اول،از همه معذرت میخوام که این چندتا فیلم آشغال رو دیدم

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
When In Rome
داستان درباره یه دختریه که شب عروسی خواهرش از اونجا که یکی از دوست های داماد به ظاهر میپیچونتش پاتیل میشه میره از فواره داخل میدون شهر که میگن هر کسی اونجا سکه بندازه عشقشو پیدا میکنه و از این دری وری ها 5-4 تا سکه بر میداره بعد صاحابای سکه میوفتن دنبالش.داستان از این که من نوشتم مزخرفتر هم هست.من بازم یه ذره جو دادم:dهر کاری هم میکنه که بخندیم نمیتونه.یه فیلم شوتیه در کل
3.5/10
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Open House
اوه اوه!آخه به چه امیدی 1ساعت و نیم نشستم اینو دیدم خودم هم نمیدونم.داستان درباره یه زن و مرد که جنون کشتن دارن هر موقع میرن خونه یکی صاحب خونه رو میکشن،همسایه ها رو میکشن میرن پی کارشون(دست گلشون درد نکنه) اما آخرین باری که میرن تو یه خونه آقاهه از خانم خونه خوشش میاد از ترس این که خانم بدجنسه نکشتش زندانیش میکنه و ادامه ماجرا.آخر فیلم هم میفهمیم که اصلا این دو تا چه رابطه ای با هم دارن(آقا و خانم بدجنسه)
3.0/10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Get Him To Greek
این دوتا بازیگر مثلا کمدین کی میخوان بفهمن که اصلا بامزه نیستن و ملت حالشون ازشون بهم میخوره؟نمیدونم چه معنی داره که وقتی فیلم نامه ای وجود نداره،استعدادی تو بازیگری نیست،کارگردانی دست منگوله گوش میرزاست فیلم کمدی ساخت که اینجوری مبتذل بشه و فقط شوخی های رکیک توش وجود داشته باشه!
داستان درباره یه برنامه ریز موسیقی هست که میخواد یه خواننده که دیگه افول کرده رو دوباره بالا بیاره و تو یکی از سالن های معروف آمریکا(خواننده انگلیسی تشریف دارن با اون لهجش) برنامه اجرا کنه
3.0/10