Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

فیلم ایرانی نا سپاس با بازیه بی خود الناز شاکر دوست که واقا 2 زاری بودنش تو این فیلم مشخص شد رو الان دیدم !
به عبارت ساده تر بازیه تهوع اور تمامیه بازیگران و در نهایت امتیاز من به این فیلم 0 از 10
مثلا تاریخی بود !!:-&
3999de17804c4a269cf7.jpg

منم cdش رو از دوستان گرفتم دیالوگ های فیلم مال سال 89 هست تاریخ اتفاقات مال زمان موسی. الناز شاکر دوست یجوری تیپ زده انگار داره ساعت 6 دور میدون ونک میپلکه. مثلاً اینا قبیله نشین و بیابان گردن این چه وضعیتیه!نمره منفی باید بهش داد.

Defiance 2008

آخرین فیلمی که دیدم، Defiance یا مقاومت هست با بازی دانیل کریگ، از 10 هفت بهش می دم. موضوعش هم جنگ جهانی دوم و کشتار هیودی ها به دست آلمانی هاست ولی این دفعه در کشور بلاروس. فیلم بدی نبود...

Inception - 2010
8/10
به پای کار قبلی نولان شوالیه تاریکی که هرگز نمیرسید. (نظر شخصی)
ولی یه چیزی که خیلی راجع بهش متحیر شدم اینه که نولان چطوری یه چنین چیزی به عنوان فیلمنامه نویس تو دهنش شکل گرفت و اونو بسط داد. واقعا تخیل ذهنش خیلی بالاست. فیلم هم بیشتر راجع به کاب بود تا دیگران. ولی نقاط گنگش زیاد بود:
چرا و اصلا هدفشون چی بود که مرتب از یک خواب مشترک میپریدن به یه خواب دیگه؟؟ من اون تیکه ها رو اصلا نمیگرفتم. اصلا بعضی قسمت ها نمیدونستم واقعا هدف شون چیه. اصلا دنبال چی بودن ؟؟ خیلی گنگ بود. اون آخر چرا فیشر رفت تو رویای کاب ؟؟؟ :-/
بعد واقعا زنش واقعا چون رویا و واقعیت رو با هم قاطی کرد خودکشی کرد؟
واقعا باید یه بار دیگه ببینمش. تمام این چیزهایی که تو اسپویلر گفتم رو خودم یه حدش هایی براشون میزنم.
شاید هم اصلا خواب دیدم که inception رو دیدم :d

Inception عمل کارگداری یک ایده در ذهنه. در فیلم با نفوذ در سه لایه رویا سعی میکنن ضمیر ناخودآگاه رابرت فیشر بر ضد پدرش تقویت شه و به این نتیجه برسه که منظور پدرش از "ناامیدی" این بود که میخواسته جا پاش نذاره و راهی متفاوت پیش بگیره.

اینو الان فهمیدم!! عجب

آخرین ویرایش:
شما فیلم رو اول میبینین بعد پلات رو میفهمین؟ :دی

آخه کل فیلم روی دیالوگ ها میگذره!! ما هم که ماشالله آخر انگلیسی هستیم!!:دی

منم دفعه اول خیلی چیزا واسم گنگ بود!! اما دفعه دوم با زیرنوس انگلیسی که دیدم همش اومد دستم!!

[ مثلا اونجا که تو هلیکوپتر ایده رو توضیح میده اصلا دفعه اول متوجهش نشدم!! همین دیالوگ کوچیک باعث شد خیلی چیزا واسم گنگ شه!![]

اون آخر چرا فیشر رفت تو رویای کاب ؟؟؟ :-/
بعد واقعا زنش واقعا چون رویا و واقعیت رو با هم قاطی کرد خودکشی کرد؟
هر کی تو خواب عمیق (به دلیل مصرف مسکن قوی) بمیره میره به لایه ی عمیقی به اسم لیمبو یا جهنم!! وقتی فیشر مرد رفت لیمبو کاب هم رفت اونجا که فیشر رو بر گردونه!!

در واقع کاب عمل اینسپشن رو روی زنش اجرا کردش(نا خواسته) که همین باعث شد زنش باور کنه که هنوز خوابه(با وجود اینکه بیدار بود)!!

آخرین ویرایش:
سلام
هنوز امتیاز نمیدم . یه جوانمرد بیاد آخرشو کامل توضیح بده چون اصلا متوجه نشدم .
فعلا 8 میدم . آخرشو کامل یکی از دوستان بگه امتیاز رو عوض میکنم .
اگر نفهمیدی چی شده ، همین امتیاز رو هم وردار .
این که نشد فیلم دیدن .
بشین دوباره ببین . اگر لازم شد 3 باره و ...

