Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

آدام سندلر == :-&
جالبه! نمیدونم چرا از آدام سندلر بدت میاد ولی به نظرم یه کمدین شاهکاره! ببین نریمان، درسته که دوست داشتن و نداشتن کاملن سلیقه ای هستش و به خود شخص مربوطه ولی هر چی نباشه، آدام سندلر از اون بن استیلر خیلی خیلی بهتره! البته بازم موضوع سلیقه مطرحه.

دقیقا کدوم صحنه این فیلم خنده دار بود؟ That's My Boy شاید بدترین، افتضاح ترین و زشت ترین فیلمی بود که من تو تمام زندگیم دیده بودم. آدم سندلر رو باید تیربارون کنن بخاطر این شاهکار.
پست شما هم جالبه و جالبتر اینکه چقدر هم لایک خورده ;) حتمن شما فیلم را دیدی که اینجوری در موردش نظر میدی. به خاطر تعداد لایک های پُستت هم ترجیح میدم بحثی نکنم چون تو اقلیت قرار دارم ولی فقط یه مثال کوچولو از فیلم برات میارم.
ببینم شما واقعن اون اوایل فیلم توی سالن آمفی تئاتر، جاییکه پرده میره بالا و جریان پیانو ............... :d شما واقعن اونجا نخندیدی؟ یا جاییکه پسره میاد جلوی جمعیت علامت راک نشون میده و جمعیت را تهیج میکنه یا همون سکانس بعدی توی دادگاه که خانم معلم بلند میشه و شکمش ..............................
قدم به قدم این فیلم برا من خنده دار بود!
من شما را میشناسم و میدونم که این فروم را دنبال میکنید! حتمن دیدی که در مورد فیلم Last Vegas هم نظر دادم و عین همین جمله را گفتم:
یه طنز دلنشین و زیبا پر از هنرپیشه های دوست داشتنی.
همین فیلم (که موضعش و فیلم نامه ش و اصلن تِم فیلم کلن با thats my boy فرق میکنه و من این فیلم را هم خیلی دوست داشتم ;) ) از نظر یکی از کاربرا فیلم جالبی نبود. حالا بماند که مورگان فریمن، مایکل داگلاس و رابرت دنیروی نازنین توش ایفای نقش کردن. حالا به نظر شما من باید بیام این آقا را و سلیقه ش را ترول کنم؟
فیلم کمدی (جدای یحث سلیقه ای بودن) باید به دل مخاطب بشینه. شما دوسش نداشتین، نظرت محترم، چرا ترول میکنی؟

دیگه انصافا تو بحث Cheap بودن و مزخرف بودن کمدی های آدام سندلر شکی هست؟ Blendedـشم که اومده همونه.

یعنی سطح انتظارات من اینقدر اومده بود پایین که Grown Ups 2 رو دیدم گفتم عجب فیلم خوبیه براش !

دیگه انصافا تو بحث Cheap بودن و مزخرف بودن کمدی های آدام سندلر شکی هست؟ Blendedـشم که اومده همونه.

یعنی سطح انتظارات من اینقدر اومده بود پایین که Grown Ups 2 رو دیدم گفتم عجب فیلم خوبیه براش !
چقدر جالب! گودزیلای عزیز میشه لطف کنی و بگی چرا؟ بحث کمدی و کمدین کلن جداست مگر اینکه بخوای آدام سندلر را با اسطوره ای مثل جیم کری مقایسه کنی. همون heart break kid هه بن استیلر یه سور به کل فیلمای آدام سندلر زده!

ببینم شما واقعن اون اوایل فیلم توی سالن آمفی تئاتر، جاییکه پرده میره بالا و جریان پیانو ............... :d شما واقعن اونجا نخندیدی؟ یا جاییکه پسره میاد جلوی جمعیت علامت راک نشون میده و جمعیت را تهیج میکنه یا همون سکانس بعدی توی دادگاه که خانم معلم بلند میشه و شکمش ..............................
پرده میره بالا؟ اینکه رابطه جنسی با هم داشت یعنی واقعا خنده داره؟ یا باید من بخندم؟ یا مثلا اینکه معلمه حامله شده؟ دوست عزیز همین فیلم های سندلر رو ببینید لذت ببرید. چون اگه برید سراغ یه سری کمدی خوب مثل Tropic Thunder, Horrible Bosses یا کارهای دیگه معلوم نیست از خنده چه بلایی سرتون بیاد :دی.
تک تک صحنه های That's My Boy زشت و چندش آور بود. یعنی تا حالا توی عمرم فکر نکنم سره دیدن فیلم انقدر حس چندش و uncomfortable بودن بهم دست داده بود.

