Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

محمد صفحه ی 354 به بعد بحث شد...
مرسی امین، بحث خوبی بود!

ممد اینم اگه وقت کردی بخون ، جالبه .
ممنون! خوندم. دیگه انقدر نظر خوندم روانی شدم. :d
این نتیجه گیری رو دوست دارم :
نوشته شده توسط Danny12:
The final is pure and simple ... we are all in a dream (NOW in this present ) . This is what Nolan , is telling us , even if you wake up we are still dreaming because even this physical world is not real . We are pure consciousness , that is all we are , so we live in a dream .

ممنون! خوندم. دیگه انقدر نظر خوندم روانی شدم. :d

به نظرم همین که چندین بار فیلم رو نگاه کردی و هنوز سالمی جای شُکر داره :d

من فیلم رو 1 بار دیدم ولی چندان از تدوین ، روایت داستان ، رنگبندی فیلم خوشم نیومد ، ایده ی کلی کار نو و بدیع بود ، پرداخت فیلم کامل نبود ، یه جورایی روایت داستان آشفته بود و نولان نتونسته بود کار رو جمع کنه ، که باز به نظرم به خاطر وسعت داستان و محبوس نشدن داستان تو اسکریپت بود . نظر یکی از دوستان رو قبول دارم که اگر نسخه ی Director's Cut فیلم بیاد میشه خیلی بهتر در مورد فیلم نظر داد . تا اینجا من بهش 7.5 میدم ولی مطمئنم اگه نسخه ی طولانی تر با تدوین بهتر رو ببینم تا 9 هم میتونم بهش بدم :d

نظر این یارو هم جالبه ولی یکم Fantasy زیادی توش هست ، البته با توجه به روابط کاب با مال احتمالش هست که اینطور بوده باشه .

فک کنم بعد از اینکه کیفیت 1080P فیلم اومد یه بار دیگه رغبت کنم ببینمش .

البته خیلی ها هم از inceprion واقعا خوششون اومده بود ولی اکشن بیش از حدش زده شده بودن ولی من که با تک تک صحنه هاش حال کردم درست عین dark knight

الان ما بد بگیم پشته این یارو، Inception، بَن مَن نمیشیم که؟ :دی.
-----------------------
اگر براتون مقدوره یه زیرنویس درست درمون برای The hAngover ارائه بفرمائید (نسخه 720p ریپ شده :دی).

به نظرم همین که چندین بار فیلم رو نگاه کردی و هنوز سالمی جای شُکر داره :d

من فیلم رو 1 بار دیدم ولی چندان از تدوین ، روایت داستان ، رنگبندی فیلم خوشم نیومد ، ایده ی کلی کار نو و بدیع بود ، پرداخت فیلم کامل نبود ، یه جورایی روایت داستان آشفته بود و نولان نتونسته بود کار رو جمع کنه ، که باز به نظرم به خاطر وسعت داستان و محبوس نشدن داستان تو اسکریپت بود . نظر یکی از دوستان رو قبول دارم که اگر نسخه ی Director's Cut فیلم بیاد میشه خیلی بهتر در مورد فیلم نظر داد . تا اینجا من بهش 7.5 میدم ولی مطمئنم اگه نسخه ی طولانی تر با تدوین بهتر رو ببینم تا 9 هم میتونم بهش بدم :d

نظر این یارو هم جالبه ولی یکم Fantasy زیادی توش هست ، البته با توجه به روابط کاب با مال احتمالش هست که اینطور بوده باشه .

فک کنم بعد از اینکه کیفیت 1080P فیلم اومد یه بار دیگه رغبت کنم ببینمش .
شاید چون چند ماه فیلم ندیدم بی جنبه بازی دراوردم سر این. :d
ولی نه انصافاً خیلی خوشم اومد. 3 بار اولی که دیدم هر بار بیشتر لذت بردم بار 4 هم برای رفع ابهام کلی بود. :d

در مورد امتیاز و مواردی که خوشت نیومده، من به دید مخاطب عادی نگاه میکنم فیلمها رو نه حرفه ای، دانشش رو هم ندارم. همینکه حسی لذت بردم کافی بود برام.

راجع به نظر اون یارو، بنظرم جالبیه فیلم همینه که انقدر برداشت ها و بحث های مختلف روش میشه. یکی راجع به complexity فیلم بحث میکنه و اینکه چگونه توی لایه n اُم زمان n*sin(nt)/log(2n)*k برابر لایه n-1 اُم میگذره! یکی هم simply داستان رو به زندگی همه آدم ها بسط میده. جالب است.