سلام

اگر نفهمیدی چی شده ، همین امتیاز رو هم وردار .
این که نشد فیلم دیدن .
بشین دوباره ببین . اگر لازم شد 3 باره و ...
2 بار دیدم ولی این قسمت آخرشو متوجه نمیشم . اگه شما دیدی لطف میکنی توضیح بدی ؟
بعد از اینکه جیمی رو کشت و کلیدای تدی رو انداخت تو بوته که نتونه پیدا کنه بعد از اون دیگه متوجه نمیشم :d

شما فیلم رو اول میبینین بعد پلات رو میفهمین؟ :biggrin1:
نه خوب چون فقط همین یه تیکه رو متوجه نشده بودم تا آخر فیلم واسم یه کوچولو گنگ بود :cheesygri لامصب باید برم دوباره ببینمش. کلمات غلمبه سلمبه هم کم نداشت.

هر کی تو خواب عمیق (به دلیل مصرف مسکن قوی) بمیره میره به لایه ی عمیقی به اسم لیمبو یا جهنم!! وقتی فیشر مرد رفت لیمبو کاب هم رفت اونجا که فیشر رو بر گردونه!!

در واقع کاب عمل اینسپشن رو روی زنش اجرا کردش(نا خواسته) که همین باعث شد زنش باور کنه که هنوز خوابه(با وجود اینکه بیدار بود)!!

البته لیمبو برزخ بود :)
و زنش هم واسه همین میخواست خودش رو بکشه تا بیدار بشه در صورتی که بیدار بودش ؟! جالبه !!
نولان روانی :d

آخرین ویرایش:
Inception

inception-poster1.jpg

شگفت انگیز . حرف نداشت . فقط یک نکته ای مبهم مونده واسم :

وقتی کاب میخواست این فکرو تو سر زنش بندازه که برزخی که توش هستن واقعی نیست رفت در گاوصندوق رو باز کرد و Totem زنشو چرخوند و اون همینجوری داشت میچرخید یعنی اینکه این دنیا رویا نیست . در حالیکه خلاف همین درسته . منن یکم گیج شدم اگه میشه یکم توضیح بدین .

10/10

==========================================================

Mirrors 2

49aafb69_MIRRORS2_DVD_SPINE%5B2%5D.jpg

یک فیلم کلیشه ای . شاید بزور بشه گفت ارزش یکبار دیدنو داره . از همون اول من اخرشو فهمیدم . داستان درباره :

شخصی است بنام مکس که بعد از جریانات شماره 1 و کمی استراحت با پافشاری پدرش دوباره به کار برمیگرده غافل از اینکه مدتی قبل یکنفر کشته شده و روحش تو اینه گیر کرده و حالا داره انتقامشو از کسایی که مسئول مرگش بودن میگیره .

4/10

خواستم بشینم Inception رو نگاه کنم ، دیدم اینقدر حال و حوصله ندارم راجع بهش فکر کنم پس تصمیم گرفتم Knight and Day رو نگاه کنم که احتیاج به فکر کردن و دوباره دیده شدن نداره !

Knight and Day

81530361268655857361.jpg

نسبتا فیلم متوسط یا میشه گفت قابل قبولی بود تو ژانر خودش ( کمدی - اکشن ) تو هر دو مقوله نسبتا خوب پرداخت شده بود ، رابطه ی روی و جون هم خوب در اومده بود و حداقل اونطوری که من فکر میکردم لوس و نچسب نشده بود . سکانس های اکشن فیلم هم خوب بود ولی یه جاهایی استفاده ی بیش از حد از پرده ابی تو ذوق میزد . در کل فیلم راضی کننده بود .

6.5 از 10

نیما ضایع ترین قسمتش ترکیدن اون هواپیما بود که واقعا در سطح سینمای ایران بود! خیلی تو ذوقم کرد....
اره یه جورایی اسپشال افکتش در بعضی مواقع آماتور بود . ولی اون سقوط هواپیمای اول فیلم نسبتا خوب بود امین .

اون اولش بوده روش کار کردن و کلا بی خیالش شدن:دی اون خوب بود! ولی بعد اون دیگه داغون بود! گویا با هواپیما مشکل دارن چون هواپیما جاسوسیه هم افتضاح بود! من فکر کردم اسباب بازیه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or