Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

چقد این چند وقته فیلم دیدم :d

Public Enemies

public_enemies_dvd.jpg

یکی از خصوصیات خوب فیلم که به دلم نشست واقع گرایانه بودن فیلم بود ، از نماهای فیلم برداری گرفته تا طراحی صحنه های عالی مخصوص دهه ی 30-40 ، به نظرم مایکل مان داستان و کرکتر خوبی رو هم انتخاب کرده ، داستانی که پیچیدگی زیادی رو نداره و خیلی راحت میاد روایت میشه و به دل هم میشینه ، شاید تنها نقطه ضعف فیلمنامه اینه که تکلیفش با جانی دلینجر مشخص نیست ، نه یه شخصیت کاریزماتیک و با ابهت ازش میسازه نه قهرمان جلوش میده نه ضد قهرمان !! بازی ها هم خوب بود هرچند منحصر به فرد نبود ولی قابل قبول بود و اونطوری که من شنیده بودم اصلا بازی کریستین بیل بد نبود ، یکی از خصوصیات چهره ش سرد و خشک بودن صورتش هست که به کرکتر ملوین پرویس شدیدا میومد . ریتم فیلم هم خوب بود یعنی با وجود طولانی بودن ( 2 ساعت و نیم ) اصلا خسته کننده نمیشد .

8 از 10

Peter & The Wolf / 2006

peter_wolf.jpg

فیلم کوتاه 30 دقیقه ای بسیار قشنگی که به سبک stop-motion ساخته شده و بر مبنای داستانی از نمایشنامه نویس اپرا Sergei Prokoviev برداشت شده. تو سال 2008 هم اسکار برده.
از شخصیت های بامزه و دوست داشتنی و تیکه های خنده دارش خیلی خوشم اومد و واقعا به یادموندنی بودش. آدم یاد بچگی میافته.
8/10

میتونید از این جا دانلودش کنید.

Inception

با توجه به الهام های گرفته شده ایده های ماتریکس و با توجه به اینکه خیلی از دیکاپریو خوشم میاد (شخصیت و بازیگریش)، امتیازش Nice-Clone میباشد :دی.

Scott Pilgrim VS The World

خیلی جالبه برام; تمام هنرپیشه های جوان Superbad به یه جائی رسیدن (یا دارن میرسن :دی). امتیازش Awesomeness ست :دی.

Kick-A|S|S

له کردن ادم، سوزاندن ادم زنده!، درآوردن دل و روده با چاقو، انوع و اقسام خشونت های ریز و درشت و ... . ندیده بودم چنین فیلمی. امتیازش Sweet Jesus :دیـ.

صاف میرم سر اصل مطلب :دی، امتیازش Jaw Droping.

• Like
Reactions: capitanrayan
اول،از همه معذرت میخوام که این چندتا فیلم آشغال رو دیدم:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
When In Rome
549631_MV5BMTM0OTQ3MjgzN15BMl5BanBnXkFtZTcwMjMyNzg3Mg@@._V1._SY314_CR0,0,214,314_.jpg

داستان درباره یه دختریه که شب عروسی خواهرش از اونجا که یکی از دوست های داماد به ظاهر میپیچونتش پاتیل میشه میره از فواره داخل میدون شهر که میگن هر کسی اونجا سکه بندازه عشقشو پیدا میکنه و از این دری وری ها 5-4 تا سکه بر میداره بعد صاحابای سکه میوفتن دنبالش.داستان از این که من نوشتم مزخرفتر هم هست.من بازم یه ذره جو دادم:dهر کاری هم میکنه که بخندیم نمیتونه.یه فیلم شوتیه در کل
3.5/10
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Open House
15604_MV5BMTQxNDU2NzU1NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjkxMjY1Mw@@._V1._SY314_CR5,0,214,314_.jpg

اوه اوه!آخه به چه امیدی 1ساعت و نیم نشستم اینو دیدم خودم هم نمیدونم.داستان درباره یه زن و مرد که جنون کشتن دارن هر موقع میرن خونه یکی صاحب خونه رو میکشن،همسایه ها رو میکشن میرن پی کارشون(دست گلشون درد نکنه) اما آخرین باری که میرن تو یه خونه آقاهه از خانم خونه خوشش میاد از ترس این که خانم بدجنسه نکشتش زندانیش میکنه و ادامه ماجرا.آخر فیلم هم میفهمیم که اصلا این دو تا چه رابطه ای با هم دارن(آقا و خانم بدجنسه)
3.0/10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Get Him To Greek
966041_MV5BMjIyMzQ0MjExNV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzkyMzgxMw@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

این دوتا بازیگر مثلا کمدین کی میخوان بفهمن که اصلا بامزه نیستن و ملت حالشون ازشون بهم میخوره؟نمیدونم چه معنی داره که وقتی فیلم نامه ای وجود نداره،استعدادی تو بازیگری نیست،کارگردانی دست منگوله گوش میرزاست فیلم کمدی ساخت که اینجوری مبتذل بشه و فقط شوخی های رکیک توش وجود داشته باشه!
داستان درباره یه برنامه ریز موسیقی هست که میخواد یه خواننده که دیگه افول کرده رو دوباره بالا بیاره و تو یکی از سالن های معروف آمریکا(خواننده انگلیسی تشریف دارن با اون لهجش) برنامه اجرا کنه
3.0/10

Get Him To Greek
تعجب میکنم چرا 3 بهش دادین ! این فیلم یکی از بهترین کمدی های امسال بوده !
این دوتا بازیگر مثلا کمدین کی میخوان بفهمن که اصلا بامزه نیستن و ملت حالشون ازشون بهم میخوره؟
اتفاقا اینها اصلا حال بهم زن نیستن واسه کسی که بدونه که چه حرف ها و تیکه هایی به هم میندازن واقعا خنده دار و جالبه !

