Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

مثل shutter island
واقعا من که از الان میگم این فیلم تو اسکار میترکونه. احسنت بر اسکورسیزی!
یه هفته ای میشه دیدمش ولی هنوز تو فکرشم.
فیلم از این تاریک تر و شاهکار تر تو عمرم ندیده بودم.
شايد شايد شايد واسه بهترين فيلم كانديدا بشه تازه با توجه به اينكه ده تا فيلم كانديدا مي كنن وگرنه رقابت اصلي تو اكثر رشته هاي اصلي بين King's Speech ، Social Network ، Inception، 127Hours، Black Swan هست و رتبه هاي بعدي هم يه سري فيلمهاي ديده نشده مثل True Grit و Fighter هستن به اضافه يه سري كار پرطرفدار مثل Toy Story3 و The Town و كاراي مستقل مثل Winter's Bone و Kids are All Right‌و Another Year
اسكار هيچ وقت بحث فيلم مورد علاقه من و تو نيست
اسكار هميشه بحث اينه كه كي داره بيشتر واسه جايزه گرفتن تبليغ مي كنه و Shutter Island اون چنان كمپيني نداره و از اون مهمتر فيلمايي كه بالا اسم بردن از نظر اكثريت بهتر از Shutter Island‌هستن و از همه اينا مهمتر اسكورسيزي اسكارش رو گرفته

• Like
Reactions: snake_pianist
un5chzdiw0uyz9f1b5ip.jpg

From Paris With Love

6.5/10
در کل فیلم جالب و سر گرم کننده ای بود.اکشن سریعی داشت.داستانش هم درباره ی
یه مامور سفارت تو فرانسه هست که قراره همکاره یه مامور امریکایی(جان تراولتا)بشه و بهش تو پیدا کردن تروریستها کمک کنه.در حالی که این پسره خودش خیلی اتو کشیدست ولی تراولتا یه مامور یه جورایی دیوونست و همه رو میکشه و... روابط بین این دو تا شخصیت تا حدودی جالبه!

law-abiding-citizen.jpg

Law Abiding Citizen

3/10
این چی بود بابا بیخودی وقتمو سرش تلف کردم!!تقلید بی سر و ته از Saw!(از جهاتی!!)هر چقدر از جرارد باتلر بدم میاد ولی از اون ور از جیمی فاکس خوشم میاد!:دی 2 تا از 3 نمرش واسه جیمی فاکسه!!
داستانش در مورد مردیه که یه شب دو تا ولگرد میان تو خونش و یکیشون جلوی چشماش به زن و دختر 10 سالش تجاوز میکنه و میکشتشون.بعدا تو دادگاه اونی که این کارو کرده میگه که علیه اون یکی همدستش(که در واقع اون کارا رو نکرده)شهادت میده که اون کرده.اون مرده به اعدام محکوم میشه این یکی 5 سال حبس.شوهره هم 10 سال صبر میکنه و نقشه میکشه(!!!) و میره از هر دو تای اونها و تموم قاضی و کارکنان دادگستری که این کارارو کردن به شیوه ی خودش انتقام میگیره...
چیزی که من هنوز متوجه نشدم اینه که چرا این باید وقتی پلیسها اومدن بگیرنش کاملا لخت میشد!!!!کسی فهمید به منم بگه!!!

شايد شايد شايد واسه بهترين فيلم كانديدا بشه تازه با توجه به اينكه ده تا فيلم كانديدا مي كنن وگرنه رقابت اصلي تو اكثر رشته هاي اصلي بين King's Speech ، Social Network ، Inception، 127Hours، Black Swan هست و رتبه هاي بعدي هم يه سري فيلمهاي ديده نشده مثل True Grit و Fighter هستن به اضافه يه سري كار پرطرفدار مثل Toy Story3 و The Town و كاراي مستقل مثل Winter's Bone و Kids are All Right‌و Another Year
اسكار هيچ وقت بحث فيلم مورد علاقه من و تو نيست
اسكار هميشه بحث اينه كه كي داره بيشتر واسه جايزه گرفتن تبليغ مي كنه و Shutter Island اون چنان كمپيني نداره و از اون مهمتر فيلمايي كه بالا اسم بردن از نظر اكثريت بهتر از Shutter Island‌هستن و از همه اينا مهمتر اسكورسيزي اسكارش رو گرفته
این بند آخر رو کامل موافقم! گور پدر اسکار :d
بعد مگه تو این اسکار هم مثل قبل میخوان 10 تا فیلم رو نامزد کنن؟! اینطوری زیاد جالب نمیشه. من فکر کنم فقط پارسال استثنائا این کار رو کردن.