یک فیلمنامه ی محیر الوقوع و غیر عادی رو چطوری میشه باور پذیر کرد؟ با یک عدد Liam Neeson ، کارگردانی عالی و اتفاقات معمایی پشت سر هم که به بیننده فرصت نفس کشیدن نده!
8/10

انیمیشن بسیار خوش ساخت و با ایده های اورجینالی بود! همون حسی رو که نسبت به Wreck It Ralph داشتم رو به این هم دارم و حسابی ازش لذت بردم!
8.5/10

آخرین ویرایش:
پرده میره بالا؟ اینکه رابطه جنسی با هم داشت یعنی واقعا خنده داره؟ یا باید من بخندم؟ یا مثلا اینکه معلمه حامله شده؟ دوست عزیز همین فیلم های سندلر رو ببینید لذت ببرید. چون اگه برید سراغ یه سری کمدی خوب مثل Tropic Thunder, Horrible Bosses یا کارهای دیگه معلوم نیست از خنده چه بلایی سرتون بیاد :دی.
تک تک صحنه های That's My Boy زشت و چندش آور بود. یعنی تا حالا توی عمرم فکر نکنم سره دیدن فیلم انقدر حس چندش و uncomfortable بودن بهم دست داده بود.
چاقو میدونی چیه؟ تو ازش چه استفاده ای میکنی؟ یکی را باهاش میکشی یا میوه پوست میکنی؟ تبر چی؟ باهاش گردن میزنی یا هیزم میشکنی؟
دوست من، معلومه که صحنه رابطه جنسی خنده دار نیست. اما بنا به موقعیت و نحوه استفاده ای که توی فیلم شده بود، خنده دار بود. فیلم پ . و . ر . ن . و هم توش پر از صحنه های مستهجن و رابطه جنسی هست. اما مهم اینه که تو چه کانتکستی باشه.
حامله شدنه معلمه هم خنده دار نبود، قبول. ولی وقتی انتظارش را نداشتی معلمه این اتفاق براش بیافته اونم توسط یه پسر دبستانی و یهو از پشت میز با شکم بالا اومده بلند میشه معلومه که خنده داره.
ببین آقای عزیز، شما الان طوری در مورد این فیلم جبهه گرفتی و جو سازی کردی که الان کاربرای دیگه فکر میکنن با یه فیلم پ.و........ طرفن. توی همین فروم یکی از دیگه از کاربرا فیلم را دیده و خوششم اومده. شما با سلیقت جور نیست، نیگا نکن. مشکلت چیه که میای ترول میکنی؟
واقعن برا یه عده متاسفم که برا cool نشون دادن خودشون، حاضرن به هر قیمتی که شده یا مخالفت کنند یا ترول.
من دیگه بحثی با شما ندارم. خوش گذشت :d

Heaven Is For Real
9/10
یه فیلم معنا گرا، پر ازا احساسات و تکان دهنده..................
الان یه عده از دوستان cool میان میگن پس کو زلزله توش که میگی تکان دهنده بود =))