میانگین امتیازاتشم شده 6.5 که واسه یه کمدی میشه گفت عالیه ! ( در این روز هایی که یه کمدی درست حسابی نمیاد )

Inception
به نظرم دیدن این فیلم 10 بار هم کمه
این قدر داستان فیلم بکر و جذاب هست و نولان اون رو دقیق و حساب شده برای بیننده تعریف می کنه که هر سینما دوست حرفه ای رو به وجد میاره
با هر بار دیدن فیلم میشه چیزهای جدیدی از درونش کشف کرد و و به حدی نولان ریز و دقیق به قولی قیراتی عمل کرده که میشه 40 صفحه شیرین در مورد فیلم در ابعاد مختلف نوشت
با اینکه داستان شباهت های زیادی به ماتریکس داره ولی بعد از گذشت 30-40 دقیقه متوجه می شید که کاملا راهش رو از ازون فیلم جدا می کنه و با یه داستان بسیار پیچیده تر از ماتریکس روبرو هستیم
من امشب فیلم رو گرفتم و تا حالا تونستم 2 دفه فیلم رو ببینم که دفه اول این قدر وسط فیلم توقف کردم که فیلم 2 ساعته 3 و نیم ساعت دیدنش زمان برد.
برای فهم بهتر فیلم پیشنهاد می کنم حتما حداقل 2-3 بار دقیق بشینید نگاه کنید
نکته انحرافی: مشخص نیست چطور می خوان از روی این فیلم بازی درست کنن؟!!!!!

دوستان فکر کنم قبلاً راجع به Inception بحث شده، اگه پراکنده نیست آدرس بدید مام بخونیم، اگه نه بگید نظرتون راجع به این مطلب چیه؟
( کسانی که فیلم رو هنوز ندیدن وارد لینک نشن )

خودت همین الان کلون زدی مرد حسابی!:

حق کپی رایت داره کامنتهای من :دی.
برو عمو پست صفحه قبلت اولین پستی بود که ازت میخوندم این 8000 تا پستت هم نمیدونم کجا زدی. :d

تعجب میکنم چرا 3 بهش دادین ! این فیلم یکی از بهترین کمدی های امسال بوده !
اتفاقا اینها اصلا حال بهم زن نیستن واسه کسی که بدونه که چه حرف ها و تیکه هایی به هم میندازن واقعا خنده دار و جالبه !

میانگین امتیازاتشم شده 6.5 که واسه یه کمدی میشه گفت عالیه ! ( در این روز هایی که یه کمدی درست حسابی نمیاد )
نظر شخصی ِ جیگر:d
اتفاقا خیلی هم حال بهم زن هستند.حالا اینکه شما از کجا میدونی که من نمیفهمم متلک هاشون چه معنی ای میتونه داشته باشه یه چیز عجیبیه!
امسال کمدی های دیگه رو خیلی بیشتر خوشم اومد.Grown Ups یا حتی Copout بهتر بود از نظر من
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Grown Ups
806627_MV5BMjA0ODYwNzU5Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNTI1MTgxMw@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

لحظات خیلی جالبی داشت که بر خلاف بیشتر فیلم ها(به خصوص Get Him to the Greek و ازاین دست فیلم ها)به طرف ابتذال کشیده نشد.
داستان درباره 5تا دوست که واسه مراسم خاکسپاری مربی بسکتبال دوره مدرسه دوباره دور هم جمع میشن و بعدش تو یه خونه کنار دریاچه یه هفته ای خوش میگذرونن.متلک های جالب و صحنه های شاد و خوشحالی داره.با اون که 2بار این فیلم رو دیدم ولی واسه یه بار دیدن توصیه میشه.مخصوصا با این وضع افتضاح فیلم های کمدی
7.5/10
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
How to Train Your Dragon
711480_MV5BMjA5NDQyMjc2NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjg5ODcyMw@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

توضیحات اضافه جایز نیست وقتی همه فیلم رو دیدن
7.5/10
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Resident Evil:Afterlife
598481_MV5BMTkxNzM3OTg5OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDA5MDA2Mw@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

واسه این فیلم چرت هم توضیح اضافه ای وجود نداره
5/10

آخرین ویرایش:
اتفاقا خیلی هم حال بهم زن هستند.حالا اینکه شما از کجا میدونی که من نمیفهمم متلک هاشون چه معنی ای میتونه داشته باشه یه چیز عجیبیه!
این دیگه بر میگرده به کششه شما ! نه من
امسال کمدی های دیگه رو خیلی بیشتر خوشم اومد.Grown Ups یا حتی Copout بهتر بود از نظر من
؟?You gotta be kdding me, right

این دیگه بر میگرده به کششه شما ! نه من

؟?You gotta be kdding me, right
اصلا من گاگول،کشش شما در حد کشنده های قطار سریع السیر
ضمنا Grown Ups هیچی هیچی نداشت حداقل نمیخواست با لودگی و ابتذال بیننده رو بخندونه،که به نظر من چنین کاری توهین مستقیم به شعور مخاطب ـه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or