Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

راستش من اول دنبال همين El Orfonata بودم كه Orphan خورد به پستم !!! :d
فكر ميكردم همون رو ديدم تا الان كه متوجه شدم :d
Orphan كه بد نبود يعني اينقدر كه شما ميگيد ديگه روي اعصاب نبود در نوع خودش جالب بود.

سلام
orphan رو ندیدم ولی the orfanage رو که دیدم فیلم خوبی بود .
جوش گیرا بود به نظرم .
پایان جالبی هم داشت .
فیلمشم غیر هالیوودی میزد :دی
بهش 7.5/10 میدم

Toy Story 3

آخرای فیلم فقط یکم، یکم مونده بود بزنم زیر گریه :دی. امتیازش Sky High.
اِ فری!!!منم همین عصری برای اولین بار نشستم دیدم.خدایش منم همینجوری شدم:((
:(
همین امتیازی که تو دادی ،منم اعطا میکنم:d

American Buffalo

American Buffalo بر اساس نمایشنامه ای از دیوید ممت ساخته شده و فیلمنامه هم بعدا به دست خودش نوشته شده .
نمایشنامه ی American Buffalo کاره فوق العاده معروفیه . فیلمش هم اگرچه به معروفیت نمایشنامه اش نرسید اما واقعا کاره خوبی از اب دراومد. داستان در مورده سه تا دزده خرده پاست که می خوان به خونه ی یه کلکسیونر سکه های قدیمی دستبرد بزنن . اما نقشه هاشون یکم زیادی قاتی پاتی میشه.... از ابتدا تا انتهای فقط سه تا بازیگر وجود داره. یعنی داستین هافمن، دنیس فرانز و شان نلسون . این فیلم بر اساس دیالوگ و جر و بحث های بین شخصیت ها پایه ریزی شده و زیاد نباید منتظر صحنه پردازی خاصی باشید. اما همین دیالوگ های خشک و خالی اونقدر جالب و سرگرم کننده هستن که محاله تو 90 دقیقه مدت فیلم ، خسته بشید.
شخصیت داستین هافمن فوق العادس. از این آس و پاس های ولگرد که مدام خالی می بندن و چرت و پرت میگن.
دیوید ممت رو هم که باید بشناسید. استاد مسلم نمایشنامه نویسی. این فیلم رو حتما ببینید انرژی و تقابل جالبی بین سه تا شخصیت فیلم درش برقراره .پر از دیالوگ های جالب و بازی هایی که ذره ای با واقعیت مو نمی زنن.
ولی بازم بهتون این هشدار رو می دم که این فیلم لوکیشن های اونچنان زیادی نداره و درواقع بیش از اینکه فیلم باشه یه نمایش تئاتری هست
7.5

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1

8.5/10

همونطور که انتظار میرفت تاریکترین و غمگین ترین فیلم تو سری هست.
البته احتمالش هست قسمت دوم از این هم بهتر باشه.

Street Dance

فیلم بدی نبود،وقتی 40-50 گیگ فیلم میاد دستم باید بشینم ببینم دیگه:دی
اینکه میخواستن Step Up درست کنن ،واقعا تابیل بود.هنوز خود امریکایی ها نتونستن یه نسخه بهتر از شماره اول درست کنن،اونوقت اینا با این لهجه نفلشون -با اون قیافه های چلقوزشون میخوان تقلید کنن!:دی

ولی در کل کمی fun بود.کمی شاد بود.
6/10

Inception
واقعا فوق العاده بود . من به شخصه بدجوری باهاش حال کردم کلا موضوع فیلم رو دوست داشتم . تمام شخصیت های فیلم رو هم دوست داشتم همگی جالب بودن یه سری تیکه های جالبی هم داشتن :d اما در مورد پایان فیلم

چرا اون یارو هنوز داشت میچرخید ؟ یعنی تو خواب مونده بود ؟ اگه مونده بود کجای کار اشتباه بود که این تو خواب موند یا حالا همشون ؟

امتیاز هم نمیدونم چون نمیدونم چجوری باید امتیاز بدم یعنی معیاری ندارم برای امتیاز دادن به یه فیلم به صورت دقیق . مثلا با این واقعا حال کردم میتونم 10 بدم :d

Inception
واقعا فوق العاده بود . من به شخصه بدجوری باهاش حال کردم کلا موضوع فیلم رو دوست داشتم . تمام شخصیت های فیلم رو هم دوست داشتم همگی جالب بودن یه سری تیکه های جالبی هم داشتن :d اما در مورد پایان فیلم

چرا اون یارو هنوز داشت میچرخید ؟ یعنی تو خواب مونده بود ؟ اگه مونده بود کجای کار اشتباه بود که این تو خواب موند یا حالا همشون ؟

امتیاز هم نمیدونم چون نمیدونم چجوری باید امتیاز بدم یعنی معیاری ندارم برای امتیاز دادن به یه فیلم به صورت دقیق . مثلا با این واقعا حال کردم میتونم 10 بدم :d
در مورد اسپويلرت.....هركس 333 تا نظريه داده...تو هرجور دوست داري اونطوري فكر كن!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or