A Nightmare on Elm Street
درباره فیلم های شناخته شده کمتر حرف میزنم چون اساتید هستن.فقط حیف
Katie Cassidy :d بسیار این بازیگر جوان و مستعد رو دوست میداریم:d
یه چیز دیگه هم اینکه من خیلی وقت پیش(دوران طفولیت و نوباوگی) ورژن های سال های 1984 و اینا رو دیدم ولی به نظرم یه سری پلان و برداشت هایی بود که عینا اینجا هم تکرار شده بود،نه؟ مثلا برداشت وان حموم یکی از اون هاست!
در کل ریمیک این هم گند خورد توش ولی شماره بعدش هم در دست ساخت همی باشد
5.5/10
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Street Dance
یه تقلید بسیار بسیار ضعیف از سری Step Up.حتی از رقص های بسیار استاندارد و زیبای Step up هم خبری نبود.داستان هم که فیلم هندی بود.تلفیق باله و رقص خیابونی!!!؟؟؟ Blah Blah!!؟؟
لهجه بریتیش هم که کاملا رو اعصاب بود.تا الان سیاه پوست با این لهجه ندیده بودم:d
4.5/10
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pitch Black
فوق العاده زیاد با این فیلم و ادامه اش حال میکنم.یکی از بهترین فیلم های اکشنی که تو دوران فیلم دیدن! دیدم.واسه بار 8-7دقیق نمیدونم) نشستم دیدم.
برای دوستانی که ندیدن:داستان:سفینه مسافری که یه محکوم رو هم با خودش حمل میکنه تو یه سیاره ای که سقوط میکنه که به ظاهر شبی نداره(به دلیل وجود دو خورشید).با فرار زندانی مشکلات شروع میشه ولی افراد نمیدونن که با فرا رسیدن شب تنها امیدشون همین زندانی میشه
8.5/10
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The Chronicles of Riddick
به به واقعا! یعنی عجیب به به!
یه فیلم اکشن سرزنده و عالی! اینم واسه بار چندم نشستم دیدم.کاری به کار این که میگن از نظر فنی شاید ضعیف باشه ندارم من یکی که لذت میبرم ازش
اینو همیشه یادم هست:گروهی که ریدیک هم جزوشونه دارن از یه صخره بالا میرن که خورشید(ستاره نورانی همون سیاره) که پرتو های خیلی قوی داره،در حال طلوع کردنه و همه چیو میسوزونه.کایرا گیر میکنه و با یه حالت استیصال و بی امیدی داد میزنه:
ریدیک بعدش...
10/10