البته خیلی ها هم از inceprion واقعا خوششون اومده بود ولی اکشن بیش از حدش زده شده بودن ولی من که با تک تک صحنه هاش حال کردم درست عین dark knight
اکشنش لازم بود به نظر من.

الان ما بد بگیم پشته این یارو، Inception، بَن مَن نمیشیم که؟ :دی
بن من نه ولی شاید یه چیزی کاشتیم تو ضمیر ناخوداگاهت. :d

اینکه چگونه توی لایه n اُم زمان n*sin(nt)/log(2n)*k برابر لایه n-1 اُم میگذره!
این فرمولو توی فیلم اسم نبردن که ازش!! بردن؟! راستش من هر چی سعی کردم بفهمم که چجوری توی لایه آخر زمان 50 سال میگذره توی 5 دقیقه حال نتونستم!! پس فرمولش اینه؟!

Memories Of Murder

دارم بهتون می گم ، " خاطرات جنایت " فیلمی نیست که بشه از دستش داد . این فیلم یکی از شاهکار های سینمای کره ی جنوبی هست . اگه Oldboy رو دیدید و دنبال یه فیلم دیگه با همچون ضرباهنگ و ریتمی می گردید، فیلمی که حسابی درگیر و بُهت زدتون کنه، Memories Of Murder می تونه انتخاب خوبی باشه .
داستان فیلم در سال 1986 می گذره و بر اساس پرونده های واقعیِ پلیس درباره ی اولین قاتل زنجیره ای کره ساخته شده . قاتل تو نقاط پرت و دورافتاده می گشت و قربانیاش رو پیدا می کرد...
و حالا دوتا کاراگاه مامور پیدا کردن این قاتل میشن ولی ماجرا اونطور که پیش بینی می شد پیش نمیره و اتفاقات دیگه می افته....
این فیلم بدون شک یکی از بهترین ها، تو ژانر crime/detective هست و شمارو به شدت درگیره می کنه.جوه فیلم فوق العادست . دقیقا اون حس Mystery رو به ادم منتقل می کنه. یعنی دقیقا از اون دسته فیلمهایی هست که خوده بیننده هم در نقش کاراگاه ظاهر می شه و باید پا به پای کاراکتر های فیلم جلو بره
حتما این فیلم رو ببینید
9/10
IMDB

آخرین ویرایش:

Memories Of Murder

دارم بهتون می گم ، " خاطرات جنایت " فیلمی نیست که بشه از دستش داد . این فیلم یکی از شاهکار های سینمای کره ی جنوبی هست . اگه Oldboy رو دیدید و دنبال یه فیلم دیگه با همچون ضرباهنگ و ریتمی می گردید، فیلمی که حسابی درگیر و بُهت زدتون کنه، Memories Of Murder می تونه انتخاب خوبی باشه .
داستان فیلم در سال 1986 می گذره و بر اساس پرونده های واقعیِ پلیس درباره ی اولین قاتل زنجیره ای کره ساخته شده . قاتل تو نقاط پرت و دورافتاده می گشت و قربانیاش رو پیدا می کرد...
و حالا دوتا کاراگاه مامور پیدا کردن این قاتل میشن ولی ماجرا اونطور که پیش بینی می شد پیش نمیره و اتفاقات دیگه می افته....
این فیلم بدون شک یکی از بهترین ها، تو ژانر crime/detective هست و شمارو به شدت درگیره می کنه.جوه فیلم فوق العادست . دقیقا اون حس Mystery رو به ادم منتقل می کنه. یعنی دقیقا از اون دسته فیلمهایی هست که خوده بیننده هم در نقش کاراگاه ظاهر می شه و باید پا به پای کاراکتر های فیلم جلو بره
حتما این فیلم رو ببینید
9/10
IMDB
از اونجائی که کره به مردمش اینترنت 100 مگ میده و منم خیلی به دولت مردان کره احترام میزارم و ژانر جنائی هم خوشم میاد، رفتم دنبالش ولی متاسفانه لینکش رو نَجُستم :دی.
داری لینکش رو؟

از اونجائی که کره به مردمش اینترنت 100 مگ میده و منم خیلی به دولت مردان کره احترام میزارم و ژانر جنائی هم خوشم میاد، رفتم دنبالش ولی متاسفانه لینکش رو نَجُستم .
داری لینکش رو؟

اره لینکاش رو گذاشتم تو تاپیک دانلود فیلم (%)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or