57006084563957209681.jpg

چاقو میدونی چیه؟ تو ازش چه استفاده ای میکنی؟ یکی را باهاش میکشی یا میوه پوست میکنی؟ تبر چی؟ باهاش گردن میزنی یا هیزم میشکنی؟
دوست من، معلومه که صحنه رابطه جنسی خنده دار نیست. اما بنا به موقعیت و نحوه استفاده ای که توی فیلم شده بود، خنده دار بود. فیلم پ . و . ر . ن . و هم توش پر از صحنه های مستهجن و رابطه جنسی هست. اما مهم اینه که تو چه کانتکستی باشه.
حامله شدنه معلمه هم خنده دار نبود، قبول. ولی وقتی انتظارش را نداشتی معلمه این اتفاق براش بیافته اونم توسط یه پسر دبستانی و یهو از پشت میز با شکم بالا اومده بلند میشه معلومه که خنده داره.
ببین آقای عزیز، شما الان طوری در مورد این فیلم جبهه گرفتی و جو سازی کردی که الان کاربرای دیگه فکر میکنن با یه فیلم پ.و........ طرفن. توی همین فروم یکی از دیگه از کاربرا فیلم را دیده و خوششم اومده. شما با سلیقت جور نیست، نیگا نکن. مشکلت چیه که میای ترول میکنی؟
واقعن برا یه عده متاسفم که برا cool نشون دادن خودشون، حاضرن به هر قیمتی که شده یا مخالفت کنند یا ترول.
من دیگه بحثی با شما ندارم. خوش گذشت :d

Heaven Is For Real
9/10
یه فیلم معنا گرا، پر ازا احساسات و تکان دهنده..................
الان یه عده از دوستان cool میان میگن پس کو زلزله توش که میگی تکان دهنده بود =))

57006084563957209681.jpg

ببخشید وسط بحث وارد میشم به قضیه آدام سندلر و فیلماش کاری ندارم ولی این اصطلاح فیلم "معناگرا"خزعبلیه که دارودسته ی رییس جمهور قبلی راه انداختن که از قبلش بودجه ی مملکتو بالا بکشن والا همچین اصطلاحی قبلا نداشتیم و بعدا هم ایشالا نخواهیم داشت.چندش آورترین کلمه اییه که در نقد فیلم شنیدم تا این لحظه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

ببخشید وسط بحث وارد میشم به قضیه آدام سندلر و فیلماش کاری ندارم ولی این اصطلاح فیلم "معناگرا"خزعبلیه که دارودسته ی رییس جمهور قبلی راه انداختن که از قبلش بودجه ی مملکتو بالا بکشن والا همچین اصطلاحی قبلا نداشتیم و بعدا هم ایشالا نخواهیم داشت.چندش آورترین کلمه اییه که در نقد فیلم شنیدم تا این لحظه

خواهش میکنم شما هم راحت باش. فکر کنم کلن اسم این فروم باید میشد "میشا ترولینگ" :|
جالبه که قبلن هم خیلیا از این واژه استفاده میکردن اما قرعه به اسم من افتاد. راستش دیگه حوصله بحث ندارم ولی کلن تو ایران جا افتاده که آقایون محترم برا cool نشون دادن خودشون به سمت ............................
بیخیال باو، ولی صرفن جهت اطلاعتون، واژه های جدید ساخته میشن و استفاده میشن. اجتناب ناپذیره! شما خوشت نمیاد، استفاده نکن. جای دیگران که نمیتونی تصمیم بگیری که استفاده کنن یا نکنن. میتونی؟

خواهش میکنم شما هم راحت باش. فکر کنم کلن اسم این فروم باید میشد "میشا ترولینگ" :|
جالبه که قبلن هم خیلیا از این واژه استفاده میکردن اما قرعه به اسم من افتاد. راستش دیگه حوصله بحث ندارم ولی کلن تو ایران جا افتاده که آقایون محترم برا cool نشون دادن خودشون به سمت ............................
بیخیال باو، ولی صرفن جهت اطلاعتون، واژه های جدید ساخته میشن و استفاده میشن. اجتناب ناپذیره! شما خوشت نمیاد، استفاده نکن. جای دیگران که نمیتونی تصمیم بگیری که استفاده کنن یا نکنن. میتونی؟

من واسه کسی تصمیم نگرفتم.نظر خودمو گفتم.به من چه ربطی داره کسی استفاده میکنه یا نه؟ فقط خواستم منشا کلمه ای رو که استفاده میکنید متذکر بشم.این اصطلاح در چند ساله گذشته باب شد تا بتونن بودجه های میلیاردی تصویب کنن واسه فیلمای به اصطلاح معناگرا.یه بخشی از پولو صرف ساختن فیلم کردن (بخش ناچیز)و بقیشو بالا کشیدن یه آبم ردش.یه سری آشغال هم تولید کردن.من ازین ناراحتم که جوون مملکتم هرچی میشنوه بدون فکر قبول میکنه والا شما به آدام سندلر هم بگی معناگرا به من و امثال من هیچ ربطی نداره