The Kids Are All Right

خب بالاخره سعادت شد این فیلمو دیدم.باید بگم این فیلم رقیب مستقیم The Social Network و 127 Hours توی اسکار امساله.
واقعا فکر نمیکردم تا این حد فیلم خوش ساخت و قوی باشه.آنت بنینگ هم روی اوج و حسابی ترکونده.حتما ببینیدش.
نمره 9/10

A NightMare On Elm Street
8.5/10

من کلا ازین جور داستان ها موضوع ها خوشم میاد که خواب میبینن اما خواب هاشون واقعی هستش یعنی یارو تو خواب چاقو میخوره بیدار میشه میبینه واقعا چاقو خورده اینم اون مُدلی بود اما کلا یکی 2 مورد برام مبهم موند ولی در کل قشنگ بود خوشم اومد .

خلاصه ی داستان :
داستان ازین قرار بود که یه مهدکودکی بوده که کلی بچه توش بودن یه باغبون هم داشته به اسم فردی که تو زیرزمین همونجا زندگی میکرده که ظاهرا بچه هارو مورد آزار و اذیت قرار میداده و بعد از لو رفتن قضیه هم فرار میکنه . والدین این بچه ها میفتن دنبال فردی و پیداش میکنن و آتیشش میزنن بعد از چندین سال که این بچه ها بزرگ میشن میاد به خوابشون و اونارو میکشه برای انتقام گیری و اینام تو خواب نمیتونن به فردی صدمه بزنن چون تو دنیای اون هستن . خلاصه 2 نفر که باقی موندن دست به دست هم میدن و فردی رو از خوابشون میکشن میارن تو دنیای واقعی و میکشنش اما دخترـه باز هم فردی رو آتیش میزنه و به خیال اینکه دیگه همه چیز تموم شده میره خونه اما این بار فردی برای انتقام گرفتن از دخترـه میاد مامانشو میکشه . خِلاص

A NightMare On Elm Street
8.5/10

من کلا ازین جور داستان ها موضوع ها خوشم میاد که خواب میبینن اما خواب هاشون واقعی هستش یعنی یارو تو خواب چاقو میخوره بیدار میشه میبینه واقعا چاقو خورده اینم اون مُدلی بود اما کلا یکی 2 مورد برام مبهم موند ولی در کل قشنگ بود خوشم اومد .

خلاصه ی داستان :
داستان ازین قرار بود که یه مهدکودکی بوده که کلی بچه توش بودن یه باغبون هم داشته به اسم فردی که تو زیرزمین همونجا زندگی میکرده که ظاهرا بچه هارو مورد آزار و اذیت قرار میداده و بعد از لو رفتن قضیه هم فرار میکنه . والدین این بچه ها میفتن دنبال فردی و پیداش میکنن و آتیشش میزنن بعد از چندین سال که این بچه ها بزرگ میشن میاد به خوابشون و اونارو میکشه برای انتقام گیری و اینام تو خواب نمیتونن به فردی صدمه بزنن چون تو دنیای اون هستن . خلاصه 2 نفر که باقی موندن دست به دست هم میدن و فردی رو از خوابشون میکشن میارن تو دنیای واقعی و میکشنش اما دخترـه باز هم فردی رو آتیش میزنه و به خیال اینکه دیگه همه چیز تموم شده میره خونه اما این بار فردی برای انتقام گرفتن از دخترـه میاد مامانشو میکشه . خِلاص
مال چه سالیه ؟؟
من بچه که بودم کابوس در الم استریت رو دیدم خیلی ترسناک بود. خیلی هم قدیمی بودش ... میخوام دوباره ببینمش ولی الان وقتی سرچ میکنم ده دوازده ها نتیجه میاد. نمیدونم کدومشونه.
این همونیه که انگشتاش رو قطع میکرد بعد ازش خون سبز میومد؟؟! :d

