که میفرمایند:فیلم را عمیق بنگرید بلکن رستگار شوید:)...اونا فیلم رو عمیق نگاه میکنن...چیزی زیاد متوجه نمیشن...خخخخخخخ
..........................
iron man 3:7.5
زیاد باهاش ارتباط برقرار نکردم...انتظار بیشتری ازش داشتم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or