Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Hangover

ورای تصوراتم بود. بعد از جریان GT5 اینقدر نخندیده بودم :دی. امتیازش Epic Barnstorm.
(این فیلم، جزو 50 فیلم برتر زندگیم خواهد بود)

آره واقعا این فیلم فوق العادست هنوزم یادش میفتم خندم میگیره مخصوصا اون یاره که ریش داشت و رابطش با اون بچه کوچولوـه :d

دیشب Predators رو دیدم واقعا به نظرم افتضاح بود کسی دیده این فیلمو ؟:d

اولین نسخه Nighmare On Elm Street رو هم دیدم اما اصلا جالب نبود و فقط هم یه دلیل داره اونم اینکه این فیلم رو همون 15-20 سال پیش میدیدی خیلی میتوننست جذاب باشه اما الان نه بر عکس نسخه ی جدیدش که مال چند ماه پیش بود فوق العاده زیبا بود . Johnny Depp هم در سنین نوجوانی بسیار قیافه جالبی داشت :d اما کلا یه چیزی که تو تمام نسخه ها مشترک هستش اینه که نمیشه نقش های اصلیه فیلم رو حدس زد برای من که اینجوری بوده !

Shrek 4

بی مزه,کلیشه ای و زوار در رفته!
خدا کنه دیگه نسازنش این پول پرستای دریم ورکس.
نمره 5/10
اره باهات موافقم
4رو دیدم خوشم نیومد 3رو ندیدم ولی واقعا 1.2 ش قشنگ بود
ولی در کل استدیو فقط PIXAR و کمپانی هم فقط WALT DISNEY

day-and-night.jpg

از اونجایی که من عاشق انیمیشنم
واین انیمیشن کوتاه پر معنیه من بهش
10/10
میدم

آخرین ویرایش:
اولین نسخه Nighmare On Elm Street رو هم دیدم اما اصلا جالب نبود و فقط هم یه دلیل داره اونم اینکه این فیلم رو همون 15-20 سال پیش میدیدی خیلی میتوننست جذاب باشه اما الان نه بر عکس نسخه ی جدیدش که مال چند ماه پیش بود فوق العاده زیبا بود . Johnny Depp هم در سنین نوجوانی بسیار قیافه جالبی داشت :d اما کلا یه چیزی که تو تمام نسخه ها مشترک هستش اینه که نمیشه نقش های اصلیه فیلم رو حدس زد برای من که اینجوری بوده !
نسخه اورجینالش همین الانم ترسناکه. این جدیده فُکاهی شده بود، عجیـــــــــب :دی.

Orphan رو دیشب دیدم قسنگ بود اما به شدت فیلم رو مخ و عذاب آوری بود برای من که اینجوری بود . اما اگر ندیدین پیشنهاد میشه ببینین . حوصله ندارم داستانش رو بازگو کنم اگه خواستین بعدا میگم :d

دیشب Predators رو دیدم واقعا به نظرم افتضاح بود کسی دیده این فیلمو ؟:d
بله ما هم این فیلم مزخرف رو دیدیم کلا همه ی بازی ها بی خود و مصنوعی خود پریدیتور ها که ادم حالش بهم میخوره من بهش 10\2 میدم
نوید جان بهت پیشنهاد میکنم ورژن قدیمی این فیلم رو ببینی که توش ارنلد بازی کرده اون فوق العادس:

MV5BMTM1Njk0MjIwN15BMl5BanBnXkFtZTcwNzgwNzEyMQ@@._V1._SY314_CR2,0,214,314_.jpg

سلام
پیشنهاد میکنم ورژن قدیمی این فیلم رو ببینی که توش ارنلد بازی کرده اون فوق العادس:
اون ورژن قدیمی این فیلم نیست . چون این جدیده دوباره سازی نیست .
قدیمیه pradator و این جدیده predators هست .

A Nightmare on Elm Street
189398_MV5BMTg5MDA3ODE4MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDU0NDIyMw@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

درباره فیلم های شناخته شده کمتر حرف میزنم چون اساتید هستن.فقط حیف Katie Cassidy :d بسیار این بازیگر جوان و مستعد رو دوست میداریم:d
یه چیز دیگه هم اینکه من خیلی وقت پیش(دوران طفولیت و نوباوگی) ورژن های سال های 1984 و اینا رو دیدم ولی به نظرم یه سری پلان و برداشت هایی بود که عینا اینجا هم تکرار شده بود،نه؟ مثلا برداشت وان حموم یکی از اون هاست!
در کل ریمیک این هم گند خورد توش ولی شماره بعدش هم در دست ساخت همی باشد
5.5/10
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Street Dance
458593_MV5BMTM4NTA5NDc1Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMDYxMTgzMw@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

یه تقلید بسیار بسیار ضعیف از سری Step Up.حتی از رقص های بسیار استاندارد و زیبای Step up هم خبری نبود.داستان هم که فیلم هندی بود.تلفیق باله و رقص خیابونی!!!؟؟؟ Blah Blah!!؟؟
لهجه بریتیش هم که کاملا رو اعصاب بود.تا الان سیاه پوست با این لهجه ندیده بودم:d
4.5/10
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pitch Black
686303_MV5BMjE4MDY1NzM4OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDU1NDUyMQ@@._V1._SY314_CR3,0,214,314_.jpg