من واسه کسی تصمیم نگرفتم.نظر خودمو گفتم.به من چه ربطی داره کسی استفاده میکنه یا نه؟ فقط خواستم منشا کلمه ای رو که استفاده میکنید متذکر بشم.این اصطلاح در چند ساله گذشته باب شد تا بتونن بودجه های میلیاردی تصویب کنن واسه فیلمای به اصطلاح معناگرا.یه بخشی از پولو صرف ساختن فیلم کردن (بخش ناچیز)و بقیشو بالا کشیدن یه آبم ردش.یه سری آشغال هم تولید کردن.من ازین ناراحتم که جوون مملکتم هرچی میشنوه بدون فکر قبول میکنه والا شما به آدام سندلر هم بگی معناگرا به من و امثال من هیچ ربطی نداره

MEANING ORIENTED MOVIES
نکنه این هم واژه ای هست که افراد خاصی بابش کردند؟ خیر اینطور نیست. من اصلن کاری با شخص، اشخاص و یا حزبی که به قول شما، این واژه را باب کردن ندارم. نه تنها کاری با این چیزا ندارم بلکه اصلن با تلویزیون دولت کاری دارم. همینطور اهل برنامه های تلویزیون نیستم و اصلن وقتش را هم ندارم که ببینم چنین چیزی را چه کسی باب کرده یا ازش استفاده میکنه.
من بر خلاف خیلی های دیگه آدمی نیستم که بخوام از نحوه صحبت دیگران کپی برداری کنم. برا همون هم برداشت خودم را گفتم. حالا اگه شما یا اطرافیانتون اینطور هستند و همین توهم باعث شده فکر کنید دیگران هم ممکنه چنین خصوصیتی داشته باشند، سخت در اشتباهید جناب آقای پزشک!
من آدمی نیستم بدون فکر صحبت کنم ولی بهتون پیشنهاد میکنم شما خودتون یه تجدید نظر توی "پیش داوری" تون داشته باشید................

MEANING ORIENTED MOVIES
نکنه این هم واژه ای هست که افراد خاصی بابش کردند؟ خیر اینطور نیست. من اصلن کاری با شخص، اشخاص و یا حزبی که به قول شما، این واژه را باب کردن ندارم. نه تنها کاری با این چیزا ندارم بلکه اصلن با تلویزیون دولت کاری دارم. همینطور اهل برنامه های تلویزیون نیستم و اصلن وقتش را هم ندارم که ببینم چنین چیزی را چه کسی باب کرده یا ازش استفاده میکنه.
من بر خلاف خیلی های دیگه آدمی نیستم که بخوام از نحوه صحبت دیگران کپی برداری کنم. برا همون هم برداشت خودم را گفتم. حالا اگه شما یا اطرافیانتون اینطور هستند و همین توهم باعث شده فکر کنید دیگران هم ممکنه چنین خصوصیتی داشته باشند، سخت در اشتباهید جناب آقای پزشک!
من آدمی نیستم بدون فکر صحبت کنم ولی بهتون پیشنهاد میکنم شما خودتون یه تجدید نظر توی "پیش داوری" تون داشته باشید................

شما اصولا شخصیت خودتونو با نحوه ی صحبت و بحث کردنتون نشون دادین و لزومی به ادامه ی بحث نمیبینم.به استفاده بدون تفکر از این واژه های دهان پرکن توخالی ادامه بدید و خوشحال باشید که موفق شدید یه نفرو تو بحث شکست بدین.یه توصیه برادر وار فقط بکنم آخر صحبت.به جای تهاجم و تلاش واسه خراب کردن طرف مقابل با این مدل حرف زدن یه کم مطالعه و تامل کنید، واسه آخرتتونم خوب نباشه قول میدم واسه دنیاتون میتونید مفید باشه.متاسفانه فرهنگ توهین و حمله چنان تو فرهنگ این مملکت ریشه انداخته که جای هیچ امیدی واسه بهبودی و ترمیم نزاشته

