Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

مُلک سلیمون

0/10

مضخرف ترین فیلمی که توی عمرن دیدم(البته 2-3 هفته پیش دیدم)!
جدا خودم رو با دیدنش بردم زیر علامت سوال!(سر فیلم یه 20 دقیقه ای خوابم برد)
نفهمیدیم یوگی و دوستان بود یا ملک سلیمان!؟!؟!؟!!!

• Like
Reactions: leonk13
Harry Potter And Deathly Hallows: Part 1
9.0/10
شاید بتونم بگم هیجانی ترین، غمگین ترین، و شاید بهترین قسمت از این سری بود ! به هر حال به شدت منتظر Part 2 هستم .

Social Network
8.5/10
ایده فیلم و داستان فیلم خیلی جالب بود، کلاً خیلی قشنگ بود . حتماً نگاه کنید.

The Next Three Days
8.0/10
فیلم جدید راسل کرو، خیلی قشنگ بود، بسیار هم غمناک بود. بازی راسل کرو هم جای تعریف داشت .

دوستان کسی social network رو دیده؟
نظرشو در موردش بگه. چون میخوام ببینم دانلود کنم یا نه
مرسی;)
بدترین فیلم فینچر، بر گرفته از کتاب یکی از اقوام موسی، در مورد یکی دیگه از اقوام موسی، که سایتی مذخرف رو تاسیس کرده و بار هم توسط اقوام موسی هایپ شده و چندین میلیون دلار همراه هم به جیب زده، بازیگر نقش اولش هم مایکل سراست :d. ریسک دانلودش پای خودته.

بدترین فیلم فینچر، بر گرفته از کتاب یکی از اقوام موسی، در مورد یکی دیگه از اقوام موسی، که سایتی مذخرف رو تاسیس کرده و بار هم توسط اقوام موسی هایپ شده و چندین میلیون دلار همراه هم به جیب زده، بازیگر نقش اولش هم مایکل سراست :d. ریسک دانلودش پای خودته.

(با اینکه خودم از این سایت توی این کشور خوشم نمیاد) ولی اگه یه کاتولیک اونو ساخته بود ازش خوشتون میومد؟! :دی و اونوقت این فیلم هم یه شاهکار میشد واستون؟!

Donnie Darko

8/10

ديالوگهاي بي نظير - موسيقي متن فوق العاده - داستان جالب - بازي عالي بازيگران .

در كل فيلم درسته ماله حدود 9 سال پيشه ولي اگه نديديد ببينيد :x

حالا فیس بوک شد مذخرف!؟:| کاری به فیلمش ندارم!! ولی این اقوام موسی کاری که کردرو شما 100 سال نمیتونی بکنی!!!

220px-Serbian-film-poster-325x460.jpg

A Serbian Film
اين هفته تونستم فيلمي رو ببينم كه چند وقت پيش در موردش خوندم و بيشتر از اينكه انتظار ديدن يه شاهكار رو داشته باشم كنجكاو بودم.
همين اول بگم كه از ديدن اين فيلم صرف نظر كنيد. شايد بعد از خوندن حرفاي من شما هم كنجكاو باشيد براي ديدنش اما باور كنيد كه نمي خوايد اين فيلم رو ببينيد.
داستان كلي فيلم در مورد يه پ و ر ن استار بازنشسته به اسم ميلوس هست كه پيشنهاد بازي در يه فيلم پ و ر ن هنري (؟) بهش مي شه و با توجه به اينكه رقم پيشنهادي بالاست و اونم به پول نياز داره بازي تو فيلم رو قبول مي كنه اما هر چقدر بيشتر از فيلمبرداري مي گذره، ميلوس بيشتر مطمئن مي شه كه اين فيلم چيزي سواي از هر فيلم ديگه ايه كه تو زندگيش ديده.
اگر فكر مي كنيد آثاري مثل "اره" يا "خوابگاه" فقط براي به رخ كشيدن ذهن ساديسمي كارگردان ساخته شدن شايد نيم ساعت بيشتر پاي اين فيلم دووم نياريد. در اين فيلم سواي عريانگرايي هايي كه سوژه مي طلبه بدون شك با وحشتناك ترين صحنه هايي روبرو مي شيد كه در تمام طول عمرتون حتي فكرشون رو هم نمي كرديد.
شايد اوج ساديسم رو بشه در سكانس تجاوز به يه نوزاد تازه به دنيا اومده ديد!!! حتي نوشتن جمله قبلي واسه من كمي غيرقابل باور بود با وجود اينكه من خودم فيلم رو ديدم.
در تمام مدت زمان فيلم و ديدن صحنه هايي كه بدجوري داشتن صبر و تحملم رو آزمايش مي كردن برام اين سوال وجود داشت كه يه ذهن چقدر مي تونه مريض باشه كه اصلا همچين چيز هايي رو خلق كنه و از اون بدتر اينجوري به تصوير بكشه؟
بعد از ديدن اين فيلم واقعا حس مي كنم كه شجاعتم بيشتر شده و كمتر چيزي هست كه نتونم ببينم اما به شخصه پيشنهاد مي كنم از اين فيلم تا مي تونيد فاصله بگيريد
خلاصه امتياز هم نمي دم
سراغش نريد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or