فوق العاده زیاد با این فیلم و ادامه اش حال میکنم.یکی از بهترین فیلم های اکشنی که تو دوران فیلم دیدن! دیدم.واسه بار 8-7دقیق نمیدونم) نشستم دیدم.
برای دوستانی که ندیدن:داستان:سفینه مسافری که یه محکوم رو هم با خودش حمل میکنه تو یه سیاره ای که سقوط میکنه که به ظاهر شبی نداره(به دلیل وجود دو خورشید).با فرار زندانی مشکلات شروع میشه ولی افراد نمیدونن که با فرا رسیدن شب تنها امیدشون همین زندانی میشه
8.5/10
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The Chronicles of Riddick
659294_MV5BMTM0ODA0NDU5N15BMl5BanBnXkFtZTYwMzkzMTk2._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

به به واقعا! یعنی عجیب به به!
یه فیلم اکشن سرزنده و عالی! اینم واسه بار چندم نشستم دیدم.کاری به کار این که میگن از نظر فنی شاید ضعیف باشه ندارم من یکی که لذت میبرم ازش
اینو همیشه یادم هست:گروهی که ریدیک هم جزوشونه دارن از یه صخره بالا میرن که خورشید(ستاره نورانی همون سیاره) که پرتو های خیلی قوی داره،در حال طلوع کردنه و همه چیو میسوزونه.کایرا گیر میکنه و با یه حالت استیصال و بی امیدی داد میزنه:ریدیک بعدش...
10/10

نسخه اورجینالش همین الانم ترسناکه. این جدیده فُکاهی شده بود، عجیـــــــــب :biggrin1:.

رئیس سوء تفاهم نشه در قشنگی اولین نسخه ی این فیلم شکی نیست من منظورم یه سری جلوه های ویژه بود که به بنده حق بدین وقتی این فیلم رو الان دیدم کمی تو ذوقم بخوره :d وگرنه در نسخه ی بعدی عینا همون صحنه های نسخه ی اصلی رو تکرار کردن حالا هرچی زمان جلوتر رفته بهتر شده . مثلا من خودم به شخصه با اون صحنه ای که دختره پشتشو کرد به فردی بعد یوهو پوکید حال نکردم منظورم این صحنات بود :d

بله ما هم این فیلم مزخرف رو دیدیم کلا همه ی بازی ها بی خود و مصنوعی خود پریدیتور ها که ادم حالش بهم میخوره من بهش 10\2 میدم
نوید جان بهت پیشنهاد میکنم ورژن قدیمی این فیلم رو ببینی که توش ارنلد بازی کرده اون فوق العادس:
MV5BMTM1Njk0MjIwN15BMl5BanBnXkFtZTcwNzgwNzEyMQ@@._V1._SY314_CR2,0,214,314_.jpg

من کلا خیلی Predator دیدم مثلا یکی بود نقش اصلی 2 تا دختر پسر جوون بودن یا همینی که میگی آرنولد توشه کلا نمیدونم اینا به هم ربط دارن یا نه :d اما اینی که اخیرا اومده واقعا افتضاح بود . داستانش به معنای واقعی نه سر داشت نه تَه ! بازی ها افتضاح . کلا کاملا بی معنی بود .

Sweeny Todd
MV5BMTg3NjUxMzM5NV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzQ1NjQzMw@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

به شخصه به شدت از فیلمهای موزیکال بدم میاد ولی از جو تاریک و سیاه(خاص فیلمهای انگلیسی) فیلم خیلی خوشم اومد جانی دپ هم که عشقمه ولی.. 6.5/10

Orphan رو دیشب دیدم قسنگ بود اما به شدت فیلم رو مخ و عذاب آوری بود برای من که اینجوری بود . اما اگر ندیدین پیشنهاد میشه ببینین . حوصله ندارم داستانش رو بازگو کنم اگه خواستین بعدا میگم :d
منم این فیلم رو دیدم خیلی وقت پیش. واقعاً این دختره Orphanـه خیلی روی اعصابه! :دی
شاید اسپویلر باشه این تیکه:
پایانِ فیلم هم غم انگیز بود! :((
نمره: 8/10.

منم این فیلم رو دیدم خیلی وقت پیش. واقعاً این دختره Orphanـه خیلی روی اعصابه! :دی
شاید اسپویلر باشه این تیکه:
پایانِ فیلم هم غم انگیز بود! :((
نمره: 8/10.

من دلم برا اون پسره سوخت بنده ی خدا خودشو خیس کرد :d بعد دلم برا زنه سوخت که کسی بهش اهمیت نمیداد و همه طرف دختره رو میگرفتن و به زنه میگفتن مشکل روانی داره پایانش هم که واقعا ضد حال بود بدجوری یارو رو کشت . یه صحنه ی جالبه دیگه هم پیشنهاد غیر اخلاقی دختره به جان بود اما با اینکه مست بود کاملا هوشیارانه عکس العمل نشون داد :d

کلا فقط منتظر بودم زودتر تموم شه چون واقعا عصبی شده بودم . :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or