اصلیش رو دیدی یا ریمیکش رو؟

اینی که من دیدم جدید بود یعنی همون ریمیک متاسفانه . میدونستم همچین فیلمی هستش اما نتوسنته بودم ببینم تا اینکه اینو پیدا کردم اما خُب این اون فدیمیه نبود . نسخه ی قدیمیش فکر کنم برمیگرده به خیلی سال پیش که واجب شد برم پیداش کنم

مال چه سالیه ؟؟
من بچه که بودم کابوس در الم استریت رو دیدم خیلی ترسناک بود. خیلی هم قدیمی بودش ... میخوام دوباره ببینمش ولی الان وقتی سرچ میکنم ده دوازده ها نتیجه میاد. نمیدونم کدومشونه.
این همونیه که انگشتاش رو قطع میکرد بعد ازش خون سبز میومد؟؟! :d

فکر منم مال همین امسال بودش همین ماه های اخیر
نه این اون نبود :d

الان زنگ زدم گفتن 4 تا نسخه قدیمی هم داره . درسته یا بیشتره ؟

آخرین ویرایش:
Up in the Air

up-in-the-air-2009_poster.jpg.728x520_q85.jpg

بدون شک بهترین فیلمی که امسال دیدم ، این جیسون ریتمن هر دفعه میشه پیشرفت رو تو فیلمهاش دید ، ایده ی فیلم هم نو و عالی بود ، فیلم خیلی عالی مسائل و بحران های اقتصادی رو به زبان طنز و کنایه پیش میکشه ، درام رو وارد کار میکنه ، داستان رو عالی و با ثبات روایت میکنه ، اما شاید پایان کار یکم کم میاره چون شدیدا قابل حدس بود . شاید برای اولین بار من از بازی جرج کلونی لذت بردم ، ورا فارمیگا هم نقشش رو عالی بازی کرد . اون صحنه های اخراج کارمند ها هم هر دفعه برای اون ها و ما درس های زیادی داشت ، درس هایی از امید به زندگی ، با اینکه اولش موج نا امیدی رو وارد کار کرد ولی هر چی که میگذره روند داستان امید به زندگی و زندگی کردن رو در ادم ها نشون میده . بلاخره آدمی به امید زندس .

9 از 10

فکر منم مال همین امسال بودش همین ماه های اخیر
نه این اون نبود :d

الان زنگ زدم گفتن 4 تا نسخه قدیمی هم داره . درسته یا بیشتره ؟
کلا از کابوس در الم استریت فیلم زیاد اومده. از همه بهترش هم همون اولیش بودن ظاهرا. (طبق امتیازها)

Inception : کف کردم دیدم ... ان نولان واقعا نابغه است بزنه تو خط سریال چی میشه ...! هروقت یاد خواب میوفتم مو به تنم سیخ میشه...! :-o10/10
Evil Afterlife : افتضاح ... من موندم کارگردان و فیلمبردار اسلوموشن ندیده بودن...! 4/10 اونم به خاطر اسمش...! :d
The-Sorcerers-Apprentice : بدک نبود برای سرگرمی خوب بود ...! 6/10

iron man (2008)
7.5/10
تهش بود!!
میخواستم همون موقع اومده بود ببینمش دیگه ولی قسمت نشد تا الان :)
فتضاح ... من موندم کارگردان و فیلمبردار اسلوموشن ندیده بودن...!
این تکنیک البته مدت هاست خز شده!! مثلا میخواستن بگن ما هم هستیم :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or