Django Unchained
خیلی وقت بود رو کامپیوترم داشتم ولی ندیده بودمش و قبلاً ها هم نصفه نیمه اش رو تو تلویزیون دیدم
امّا خدای وسترن بود
9.5

LOTR Trilogy
یکی به این تریلوژی کمتر از 10 بده با من طرفه(البته قسمت 2 یوخذه ضعیف بود قبول دارم امّا قسمت 3 کاملاً جبران میکرد)
10

شما اصولا شخصیت خودتونو با نحوه ی صحبت و بحث کردنتون نشون دادین و لزومی به ادامه ی بحث نمیبینم.به استفاده بدون تفکر از این واژه های دهان پرکن توخالی ادامه بدید و خوشحال باشید که موفق شدید یه نفرو تو بحث شکست بدین.یه توصیه برادر وار فقط بکنم آخر صحبت.به جای تهاجم و تلاش واسه خراب کردن طرف مقابل با این مدل حرف زدن یه کم مطالعه و تامل کنید، واسه آخرتتونم خوب نباشه قول میدم واسه دنیاتون میتونید مفید باشه.متاسفانه فرهنگ توهین و حمله چنان تو فرهنگ این مملکت ریشه انداخته که جای هیچ امیدی واسه بهبودی و ترمیم نزاشته

من به دنبال استفاده از واژه های دهن پر کن نیستم آقای عزیز ولی این خود شما بودید که پیش خودتون فکر کردید حالا که آب گل آلوده، چه بهتر که یه ماهی هم نصیب من بشه. به اولین پستی که دادین و شروع کردید به ترول کردن حرف من یه نگاه دوباره بندازید بد نیست!
در ضمن اگه فرهنگ من از نظر شما غلطه، پیشنهاد میکنم شما هم تجدید نظر بکنید توی فرهنگی که توش وقتی حرف حسابی شنیده میشه، سریعن موضع گیری میکنید و میگید دیگه لزومی به ادامه بحث نیست! اتفاقن من بارها پیش اومده که اشتباهی کردم و توی همین فروم ها بهش اعتراف کردم! اما وقتی شما، به جای یه تذکر دوستانه میاید و سریعن جبهه گیری میکنید، نباید توقع برخورد دوستانه هم داشته باشید!
همین طرز فکر شما :
خوشحال باشید که موفق شدید یه نفرو تو بحث شکست بدین
هم گویای همه چیز هست. جالب اینجاست که من به تنها چیزی که بهش فکر نمیکردم همین موضوع بوده اما انگار این مسئله برا شما خیلی مهم بوده که بهش اشاره کردید.
ترجیح میدم بیشتر از این ، دست کم توی فروم بحث نکنم!

دوست عزیز دلیل نمیشه که هر چیزی رو سریع ربطش بدید به سیاست و ... . واژه سینمای معناگرا درست است که از سالهای 82 به بعد ساخته شد ولی قبل از اون هم بین اهالی سینما به شکلی رایج بود تا اینکه بلاخره در اون سالها به صورت یک واژه آکادمیک در اومد و ربطی هم به این موضوعاتی که شما مطرح کردید نداره (حالا اگر مثل هر چیز دیگری ازش سوء استفاده شده بماند)
واژه سینمای معناگرا با سینمای دینی کاملا فرق میکنه و اصطلاح Spiritual Films به این نوع سینما اطلاق میشه که در ایران به سینمای معناگرا برگردانده شده است و یک اصطلاح سینمایی است که از غرب وارد شده. آثار کارگردانانی مثل کیارستمی و تارکوفسکی و کیشلوفسکی و استنلی کوبریک از شاخص های این نوع فیلم ها میباشند. فیلمهای ماتریکس ، داگویل ، مرد فیل نما ، آملی و ... از این دست آثار هستند و همانطور که ملاحضه می کنید این آثار با سینمای دینی کاملا فرق دارند.
برای درک بیشتر مطلب شما رو به لینک های زیر ارجاء میدم

لینک اول

لینک دوم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or